ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ! – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ – ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    logokrisia

    Μεγάλο κύμα διαμαρτυρίας έχει σηκωθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Οι φωνές χιλιάδων γονιών για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα παιδιά είναι γεγονός, με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό Κούλη, όμως, να κλείνουν τα αυτιά τους και να συνεχίζουν να προκαλούν.  

    Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μην ακουστούν αυτές οι φωνές ή να παρουσιαστούν ως γραφικές. Είναι όμως η φωνή της αλήθειας και πρέπει να προβληθεί και να γίνει γνωστή σε όλους!

    Κρήτη

    Στο Δημοτικό σχολείο Γουρνών στην Κρήτη, ομάδα γονέων άσκησε… βέτο και δεν επέτρεψε στα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο λόγω της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Μάλιστα, όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, οι γονείς κρατούσαν μάσκες στις οποίες ήταν γραμμένα διάφορα μηνύματα.

    fimotro goneis

    maskes-kriti_0

    Πάτρα

    Στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, γονείς έφεραν τα παιδιά τους δίχως να τα έχουν προμηθεύσει με μάσκες. Η διοίκηση του σχολείου αντέδρασε και, όπως μετέδωσε το Open TV, δεν επέτρεψε την είσοδο σε 5 μαθητές. Οι γονείς, μιλώντας σε τηλεοπτικά Μέσα, εξαπέλυσαν επίθεση κατά των επιστημόνων, κάνοντας λόγο για «πληρωμένους γιατρούς της κυβέρνησης», ενώ υποστήριξαν ότι θα εμμείνουν στην απόφασή τους για μη χρήση μάσκας από τα παιδιά τους.

    Γονιός μίλησε αναφορικά με την απόφασή του να μη φορέσουν τα παιδιά του μάσκα. Όπως είπε, «φυσικά και δεν θέλω να βάλουν τα παιδιά μου μάσκα. Μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θανάτους η μάσκα, όπως έγινε στην Κίνα. Αποφάσισε η ανέτοιμη και ανέντιμη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να μην αφήσει τα παιδιά να αγιαστούν. Δικαίωμά του μέχρι να λήξει η θητεία του», σημείωσε ο πατέρας. «Θα συνεχίσω να φέρνω τα παιδιά στο σχολείο και να μην τα δέχεται το σχολείο με βάση την υπουργική απόφαση», πρόσθεσε.

    «Μας έχουν πει ψέματα, αναιρούν τα ψέματα. Μας λένε ότι πλέον η μάσκα κάνει καλό. Δεν δίνεται βήμα στους επιστήμονες που λένε ότι η μάσκα δεν κάνει καλό. H άποψη ενός γονέα είναι ελάχιστη μπροστά στην άποψη ειδικών», κατέληξε.

    Θεσσαλονίκη

    Πατέρας στη Θεσσαλονίκη εξήγησε την απόφασή του να μην βάλει στα παιδιά του μάσκα ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν απουσία. Ερωτηθείς γιατί πήρε την απόφαση αυτή ενώ πρόκειται για θέμα δημόσιας υγείας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο πατέρας απάντησε «αν υπήρχε πανδημία θα έπρεπε να σωριαζόμασταν όλοι κάτω».

    «Είμαστε η μοναδική χώρα που γίνεται αυτό, 9 χρονών παιδάκια να τα υποχρεώσουμε να φορέσουν μάσκα» συνέχισε με τα επιχειρήματά του. «Τα παιδιά το πολύ-πολύ να μην πάνε έναν χρόνο σχολείο. Σε έναν χρόνο θα δούμε τα άλλα τα παιδάκια τι συμπτώματα θα έχουν» κατέληξε ο πατέρας των δύο παιδιών.

    «Εγώ αυτό το μπ@υρδέλ@ δεν το θέλω» – Μάνα από τη Θεσσαλονίκη ξεσπά για τις μάσκες (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. να προσέχατε τι ψηφίζατε…
      Δημοκρατικά κόμματα και όχι φασιστικά δεν θέλετε;;; Βουλώστε το τώρα και στις επόμενες εκλογές πάλι τα ίδια δημοκρατικά κόμματα θα ξαναψηφίσετε γιατί το IQ σας είναι επιπέδου κότας.. Παίρνετε στο λαιμό σας όμως και όλους εμάς του 10% που δεν ψηφίσαμε τα δημοκρατικά σας κόμματα ανόητοι και μας καταστρέφετε και τις δικές μας τις ζωές..

    2. Σκεφτείτε μόνο ότι τα άθλια μέτρα που παίρνουν για τον κοροϊδοϊό οι γαλάζιοι προδότες,τα υπερασπίζονται με μανία οι κόκκινοι και πράσινοι προδότες.Όλοι μια παρέα με ένα στόχο.Την υποταγή και τον αφανισμό του Έλληνα.

    3. Ζήτω η πατριωτική κυβέρνηση των μεταρρυθμιστών του κουλιστάν, να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν

    4. Oι μονοι που… “βραζουν” είναι μια χουφτα ανθελληνες νεοναζί.

      1. Θα σε δω σε λιγο καιρο που η μουρη σου θαναι σαν τσακωνικη μελιτζανα μουσχαρε.

    5. Δηλαδή από αυριο που ξεκινούν τα 7ωρα θα φορούν μάσκα 7 ώρες συν 3 ώρες το απόγευμα στο φροντιστήριο; σύνολο το λιγότερο 10 ώρες αν δεν υπολογίζεις και τα πεταχτά να μπεις σε μαγαζί να ψωνίζεις κάτι. Πάτε καλά; ποιος μπορεί να αντέξει μάσκα τόσες ώρες; που ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση παιδιά να κανουν σωστή χρήση. Ήδη σήμερα που μαζευοντουσαν απέξω περιμένοντας ταβλεπα να αγκαλιαζονται και να φιλιουνται και ίσα με 100 παιδια δεν φορούσε ΟΎΤΕ ΕΝΑ μάσκα έξω στο πεζοδρόμιο. Αλλά σε παρακαλώ, μέσα απτην πόρτα όλα μάσκα σύμφωνα με τις εντολές υπουργείου. Καλά λένε κάποιοι, έπρεπε 1 παιδί σε κάθε θρανίο και μάλιστα ζιγκ ζαγκ, όπως το χουν στο μετρό. Αι σιχτιρ πια καφροι

    6. Ρε βρωμερό πληρωμένο παπαγαλάκι, Παυλόπουλε επειδή εσύ μπούκωσες τα μύρια , παλιό ξεφτιλισμένε θα αρρωστήσουν τα δικά μας παιδιά; Ρε βρωμόσκυλα τσίπα δεν έχετε;

      1. οπως τ ο πες πληρωμενα βρωμοσκυλα που το παιζουν καποιοι και μας κουνανε το δαχτυλο και αυτοι

    7. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Κ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ,ΥΦΕΣΗ ΣΤΟ 17-18% ΑΝΕΡΓΙΑ 20-22% ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΣΕΩΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΑΤΑΚΙΑ Κ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ Κ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

    8. Τι πιο απλό από το να είναι η μάσκα προαιρετική στα σχολεία?

        1. Ναι, πανδημίας!!! Απο κηδεία σε κηδεία, τρέχουμε όλοι. Άντε πιά με τις μ%$ες σας.

          1. θα τρεχαμε αν δεν υπηρχαν τα μετρα, αφρονα ακροδεξιε…

            1. Κρατανε αυτα τα μετρα πανδημια βρε ηλιθιε ; Θα πρεπε τωρα η Μυκονος να χε γινει νεκροταφειο.
              Ποσο μπετοβλακες ειστε καποιοι

    9. Λιγότερο οξυγόνο σημαίνει λιγότερη υγεία, περισσότεροι ιοί και βλάβη στο ανοσιοποιητικό. Αν νοιαζόντουσαν για τα παιδιά μας (εδώ γελάμε) θα βάζανε λιγότερα παιδιά σε κάθε τάξη και ένα παιδί σε κάθε θρανίο. Αντί να βρούνε μια σωστή λύση τα κάνανε σκατά και δεν πρόκειται τα παιδιά να κρατήσουν τις μάσκες για καιρό, δεν θα τις φοράνε σωστά, μας δουλεύουν και θα τους δουλεύουμε και εμείς.

    10. Ψεκασμένοι αντιδραστικοί συνωμοσιολόγοι που αδιαφορούν για τους υπόλοιπους και πασχίζουν για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Πού είδαν ότι οι μάσκες προκαλούν θανάτους; Στα όνειρά τους πιθανώς! Δεν διάβασαν την ανακοίνωση της Ελληνικής παιδοπνευμονολογικής εταιρείας; Μάλλον αδιαφόρησαν! Στα σπίτια τους δεν έχουν ηλικιωμένους ή άτομα με υποκείμενα νοσήματα που κινδυνεύουν αν τα παιδάκια μεταδώσουν τη νόσο; Όλοι έγιναν πιο ειδικοί και από τους ειδικούς…

      1. Δηλαδή τα παιδάκια θα μεγαλώσουν με αναπτυξιακά προβλήματα λόγω χρόνιας υποξίας αλλά μας πειράζει άμα κανάς 80άρης ζήσει κανά χρόνο λιγότερο; Ρώτα όλους τους παππούδες και τις γιαγιάδες αν δέχονται τα εγγόνια τους να φτάσουν 10 πόντους λιγότερους ύψος ή να ζούν την υπόλοιπη ζωή τους με αρρώστιες με αντάλλαγμα να μη κολλήσουν κανένα συνάχι και φύγουν μια ώρα αρχύτερα να δεις τι θα σου πουν, εκτός από τα καθάρματα συνταξιούχους της ΝΔ οι υπόλοιποι θα σου πουν πως πεθαίνουν σήμερα κιόλας αρκεί τα εγγόνια τους να είναι υγιή.

        Μάθατε όλα τα μισθωτά του Κούλη τη λέξη “συνωμοσιολόγος” και τη πετάτε λες και μας ενοχλεί….

      2. Υπάρχουν και αλλοι ειδικοί που δεν κατέχουν θέσης με παχυλό μισθό και υποστηρίζουν το αντίθετο. αψέκαστο πρόβατο διαδραστικό που ψοφάς για λίγο δημοσιότητα

    11. ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ

    12. Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από τον γελοίο που έχουμε για πρωθυπουργό, μέλος της πιο βρωμερής οικογένειες ειναι, της χειρότερης στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας. Όσο για τους γιατρούς που προβάλουν, τους υποτακτικους σε αυτούς δεν πήγαινα να πάρω γνώμη ούτε για να βάλω λιποζαν σε σκασμένα χείλια.

    13. Αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος αυτοί θα μας τρελάνουν. Βγάλτε τις μάσκες ΟΛΟΙ.

    14. αυτος ειναι φασισμος της δημοκρατιας ταχα μου ταχα μου για την προστασια μας τοσα χρονια γιατι δεν νοιαστηκατε ρε ηλιθιοι για την υγεια μας τωρα σας επιασε ο πονος η ετσι προσταζει η ΝΤΠ και ειδικα εσεις ειστε σκυμενοι στο πατωμα να χεσω την δημοκρατια σας

    15. Νά μήν ξεχνάμε.Η δεσποινίς Κεραμέως καθοδηγείται από τήν λέσχη Bilderberg καί από τήν μεγάλη μασωνική στοά τής Αθήνας.
      Γιάννης Λάκων

    16. Μπράβο τους. Νισάφι πια με τους απατεώνες. Όταν υπήρχαν πραγματικές πανδημίες τα πτώματα τα σώριαζαν σε σορούς δίπλα στους δρόμους των πόλεων. Εμείς σε 6-7 μήνες είχαμε 200 νεκρούς ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ από τον κορωνιό και για αυτό το λόγο καταστρέφουμε παντελώς την οικονομία για να πεθάνουν εκατοντάδες χιλιάδες από τη πείνα και αναγκάζουμε παιδάκια που είναι πάνω στην ανάπτυξη να παίρνουν μειωμένο οξυγόνο για πολλές ώρες και να τους προκαλέσουμε μόνιμη ζημιά ενώ οι ίδιοι λοιμωξιολόγοι δηλώνουν πως τα παιδιά δε κινδυνεύουν από τον ιό…. Είναι τρέλα αυτό το πράγμα και πρέπει να ανατραπεί η χούντα με κάθε μέσο.

    Comments are closed.