“ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ” – ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ OPEN ME TO MHNYMA ΠΟΥ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ – ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ – ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1111

    Ύποπτο και τρομακτικό…

    Δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού δέχτηκε στο κινητό της μήνυμα από κάτι που φέρεται να είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας κα μάλιστα έδειχνε να γνωρίζει κάποια πράγματα.

    Το μήνυμα, το οποίο στάλθηκε στο προσωπικό (!!!) E-Mail της δημοσιογράφου έλεγε πως επιλέχθηκε για να κάνει το εμβόλιο και μπορεί να δηλώσει την ημερομηνία που επιθυμεί.

     Μάλιστα, το μήνυμα έγραφε πως έχουν δει το ιατρικό της ιστορικό και, σύμφωνα με αυτούς είχε αντιμετωπίσει περιπέτειες στο παρελθόν, κάτι που δεν επιβεβαίωσε η ίδια.

    Στο στούντιο αναρωτήθηκαν αν το μήνυμα είναι απάτη ή όχι, καθώς έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα.

    Η δημοσιογράφος σκέφτηκε «φωναχτά»: «Πώς βρήκαν τα στοιχεία μού;», με τον συνάδελφό της να της απαντά με… χιούμορ: «Όπως μας ψεκάζουν, έτσι μας παρακολουθούν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. …πέταγμα στα σκουπίδια τα “έξυπνα κινητά” και αγορά κινητών των 20 ευρώ…το ενσύρματο οικιακό διαδίκτυο είναι αρκετό…..

    2. Πριν είκοσι χρόνια φίλος μου διηγήθηκε ότι κυκλοφορούσε cd με το οποίο ένας γνωστός του που είχε προσβαση σαυτό του τηλεφώνησε και του είπε ποιούς γείτονες έχει, που μέναν, τι αυτοκίνητα έχουν, τα τηλέφωνά τους και ο οποίος έμενε μακρυά από την περιοχή του. Σας τονίζω πριν είκοσι χρόνια, φανταστείται σήμερα με τα έξυπνα κινητά τι πληροφορία κατέχουν.
      Για να πάρετε μια ιδέα ψάξτε στο διαδίκτυο ένα μικρό φιλμάκι με τίτλο “Track me if you can”.

    3. Προσοχή έρχονται ψεύτικα μνμ για εμβολιασμο. Την πατησα

    4. Διαβάστε όσοι γνωρίζετε καλά Αγγλικά το κείμενο.
      Είναι γραμμένο από Έλληνα.
      Ή Το δούλεμα πάει σύννεφο για ακροαματικότητα ή όντως κάποιος πήγε να της τα αρπάξει, μόλις απαντήσει σε αυτό το E-mail.
      Πάντως από τον NHS δεν είναι.

    5. Πες μου Τι θες να ξέρεις γνωρίζω τα πάντα για εσένα….

    6. Σε ποιους ειπαμε οτι ο ξεφτιλας πουλησε τα προσωπικα στοιχεια των ελληνων;

    7. Προφανώς υπάρχει διαρροή προσωπικών δεδομένων τα οποία έχουν πέσει στα χέρια επιτήδειων/απατεώνων που θα χρησιμοποιήσουν το ιατρικό ιστορικό και απόρρητο για διαφόρους λόγους. Από το να πουλήσουν σε ασφαλιστικές/φαρμακευτικές μέχρι να εκβιάσουν τους ασθενείς. ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΠΙΕΡΑΚΑΚΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για να δώσουν εξηγήσεις αν η διαρροή έγινε από επίσημα κρατικά κανάλια, από παρακρατικά σκουλήκια (που κι αυτοί φίλοι τους είναι) ή αν υπήρχε παραβίαση/χακάρισμα των εθνικών βάσεων δεδομένων.

      1. Η αμερικάνικη εταιρεία «εξόρυξης δεδομένων» Palantir Technologies ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου την επέκταση της συνεργασίας της με την Ελληνική Κυβέρνηση, έπειτα από την από 3/12/2020 τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πρωθυπουργού και τους συνιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας, στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ένα ακόμα στέλεχος της εταιρείας.
        Πρόσφατα, η αμφιλεγόμενη προσφορά των υπηρεσιών της Palantir στην αντιμετώπιση της πανδημίας, γεγονός άκρως ανησυχητικό, είναι η υπόθεση του Βρετανικού ΕΣΥ (NHS). Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ελληνικούς ιστοτόπους, η Βρετανική Κυβέρνηση και το NHS υπέγραψαν σύμβαση με την Palantir για τη χρήση των λογισμικών της στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Τα δεδομένα που συλλέγονταν από τη Palantir για το NHS, αποθηκεύονταν και επεξεργάζονταν από τη start-up εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Faculty.

    8. Συνωμοσιολογίες,όλα μια χαρά. Πιστεύουμε την έγκυρη κυβέρνηση και τους «ειδικούς-θεούς».

    Comments are closed.