ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΠΤΩΣΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ – ΒΟΥΤΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ptoma-flegomeni-gynaika

    Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκε στο κενό από διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Εγνατία 116 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έπεσε φλεγόμενη είτε από μπαλκόνι είτε από παράθυρο του διαμερίσματος κι έπεσε στην πρασιά βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

    Η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα είναι χαρακτηριστική: «Ακουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Δύο άσχετα σχόλια από ηλίθιους συνέλληνες… Τίποτε άλλο… Καλό παράδεισο στη νεκρή γυναίκα.

    2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΟΥΛΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΩΝ?
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Η ΔΕΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ JP MORGAN. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΠΡΟΔΩΤΕΣ.
      ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.
      ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ? ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    3. Καλά χαμογελάστε μην σας παίρνει από κάτω
      Μια γυναίκα πιγολαμπίδα πέθανε στην τελική..

    Comments are closed.