ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΟΤΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ: ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    ΤΟΥΡΚΙΚΑ

    Προκλήσεις από τους Τούρκους σημειώθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, με πτήσεις μαχητικών πάνω από τα νησιά του Αιγαίου.

    Συγκεκριμένα, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 11:05 πάνω από την Κίναρο και στις 11:08 πάνω από τα Μαύρα Λέρου, στα 27.000 πόδια.

    Στις 11:09, δεύτερο ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε νέα υπέρπτηση πάνω από την Κανδελιούσα, στα 23.000 πόδια.

    Ένας παντελονάτος! Βαρεθήκαμε με τις κότες που μας κυβερνούν! Ποιος από την κυβέρνηση είναι ικανός να σταματήσει τον Ερντογάν! Το θράσος του δεν έχει όρια, γιατί απέναντί του έχει Μητσοτάκη!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Έχουμε αρχηγαρα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      Θα τους βάλει φωτιά θα τους κάψει ???
      Μόνον που ενώ ψάχνει ο άνθρωπος δεν βρίσκει τον αναπτήρα του ??
      ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    2. Ο Τούρκος ξέρει ότι είναι αντίθεοι προδότες, ξέρει το παρελθόν τους, τα πάντα, γι’ αυτό τους έχει γραμμένους. Ο Τούρκος είναι άντρας, όχι φούστης.

    3. Κοτουλες της…. γαλαζιας πατριδας του απεναντι Ερντοκλαν κοινως νεροκοτες του Turkaegean! Τωρα εξηγειται γιατι οι δικες μας αθεες νεροκοτες βρεθηκανε σημερα στη Παρο και στη Τηνο!
      Παραμεθοριος με ελαφρυνσεις στο ταξιςνετ οι συγκεκριμενες περιοχες χρονια τωρα και τι κανουν οι ντοπιοι…. μουγκα! Αντε μπρε μακαρι τα συνορα να φτασουνε στο Σουνιο!

    4. Ζητείται έστω ένας λοχίας όπως θα λεγανε κάποτε!

    5. Δεν υπάρχουν ούτε παντελονατοι αλλά ούτε και αρσενικοί.

    Comments are closed.