Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΙ!!! “ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ” – ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ – “Η ΣΚΟΡΔΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΘΩΠΕΥΑΝ ΣΤΟ TV MAKEΔΟΝΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    ψσψσψσ

    Πέρα από την απίστευτη ταλαιπωρία και το χάος που παρατηρήθηκε σήμερα στην χώρα λόγω του χιονιά και της ανικανότητας του Μητσοτάκη, το πρόσωπο της ημέρας ήταν σήμερα ο δικηγόρος Ανδρέας θεοδωρόπουλος. Αναφέρθηκε στους καυγάδες με τον εφημεριδοπώλη Γ. Παπαδάκη και την Φ. Σκορδά ενώ αιτιολογεί την παραίτησή του από την υπεράσπιση του ιερέα που φέρεται να βίασε ανήλικη.

    Για τον Γ. Παπαδάκη ανακοίνωση ότι θα κάνει μήνυση και αγωγή εναντίον του για το “show” που, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΙ, έκανε ο μαθουσάλας παρουσιαστής “λόγω της φασιστικής του συμπεριφοράς”.

    Για τη Φ. Σκορδά, ο νομικός υπενθύμισε τις εκπομπές της στο TV Μακεδονία όταν ένας παλιός παίκτης ριάλιτι ονόματι Αγαμέμνονας, τη θώπευε ζωντανά στον αέρα και αυτή δεν αντιδρούσε.

    Τέλος, για την παραίτησή του από την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και βιασμό, ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι δεν έχει σχέση ούτε με τον κ. Παπαδάκη ούτε με την κ. Σκορδά .Όπως αποκάλυψε, τη Δευτέρα το μεσημέρι κατατέθηκε καταγγελία από άλλη ανήλικη που είχε στο κινητό της πορνογραφικό υλικό με αυτήν το 2020 και το 2021 (όταν η κοπέλα ήταν 16 και 17 χρόνων) σε ερωτικές περιπτύξεις με τον κατηγορούμενο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. χαχαχα η ψευτοξανθια σηκωνει και φωνη, τα παιδια της με την λουγρα τα εκανε

    2. Καλά όντως ο παπαδάκης ήταν για φτύσιμο με αυτό που του έκανε. Καλά θα κάνει να κινηθεί δικαστικά. Βγάζουν σε αυτές τις εκπομπές ανθρώπους και δεν τους αφήνουν να αναπτύξουν τα επιχειρήματα τους. Αυτό γίνεται και με τον κορονοιό και τα εμβόλια και με όποιον έχει αντίθετη άποψη. Έτσι έγινε και με το δικηγόρο.

    Comments are closed.