ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ: ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ! ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΙ, ΝΕΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ! ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;

    Κοινοποίηση:
    13ΧΡΟΝΟΣ

    Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 13χρονου ποδοσφαιριστή χθες το μεσημέρι σε αγώνα ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων στο Γυμνό Ερέτριας καθώς πλέον μιλάμε για μία ιδιότυπη «πανδημία» θανάτων παιδών-εφήβων και νέων ανθρώπων.

    Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο 13χρονος έχασε κάποια στιγμή της αισθήσεις του, πέφτοντας λιπόθυμο στο γήπεδο. Του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες καθώς στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Αλιβερίου.
      Παρά τη διασωλήνωση του παιδιού και τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε.
    Μάλιστα όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές για το παιδί έτρεξαν πέντε γιατροί και επί μία ώρα του κάνανε ΚΑΡΠΑ μήπως και επανέλθει αλλά δυστυχώς το παιδί δεν αντιδρούσε.

    Του δώσανε 32 φάρμακα αλλά το παιδί είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή.

    Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

    Πρόκειται για έναν ακόμα ξαφνικό θάνατο που έρχεται να προστεθεί στην φετινή μακρά λίστα θανάτων παιδιών και εφήβων.

    Θανάτων που γίνονται εντελώς ξαφνικά και στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ιατροδικαστές δεν κατάφεραν να βρουν ποια ήταν η αιτία όπως αποκάλυψε και ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

    Και όλα αυτά συμβαίνουν στην εποχή των λοκντάουν και των μαζικών εμβολιασμών.

     

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τους πρώτους 5 μήνες του 2022 συνολικά είχαμε 138 ξαφνικούς θανάτους παιδιών και εφήβων.

    Εάν αναλογιστούμε ότι πέρσι ήταν 43 οι θάνατοι και πρόπερσι 37 και ότι ακόμα έχουμε να διανύσουμε μισό έτος, τότε κάτι ανησυχητικό συμβαίνει και πρέπει να εξιχνιαστεί.

    Η διαφορά με τα δύο προηγούμενα έτη είναι οι εκτεταμένοι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 σε παιδιά και εφήβους κατόπιν τρομοκρατήσεως των γονέων από τηλεόραση και «ειδικούς».

     Συνεπώς, θα πρέπει να απαντηθεί ξεκάθαρα πόσα παιδιά είχαν εμβολιαστεί και αν είχαν παθολογικά προβλήματα στο παρελθόν. Γιατί αν βρεθεί υψηλό ποσοστό εμβολιασμών χωρίς άλλα προβλήματα υγείας τότε υπάρχει θέμα.

    Συγκεκριμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι το 2020 κατέληξαν 33 παιδιά ηλικίας 5-9 χρόνων και το 2021 άλλα 37 παιδιά.

    37 παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων είχαν καταλήξει το 2020 και 43 το 2021.

    Συνολικά, λοιπόν, το 2020 χάθηκαν 70 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, ενώ το 2021 80 παιδιά. Αυτό το έτος μέχρι την 1η Ιουνίου, έχουν καταλήξει 138 παιδιά και έφηβοι ηλικίας 0 έως 19 χρόνων, με τα περισσότερα να ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 0-4 χρόνων (82 θάνατοι).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα των εμβολίων, 5G, αεροψεκασμοί, wifi, ποιότητα τροφίμων κ.α.
      και είμαστε ακόμα στην αρχή! Καλό παράδεισο στο παιδί και συλλυπητηρια στην οικογένειά του.

    2. Σίγουρα τα εμβόλια φταίνε και ο Δολοφόνος δράκουλας.

    3. Είμαστε “άχρηστα στόματα ” για τους περιούσιους.

    4. Είναι φανερό ότι φταίει ο Πούτιν,πρέπει να του κάνετε κι άλλες κυρώσεις

      1. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ-ΡΩΣΙΑ, ΕΣΥ!…
        ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΈΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟ-ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!… “ΚΟΥΤΙ” ΤΟΥΣ ΈΚΑΤΣΕ ΌΛΟΥΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!… ΆΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΟ-ΛΑΤΡΕΙΑ!…

    5. Μόνο στον Θεό πια οι ελπίδες.
      Η κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.
      Όσοι ΜΑ..ΚΕΣ κάναμε το εμβόλιο περιμένουμε το τέλος.

    6. Ο Μητσοτακης λυνει το δημογραφικο! Ενα πραγμα να ξερει να φροντισει να εξαφανισει τα λαθροπιθηκια του και τις ΜΚΟ της κονομας διαφορετικα θα τον/τους ξεσκισει ο Ελληνικος λαος! Που οδηγεις τη χωρα βρωμοπουστα με τα παρταλια σου? Μαθε και λιγη ιστορια χαρβαρντοπαιδο ανθελληνα και συ και ο κολλητος σου ο Αλεκθης! Θα καταφερετε οτι δεν καταφερανε οι Οθωμανοι 400 χρονια? Χαχαχα οικτραν πλανην πλανασθε μερκελικα φερεφωνα!
      Θερμα συλληπητηρια στους οικειους του παληκαριου.
      Ενας νεοδημοκρατης.

    7. Ποιος ηλιος ρε λαμογια δολοφονοι που παιζαμε 4 ωρες ποδοσφαιρο σε γηπεδο με αμμο και μετα πηγαιναμε και για ενα μπασκετακι διπλο καπακι κανα δυωρο καλοκαιρι με 40 βαθμους. Τρις ισοβια στους γονεις δολοφονους που σιγονταρουν τη μπιγκ φαρμα.

    8. οι προπαγανδιστες των εμβολιων με τα εκατομμυρια των χορηγιων θα πρεπει καποια στιγμη να λογοδοτησουν..
      οι θανατοι παιδιων τεινει να γινει καθημερινο φαινομενο.Και τα νεα παιδια τα χρειαζεται η πατριδα και οχι να τα αντικαθιστουν με λαθραιους “επενδυτες”αισχος

    9. Γιατροί του κώλου.αν δεν πληρώσεις σε στέλνουν νωρίτερα.ο θεός να σε φυλάει από δαυτους.καλο παράδεισο στο αγγελούδι.

    10. Γονατιες στα μούτρα Χαρδαλιά Παγώνη πορτοσαλτε και λοιπούς.πως μπορούν οι γονείς να το αφήνουν έτσι αυτό και να δικαιολογούν τους φονιάδες τον παιδιών τους.και τόσο θράσος και λύσσα να μας ξεκανουν που προωθούν ακόμα στους εμβολιασμούς με πορωση.γονατιες στις μάπες τους

    11. Δεν ξέρω τι τους έχουν κάνει; Πλύση εγκεφάλου; Ο πατέρας μου άκουγε στη τβ για τον μουσικό που πήρε αποζημίωση η αρραβωνιαστικιά του λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας από το ζενεκα και έκανε ότι δεν άκουγε. Θα πάει λέει να κάνει όσες δώσεις πρέπει!
      Και οι γιατροί και οι γονείς δεν ντρέπονται; Πειραματικά σκευάσματα;

    12. ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ??

      ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΑΣΗΣ….. ΠΕΘΑΝΕ… ΤΟ ΠΑΙΔΙ…. Κ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΚΕΚΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ….
      ΧΑΧΑΧ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΡΔ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΛΙΜΠΕΡΟ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΧΑΧΑ
      ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    13. Τον πέτυχαν τον σκοπό τους.Αλλαγή πληθυσμού με λαθρό εισβολάκια

    14. ….σιγα μην δωσουν εξηγησεισ οι γονυπετεις ευρωπρωκτοι νεοταξιτες που κανουν αλλαξοκ@λιες μεταξυ τους!!…..τωρα κανουν τουμπεκα!!! ….πηραν τα μαρουλια τους οι μαγιορκηνες,τζανακηδες και μπουρλαδες και τωρα κανουν τον κινεζο….εις υγειαν τα κοροιδα που τσιμπηθηκαν!!!….ααααρε 7,62 που θελετε!!!…..

    15. Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΕΕ;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΠΑΡΙΈΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΚΑΝΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ…. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ 13ΧΡΟΝΑ Η 17ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΈΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΚΑΤΩ;;; ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΩ;; ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!!!

    16. Εσύ που είσαι και …ψάλτης, πως εξαφανίστηκες; Τα λεφτά από την Επιτροπή τα παίρνεις και πόσα; Έχει ανέβει η θνητότητα παιδιών, φαντάζεσαι το λόγο άρχων οφικιάλιε, που έκλαιγες παλιά για τους παππούδες και τώρα δεν λες κουβέντα για τα παιδιά;

    Comments are closed.