Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ “ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”. ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ. ΕΞΑΛΛΗ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΕΪΚΟ.

    Κοινοποίηση:
    koulis-mpakogiannis1

    Η εντολή κλείδωσε και “έφυγε” , σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες μας, από το Μέγαρο Μαξίμου: “Αδειάστε τον Μπακογιάννη…”

    Η προχθεσινή ήταν η τρίτη- τέταρτη- πέμπτη κ.ο.κ κατά σειρά ημέρα της εφαρμογής του “μεγάλου περιπάτου”, όπως τον αποκαλούν, κατά την οποία άρχισαν να κορυφώνονται οι αντιδράσεις και η οργή για το μεγάλο αυτό φιάσκο. Όμως ήταν και μέρες …βολικές αφού ο (θείος) Κ. Μητσοτάκης απουσίαζε -για μερικές μέρες- στην επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και έτσι θα μπορεί να επικαλεστεί και “άγνοια” για τα χτυπήματα (προς τον ανιψιό) που αποφασίστηκαν με αυτήν την αφορμή. Εξάλλου, σε όλες τις … “οικογένειες” συνηθίζεται, για ξεκάρφωμα, κάτι τέτοιο: Όταν αρχίζουν τα “πιστολίδια” οι …Κάπο φροντίζουν να έχουν κάποιο άλλοθι για να παριστάνουν τους ανήξερους.

    Η ουσία είναι ότι ο “μεγάλος περίπατος” εξελίσσεται, πολύ άμεσα, σε νέο …μεγάλο εμφύλιο στο μητσοτακέικο ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει. Απλώς κατά καιρούς είτε εξασθενίζει είτε αναζωπυρώνεται. Το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα, όπως αναφέρουν αυτοί που γνωρίζουν καλά, είχαν καλμάρει καθώς δεν υπήρχαν αφορμές. Αντίθετα με την ευκαιρία του κορονοϊού θείος και ανιψιός έκαναν μια δημόσια ανακωχή που την επισφράγισαν όταν η καρότσα με την Πρωτοψάλτη άρχισε να κόβει βόλτες στην Αθήνα και πέρασε μια βόλτα και από το Μέγαρο Μαξίμου όπου Μητσοτάκης και Μπακογιάννης έκαναν το δικό τους σόου.

    Τώρα που ο επικοινωνιακός θρίαμβος δίνει τη θέση του στα μεγάλα αγγούρια της οικονομικής ύφεσης και της τουριστικής ισοπέδωσης, βγαίνουν πάλι τα μαχαίρια. Και μπορεί ο νεαρός Μπακογιάννης, με τις γελοιότητες που κάνει, να έχει γίνει εύκολος και άμεσος στόχος, αλλά στο “βάθος” η αναμέτρηση γίνεται ανάμεσα στον Κούλη και στην Ντόρα. Αυτοί οι δύο δεν έχουν λύσει τους λογαριασμούς τους και τώρα ξεκινάει ένας νέος γύρος μεταξύ τους.

    Η ιστορία του “μεγάλου περιπάτου” μάλιστα έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία έχει δρομολογηθεί και ο ανασχηματισμός. Και ο Κούλης προσπαθεί να αποδείξει μέσω αυτού ότι παραμένει ισχυρός μέσα στο κόμμα του και δεν θα ενδώσει σε “πιέσεις” να κάνει παραχωρήσεις εσωτερικού τύπου. Μην ξεχνάμε ότι όπως έχουμε αποκαλύψει θέλει και η ίδια η Ντόρα – η οποία βρίσκεται εντελώς στην απ’ έξω- να επανέλθει, ακόμη και στο υπουργείο Εξωτερικών. Κι επειδή το να φύγει τώρα ο Δένδιας είναι πλέον λίγο δύσκολο, η ισορροπία ανάμεσα στα δύο αδέλφια έχει γίνει ακόμη πιο εύθραυστη. Για λογαριασμό του Μαξίμου, στη μάχη μπήκε και ο “καραμανλικός” Θ. Ρουσόπουλος -που προαλείφεται για υπουργός σε λίγες ημέρες- κράζοντας δημοσίως χθες τον Μπακογιάννη για την “μεγάλη ταλαιπωρία, φασαρία και γενικότερα γκρίνια” και δίνοντας του …προθεσμία 15 ημερών να τα ξηλώσει.

    Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα …παιδιά. Ναι, δεν είναι μόνο ο υιός Μπακογιάννης που προορίζεται από τη μαμά του για αρχηγός και γι αυτό που δεν κατάφερε η ίδια. Στο παιχνίδι έχει αρχίσει να μπαίνει “έξυπνα και διακριτικά” και ο υιός του ζεύγους Κούλη – Μαρέβας, ο Κωνσταντίνος. Το τελευταίο διάστημα κάνει, όχι τυχαία, ολοένα και πιο πολλές δημόσιες εμφανίσεις συνοδεύοντας είτε τον μπαμπά είτε την μαμά του. Και η πιο πρόσφατη ήταν το Σάββατο στην Σαντορίνη όπου πήγαν όλες οι κουστωδίες για το περίφημο τουριστικό “άνοιγμα” της χώρας μας μετά την καραντίνα. Ο νεαρός Μητσοτάκης “ετοιμάζεται” να πάρει σειρά στη διαδοχή αλλά στη μέση υπάρχει ο νεαρός Μπακογιάννης…

    Το άδειασμα του δημάρχου Αθηναίων για το φιάσκο του μεγάλου περιπάτου περιλαμβάνει αρχικά την αποστασιοποίηση της κυβέρνησης από τις πρωτοβουλίες του και ήδη οι παπαγάλοι του Μαξίμου έχουν βγει στην πιάτσα και λένε ότι “οι πεζοδρομήσεις και οι αλλαγές ήταν εισηγήσεις του δημοτικού συμβουλίου”. Το δεύτερο στάδιο προβλέπει δημιουργία ασφυκτικού κλίματος που θα οδηγήσει σε αναθεώρηση -και στην πράξη κατάργηση- πολλών από τα μέτρα που από την Δευτέρα εφαρμόζονται στο κέντρο της πρωτεύουσας με τη δικαιολογία ότι “έτσι κι αλλιώς ήταν δοκιμαστικά”. Ήδη σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Κ. Μπακογιάννης πιέζεται να …βιαστεί και να προλάβει να ανακοινώσει μόνος του την “επανεξέταση” του μεγάλου περιπάτου ως αποτέλεσμα δήθεν της “διαβούλευσης στην πράξη” αυτών των ημερών. Όμως δεν είναι μόνο το θέμα του εγωισμού που δεν τον αφήνει, αλλά ξέρει καλά ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα υποστεί απλώς τσαλάκωμα αλλά κανονικό Βατελρώ. Αφήστε που εκτός από το φιάσκο, όσο ανοίγει αυτή η ιστορία τόσο βγαίνουν και το οικονομικό σκάνδαλο στην επιφάνεια, με τις διαδικασίες που έγινε η ανάθεση, τα κόστη που πληρώθηκαν και τους τυχερούς που κονόμησαν. 5.700 ευρώ στοιχίσει μόνο το καθένα από τα …παγκάκια.

    koulis-mpakopgiannis3

    —————————— ———————–

    Καθώς πάντως στο παρασκήνιο η κατάσταση αγριεύει οι τελευταίες πληροφορίες μας αποκαλύπτουν ότι η μαμά Ντόρα αποφάσισε να υψώσει ισχυρό δίχτυ προστασίας. Και σε αυτό το πλαίσιο προειδοποίησης προς το Μέγαρο Μαξίμου και τον -…απουσιάζοντα στο Ισραήλ αδελφό της- να μην προχωρήσουν σε “τσαλάκωμα” του γιου της βγήκε χθες το πρωί και ουσιαστικά απείλησε με αποκαλύψεις και καταγγελίες για το σκάνδαλο της καμπάνιας των 20 εκ. ευρώ για τον κορονοϊό, ζητώντας να δοθούν στη δημοσιότητα αναλυτικά όλα τα ποσά που αρνείται μέχρι σήμερα η κυβέρνηση του Κούλη.

    —————————— ———————

    Ο εμφύλιος απλώνεται και σε άλλα, παράπλευρα, μέτωπα. Ένα από αυτά -εκτός από την Ντόρα και τον Κούλη- είναι και το αλαφουζέικο. Με διαφορετική γραμμή συγκεκριμένα εμφανίζεται ο τηλεοπτικός Σκάι που ελέγχεται από τον Γιάννη Αλαφούζο και με διαφορετική η Καθημερινή του Θέμη Αλαφούζου. Ο Σκάι είναι και το μόνο πανελλαδικό κανάλι που βρήκε υποστηρικτικά και υποβάθμισε το θέμα των αντιδράσεων αφού άλλωστε παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων είναι η …Σία Κοσιώνη, η σύζυγος του δημάρχου. Ναι, αυτή που έλεγε ότι θα τον “κρίνει αυστηρά” (χα, χα…) για το έργο του. Από την άλλη πλευρά, η “Καθημερινή” με ένα δηλητηριώδες άρθρο ζητά το ξήλωμα του “μεγάλου περιπάτου γράφοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: “Ευτυχώς, οι παρεμβάσεις για τον περιορισμό της κυκλοφορίας οχημάτων στην Πανεπιστημίου είναι τέτοιες που μπορούν σε λίγες ώρες να αναιρεθούν, όπως σε λίγες ώρες υλοποιήθηκαν…”.

    (Από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον πάντα ενημερωμένο Μαυρογιαλούρο)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ….. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
      ……. ΨΩΦΙΖΟΥΜΕ ΗΛΙΑ!!!!!!
      ΗΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ….. ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!!
      Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ
      ΣΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΤΟ…… ΒΡΑΚΙ!!!!!!
      ΧΩΘΗΚΕ Η…. ΛΥΠΗΤΕΡΗ!!!!!!
      ΗΛΙΑ…. ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ!!!!!!!!
      ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛ’ Η…. ΨΩΡΑ!!!!!!
      ΗΛΙΑ ΖΟΥΜΕ
      ….. ΠΟΡΔΙ – ΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
      ΠΙΤ Ο ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ
      ΑΔΕΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ
      ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΣ ΑΕΙΔΗΣ
      ΚΟΛΛΥΤΗΡΗΣ ΚΑΤΗΦΗΣ
      ΠΙΤ Ο ΟΥΓΓΑΝΟΣ
      ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ ΖΑΒΛΑΚΩΤΟΣ
      ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ
      ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΗΣ ΣΥΧΑΜΕΡΟΣ
      ΠΙΤ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
      ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
      ΛΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ
      ΞΕΥΤΥΛΑΣ Ο ΔΙΑΛΕΧΤΟΣ
      ΠΙΤ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ
      ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΤΟΣ
      ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΈΛΙ
      ΜΕ ΠΑΚΙΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ
      ΠΙΤ Ο ΧΛΕΜΟΝΙΑΡΗΣ
      ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ
      ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΣ ΜΟΥΛΙΚΟΣ
      ΚΑΙ ΜΟΥΛΙΚΟΣ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΙΚΟΣ
      ΠΙΤ Ο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΚΟΣ
      ΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ…….. ΛΑΜΠΕΡΟΣ!!!!
      ΓΥΦΤΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ
      ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ
      ΠΙΤ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ
      ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ
      ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΗΣ
      ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ….. ΛΟΛΗΣ!!!!!
      ΠΙΤ Ο ΚΟΥΦΙΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ
      Ο ΑΝΟΥΣΙΟΣ…. ΚΕΦΤΕΣ!!!!!
      ΚΟΠΡΟΣ Ο ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟΣ
      ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ
      ΠΙΤ Ο ΚΛΟΥΒΙΟΣ ΦΕΡΕΝΤΖΕΣ
      ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΖΕΣ
      ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ
      ΤΗΣ ΜΕΜΕΤΙΑΣ Ο …. ΑΦΕΓΓΑΡΟΣ!!!!
      ΠΙΤ Ο ΒΡΩΜΟΧΑΜΟΥΡΗΣ
      ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΜΠΕΣΑΧΤΟΥΡΗΣ
      ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
      ΑΘΕΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ
      ΠΙΤ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗΣ
      ΜΟΥΛΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΦΕΡΤΗΣ
      ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΟΥΛΙΚΟΣ
      ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΣ
      ΠΙΤ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ
      ΤΟΥ PRIDE ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΦΟΡΟΣ
      ΤΡΥΠΙΟΣ ΚΑΙ….. ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ!!!!!
      ΠΟΥΣΤΙΚΟΣ ΚΙ ‘ ΑΝΕΜΙΚΟΣ
      ΠΙΤ ΦΙΔΙΣΙΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
      ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ
      ΣΑΥΡΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ
      ΟΠΑΔΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    2. ΕΓΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ ΕΞ ΗΜΙΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΣΙΑΣ.

    3. Καλυτερα ειναι πρωτα να τους μαζεψουν στον Κορυδαλο και να τα συζητησουνε μετα. Θα χουν χρονο

    4. Η πολωνοεβραία πατσαβούρα, άφησε τους ζιγκολό που περιποιούνται τις οπές της και αποφάσισε να προωθήσει τον μικρό φλώρο της οικογένειας.

      1. τι σαχλαμαρες λες…γιατι να χρειαστει ζιγκολο αφου εχει τον Κουλη για αντρα;;;
        μηπως ξερεις κατι και δεν το λες

    5. … Που ετοιμάζετε και την νιοστή γενιά. Έλεος μαζί σας. Θέλω να πιστεύω ότι Έλληνες επαθαν και έμαθαν. Ούτε γιοι γουρλοκουλη, ούτε κουρασμένου, ούτε σαμαρά. Αι σιχτιρ πια

    6. Ο εμφύλιος δεν είναι ανάμεσα σε Μπακογιάννη – Κούλη, ούτε ανάμεσα σε Ντόρα – Κούλη, είναι ανάμεσα σε Ντόρα και Γκραμπόβσκα, που απ΄ότι φαίνεται από τις διεθνείς επαφές που τον επισκιάζει παντού, τον έχει κάνει Κούλα τον Κούλη…

    7. αδελφάκια, ο ένας πρωθυπουργός ο άλλος δήμαρχος.

    8. Αυτοι η αγια οικογενεια θυμιζει Αγριες Μέλισσες γιατι και εκει ψαχνουν να βρουν τον πατερα του παιδιου.

    9. Ο Coolies είμαι σίγουρη ότι μισεί τη μάνα του
      και τον αδελφό του θανάσιμα.
      Και ο λογος είναι ότι δε πρέπει να ήξερε ότι
      είναι γιος της δε του το χαν πει .
      Το έμαθε όταν πρωτοβγηκε από τα MΜΕ.
      Από τότε τη μισεί όσο τίποτα άλλο στο κόσμο.

    10. οταν ειδα τον γιο του κουλη στις φωτογραφιες απο την επισκεψη στο ισραηλ, μου θυμισε τους αυτοκρατορες της ιαπωνιας που προετοιμαζουν τα πιτσιρικια τους απο πολυ μικρη ηλικια για να γινουν και αυτα αυτοκρατορες. καποτε οι ελληνες δεν ηθελαν τον βασιλια και εκαναν αγωνες για να τον ξαποστειλουν. τωρα ψηφιζουν το βασιλια-κουλη και λενε και ευχαριστω. βρε, βρε πως αλλαζουν τα πραγματα, και μη χειροτερα

      1. Ποσό δίκιο έχεις… ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    11. Ολες οι οικογενειες με τους γονους στην Ελλαδα τα βρισκουν μεταξυ τους, παραμυθια οτι τσακωνονται, εχουμε τον γυιο της Ντορας, εχουμε στην εφεδρια, παιδια του Γιωργακη, του Κουρασμενου…οι Ελλαδα απο τους αρχαιοτατους χρονους ειχε πολλα προβατα
      Απο το 1950, δηλαδη 70 χρονια στα 50 απο αυτα κυβερνανε γονοι
      Δεν υπαρχει αλλο κρατος στην γη με αυτο το λυπητερο ρεκορ
      Οπως δεν υπαρχει αλλου και τοσο προβληματικος λαος
      50+ αποχη και με το εκλογικο συστημα αμα σου κατσουν 2 ηλικιωμενοι στους 10
      παιρνεις αυτοδυναμια και μετα κανεις οτι σου γουσταρει…μοιραζεις λεφτα σε σαλιαρηδες
      δημοσιογραφους και σε ευλογουν απο το πρωι ως το βραδυ
      Δικιο ειχε ο Χιος που ελεγε κλειδωστε τα γεροντια…

    12. Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω από τον Κούλη και τον Κοκό ποιον να διαλέξω.
      Ο Κούλης είναι ο αδερφός της Ντόρας ή ο γιός με τον Τίκι Τάκα, συγγνώμη Τέρη.
      Γιατί τότε ο δημαρχέσος ο Κοκός τι είναι, ο ανιψιός ή ο αδερφός του Κούλη;;;
      Και ο αείμνηστος ο γκαντεμόγερος τι είναι, ο πατέρας, ο παππούς, ή ο προπάππος, ω προπάππε!!!!!

    13. Ο ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΠΕΝΗΣΙ ΤΑΛΕΠΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ 10 ΝΤΡΟΜΠΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΡΕ ΓΚΟΥΦΗ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΕΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

    14. Γαμημενα κολοπαιδα κυβερνηστε …αφου ο προβατοιδης λαος τρωει σανο γαμηστε τον…σε ποια χωρα τιυ κοσμου ηπαρχει οικογενοιοκρατητε…δεν υπαρχουν αξιοι ελληνες με περγαμηνες και μας κυβερνουνε σκουπιδια…κασιδιαρη για να ξεβρωμηση την σαπιλα….ξυπνα μαλακοελληνα ραγια βολεμενε..μ

      1. Ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ; ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ ΟΥΓΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ;

        1. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ? ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΣΕΛΩ. (ΣΟΥΣΕΛ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ).

        2. Για τις περγαμηνές του, ρώτησε την μάνα σου να σου πει, ξεφτιλισμένε λούστρε του Μητσοτάκη.

        3. Εσύ πιτ του ανταρσυα είσαι μαρή λαθροφιλη; Τα εμβόλια σου τα έχεις κάνει ή θα κολλήσεις τίποτα από τους “φίλους” σου…

    15. Η αληθεια ειναι οτι να οδηγεις στην Αθηνα, ειναι μονον για οσους εχουν γερα νευρα.. Aπλα τωρα παραγινε το κακο..

    16. το μονο που αξιζει να ειπωθει………………… βλακες ελληνες, με περικεφαλαια κιολας……. τιποτε λιγοτερο η περισοτερο σας αξιζει. ακριβως αυτο που εχετε ειναι για εσας το κερασακι της τουρτας. καλη σας χωνεψη……… φτουυυυυυυυυυυυ

      1. φτου σ’ όλη τη φάρα σου, μωρή αλβανίδα. μπαίνεις τώρα με άλλο nick;; η τζίλντα και η δέσπω σου τελειώσανε;; άντα χάσου, τηγανοκέφαλο σίχαμα.

    17. Ναι να πάει η Ντόρα στο υπ.εξωτερικών για να δώσει κανα δυο νησάκια που έλεγε.

      1. Γιατί τόσα λίγα; Εγώ νομίζω ότι είναι πολυ ανοιχτοχέρα, Ντόρα δώσε όλη τη Χώρα.

    Comments are closed.