Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ε.Τ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ; “ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;”

    Κοινοποίηση:
    kanellopoulos

    Με βάση εντεινόμενη φημολογία, στον προεδρικό θώκο του εθνικού κόμματος Έλληνες, σύμφωνα με συλλογική απόφαση των μελών του, θα αναρρηθεί ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Α. Κανελλόπουλος.

    Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αντεισαγγελέας θεωρείται εγνωσμένου νομικού κύρους και προφανώς αποτελεί την απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στην προσπάθεια της κυβέρνησης με νόμο να τον εμποδίσει να κατέβει στις εκλογές.
    Υπενθυμίζεται ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν αντισυνταγματικό νόμο, ο οποίος φωτογραφικά στοχοποιεί τον εθνικό κόμμα Έλληνες καιτον Ηλία Κασιδιάρη, που εκτίει ποινή φυλάκισης.

    Στις δημοσκοπήσεις, οι Έλληνες εμφανίζουν ποσοστά έως 5% και μεγάλη διεισδυτικότητα στους νέους, αλλά και σε όσους θέλουν να εκφραστούν αντισυστημικά.

    Ο νόμος που ψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με βάση πλήθος συνταγματολόγων, είναι διάτρητος, αντισυνταγματικός, επιπόλαιος και προσβλητικός για τον νομικό κόσμο, αφού το Σύνταγμα σαφώς ορίζει ότι ένας πολίτης χάνει τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μόνον όταν υπάρχει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση.

    Ως τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση νοείται αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου.

    Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη, δημιουργού του εθνικού κόμματος Έλληνες, υπάρχει μόνο πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, παρότι ο εισαγγελέας του δικαστηρίου είχε προτείνει αθώωση.

    Ακόμη, η υπόθεση των πρώην μελών της Χρυσής Αυγής δεν έχει φτάσει στο Εφετείο και προφανώς ούτε στον Άρειο Πάγο.

    Με την απόφαση να οριστεί ως πρόεδρος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς θα αποφασίσει το Α1 τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου στις αρχές Μαΐου.
    Με τη νομική συγκρότηση και εγκυρότητα του κ. Κανελλόπουλο, ο Άρειος Πάγος θα δυσκολευτεί να αποφανθεί πως το εθνικό κόμμα Έλληνες δεν επιτρέπεται να κατέλθει στις εκλογές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Κάτι πολύ ύποπτο υπάρχει ο Εισαγγελέας Κανελόπουλος πρόεδρος του πολιτικού κινήματος του Κασιδιάρη.Καλα αυτός δεν ήταν Νεοδημοκρατικός με την Ντόρα φιλαράκι;Τι σκηνικό είναι αυτό το θα γίνει πάλι ένας Θεός ξέρει.Εγώ πάντως βλέπω αλλαγή γραμμής του Κασιδιάρη και συνεργασία με πιόνι του Μαρινάκη.

    2. ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε Ηλία Κασιδιαρη να ξεβρωμισει ο τόπος

    3. Διαβάζω ότι είναι αλήθεια. Αύριο πρέπει να επιβεβαιωθεί. Είναι η είδηση που θα φέρει ψήφους πολλούς. Έχω 28 και κάποιοι που σήμερα τους το έλεγα η απάντηση ήταν είναι ψέμα αλλά αν αληθεύει τότε ψηφίζουμε. Είναι κάποιοι απ’τους 28 που μου έχουν φάει την ψυχή να ψηφίσουν Κούλη .

    4. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!!!!

    5. είναι στενός φίλος της Μπακογιαννη, το ξέρουμε ολοι στο σώμα … για ψάξτε κ.Χίο και θα βγάλετε λαυρακι

      1. ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ? ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ Η ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥΣΤΗ? ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

    6. Ο Χατζηλαλακης και η φυλλαδα του θα χασουν τον υπνο τους !!!!!!

    7. Πρωταπριλιά είναι βρε παιδιά μη φωνάζετε. Ωραίος ο Στέφανος. Πάντως είναι μια καλή ιδέα να βρεθεί κάποιος απ’το σιναφι των δικαστικών, πονηριά χρειάζεται.

    8. Λέτε ο Μητσοτάκης να τάξει αμνηστία στον Κασιδιαρη με αντάλλαγμα μετεκλογική συνεργασία;

      Αρειοπαγιτης με τον Κασιδιαρη; Τι ανέκδοτο και αυτό;

    9. Μερικοιι νομιζουν οτι προκειτα για πρωταπριλιατικο αστειο,κουνια που σας κουναγε αυτο κυκλοφορει εδω και μια εβδομαδα το ειπαν χθες και στις ειδησεις της κυριας Ζαχαρεας με παρουσια του Κυριου αντιεισαγγελεως,σε μερικους μπορει να τους κακοφαινεται θα τους περασει ομως,βληματα λιγο ξυδι θα σας κανει καλο. Κυριακη κοντη γιορτη που λενε και στο χωριο μου καλο υπνο νε εχεται,αλλα μη τον χασεται,οπως μερικοι μερικοι !!!!!!!

    10. Μπράβο ηλια
      δεν τολμούν να το πιστεύσουν !!!!
      Ούτε η πρωταπριλιά δεν μπορεί να τους σωσει

    11. Ακούγεται ότι ένας δικαστικός θα είναι υποψήφιος να τεθεί επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη.

      Πέρα από την προσωπικότητα του ατόμου, το όλο σκηνικό θα γίνει για να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» του Αρείου Πάγου και να κατέλθει στις εκλογές.

      Πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει στενή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

    12. Αλήθεια είναι. Το πρόβλημα βρίσκεται στο αν το κόμμα του Κασιδιάρη ελέγχεται από το Πασοκισταν. Από ιδρύσεως Ελληνικού κράτους το 1830 μέχρι τις μέρες μας ελέγχεται από τους βρωμερους Άγγλους και από κόμματα που είχαν με οποιοδήποτε τίτλο πασοκοκρατια. Για παράδειγμα Σαμαροβενιζελου, ΣΥΡΙΖΑ με θεαματικά ποσοστα πασοκων και ΝΔ Κούλη με Σημιτοπασοκ που πεθαίνεις.

    13. ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

    14. κάποιες άλλες πρωταπριλιές τα νοήματα ήταν εθνικά εκρηκτικά … στους τωρινούς καιρούς τέτοιες πρωταπριλιές θέλουμε .. δεν περιμένουμε από κόμματα και αποκόμματα τίποτε …

    15. Τελικα δε θα ψηφισω αλλαξα γνωμη.

    16. χαχαχαχα πρωταπριλιααααα! μονο αυτο πειτε!

    17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    18. Ρε παιδιά το πρωταπριλιάτικο γιατί το αναπαράγετε; Δεν βλέπετε έχει καταπιεί το ψέμα ο κόσμος;

      1. Δεν ειναι πρωταπρηλιατικο…Ηδη εχει επιβεβαιωθει απο στελεχη.Πονεσαν πολλα τρολακια σημερα.

        1. Θα πανηγυρίζουν τα κουλα τρολακια σήμερα σε βάρος κυρίως αυτών που είχαν πάρει μεταγραφή στο αντίπαλο τους στρατόπεδο. Γνωστό στην Ελλάδα, εδώ και χρόνια ότι μεταγραφές γίνονται και στα κόμματα, όχι μόνο στον αθλητισμό. Και τα λεφτά είναι πολύ περισσότερα στην πολιτική και μαύρα αφορολόγητα.

    19. Αρε Χιο με τα πρωταπριλιατικά σου με εκανες και γέλασα.

    20. μας κυβερνανε αλητες κοπριτες εγκληνατιες. ο κασιδιαρης πρεπει να βγει εξω τωρα ειναι αθωος . μαυριστε ολα τα κοπροσκυλα της βουλης. οσοι τους ψηφισετε ειστε συνενοχοι.

    21. Σιγα να μην ανενηψε και μετανιωσε το υπαλληλακι της Ντορας και παλευει για το δικιο του λαου
      Λιακο!!!!!Δε μας τα λετε καλα νομιζω

    22. Δεν ήμουν ποτέ δεξιός, αλλά ούτε και με τον Κασσιδιαρη, αλλά παρα ταύτα επειδή πιστεύω πραγματικά στην δημοκρατία πρέπει είτε μας αρέσει είτε όχι όλα τα κόμματα να συμμετέχουν στις εκλογές και να κριθούν από τον λαό. Αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και όχι να φυμωνουμε με αντισυνταγματικους νόμους ότι δεν μας αρέσει.

    23. Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.

    24. Ηλία τρέμουν οι προδότες, αυτή θα είναι η κίνηση ματ, άμα βάλεις πρόεδρο τον Εισαγγελέα. Όσο για τους σκοπιανόφιλους και τους τουρκόφιλους του συνταγματικού τόξου, που λένε ότι είναι φίλος της Ντόρας και του μαρινάκη, ας δουν πόσο τουρκόφιλη είναι η ντόρα και πόσο υπέρ των αριστερών και των λοατκι τα μέσα του μαρινάκη και πόσο βρίζουν τον Ηλία. Άμα ελέγχατε ρε τουρκόφιλοι τον Ηλία, θα πηγαίνατε να τον απαγορεύσετε; Τον ανταρσυα των λαθρομεταναστών τον επιτρέπετε γιατί τον ελέγχετε, όχι τον Ηλία που τον θέλετε στη φυλακή. Άμα μπει μπροστά ο Εισαγγελέας, έφτασε η ώρα της απελευθέρωσης αδέρφια! Ηλία δαγκωτό για τα παιδιά σας.

      1. Τι λέτε ρε ξεφτίλες που έχετε και εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Τον σπρώχνουν τον Ηλία σας εδώ και χρόνια ..Που σφουγγιζεται ο Ηλία σας ; Στην Σουμερλη

    25. Λίγο προσοχή, θα μπουν τα τρολ των κομμάτων των παιδεραστών των ανωμαλων και των ανθελληνων δοσίλογων (σύριζα πασοκ ΝΔ) να αποπροσανατολισουν. Αρχ@@@@ έχετε, γράψτε τους εκεί!

    26. Μήπως πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο; λέω τώρα εγώ.

      1. θα θελες .. μεχρι και στις ειδησεις του ΣΤΑΡ το πε η Ζαχαρεα

    27. Μάλιστα εισαγγελέας που είναι με Ντόρα Μαρινάκη,ο Γιαννακόπουλος λέει και φωτογραφίζει ότι θα τον ψηφίσει ο φίλος του και στέλεχος του Χρήστος Μουλάς συνοδεύει τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη στην Λαϊκή αλλά ο Ηλίας δεν έχει προσκυνήσει το σύστημα… Τελικά είχε δίκιο ο Πολιτικός κρατούμενος Γιάννης Λαγός για το ποιοι προσκύνησαν….

    28. Ένας σοβαρός επιστημών που πάντα χρειαζόταν στον Πατριωτικό χώρο.Υγεια να του δίνει ο Θεός κ δύναμη στο έργο του.Συγχαρητηρια.

    29. Πρωτα από όλα θεωρείται κατάλυση του πολιτεύματος εάν τεθεί εκτός νόμου το κόμμα Έλληνες αφού δεν υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου τελεσίδικη. Όσων αφορά τα κόμματα, το κόμμα ΑΚΚΕΛ την περασμένη εβδομάδα ήταν επίσημα καλεσμενο σε μεγάλο φόρουμ που είχε διοργανωθεί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και μάλιστα απεύθυνε χαιρετισμό και ο πρόεδρος του. Αυτό εκλαμβανεται ως κάτι πολύ θετικό μιας και στην Ουκρανία διεξάγεται ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας της ορθοδοξίας της οικογένειας και του Εθνους από την μία, και από την άλλη 40 χώρες υπό την σκεπη του ΝΑΤΟ που προωθεί ατζέντα παιδεραστών λοατκι αθειας και ενός κόσμου υποταγμενου στις ελίτ πλήρως χωρίς δικαιώματα ελευθερίες και άποψη.

    30. καλή επιτυχία στον άνθρωπο, ΜΕ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΛΙΑΚΟΥ.
      Όμως, ακόμα δεν αρχίσαμε, ακόμα δεν είναι οριστικό κάτι και ακούσαμε
      τις πρώτες μαλακίες (έτσι κ. ν. παπά, σχολιαστή;)
      Αν πάρει στραβό δρόμο θα το καταλάβουμε κ. ν παπά σχολιαστή
      δεν είμαστε χάπατα…….
      ΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ
      ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΕΡΖΕΒΟΥΛΗΔΩΝ
      ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ…….

    31. ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!
      ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
      ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    32. Μακάρι να ειναι ετσι άλλα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    33. Εδώ τίθεται πάρα πολύ μεγάλο θέμα.Ο Αντιεισαγγελέας αυτός διαθέτει πολύ στενές επαφές με την Ντόρα μάνα του δράκουλα και ιδεολογικά ήταν πολιτικά υπέρ της ΝΔ.Τώρα θα πάει στον Κασιδιάρη για υποψήφιος ή τον έβαλε στην μέση για να μιλήσει τον Κουλη;Άρα κοιτάμε για κανένα άλλο μικρό Εθνικό πολιτικό κίνημα στις εκλογές.

    34. Την είπες την κακια σου ότι λες να το λες με αποδείξεις τραχανά και όχι με λόγια του αέρα προπαγάνδα αμέσως να κάνετε σας έχει φάει η κακία και ο φθόνος, ο Ηλίας έχει μπει άδικα στην φυλακή παλιό ραγιά και θα τον βάλουμε νόμιμα στην βουλή και εύχομαι να γίνει πρωθυπουργός με την χάρη Του Τριαδικού Θεού μια μέρα!!!!
      ΖΉΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ☦️☦️☦️🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷✝️✝️✝️
      IC XC
      NI KA

    35. Όσο τα πατριωτικά κόμματα έχετε διχόνοια τόσο η Ελλάδα θα πεθαίνει. Ενωθείτε γαμωτο

    36. ….Δουρειος ιππος? Καποιο λακκο εχει η φαβα! Συμφωνα με το Συνταγμα και τους νομους ο Ηλιας πρεπει να κατεβει επισημα ως αρχηγος του κομματος! Τα υπολοιπα ειναι “ευλογημενα” απο το Κουλιστανικο δικτατορικο δικαιο!

    37. Και νάτα μας. Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει στενή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη……

      Γι αυτό Συμμαχία Ανατροπής (ΕΠΑΜ, ΜΑΖΙ, ΔΙΚΚΙ, ΑΚΚΕΛ κλπ).

        1. Ερώτηση. Το σχόλιο είναι λόγω ιδεολογίας ή λόγω χοντρού; Γιατί αν είναι για το δεύτερο, κρίμα για τους Misfits 7.

      1. Νίκος Παπάς Άστοχη η μπούρδα σου και χωρίς νόημα η λασπολογία σου
        Νιώθουμε περήφανοι καλή επιτυχία και με την νίκη

      2. Συμφωνώ σε όλα πλην της τελευταίας πρότασης. Πρέπει να γίνει της Γαλλίας το κάγκελο χωρίς εξαιρέσεις. Παντού κάθαρση στην σαπίλα, σε κάθε χώρο.Πολιτικό-κομματικό,κοινωνικό, συλλογικό, αθλητικό και κυρίως σε σώματα ασφαλείας και Στρατό. Ο συγκεκριμένος ήταν γνωστό τσιράκι του Κόκκαλη επί Σημίτη,τον υποστήριξε από πρόεδρο του ιστορικού Απόλλων Αθηνών σε αντίστοιχο στην ΕΠΟ και στην κυβέρνηση Καραμανλή, κολλητάρι του Γκαγκατση. Τότε ο τελευταίος προσκειμενος στον Σωκράτη, τώρα ο γιος του στον Ιβάν. Καλά Κρασιά!!!
        ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ ΡΕΕΕΕ….
        VIVE LES GILETS JAUNES !!!!

        1. Μόνο για ατάκες είστε πολλοί τελικά. Από επιχειρήματα… Παπαρια…

      3. Ξεκολλατε ρε , το ΕΠΑΜ δεν ειναι ΚΚΕ ουτε ΣΥΡΙΖΑ , ειναι Πατριωτικη Αριστερα με λογικες Εθνικες θεσεις κ κατα της Νεας Ταξης . Στον πολεμο δεν παμε χωριστα αριστεροι – δεξιοι αλλα ολοι μαζι . Η χωρα για να γυρισει πισω στους Ελληνες θελει Ενωση Ολων των Πατριωτων απο οποιον χωρο , αρκει να μην ειναι ΚΚΕδες ( το χερι του συστηματος ) κ Ναζιστες . Ενωση θελουμε οχι Πολεμο μεταξυ μας που θελουν οι αλλοι … Οσο για το αρθρο , Καλη Πρωταπριλια Στεφανε !!

        1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ??? ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ?? ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ.. ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΤΟ ΠΕ Η ΖΑΧΑΡΕΑ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑ

      4. σιγα μην ψηφισουμε κομμουνια και σταλινικα σταγονιδια. εχετε ξαμολυθει σε ολα τα πατριωτικα σαιτ και κανετε προπαγανδα. ας μαζεψει τους αριστερους πατριωτες ο καζακης (αν γεμιζει λεωφορειο) και εμπρος

    Comments are closed.