Ο ΚΑΠΟ ΝΤΙ ΚΑΠΙ ΤΟΥ NOOR 1, ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΝΤΡΑΓΚΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, Π. ΜΑΥΡΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ “ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ” ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ

    Κοινοποίηση:
    MAVRIKOS-NOOR

    Τα βασικά θέματα της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” της Παρασκευής 

    –Ο δέκατος βασικός μάρτυρας της ανατριχιαστικής υπόθεσης του ναρκόπλοιου Νοορ 1, είναι νεκρός. Τον σκότωσε ο κάπο ντι κάπι, της ντόπιας Ντραγκέτα, που διαφεντεύει την Ελληνική Καζέρτα του βασιλείου των Μητσοτάκηδων. Τι δηλώνει στην εφημερίδα μας, η δικαστική ρεπόρτερ Μαίρη Μπενέα, που άγνωστοι της έσπασαν το αυτοκίνητο και της πήραν τα ντοκουμέντα της αιματοβαμμένης δικογραφίας.

    –Αποκάλυψη. Εκείνος που έκαψε ζωντανό στην Αττική Οδό, τον εκδότη της εφημερίδος Ακρόπολη, Παναγιώτη Μαυρίκο, είναι ο μαφιόζος που κρύβεται πίσω από τις συνεχείς δολοφονίες μαρτύρων για την μεγαλύτερη υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών στην Ελλάδα. Τεράστιες οι ευθύνες της Δικαιοσύνης που τον καλύπτουν.

    — Ρεπορτάζ για τον περίεργο ρόλο του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη στην καταρράκωση του Τύπου και των εφημερίδων. Τα ύποπτα παιχνίδια του πρακτορείου “Άργος”, οι πετσοκομμένες κυκλοφορίες των μη αρεστών της κυβέρνησης και τα επικίνδυνα μονοπωλιακά παιχνίδια της υπερσυγκέντρωσης εξουσιών σε αδηφάγους ολιγάρχες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: