ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ.. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η 36ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΓΚΡΑΤΙ

    Σύμφωνα με τους γείτονες η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ετοιμαζόταν να πάει στον σύζυγό της στην Νάξο που τους περίμενε για να κάνουν διακοπές

    Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε μια 36χρονη γυναίκα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να πηδήξει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στον 3ο όροφο πολυκατοικίας  κοντά στην Πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

    Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να βρει τον σύζυγό της στην Νάξο.

     
    pagkrati__2_

    Η άτυχη μητέρα είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες και τα πράγματα των δύο της παιδιών ηλικίας 2 ετών και πέντε ετών και πήγε στο αυτοκίνητο της μαζί με μια θεία της. Όταν μπήκαν όλοι στο αυτοκίνητο, η 36χρονη συνειδητοποίησε πως ξέχασε μια τσάντα των παιδιών και ανέβηκε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου να την πάρει.

    Όταν η μητέρα έφτασε στην εξώπορτα της να ανοίξει την πόρτα, για κάποιον λόγo δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το διαμέρισμα της και αγχώθηκε.

    pagkrati__3_
    pagkrati__4_
    pagkrati__5_

     

    Τότε χτύπησε το κουδούνι της γειτόνισσας και την παρακάλεσε να σκαρφαλώσει από το μπαλκόνι της και να βγει στο δικό της όπως και έγινε.

     

    Η 36χρονη, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των γειτόνων της, στο παρελθόν είχε πηδήξει πάλι από μπαλκόνι σε μπαλκόνι χωρίς ωστόσο να δυσκολευτεί, αυτήν την φορά όμως δεν ήταν το ίδιο και η άτυχη γυναίκα παραπάτησε καθώς φορούσε μόνο τις παντόφλες της και έπεσε στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Η ΚΑΚΉ ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ – ΟΜΩΣ Η κα. γειτόνισσα άθελα της συνέβαλε σε αυτό και ιδού το αποτέλεσμα……. ΤΡΑΓΙΚΌΤΑΤΟ. Δεν ξέρω τι να πω…….με την απερισκεψία που υπάρχει στον κόσμο του σήμερα. Εγώ προσωπικά εαν θα ήμουν στην θέση της κας. γειτόνισσας, ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΈ ΜΕ ΤΊΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΉΞΕΙ ΑΠΌ ΜΠΑΛΚΌΝΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΌΝΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΨΟΣ 3 ΟΡΟΦΩΝ=10-15 ΜΕΤΡΆ. Τώρα θα έχει τύψεις για όλη της την ζωή!!!

    2. Είναι φανερό ότι φταίει ο Πούτιν και οι Ρώσσοι,κάντε κυρώσεις στη Ρωσσία τώρα

    3. Κριμα και άδικο για το κοριτσι. Ομως τα μπαλκονια δεν ειναι για δευτερη είσοδος. Καλό θα ήταν να πετιμένει κλειδαρά. Μονο οι διαρηκτες τα καταφέρνουν αυτά

    4. Περίεργη υπόθεση.αρχισυντακτη μην γράφεις ότι δένει το δήθεν δυστύχημα.θα το βρει η αστυνομία.

    5. Με αυτά που γράφουν μερικοί δεν μου φαίνεται περίεργο που τόσα χρόνια μας κυβερνούν ηλίθιοι!!! Πρώτον καλό παράδεισο στη γυναίκα κουράγιο σε αυτούς που έμειναν πίσω !!! Δεύτερον λίγο σεβασμό στο νεκρό από κάποιους δεν βλάπτει ,τρίτον η γυναίκα θα πήγαινε διακοπές όχι βγήκε από την πόρτα με τις παντόφλες να πάει εκείνη την στιγμή . Το σενάριο να βγήκε για να κάνει κάτι ,και πίσω της έκλεισε η πόρτα δεν νομίζω να το σκέφτηκε κανείς από εσάς, γιατι στο άδειο μυαλό σας και στην απέραντη σοφία σας είναι ότι βιαζόταν να πάει διακοπές . Μάλιστα καλή φώτιση !!!

    6. Εμεις δεν παμε καθολου διακοπες γιατι δεν εχουμε μια.Η βιασυνη της ατυχης να παει διακοπες και να αφησει τη μπαλκονοπορτα ανοικτη, αλλο που δεν θα ηθελαν οι κλεφτες και οι συμμοριες.Τα παιδια λυπαμαι που το κακο θα τους μεινει για ολη τους τη ζωη

    7. Ενώ έφευγε για διακοπές άφησε παράθυρο ανοικτό ? Άντε πες ότι άφησε , κάνεις τον Ταρζαν στα 15 μέτρα ενώ μεγαλώνεις παιδάκια ? Τι να πω …ελαφρύ το χώμα. Το μυαλό μας είναι κουρασμένο και θέλει προσοχή

    8. Όλοι θα πάτε διακοπές.. μην ανχωνεστε και κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.. Έτσι μας κάνανε, για λίγες μέρες διακοπών δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε λεπτό!

    9. Η γειτόνισσα γιατί την άφησε να πηδηξει απ το μπαλκόνι της ??

    10. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΙΑΡΙΧΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

      1. Οχι Λούκυ δεν είναι η κακιά στιγμή,είναι η μαλ.. στον εγκέφαλο.Όταν προκαλείς τη τύχη σου αυτά παθαίνεις.Ακου λέει την έπιασε πανικός για τη τσάντα και πήδηξε τα μπαλκόνια.Ο άλλος λέει τον χτύπαγε ο ήλιος στο αυτοκίνητο και έπεσε στο γκρεμό αντί να πατήσει φρένο και να σταματήσει.Άσε με να χαρείς.

    11. Καλο τρελοκομειο θαταν.. ακου λεει πηδουσε και στο παρελθον απο τα μπαλκονια. καλα και την μπαλκονοπορτα φευγει διακοπες και αφηνει ανοιχτη.. ρε τι τρελα θα κουβαλουσε

    12. Όταν ετοιμάζεσαι να πας διακοπές αφήνεις την μπαλκονόπορτα ανοιχτή; περίεργο…

    Comments are closed.