ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ! Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΚΕδες – ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ “ΘΗΛΙΑ” ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΈΚΑΝΑΝ “ΠΑΡΤΙ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Ένταση μεταξυ διαδηλωτών του ΚΚΕ και αστυνομίας κατα τη διάρκεια της πορείας για την 47η Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στην Αθήνα, στις 17 Νοεμβρίου, 2020

    Δείτε βίντεο
    Συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΚΚΕ έξω από αμερικάνικη πρεσβεία με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου

     

    Με τήρηση των αποστάσεων και χρήση μάσκας ήθελαν να παρελάσουν και Έλληνες πολίτες ανά την χώρα για την 28η Οκτωβρίου, ωστόσο η ευαισθησία είναι επιλεκτική. 

    Δείτε βίντεο

     

    Δεκάδες προσαγωγές η Αστυνομία, η οποία το πρωί σφύριζε αδιάφορα…

    Ενώ το πρωί οι Αρχές έκαναν τα στραβά μάτια σε πορείες του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜΕΡΑ25, τώρα βγήκαν «τσάρκα» οι αριστεριστές των δρόμων, με την αστυνομία να βρίσκεται πλέον επί ποδός για να δείξει πως κάτι κάνει, ενώ ουσιαστικά γίναμε μάρτυρες δύο μέτρων και σταθμών, καθώς στην 28η Οκτωβρίου είχαν απαγορευτεί οι παρελάσεις.

    Πάνω από 100 προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι στιγμής σε διάφορα σημεία της Αθήνας, ενώ κυνηγητό σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Ωστόσο, αριστεροί έσπευσαν στην ΓΑΔΑ και ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

    Στο πλαίσιο του καλέσματος στα Προπύλαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κινήθηκαν προς τα εκεί χρησιμοποιώντας το μετρό. Αποτέλεσμα αυτού, να υπάρξει ένταση και συμπλοκές με στον σταθμό Λαρίσης και στα Σεπόλια.

    Επίθεση σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, από την οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στην σκοπιά.

    Η επίθεση σημειώθηκε από περίπου 30 άτομα, με την επέμβαση των αστυνομικών να είναι άμεση. Έγιναν τρεις συλλήψεις, δύο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι αυτήν την ώρα οδηγούνται στην υποδιευθυνση ασφάλειας Αθηνών, στην Κυψέλη.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε γιατί εκεί κρατούνται οι προσαχθέντες από τα σημερινά επεισόδια στο μετρό, στα Σεπόλια.

    Επίσης, επίθεση δέχθηκαν εξω από το Αστυνομικό Τμήμα και ομάδες ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

    Επίθεση και στην Θεσσαλονίκη στο αστυνομικό τμήμα Συκεών, όπου έπεσαν βόμβες μολότοφ.

    Από το συμβάν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχουν προκύψει φθορές ούτε κάποιος τραυματισμός καθώς οι μολότοφ «έσκασαν» στο πλακωστροτο που βρίσκεται ακριβώς έξω από την είσοδο.

    Τα άτομα στη συνέχεια τραπηκαν σε φυγή ενώ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο ξεκινώντας έρευνα για τον εντοπισμό τους.

    Δείτε βίντεο:

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Τώρα καταλάβαμε οτι στην Ελλάδα διώκονται μόνο οι Έλληνες πατριώτες; Τους κομμουνιστές, ανθέλληνες κλπ… Δεν τολμούν να τους μιλήσουν καν

    2. Αχρηστοι Νεοελληνες απο ολες τις αποψεις.
      Λαος της φαπας και της ξεφτιλλας.
      Κομουνιστες Νεοελληνες τον πουλο. Μονο φαπα καθυστερημενα αμυαλα ανθρωπακια.
      Να μπουν οι Τουρκοι να τελειωνουμε με τον καραγκιοζολαο των ξεφτιλων.
      Ο Φαλκεραυερ ειχε δικιο. Μπασταρδοι, ρουφιανοι και προδοτες.
      Λιγοι οι Πραγματικοι Ελληνες. Πολυ λιγοι.

    3. Για το πολυτεχνείο βγήκαν στο δρόμο οι προβλεπόμενοι. Και από μια άποψη καλά κάνανε ρε. Αυτό πιστεύουν, κατέβηκαν στο δρόμο, συγκρούστηκαν για την επιλογή τους… Εμείς; Ανάσταση δεν κάναμε. Παρελάσεις δεν είδαμε. Εκκλησία δεν πάμε. Να κοινωνήσουμε σώμα και αίμα Χριστού δεν μπορούμε. Μάσκα κάτω από τη μύτη φρέντο εσπρέσο σκυλί στο χέρι. Μούγκα σε όλα.

      1. Εκ του ασφαλούς πάντα φίλε μου, ο ορισμός του τσάμπα μάγκα … Οι αριστεροι από το 74´ και μετά στην πράξη κυβερνούν ανελλιπώς την χώρα και έχουν πλήρη ασυλία, κάνουν ότι γουστάρουν (τα μόνα γνήσια φασιστοειδή ) και το πολύ πολύ να τους κανει κάποιος και καμία επίπληξη …

        Αν τα κάναμε όλα αυτά οι πατριώτες και οι νορμάλ Έλληνες, θα πέφτανε τα καπνογόνα, οι τραμπουκισμοί και οι συλλήψεις βροχή, άπειρα τα παραδείγματα ..

    4. Αλητεία σε κόκκινο χρώμα, οι σταλινικοί κάνουν ασκήσεις για κατάληψη της χώρας. Μιλούν για ανυπακοή και εφαρμόζουν σχέδια πολιτικής αναταραχής, χρησιμοποιούν τους μισθοφόρους του κόμματος (αμειβόμενα στελέχη) και προκαλούν το φορολογούμενο πολίτη που υποφέρει αγόγγυστα την καραντίνα.

    5. Κότα το ΚΟΥΛΗ .
      ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΆΝΗΣΕ ΕΚΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.
      ΓΕΛΟΊΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΆ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ.
      ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΌ ΧΡΉΜΑ ΓΊΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΎΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
      ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ.
      ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎΣ ΕΧΘΡΟΎΣ Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎΣ.
      Ζ
      ΠΌΤΕ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΆ…

    6. Δεν είναι πιο μάγκες. Το κατάφεραν με τις ευλογίες της κυβέρνησης που είναι ακροαριστερη όσο δε πάει. Θέλει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει…αυτό έγινε. Αν έβγαιναν Έλληνες θα στελναν τα ΜΑΤ και θα χτυπούσαν ανελέητα με εντολές Κούλη και συναφιούν. Αυτοί που το γλεντησαν είναι αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία… ξυπνηστε

    7. ΑΙΣΧΟΣ!!!
      Αίσχος Κράτος.
      Αίσχος “Κυβέρνηση”.
      Αίσχος “Δημοκρατία”.
      Αίσχος Δεξιά.
      Αίσχος Αριστερά.
      Εθνικές Εορτές α λα καρτ.
      “Σημαντικές ημέρες” κατ’επιλογήν.

      Φύγετε ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, εξαφανιστείτε από τη Χώρα, γιατί κουραστήκαμε.
      Γιατί η ΚΟΡΟΪΔΙΑ έχει τα όριά της.
      Γιατί το ΦΙΛΟΤΙΜΟ έχει τα όριά του και
      Γιατί η ΥΠΟΜΟΝΗ έχει τα όριά της…
      και τα έχετε περάσει ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ….!!!!!
      ΟΥΣΤ…
      ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟ…..

    8. Είδε κανένας την Τασία ρε παιδιά ?……
      Και η Τασία αγωνήστρια είναι ……. λιαζότανε ?

    9. Αν το δούμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα,το Πολυτεχνείο εορτάστηκε ακριβώς όπως τις άλλες χρονιές.Με τις μολότωφ του,τις πορείες του,τα μπινελίκια του και τις φάπες του.Ήταν μία τυπική 17 Νοέμβρη όπου νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πανδημίες,περιοριστικά μέτρα,λοιμωξιολάγνοι κλπ.Ευχαριστούμε τους κκέδες που μας γύρισαν πίσω για να ξαναδούμε με νοσταλγία πως ήταν η ζωή μας πριν από 1 χρόνο.Είναι η μοναδική φορά που προσέφεραν κάτι στο κοινωνικό σύνολο.Οι υπόλοιποι, μην ξεχνάτε τις μάσκες σας,το ραντεβού με τον λογιστή για τα χαρτιά της αναστολής εργασίας,τη συνδρομή στο Netflix,και φυσικά να παρακολουθείτε ανελλιπώς το καθημερινό δικτατορικό διάγγελμα των 6.00μμ

    10. Ο μητσοτάκης στην Κυβέρνηση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στην Εξουσία…

    11. την 28 Οκτωβρίου 1940 όπως και το 1922, 1973 οι κκεδες ηταν συμμαχοι με τον εχθρο και κατα της πατριδας μας (ριμπεντροπ μολοτοφ),(φρουτζε κεμαλ) (θοδωρακης νταγιαν)… πολυ αργοτερα το γυρισαν τουμπα το ψαρι!

    12. Τους σιχαίνομαι, αλλά τους παραδέχομαι κιόλας. Τόλμησαν αυτό που δεν τολμιυμε όλοι εμείς! Είμαστε όντως κότες!!!

    13. την 28 Οκτωβρίου 1940 όπως και το 1973 οι κκεδες ηταν συμμαχοι με τον εχθρο και κατα της πατριδας μας (ριμπεντροπ μολοτοφ)… πολυ αργοτερα το γυρισαν τουμπα το ψαρι!

    14. Το πρωί άφησαν χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο τους κκεδες να κάνουν συγκέντρωση πορεία ότι γούσταραν. Μαζεύτηκαν στην βασιλίσσης Σοφίας, έκαναν πορεία, φώναξαν συνθήματα χωρίς να τους εμποδίζει κανείς. Στις εθνικές επαιτειους, εκεί δεν τους ξέφευγε τίποτα. Ξύλο συλλήψεις δικαστήρια. Αυτό δεν είναι ισονομια. Συγκεντρώσεις παντού σε όλη την χώρα μετά την στάση της κυβέρνησης απέναντι στο ΚΚΕ. Αφού άφησαν το ΚΚΕ να αφήσουν όλο τον κόσμο. Την ευθύνη βαραίνει το ΚΚΕ και τη κυβέρνηση του Γερμανοί. Το Σάββατο ήδη μέσω διαδικτύου υπάρχουν καλεσματα σε πλατείες γειτονιές και δρόμους. Όχι, απαγορεύσεις για όλους ή για κανέναν.

    15. Στέφανε θα βγεις να μιλήσεις στον κόσμο; Επιτέλους δηλαδή.

    16. Τι σκουζετε όλοι οι Χρυσαυγήτες εδώ μέσα και παραπονιέστε? Οι κομμουνιστες τουλάχιστον βγήκαν έξω και κάνουν ότι γουστάρουν γιατί πιστεύουν στα μπαχαλα πολυτεχνεία κλπ. Εσείς οι πατριώτες τρομάρα σας μόνο από το πληκτρολόγιο κλαιγοσασταν ότι ο κουλης σας έκοψε τις παρελάσεις. Καλά σας κάνουν αφού δεν βγηκατε κ εσείς για διεκδίκηση των παρελάσεων σας.

      1. Πάλι καλά που το παραδέχεσαι ότι είναι παρελάσεις ”μας” και όχι δικές σας. Άλλη μία απόδειξη ότι το ΚΚΕ και η αριστερά δεν ήταν κατά του φασισμού και του ναζισμού, αλλά σύμμαχός τους. Συνεχίστε έτσι, την επόμενη φορά (πάντα στην Ελλάδα υπάρχει και μία νέα φορά) δεν θα σας σώσουν τα ξερονησία. Πνίξιμο κατευθείαν.

        1. Μπατριωτη δεν ειμαι κομμουνιστής ούτε Χρυσαυγήης, αλλά χάνεις την ουσία γιατί είσαι μπουφος. Δεν έχει να κάνει σε ποιον ανήκει η παρέλαση αλλά σε γενικότερο επίπεδο εσείς οι φοβεροί πατριώτες είστε μια χούφτα σκορποχωρι και γιαυτό σας κοροϊδεύουν όλοι, ενώ οι αριστεροί είπαν θα πάμε και στα @@ μας οι απαγορεύσεις. Εσείς κατσατε σπίτι κ βριζατε μέσω του μακελειο την 28η, το Πάσχα κτλ. Οπότε μη κλαις τουμπεκί

          1. Άσε μωρή λινάτσα, τράβα κλάψε με την Φύσσαινα. Ήταν και ο Παύλος σήμερα στην πορεία; Για πες;

            1. Δεν έχω ιδέα δεν πάω σε πορείες, απλά γελάω και με τους κομμουνιστες και με τους ψευτο πατριώτες που κλαίγονται

      2. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΡΙΧΝΑ ΣΤΟΥΣ “ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ” ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ. ΑΜ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”? ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ?

    17. Επαναστάτες εκ του ασφαλούς, όπως και το 1973 άλλωστε.

    18. Καθαρση τωρα και ολοι οι απλυτοι ανθέλληνες αμεση απέλαση!!! (και μετα ξυπνησα!)

    19. Νεοέλληνες ξερολες σας αρέσει η Ελλάδα όπως την καταντησατε με τις επιλογές σας τόσα χρόνια ????? Είστε τελειωμένοι και δεν το ξερετε !!!!! Καληνύχτα.

    20. Που ήταν όλοι αυτοί οι “Ελληνες “,για να τιμήσουν και την 28 Οκτωβρίου και όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι? Παρέλαση μάλλον κάνουν τα πιόνια που υπόκινουται από αυτούς που υπονομεύουν την ελευθερία που οι πεσόντες μας εξασφαλισαν!

    21. Αν και δεξιός ψηφοφόρος δυστυχώς ο Πρωθυπουργός φάνηκε πολύ λίγος απέναντι στους Έλληνες πολίτες
      Τον σώζει ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στο πολιτικό σκηνικό
      Αν καταφέρει να βγάλει την 4ετια θα χάσει πολλές ψήφους
      Όσο για τα πληρωμένα γκάλοπ αν τα πιστεύει είναι μακράν νυχτωμένος
      Ειδικά με τον λαθρομηταρακη θα έπρεπε να τον έχει ήδη ξυλωσει

      1. Μητσοτάκης:Σφάλμα μας αν επιτρέψαμε να φανεί η ΝΔ δεξιό κόμμα.
        Εσύ,κάνε ότι κοιμάσαι.Όχι ότι έχει σημασία.Μόνη ιδεολογία που είναι απέναντι στη βρώμα της ΝΤΠ ο εθνικισμός.Ούτε δεξιά ούτε αριστερά.

      2. Αδεξιός ψηφοφόρος… εισαι σύντροφε!

    22. Drones Ελικόπτερα χιλιάδες αστυνομικοί με μάτια σαν της γαρίδας, εκπαιδευμενοι απο το FBI…Δεν θα πέρναγε κουνούπι μας λέγανε τα κ@λΟκαναλια…και ΟΜΩΣ…το περίφημο Κου Κου Ε απέδειξε ότι το επαναστατικό του DNA είναι ζωντανό…Τα κανάλια πάλι μας λένε ότι Αιφνιδίασε [!!!} την καλοκουρδισμενη μηχανή του Χρυσοχοιδη ..κάνοντας τι?…Στέλνοντας πρώτα SMS με αιτιολογία το 1 [μετάβαση σε νοσοκομείο]…ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ!@#ΘΕΙΤΕ !!???…με το θέατρο σας… γ#$%$ το φελεκι μου μέσα

    23. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ……

    24. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ

    25. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.

    26. Οι αργόσχολοι τεμπέληδες μπάτσοι του χρυσοχοϊδη και του χαρδαλιά, 6000 τον αριθμό, που πήγαν δήθεν να επιτηρήσουν 500 άτομα δεν είναι υγειονομική βόμβα; Που είχαν βγάλει τα κράνη και κάναν πηγαδάκια πέντε πέντε φουμάροντας και κοιτώντας στο κινητό αν πιάσαν το στοίχημα που παίζουν όλη μέρα με τον εγγυημένο μισθουλάκο τους.

      1. σωστος…για αυτο την ανοιξη ειχαμε μηδενικα κρουσματα και τωρα μας πηρε η κατω βολτα
        ολοι κανουν χαβαλε

    27. αντι να κανουν διαδηλωση για το μπαχαλο στον τομεα της υγειας και για την οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης που δεν μειωνει φορους και δεν παρεχει καμια οικονομικη ενσχυση ενω λεει οτι θα παρει 75 δισ, αυτοι κανουν διαδηλωση για τα στεφανια
      σε αλλες ευρωπαικες χωρες τα επιδοματα πεφτουν βροχη σε αυτους που εχουν αναγκη…εδω ασχολιομαστε μια εβδομαδα τωρα ποιος θα καταθεσει το καλυτερο στεφανι και στελνουμε 2 μηνες πιο μπροστα τα τελη κυκλοφοριας χωρις καμια μειωση..
      να εισπραξουμε οτι μπορουμε και να στειλουμε τα χρηματα στο Βερολινο ενω τα κομματα της αντοπολιτευσης ασχολουνται με λουλουδια

    28. οι Έλληνες πατριώτες είμαστε ακέφαλοι ενώ τα κκουέδια έχουν τις πλάτες τους 46 χρόνια τώρα

    29. οι δήθεν τεμπέληδες κηφήνες ψευτοεπαναστάτες έσωσαν σήμερα το σόου τους!! και λίγες έφαγαν!!

    30. Αφηστε τους να ξεφτιλισουν τα τσογλανια και να αυτοεξευτελιστουν μεταξυ τους!!
      Θα απολαυσουμε ωραιες σκηνες ενος κωλοχανειου με τον “σαγονια” και την τρελλοκουλα!!!!!!!!!
      Χαχαχαχαχαχαχα!

    Comments are closed.