Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΟΥΛΗ. ΕΣΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η ΜΑΡΕΒΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ, ΚΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟΝ ΑΙΜΑ ΠΙΝΟΥΝ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    ktinotrofos-klama

    Ο αγρότης κλαίει για το βιος του. Την ώρα που ο Μητσοτάκουλας και τα άλλα παχύδερμα της εξουσίας, κάθονται στα γραφεία τους και στις βιλάρες τους και τα ξύνουν. O υπουργός Εσωτερικών δηλώνει άρρωστος (άμα είναι άρρωστος να παραιτηθεί και να σηκωθεί να φύγει), ο υπουργός Υγείας, έχει υποχρεώσεις, ο υπουργός Μεταφορών, είναι διακοπές, οι άλλοι τρέμουν να εμφανιστούν στις εκλογικές τους περιφέρειες και τα άλλα ανδρείκελα, κάνουν το κορόιδο. Ούτε βέβαια και οι επιστήμονες που έχουν αρπάξει κυβερνητικές θέσεις. Το μεροκάματο να πέφτει κι ας τους μαλάκες να πνίγονται. Ο υπουργός Γεωργίας, Βορίδης, που βρίσκεται; Ο κ.Γεωργιάδης, αυτό το λαϊκό παιδί, αναπαύεται στα Μελίσσια ή περιμένει τους ελαιοχρωματιστές να του ξαναβάψουν τη βίλα; 

    Κανένας δεν πήγε στα μέρη που βούλιαξε και χάθηκε η Ελλάδα, στο χώμα.

    Καλοπερασάκηδες, πολιτικά βρωμεροί και τρισάθλιοι, καλοπερασάκηδες και παλιοχαρακτήρες.

    Πόλεμος παντού, τα χωριά βουλιαγμένα στη λάσπη, γέφυρες γκρεμισμένες και τα άθλια κανάλια, προαναγγέλλουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί στο Μουζάκι την Τρίτη. Που να πάει τώρα, να λερώσει τα ακριβά καστόρινα.

    Ρεμάλια.

    Να πηγαίνετε με ελικόπτερα από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο για τις επιτήδειες, ξέρατε, εμέσματα της πολιτικής.

    Αλλά τι να περιμένει κανείς από βρωμόσογα που τα παιρναν από τους Γερμανούς για να τους προικίζουν σπίτια και οικογένειες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Tι φωνασκεις και τους βριζεις αφου Ελληνακο πας και τους ξαναψηφιζεις.

    2. Κλάψε αγροτάκο, γιατί αυτούς ψήφισες…όπως και τα λοιπά κωθώνια που γράφουν σχόλια εδώ μέσα…

    3. Εδώ είναι τριτοκοσμική χώρα…..ακριβώς σαν το Πακιστάν και την Ουγκάντα…..κάθε χρόνο τα ίδια φωτιές πλημμύρες χιόνια κάθε χρόνο…..τα λεφτά τα φάγανε δεν φτιάξανε τίποτα…..κανένας δεν μπήκε φυλακή…. Ο δρόμος στα Τέμπη 35 χρόνια χρειάστηκαν για να γίνει…..γιατί τα λεφτά τα φάγανε…..αυτοί που πάτε και ψηφίζεται τόσο χρόνια……και του χρόνου το ίδιο θα είναι και τον επόμενο χρόνο και τον επόμενο……

      1. αααααααααααα ρε Χαρε πριν 2-3 χρονια τα ιδια εγραφα και εγω …..και με εκραζαν… εδω…… αλλα δυστυχως αυτη ειναι η λυπητερη πραγματικοτητα της ελλαδας. η ελλαδα ανοικει στα βαλκανια και οχι στην ευρωπη.

      2. Δεν πάνε να γαμηθουν ρε φίλε, καίγονται,πνίγονται,τους περνούν τα σπίτια,τους γαμανε τους κλέβουν τους τους τους,και πάλι εκεί, εδώ η Φώφη εφτασε το ποσοστό στο διψήφιο, τι να λέμε,καηξαν στο μάτι και πήγαν ξαναψηφισαν νδ, ξέρεις γιατί ομως?Γιατί είναι ακριβός το ίδιο σκατα με τους πολιτικούς, τεμπέληδες,λαμόγια απατεώνες,κλέφτες,

        1. Πολύ σωστός ο Τόλης.
          Όσοι τους ψηφίζουν, συμμετέχουν στο φαγοπότι.
          Άλλος τρώει ένα γουρούνι ολόκληρο,άλλος μασουλαει τα ψίχουλα που πέφτουν απ’το τραπέζι.
          Και γω έτσι τους αντιμετωπίζω αυτούς που συντηρούν αυτούς στην εξουσία.
          Ωσάν κλέφτες ψεύτες και δοσίλογους.

    4. Χεστηκαν για τους αγρότες, βασικα για τους μεροκαματιαρηδες αγρότες και όχι για τα λαμογιαΤους μεγάλοαγρότες.Φτώχεια δυστυχία, αποκλεισμός, αδιαφορία (για αυτούς π δουλεύουν λέω όχι για τους καφενεδες) και όταν πας να πάρεις σύνταξη σου δίνουν 360 ευρώ περίπου την παίρνεις στα 67 και την τρως μαζί με τον Άγιο Πέτρο στον άλλο κόσμο, τα φυτοφάρμακα,λιπασματα, ο ήλιος=καρκίνος.Έρχεται ο κάθε κατσαπλιας κ σου λέει σου κόβω την σύνταξη τα δώρα και επειδή γουστάρω σ βάζω έναν ΕΝΦΙΑ, Κτηματολόγιο, σου ανεβάζω και το ΦΠΑ και κόψε το λαιμό σου.

      1. Και αυτοί πάνε και τους ξαναψηφίσουν,άσε φίλε, ξέρουν πολύ καλά οι πολιτικοί με τι κολλημένους φανατισνενους κομματικούς μαλακές έχουν να κάνουν, πολλοί είναι ικανοί αν τους βάλουν δίλλημα: το κόμμα η το παιδι σου, μην απορησεις αν διαλέξουν το κόμμα,

      1. Κια πρεπει να συνεχειζετε αυτη η κατασταση στον αιωνα τον άπαντα? Το ανυπαρκτο κρατος πρεπει να μεταλαχτει. Αλλά τωρα εινια αργα. Κια αυριο εκλογες να γινονταν τους ιδιους θα ψηφηζατε. Άρα το εκλογικο σωμα εχει το προβλημα και ειναι το προβλημα.

    5. Δεν πειράζει ρε ραγιάδες. Να σας γίνει μάθημα οι μαλακίες που κάνατε τριαπεντε χρόνια τώρα και καταστρέψατε την χώρα με τις επιλογές σας….λαός χωρίς ιστορία, λαός χωρίς υπερηφάνεια…

      1. Αυτο ειναι, ακριβως. Τιποτα παραπνω, τιποτα παρακατω.

    6. Πρεπει να μας συμβει για να σταματησουμε να ψηφιζουμε πασοκ νδ; Τι να καταλαβουν αυτοι που ο καθενας τους εχει εκατομμυρια; Ποσο μπορει να νοιαζονται για αυτον τον ανθρωπο;

    7. Πουθενα δεν υπάρχει ελπιδα σημερα !
      Οι κυβερνήσεις ειναι απούσες !
      Οπως τον καιρό που καιγοταν το Μάτι
      ο Τσιπρας εκανε τα μπανια του ,έτσι κι
      ο Μητσοτακης ποιός ξέρει που βρισκοταν
      με τη Μαρέβα την ωρα που πλημύριζε η Καρδίτσα.
      Πάρτε το χαμπαρι , δεν ενδιαφέρονται διόλου για
      τον φτωχό λαό…. Το μονο που τους ενδιαφέρει είναι
      πόσα θα βάλουν στους λογαριασμούς τους..
      Το μόνο που θα σας βοηθήσει ειναι να έχετε
      το θάρρος σας στον Θεό…
      Βρισκόμαστε σε δυσκολες εποχές,σ εκείνες που
      ο Ιησους Χριστός ονόμασε εσχατες ημέρες:
      Λουκας : 21:11. Θα γίνουν μεγάλοι σεισμοί, και στον έναν τόπο μετά τον άλλον θα υπάρξουν πείνες και επιδημίες· και θα υπάρξουν τρομακτικά φαινόμενα, και από τον ουρανό μεγάλα σημεία.

    8. Μας κυβερνουν κοπροσκυλα (και οι προηγουμενοι) και θα το ξαναπω…ειναι πολυ μαλακες οσοι τους ξαναψηφισουν.

      1. Το μονο σιγουρο, οτι το εκλογικο σωμα θα τους ξαναψηφησει. Δεν υπαρχει σωτηρια, η ελλαδα τελειωσε και τελειωθηκε απο τους κατοικους της.

    9. Τωρα που κολυμπατε…στο νερο…
      Ο κοπριτης σας φερνει επενδυτες….
      Ολοι χειμερινοι κολυμβητες…και…λασπο-λουτρο…πολυτελειας…
      Σωθηκατε….

    10. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ 24 ΩΡΕΣ…ΒΑΛΤΕ ΜΑΣΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ

    11. Καλα να παθετε….
      Μυαλο δε βαλατε…με τους γερμανοτσολιαδες…
      Ποσα χρονια, το προδοταριο…καταστρεφει τη Χωρα…?
      Καθε, τρεις και λιγο…καταστροφη…
      Ηρεμια…δεν εχουμε βρει…
      Μονο ρουσφετι…δημοσιο…συνδικαλισμος…επιδοτηση…μνημονια….τουρκοι…και…πρασινα αλογα…
      Πατε στο βουνο….τροφοσυλλεκτες…
      Να μην παραπονιετε κανενας…

    12. Φανταστείτε να είχαμε κυβέρνηση Συριζα…θα είχε πνίγει όλη η Ελλάδα χωρίς να βρέξει..
      Ευτυχως ο Ελληνικός λαός για πρώτη φορά έκανε το σωστό και έβγαλε σωστή κυβέρνηση με αξιόλογους ανθρώπους σε όλους του τομείς που αγαπάνε και προσφέρουν στην πατρίδα μας.
      Αλλωστε μιλούν και οι δημοσκοπήσεις.
      Συριζοτρολ και κλασιδιαρικα χιτλερικα χρυσαυγουλα δεν έχουν θέση στη Ελλάδα και στο πατριωτικό Μακελειό.

      1. ή είσαι γαλάζιο πρόβατο ή ζεις στον μικρόκοσμό σου!!!
        Ποιοι είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι; Οι πουλημένοι και κατευθυνόμενοι λοιμοξιολόγοι; Τα καθάρματα οι βολευτές που είναι άφαντοι ή βγαίνουν στα κανάλια σε καθημερινή βάση σαν τηλεαστέρες; Όλη η σαπίλα μαζεμένη στην βουλή και στην showbiz, ένα συνονθύλευμα άξιο μόνο για την Ψυττάλεια.
        Πες μου ένα θετικό που έχει κάνει αυτό το μόνγκολο ο πρωθυπουργός!!!!
        Αν δεν καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε η δύναμη, ο λαός, και δεν αντιδράσουμε μαζικά, δεν έχουμε μέλλον. Ο άνθρωπος καταστράφηκε αλλά δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός κουστουμαρισμένου αληταρά.

      2. Αυτοί οι ανίκανοι κυβερνάνε ένα χρόνο και με όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι σαν να κυβερνάνε δέκα χρόνια. Από τότε που ανέλαβε αυτό το γρουσουζόσκυλο κάθε μέρα συμβαίνει και μια αναποδιά. Σαν να χει πέσει πάνω στη χώρα μια μαυρίλα. Ανατριχιάζω και μόνο που μου ρχονται στο μυαλό οι μοχθηρές φάτσες του γκαντεμόσογου.

      3. Δεν ντρέπεσαι βρε αγύρτη???
        Δεν αφήσατε τίποτα όρθιο ρε κομματοσκυλα.
        Βουλιαξατε ολάκερη πατρίδα.
        Κλέψατε από όλους μας,και δεν έχετε στάλα ντροπής???
        Ακόμη και εβδομηνταχρονοι έβαλαν μυαλό και καταψήφισαν τη μαμά ΝΔ,εσύ ακόμα εκεί???
        Πρέπει να έφαγες πολύ καλά……

    13. Ο Μητσοτάκουλας θα πάει με ελικόπτερο φυσικά να κάνει το κομμάτι του.
      Να πάρει και τη Μαρέβα μαζί να απολαύσει το θέαμα.

    14. Η ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΆΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    Comments are closed.