ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΣΚΑ-4

    Το “πράσινο φως” έδωσε η Υγειονομική Επιτροπή για να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης, κάνοντας έτσι δεκτό το αίτημα της κυβέρνησης.

    Το άνοιγμα των εστιατορίων και των καφετεριών θα γίνει στις 25 Μαΐου.

    Η κυβέρνηση είχε ζητήσει από την Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα από την 1 Ιουνίου, όπως αρχικώς είχε αποφασιστεί, τα καταστήματα εστίασης, καφέ κλπ, εφόσον φυσικά τα επιδημιολογικά δεδομένα της εξέλιξης της πανδημίας του κορονοϊού το επιτρέπουν.

    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η -μέχρι σήμερα- εμπειρία δείχνει ότι όπου έχουμε άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με οργανωμένο τρόπο και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων, τα αποτελέσματα είναι θετικά.

    Η άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζεται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη γνώμη των ειδικών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε με σταδιακά, αλλά σταθερά βήματα να επιστρέψουμε σε μια νέα καθημερινότητα.

    Αν αυτό το σαββατοκύριακο με τις ανοικτές παραλίες παρατηρούμε λαοθάλασσα να συνωστίζεται, σκεφτείτε τι θα γίνει όταν ανοίξουν ταβέρνες και εστιατόρια…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Τι εγινε ρε παιδια δεν σας αρεσε το σχολιο μου για το τι εγινε σημερα στο γεννηματα και δεν το δημοσιευσατε???Δεν σας αρεσε το γεγονος που ολο αυτο που εζησα σημερα ηταν αποδειξη οτι μας δουλευουν εδω και μηνες? το γεγονος οτι οποιος εμπαινε μεσα εμπαινε σαν κρουσμα κορωνοιου και ας ειχε” αιμοροιδες” η οτι ολοι ηταν στιβαγμενοι μεσα σε εναν μικρο κλειστο χωρο ο ενας πανω στον αλλον οτι ασθενεια και να ειχε …και περiττο να πω οτι οποιος ειχε πυρετο τον βαφτιζαν αυτοματως covid19..Εδω εμας με αλεργια και πηγαν να μας βαφτισουν την αλεργια κορωνοιο….Ευτυχως που βρηκα ΩΡΛ ιδιωτη τελευταια στιγμη και την κοπανησα

    2. ΟΔΗΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    3. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΙΘΕΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
      ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Η ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.
      ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ 700 – 1000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ, Η ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑ ΣΕ 1 – 1 1/2 ΜΗΝΑ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΝΕΤΕ ΜΕΣΑ Η ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΗ. ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΤΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΧΑΡΗΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ (ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΥΣ)
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ 5 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ, Η ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΓΙΟΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    4. Μπειτε στο you tybe..
      (https://www.youtube.com/watch?v=Pda3g8ET8ek)
      να δειτε τεκμηριωση απο τους Αρχαιολογους, Σπυροπουλο και Σουβαλτζη…
      για ΤΑΦΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (σε Οαση Σιουα) και ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (σε Λακωνια)…
      Και πια κομματοσκυλα….διαχρονικα…..τους απαγορευσαν…και τους διωξαν….

    5. Για να δούμε πως θα ανοίξουν όμως. Γιατί και εδώ στη Γερμανία στη πόλη που ζω άνοιξαν από σήμερα αλλά για να κάτσεις πρέπει να συμπληρώσεις χαρτί με τα στοιχεία σου τη δουλειά σου και το ποιους έρχεσαι σε επαφή ώστε αν γίνει τπτ να σε μπαγλαρωσουν 2 βδομάδες καραντίνα. Και φυσικά δε πάει κανένας ( τουλάχιστον από τους ανθρώπους στο κύκλο μου που.ρωτησα)

    6. Πες τα ρε Στεφανε με τους μπιχλες που εχουμε μπλεξει. Ρε γκιαουριδες σταματηστε πρωτα να φτυνετε στα πεζοδρομια ρε μπιχλες και μετα πατε για καφε. Ο αλλος θελει να γιορτασει κωνσταντινου και ελενης λεει χαχαχα ναι ρε γκασμα. Θελεις να γιορτασεις με φραπεδια και κοψιδι? Με την σεσουλα να ζαναξ. Στεφανε ερχεται λοκνταουν απο εγκυρη πηγη. Ας μην κανατε μαλακιες ρε μπιχλες.

      1. ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ?????? ΧΜ……ΚΑΠΟΤΕ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ .
        Ε,ΤΟΥΡ@@ΣΠΟΡΕ???

        ΜΠΙΧΛΑΣ ΕΙΣΑΙ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…..
        ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ…..

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      2. Εσυ ρε γιατι μιλας σε τριτο προσωπο απο ποια χωρα μας το παιζεις οτι εισαι??? Αν στο χωριο σου και στην οικογενεια σου φτυνουν στα πεζοδρομια να μην εχεις την εντυπωση οτι ολοι ειναι σαν το γυφτικο ισλαμοσοι σου και σαν του λογου σου ..Και οσο για το γκιαουρης ξερεις αραγε τι σημαινει η το ειπες για να κανεις εντυπωση παιζοντας του ανωτερη αρια φυλη? Αλλα επειδη μαλλον το δευτερο το αμολησες ετσι για “εξυπναδα” σου λεω οτι γιαουρηδες ειναι για τους μουσουλμανους η μη μουσουλμανοι…και αν για εσενα οι ελληνες ειναι γκιαουρηδες αρα εσυ εισαι μουσουλμανος… και αν ναι , τοτε εσυ και οι ομοιοι σου δεν εχετε καν δικαιωμα να μιλατε για μπιχλες γιατι ειστε οι μεγαλυτεροι λιγδες αυτου του πλανητη…Και οσο για το λοκ νταουν που δηθεν σου ειπε εγκυρη πηγη(εδω γελαμε) λοκ νταουν μονιμο πρεπει να ισχυει για κατι γυφτικες ισλαμοκουραδες σαν και εσενα…Γιατι εγκυρη πηγη ειναι μονο το αρμοδιο υπουργειο για αυτα τα θεματα ….και οχι καποιος που καπου σου ειπε δηθεν οτι θα εχουμε λοκ νταουν …Και εγω εχω να σου πω οτι απο το ιδιο το υπουργειο υγειας δεν σκεφτονται καν να ξαναλαβουν τετοια μετρα… και μαντεψε τωρα ποια πηγη ειναι η δικια μου ζωον

    7. αφου ολοι ξερουμε οτι το covid 19 για να μας τρομοκρατησουνε και να μας κανουνε πιονια τους.

    8. Στεφανε,
      ΣΕΙΣΜΟΣ…….
      Το βιντεο του “”ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ”””, στην Οαση ΣΙΟΥΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ…
      (Αρχαιολογος Σουβαλτζη….)
      Στο διαδικτυο (https://www.youtube.com/watch?v=WaQWpzYxRC8)

      ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ…ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ…

    9. Αγόρια,μανουλες είστε στους προτι
      τλισμούς άρθρων!!!
      Μες το λεωφορείο με 40 c τίγκα
      στη μάσκα!!!!

    10. @Idh:Ελα τώρα κι εσύ…Τι θες να γράψουνε οι μπατριώτες ;Ότι τους έχουνε πει γράφουν τα παιδιά…Σανό με την οκά ρε φίλε…στα γιδοπρόβατα…

    11. ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 21 ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ;

    12. Τέλεια. Ανοίγουν όλα τα μαγαζιά, ο κόσμος στην κοσμάρα του, συγκεντρώσεις ψεκασμένων, ηλιθίων με ή χωρίς ποτά, θα μας έρθουν και τουρίστες, θα πεθάνετε όλοι μέχρι το τέλος του χρόνου. Δισεκατομμυριούχοι θα γίνουμε εμείς των γραφείων τελετών.

      1. Κανένας δε θα πεθάνει. Άντε κανάς γέρος με εγκεφαλικό που θα τον καταγράψουν για covid19. Το θέμα είναι να ζήσουν οι νέοι, οι γέροι την έφαγαν τη ζωή τους. Δε θα ζήσουν αιώνια, και δε μπορούμε να πεθάνουμε μέσα στα σπίτια μας εμείς μη κολλήσουν κρυολόγημα αυτοί.

      2. Εσύ τι ανησυχείς για τους άλλους ; Κάτσε στην πολυθρόνα του Γραφείου σου και περίμενε εκεί μέχρι να σου φέρουν το … κοκτέιλ ! Υστερα θα έρθει και ο κ.Χάρος να σε παραλάβει.

      3. Καλύτερα πεθαμένος, παρά φοβισμένος. Εγώ θα ζήσω ευτυχισμένη κι άμα τα κορδώσω, έλα πάρε το κουφάρι μου για φύτεμα. Τουλάχιστον θα έχω ζήσει ελεύθερη.

    13. Εσείς δηλ τι θέλετε να μην ανοίξουν; Εδώ μέσα γράφετε πότε έτσι πότε αλλιώς, τι πιστεύετε τελικά; Θα πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας; Απ’ο,τι γράφετε εννοείτε οτι πρέπει να κλειστεί ο κόσμος μέσα…

    Comments are closed.