ΟΡΓΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ! ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    episodia-nomismatokopio

    Νέες ταραχές αυτή την ώρα στο Χαλάνδρι από περίπου 100 Ρομά οι οποίοι έχουν αποδυθεί σε ένα όργιο εμπρησμών και καταστροφών «διαμαρτυρόμενοι» για τον πυροβολισμό κατά του 16χρονου ομοεθνή τους στο επεισόδιο με την αστυνομία.

    Έχουν βάλει φωτιά σε κάδους και πετούν πέτρες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι στο σημείο είναι συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 100 διαμαρτυρόμενοι.

    φωτια

    Στο σημείο έχουν παραταχθεί δυνάμεις της Αστυνομίας.

    Στο σημείο έχει μεταβεί πυροσβεστικό όχημα.

    Καταστροφές μετά από συγκρούσεις Ρομά και Αστυνομίας, στην οδό Πόντου, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στις 6 Δεκεμβρίου, 2022
    Καταστροφές μετά από συγκρούσεις Ρομά και Αστυνομίας, στην οδό Πόντου, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στις 6 Δεκεμβρίου, 2022

    Προς το παρόν η κίνηση των οχημάτων στη Μεσογείων διεξάγεται κανονικά.

    Νωρίτερα το πρωί η αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο της Περιφερειακής Αιγάλεω λόγω αντικειμένων που πέταξαν ομάδες Ρομά μετά από συμπλοκή με την αστυνομία, ωστόσο αποκαταστάθηκε και πάλι η κυκλοφορία.

    Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης (6/12) σημειώθηκε ένταση στην οδό Μόρνου στο Μενίδι, όταν νεαροί Ρομά πέταξαν διάφορα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

    Την ίδια στιγμή εξιτήριο έλαβε από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο 38χρονος αστυνόμος Α’, διοικητής της ΟΠΚΕ Αττικής, που τραυματίστηκε από σκάγια κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων με Ρομά στη Δυτική Αττική.

    Εξιτήριο για τον διοικητή της ΟΠΚΕ: Τραυματίστηκε στα επεισόδια με τους Ρομά -Του έβγαλαν σκάγια κάτω από το μάτι

    Εξιτήριο έλαβε από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο 38χρονος αστυνόμος Α’, διοικητής της ΟΠΚΕ Αττικής, που τραυματίστηκε από σκάγια κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων με Ρομά στη Δυτική Αττική.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι το άτομο που τον τραυμάτισε τον στόχευσε από απόσταση μόλις 20 μέτρων. Μάλιστα, ένα από τα σκάγια βρήκε τον αστυνομικό στο πρόσωπο, κάτω από το μάτι, και του αφαιρέθηκε το πρωί της Τετάρτης. Οι τραυματίες αστυνομικοί από τα χθεσινά επεισόδια είναι συνολικά 13 στην Αθήνα και 4 στη Θεσσαλονίκη.

    Εννέα συλλήψεις στην Αθήνα
    Στην Αθήνα οι τραυματίες από σκάγια ήταν έξι -ανάμεσά τους ο διοικητής της ΟΠΚΕ-, τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες και τρεις φέρουν εγκαύματα από μολότοφ. Στη Θεσσαλονίκη οι τραυματίες αστυνομικοί ήταν τέσσερις, ανάμεσά τους αστυνομικός που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα χέρια, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα από μολότοφ που εξερράγη πάνω του.

    Έγιναν συνολικά εννιά συλλήψεις στην Αθήνα, με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν ισάριθμες δικογραφίες.

    Σημειώνεται ότι τα χθεσινά επεισόδια ξέσπασαν λόγω του τραυματισμού 16χρονου Ρομά από πυρά αστυνομικού στο κεφάλι, ενώ την ίδια ώρα σε μεγάλες πόλεις της χώρας σημειώθηκαν επεισόδια με αφορμή την 14η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. πιο παρασιτικος λαος δεν υπαρχει πληρωνονται απο τους φορους μας.και καταστρεφουν την δημοσια περιουσια οπως καδους απορριματων και αστικα λεωφορεια που αυτοι δεν βαζουν μια γι αυτα παλις εμεις θα τα πληρωσουμε τα σπασμενα των γιουφτων

    2. Δεν ειμαστε σοβαρη ΧΩΡΑ ειμαστε για μπατσες …. Σε αλλες χωρες οι Γυφτοι δεν τολμουν να κουνιθουν να βγαλουν ΚΙΧ μαζεψτε τους Απολίτιστους ΡΟΜΑ τους ΒΡΟΜΑ!

    3. Σας πειράζουν οι ρομα αλλά όχι οι πολιτικοί που σας έκλεψαν τα λεφτά και οι αστυνομικοί που σας άνοιγαν τα κεφάλια στο σύνταγμα για να περάσουν μνημόνια και πρεσπες. Για αυτό θέλετε γ@@@@ι χωρίς σάλιο όλοι σας γελοίοι. Πολιτικοί και μπάτσο σας γ@@@@@νε μια ζωή και αντιδράτε όχι στους βιαστές σας αλλά σε αυτούς που αντιδρούν στους βιαστές σας. Άιντε μ@@@@@να.

    4. Θα πάει δηλαδή καί κατηγορούμενος ο αστυνομικός πού ζούμε; Σέ μία δημοκρατική χώρα πού όλοι είναι ίσοι δεν γίνεται κάποιοι να παίρνουν (λαθρομετανάστες, γύφτοι) μισθούς σπίτια ρεύμα νερό τηλέφωνο τζάμπα όλα καί οι υπόλοιποι νά μήν παίρνουν τίποτα καί νά πληρώνουν φόρους.Δεν έχει δέκα μέρες πού ο αλβανος χωρίς δίπλωμα χωρίς χαρτιά μπλεγμένος με ναρκωτικά πάτησε δύο φορές την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη και την σκότωσε δεν παραδειγματιστηκαν όλοι;Ο τσιπρας καί οι αριστεροί κάνανε καμία δήλωση γιαυτον;

    5. Ο διοικητής τι έκανε τόσα χρόνια; Σφύριζε αδιάφορα προφανώς για όλα τα γυφταριά που παρανομούν και εγκληματούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας οι κάτοικοι φοβούνται να βγουν στα μπαλκόνια τους για να μην φάνε καμιά αδέσποτη. Ας έκαναν ότι κοιμούνται λοιπόν οι μπάτσοι.

    6. Κουλαρα μαζεψε τα γυφταρια πριν τα μαζεψουμε εμεις νεκροστολισμενα! Η ΕΛ.ΑΣ τι κανει δερνει μονο συνταξιουχους και φοιτητες? Αρκετα διχασες το λαο για τα ψηφαλακια σου!

    7. Κούλη μάζεψε τα σκουπίδια σου τα γυφτορομά,ψηφοφόροι σου είναι,οι δε κωλόμπατσοι,καλά να πάθουν,μαγκιές κάνουν μόνο σε πατριώτες και γριούλες

    8. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ ΑΦΙΣΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ (Β)ΡΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

    9. θερμή παράκληση πρός τους πολιτικαντιδες να μαζέψουν τους γύφτους που έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και δεν τους ενοχλεί κανείς;

    10. Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα τους ειχαν διαλυσει σε χρονο μηδεν και οσοι τολμουσαν να ριξουν με καραμπινες θα γαζωνονταν ακαριαια χωρις δευτερη σκεψη.
      Σε καμμια αλλη χωρα δεν πυροβολουνται με καραμπινες αστυνομικοι και δεν ανταποδιδουν τα πυρα.
      Μονο στο μπουρδελο το ελλαδισταν γινονται αυτα.

      1. ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ…10 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

    11. Κολόμπατσοι μονο σε κατι γερους συνταξιουχους μπορουν να δειχνουν την μαγκια τους εδω κο κο κο και οπισθεν μπατζανάκο.
      Τι οχι;

    12. Έχω εμπιστοσύνη στην εντιμότατη ΕΛ.ΑΣ. και στους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μου. Θα κάνουν με ακεραιότητα το καθήκον τους και θα μας προστατεύσουν!!!
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    13. καλα κανουν ολα να τα καψουν. Αυτη η χωρα θελει καψιμο και απο την αρχη.. μαζι με τους ελληναραδες

    14. Ρε κωλόγυφτοι ποιός σκότωσε τον Μάριο στην σχολική γιορτή με μια σφαίρα στο κεφάλι; Αι σιχτίρ πιά με αυτήν την φάρα! Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κώλοι που έχουν καθαρίσει τόσους αθώους.

    15. IN ANY OTHER COUNTRY THEY WOULD HAVE SHOT THEM DEAD IMMEDIATELY. IN BOURDELISTAN SORRY GREECE NOTHING HAPPENS. FTER THIS INCIDENT NO POLICEMAN WILL CHASE THESE BASTARDS.

    16. Στειλτε τους στην οδοποιια μαζι με τα αλμπανια να ειναι και καπου χρησιμοι

    17. Εάν έβγαιναν εκατομμύρια Έλληνες οπλισμένοι καίγοντας τα πάντα, θα πέρναγαν μνημόνια και πρεσπες? Και παιδια ξέρετε, είμαστε με τους αστυνομικούς για να κάνουν ξανά πλάτες στα καθάρματα τους πολιτικούς να περνάνε μνημόνια και να στηρίζουν προδοσίες και να μας σπάνε τα κεφάλια πνίγοντας με χημικά τον λαό μας. Θα πείτε εντολές εκτελούν. Ναι, όπως εκτελούσαν οι δοσιλογοι εντολές των ναζί!! Γιατί εάν εκτελείς εντολές καθαρμάτων και προδοτων που ζημιωνουν την Ελλάδα και τον λαό μας τότε εσύ είσαι 100 φορές κάθαρμα.

    18. Σκατοφαρα κωλογυφτοι μια ζωη στην παρανομια και ανομια Πιο πολύ βλέπεις γύφτους παντού παρα αστυνομία.
      Τους βλέπεις πού γυρνάνε και μαζεύουν σίδερα ή πουλάνε χώμα; Τσιλιαδόροι, τσεκαδόροι ή κράχτες είναι. Περνάνε συνέχεια από τα ίδια μέρη και ελέγχουν σπίτια, γείτονες κλπ. Άμα είσαι και βλάκας και τους βάλεις σπίτι για να πάρουν κάνα παλιό ψυγείο ή να σου ανεβάσουν χώμα, την γάμησες. Σε λίγες μέρες θα είναι άδειο το σπίτι σου.
      Η πιο καταστροφική ράτσα στην Ελλάδα μαζί με τους Αλβανούς
      Χτυπάνε όπου μπορείς να φανταστείς: Τηλεφωνικές απάτες, παρουσιάζονται σαν υπάλληλοι της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της Εφορίας, σαν αστυνομικοί κλπ.
      Πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς και αιτία είναι τα επιδόματα του σύριζα που κατά 80% πάνε σε αλβανούς γύφτους κλπ
      Είναι καλοί μόνο στο να κλέβουν να πουλάνε ναρκωτικά και γενικός να παίρνουν
      Δεν έχουν μπέσα, φιλότιμο ή ιερό και όσιο.

    19. O δήμαρχος ΡΟΥΣΣΟΣ το 2015 τους κράτησε στο νομισματοκοπείο , όχι επειδή τους αγαπάει αλλά για τα ψηφαλακια και σήμερα ιδού τα αποτέλεσμα , όποιος είναι μάγκας ας πάει τώρα να περάσει από την Σαρανταπόρου

    Comments are closed.