“Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ Π@ΔΑΕΙ”. ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ “ΜΗΤΑΡΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ”

    Κοινοποίηση:
    mytarakis-_metanastes

    Η υπόθεση Λιγνάδη αποκάλυψε τον βρώμικο ρόλο Μηταράκη στην επιβολή δομών προσφύγων και τράφικινγκ ανηλίκων, τονίζει το ΑΚΚΕΛ

    Την παραίτηση (ή αποπομπή αν δεν παραιτηθεί) του κ. Μηταράκη ζητά το ΑΚΚΕΛ μετά από την αποκάλυψη ότι ο κ. Λιγνάδης ήταν … παραλήπτης παιδιών για θεατρική εκπαίδευση προφανώς από κύκλωμα τράφικινγκ ανηλίκων-ασυνόδευτων μεταναστών από διάφορες δομές, για τις οποίες την ευθύνη έχει ο κ. Μηταράκης.

    Ο κ. Λιγνάδης υποτίθεται ότι δίδασκε θέατρο στα παιδιά. Αλήθεια, μήπως δίδασκε τραγωδίες; Μήπως την πρωθυπουργική έκδοση από την «Αντιγόνη του Σολινταριτή»; Και δεν υπερβάλλουμε. Δεν είναι δυνατόν ανήλικα προσφυγόπουλα να τα παίρνουν από δομές φιλοξενίας, να τα πηγαίνουν στο σπίτι φερόμενου παιδεραστή (με πολλά στοιχεία) και να μην έχει παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης.

    Αν ήταν υπουργός στην Ιαπωνία δεν θα είχε απλά παραιτηθεί, αλλά ήδη θα είχε κάνει χαρακίρι για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Κυκλοφορούν μάλιστα φήμες ότι τα παιδιά που «πέρασαν» από το σπίτι του Λιγνάδη, έφευγαν με υπογραφή Μηταράκη στο εξωτερικό ως ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ώστε να μην υπάρχουν θύματα-μάρτυρες. Τώρα κ. Μηταράκη ερμηνεύονται πολλά γεγονότα και εμμονές σας.

    Το ΑΚΚΕΛ θα επανέλθει, δεν θα αφήσει να ξεχαστεί αυτή η παράμετρος και θα κινηθεί ακόμη και εκτός Ελλάδος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Προχτές έλεγα στην γυναίκα μου, τι σκατόφατσα είναι αυτός ο Μυταράκης και το μόνο που του αξίζει είναι ένα τρίτο μάτι!!!

    2. Δυστυχώς το δράμα επαναλαμβάνεται όπως με τόσα ανήλικα κορίτσια από το ανατολικό μπλοκ τη δεκαετία του 90.

    3. Δεν είναι άνθρωποι γι’ αυτούς τα παιδιά, είναι ανθρώπινες σάρκες που θα ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις τους, τα διαβολικά πάθη τους! Αυτός στο τρελοκομείο πρέπει να πάει, όχι στη φυλακή. Κι όσο γερνάς το μαρτύριο γίνεται αβάσταχτο γιατί πρέπει να βρίσκεις τα μέσα να ικανοποιήσεις τα πάθη σου. Αυτός δεν είχε πρόβλημα, το επάγγελμά του ήταν η τέλεια κάλυψη. Δεν τους φτάνουν τα άτομα που γαμάνε για να τους βγάλουν στο επάγγελμα, θέλουν και ξένους. Μάλλον η επιθυμία με τα χρόνια όλο και αυξάνεται, αντί να μειώνεται και κάνουν ψωνιστήρι οπουδήποτε, οποτεδήποτε! Είχε και το σπίτι στον τελευταίο όροφο, στην πλατεία, και παρακολουθούσε τα πάντα από ψηλά πριν κάνει κρούση!

    4. Για αυτη τη δουλια κουβαλαει ο Μηταρακης τους λαθρο
      και τους εχει θρεφταρια για ορισμενους τυπου Λιγναδη
      Βρωμικος κοσμος σιχαμερος βοθροειδως πλασμενος

    5. Πολύ βρωμιά αίσχος,παραιτήσεις εδω και τώρα και κάθαρση.

    6. Αυτή η λουλού είναι που απειλούσε ότι θα φέρει στον Έβρο κι άλλους λαθρό?Τόσο πολύ τους αγαπάει ή ψάχνει επιβήτορες για την πάρτη του?

    7. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!!

    8. Γεια σας,
      Τα τελευταία 8 χρόνια, διαβάζω Ελληνικές εφημερίδες και διάφορα σαιτς.
      Κάθε μέρα σκάνδαλα και σκάνδαλο, αλλά ποτέ κανείς ΔΕΝ δικάζεται!

      Ξυπνώ χαρούμενος, πίνω τον καφέ μου διαβάζοντας τα νέα
      που βασικά δεν είναι νέα παρά μπουρμπουλήθρες πολιτικές,
      θρησκόπληκτες παπαριές, συνομωσιολογικά σάλια, ζωγραφιές
      που τις κουνά άγιος, μεταλαβιές που σκοτώνουν τον ιό κλπ
      και σηκώνομαι με πονοκέφαλο!

      Οι νεοέλληνες είναι οι ποιο καθυστερημένοι της Ευρώπης,
      κατάφεραν στο τέλος, να σβήσει την Ελλάδα!

    9. ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΗΚΩ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΦΥΓΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ

    10. Μην ξεχνάμε ότι τα ανήλικα αυτά παιδιά δεν πήγαιναν μόνα τους στον κάθε Λιγνάδη (Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος ανώμαλος στην κοινωνία μας), κάποιοι τα συνόδευαν και τα συνοδεύουν ακόμα γνωρίζοντας σε ποιά κόλαση τα πάνε.
      Αυτοί δεν πρέπει να τιμωρηθούν επίσης ;
      Ο Λιγνάδης, ο Μυταράκης, ο Φασουλής, ο Χαικάλης, ο Φιλιππίδης και τόσοι άλλοι είναι απλώς κορυφούλες σε ένα απίστευτου όγου κουβάρι ανωμαλίας, σαπίλας, ανηθικότητας και απανθρωπιάς που περιέχει πολιτικούς, θρησκευτικούς ηγέτες, ηθοποιούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, ατρατιωτικούς, αθλητές, αλλά και απλούς πολίτες που τους συνδράμουν είτε με τις υπηρεσίες τους είτε με την σιωπή τους.
      Το σιωπάν δοκεί συναινείν, έλεγαν οι Αρχαίοι.
      Αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας είναι που μας έφερε εδώ που είμαστε και φέρνει ολοταχώς τις επώδυνες εξελίξεις του άμεσου μέλλοντός μας. Η Ύβρις φέρνει νομοτελειακά την Νέμεση και την κάθαρση.
      Για να γίνω κατανοητός, εννοώ όλα όσα προφήτεψαν οι Άγιιοι Πατέρες της Πίστης μας.

      1. Τα μυαλά μας μας έφεραν εδώ που είμαστε,μας φάγανε τα κόμματα της ανωμαλίας και τα βολέματα.τώρα ας προσέξουμε όταν θα πάμε στην κάλπη. Μην νομίζετε ότι διαφέρουν μεταξύ τους οι 301 από τα κεντρικά του μπουρδέλου της πλατείας Συντάγματος.Η πρώτη φορά συγχωρείται η δεύτερη είναι μαλακία.Αν και δεν είναι η πρώτη φορά οι επιλογές του Ελληνα.

    11. διεστραμμένος ο κοντοστουπης η ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ. γι αυτό θέλει και στον Έβρο δομές; ποιες κατηγορίες θέλει να εγκαταστήσει εκεί;;;;;; ε τον μαστροπο ζουμπα……… Η κυβρνσ πόσους ανώμαλους, διεστραμμένος, παραφρονες έχει στα υψηλά πόστα;;;

    12. Το makeleio έχει αναφέρει το σκοτεινό ρόλο των ΜΚΟ πίσω από όλα αυτά.Aλλά όταν από πίσω από τιs ΜΚΟ υπάρχει κάποιοs που λέγεται Σόροs δεν θα γίνει τίποτα.Mην τρέφουμε αυταπάτεs.

    13. Ποιοι εισαγγελείς μωρέ… ; Ποιος ξέρει τι ανώμαλοι παιδεραστές είναι και οι εισαγγελείς που δεν μιλανε… Πιθανόν και οι εισαγγελείς να είναι πελάτες του σωματέμπορα Μηταράκη..

    14. Γιαυτό έχουν διαχωρήσει τα ασυνόδευτα λαθρομεταναστακια ? για να ικανοποιούν την ανωμαλία τους?Ρε Κούλη παραιτήσου όλα είναι εις γνώσιν σου και κάνεις τον Κινέζο.Μπας και βολεύεσαι και εσύ και όλοι η κουστοδία σου? Σιγά μην δεν γνώριζες ποιόν έχεις μέσα στο κόμμα σου που είναι ίσον σπίτι σου, Μην μας δουλεύεις άλλο αρκετά….ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    15. Δωσε πόνο Στέφανε δωσε πόνο στούς Σάπιους τους ελεεινούς.

    16. Για αυτό μωρή κ@υφαλα δεν διώχνετε τους λαθρομετανάστες? Κονοματε από τις μκο και βγάζουν γούστα κυβερνητικοί και συριζαιοι (καλές π@υτανες και αυτοί) πάνω στα σώματα παιδιών. Και ναι ρε ανώμαλα μ@υνοπανα, λέτε φασίστες και ρατσιστές τον κόσμο που ανησυχεί για την ασφάλεια της περιοχής του και το μέλλον της Ελλάδας μας λόγω ανεξέλεγκτης εισβολής λαθρομεταναστων. Ενώ εσείς, όλα τα αλληλέγγυα εμμισθα σκουλικια και οι μκο, παριστάνετε τους σούπερ ανθρωπιστες υπερδημοκρατες και εκμεταλευεστε τους λαθρομετανάστες για να βγάζετε λεφτά και να ικανοποιειται τα αρρωστημένα ανώμαλα ένστικτα σας. Μπορεί να μην γουστάρουμε λαθρομετανάστες ούτε ζωγραφιστους εμείς οι… κακοί φασίστες και ρατσιστές, αλλά από την άλλη θα σας γ@μησουμε ότι έχετε αγ@μητο εάν ακουμπήσετε παιδάκι λαθρομεταναστων. Άιντε ανώμαλοι..

    17. Περίεργες φάτσες και αυτός και ο Κουμουτσάκος…

    18. Κοφτε τα πόδια της κοντής τσατσάς, δε φτάνει μόνο μιά παραίτηση απο τα καθάρματα της Νέας Δυσωδίας αλλά να μπουν φυλακή, χωρίς αναστολή , χωρίς χρηματικές ποινές.Κάντε τους ρεζίλι, εντός κι εκτός Ελλάδας.Και προπαντώς να βρεθούν αρχ@δάτοι εισαγγελείς να τους χώσουν μέσα.

    19. Πρέπει να πάνε οοοολοι τούς φυλακή. Και οι 301 πράκτορες πολιτικοί. Αλλά ποιός θα τούς πάει οι γλειφτες εισαγγελείς, οι πουλημενοι δικαστικοί, οι κομματικοί στρατηγοί…. ποιός…έφεραν δεινά και διαφθορά στον τόπο…..

    20. Για αυτό σκιζονταν να γεμίσει την Ελλάδα με hot spot για να ικανοποιούν τις άρρωστες ορέξεις τους; Να φύγουν αμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες, να πέσει και να τιμωρηθεί η βρωμερή κυβέρνηση των ψυχανωμαλων για όσα έχουν κάνει στον ελληνικό λαό, άρση όλων των απάνθρωπων, τυραννικων, σαδιστικων μέτρων για τον “κορωνιο”.

    21. …..ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…..

    22. Ο εισαγγελεας του Αρείου Πάγου τι κάνει???? Θα πάρει μπροστά κάποια στιγμή????

    23. ΄Τό Μηταράκι είναι μεγάλο πουτανάκι.Ανθέλληνας καί σωματέμπορος.Πρέπει νά τιμωριθεί όπως τιμωρούνταν στόν μεσαίωνα οί κακούργοι.Πρώτα κάψιμο μέ λιωμένο μολύβι, μέ βραστό λάδι,καυτό ρετσίνι μέ κερι καί θειάφι λιωμένο καί μετά διαμελισμό μέ τεσσερα άλογα.
      Γιάννης Λάκων

    24. Δηλ. Θέλουν να μας πουν ότι αυτό που έλειπε απο την ζωή των ανηλικων ασυνοδευτων προσφυγοπουλων, ηταν μαθήματα θεατρικής τραγωδιας και μάλιστα στο σπίτι του. Ρε αντε από κεί;

    25. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Όταν μια 50ρα βγήκε και είπε για σεξουαλικη παρενόχληση προ 30 χρόνια οι εισαγγελείς τρέξανε τώρα που είναι οι εισαγγελείς τι κάνουν μηπως η Μαρία μαργαρίτη ήξερε τι έλεγε μήπως είναι και η εισαγγελείς στο κύκλωμα της παιδεραστίας

    26. Είναι άκρως επικίνδυνοι πρέπει να κάνουμε κάτι να φύγουν όλοι , και πολύ φοβάμαι ότι όλοι αυτοί του κόμματος έχουν άμεση σχέση και με πολλά περισσότερα από ότι φανταζόμαστε.λεγανε κάποιοι για παιδομάζωμα …. Ε αν δεν φύγουν τώρα δεν αποκλείεται να γίνει κ αυτό μπροστά στα μούτρα μας , και ποιος ξέρει αν μας πλακώσουν με τα εμβόλια θα είμαστε και ανήμποροι να αντιδράσουμε.

    27. Σαπιλα τιποτα αλλο.ολοι τους βουτηγμενοι στη λασπη.περιμενουμε να παει μπροστα αυτο το κρατος δεκαετιες τωρα

    28. Βγαλτα ολα στη φορα Στεφανε μιλαμε για ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.