ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ- ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ

    Κοινοποίηση:
    omadikoi

    Σοκάρουν τα στοιχεία που έχουν στείλει στην κυβέρνηση Ρώσοι διπλωμάτες και αφορούν σε εγκλήματα πολέμου που έχει πραγματοποιήσει η Ουκρανία στην περιοχή του Ντονμπάς. Σοκαριστικές εικόνες με ομαδικούς τάφους αμάχων.
    Ρώσοι διπλωμάτες έχουν ενημερώσει την ελληνική πλευρά για εγκλήματα που διέπραξε το Κίεβο έναντι του Ντονμπάς από το 2014, έχοντας προσκομίσει στην κυβέρνηση σχετικές αποδείξεις και στοιχεία.

    Έτσι, η ρωσική πλευρά επισήμανε ότι οι κάτοικοι του Ντονμπάς έχουν ήδη συνηθίσει στη συνεχή άρνηση γεγονότων από πολιτικούς των ΗΠΑ. Ωστόσο, κανείς δεν πρόκειται να τα παρατήσει σε αυτόν τον πόλεμο πληροφοριών.Καθημερινά συλλέγονται ενδελεχώς στοιχεία της ενοχής της ουκρανικής στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, που στοχεύουν τους δικούς της ανθρώπους.

    Σε αυτήν την άρνηση βρίσκεται ο φόβος της Δύσης για την αναγνώριση των Λαϊκών Δημοκρατιών του Λουγκάνσκ και του Ντονέτσκ: Φοβούνται ότι θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τα τρομερά εγκλήματα του κράτους της Ουκρανίας, στα οποία η Δύση έχει γίνει συνειδητά συνένοχος.

    omadikoi

    Νεκροί χιλιάδες άμαχοι
    Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2014, μαζικές αδιάκριτες επιθέσεις πυροβολικού από τον ουκρανικό στρατό σε όλη την επικράτεια του LPR σκότωσαν αμάχους.

    Μόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 2.000 άμαχοι, μεταξύ των οποίων 35 παιδιά.
    Τέτοιες μεγάλες, πυκνοκατοικημένες πόλεις όπως το Περβομάισκ, το Κίροφσκ, το Slavyanoserbsk «σήκωσαν» το μεγαλύτερο βάρος, καθώς βρίσκονται ακριβώς στη γραμμή διαχωρισμού.

    Ο ουκρανικός στρατός είχε την ευκαιρία να παρατηρήσει τη ζωή αυτών των πόλεων με γυμνό μάτι. Γνώριζαν καλά πού και σε ποιον πυροβολούσαν χρησιμοποιώντας μέσα πολέμου που απαγορεύονται από το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο: Συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης, όλμους μεγάλου διαμετρήματος και αεροσκάφη.

    Εκτός από τον ωριαίο βομβαρδισμό ειρηνικών οικισμών, το ουκρανικό καθεστώς έχει δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες για τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, οι οποίες μόνο γενοκτονίας μπορούν να ονομαστούν: Έκοψαν σκόπιμα το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα, τις κινητές επικοινωνίες, εμπόδισαν την πρόσβαση σε προμήθειες τροφίμων και φαρμάκων.

    Η πόλη Περβομάισκ, για παράδειγμα, όπου βρέθηκε ένας μεγάλος ομαδικός τάφος, αποκόπηκε από κάθε επικοινωνία ακόμη και από την πόλη του Λουγκάνσκ.

    Κάθε λεπτό πέθαιναν άνθρωποι στους δρόμους αυτής της πόλης, που διαλύονταν από οβίδες του ουκρανικού στρατού. Ηλικιωμένοι και άρρωστοι πέθαιναν απλώς από την έλλειψη βασικών αγαθών: Νερό, φάρμακα, φαγητό.
    Με τον πιο κυνικό τρόπο διαπράχθηκαν επιθέσεις σε νοσοκομεία, νεκροτομεία και σχολεία όπου οργανώθηκαν καταφύγια από τις βόμβες. Βομβαρδίστηκαν και νεκροταφεία.

    omadikoi2

    Για τον λόγο αυτό, σχηματίστηκαν αυθόρμητα ομαδικοί τάφοι για πολίτες που έπεσαν θύματα της στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας της Ουκρανίας και των δυτικών επιμελητών τους.

    Μέχρι σήμερα, τάφοι πολιτών που ζούσαν και εργάζονταν στη γη τους βρίσκονται στα χωράφια, στις αυλές των νοικοκυριών, στις αυλές κατοικιών σε όλη την επικράτεια της Δημοκρατίας. Οι οβίδες που εκτόξευσε ο ουκρανικός στρατός έκοψαν το νήμα αυτών των ζωών.

    Όσοι υποστήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν το ουκρανικό καθεστώς με χρήματα και όπλα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι συνεργοί σε εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται από το ουκρανικό καθεστώς εναντίον του άμαχου πληθυσμού του.

    Μαζικοί τάφοι
    Από τον Δεκέμβριο του 2021, έχουν ανακαλυφθεί περισσότερες από 16 αυθόρμητους μαζικούς και μεμονωμένους τάφους. Στην περίοδο από 10 Αυγούστου έως 10 Νοεμβρίου 2021, αποκαλύφθηκαν τέσσερις μαζικοί τάφοι και δύο μεμονωμένοι.

    Σε μια από τις μονές ταφές βρέθηκαν τα λείψανα ενός μωρού τεσσάρων μηνών. Συνολικά, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, 292 ανθρώπινα λείψανα ανυψώθηκαν, εξετάστηκαν και υποβλήθηκαν σε διαδικαστική επεξεργασία.
    Η πρωτογενής ιατροδικαστική εξέταση και ανάλυση των λειψάνων που βρέθηκαν σε όλες τις τάφους στην επικράτεια της Δημοκρατίας δείχνει ότι η πλειονότητα των νεκρών ήταν γυναίκες και ηλικιωμένοι.

    Τα αίτια του θανάτου ήταν τραυματισμοί από πυροβολισμούς, από νάρκες και αμβλύ τραύμα. Επιπλέον, επί του παρόντος η ανθρωπιστική κατάσταση παραμένει δύσκολη.

    Πολλοί οικισμοί κατά μήκος της γραμμής επαφής συνεχίζουν να μην έχουν πρόσβαση σε νερό, εξαιτίας της ουκρανικής πλευράς. Η ζωή στις περισσότερες πόλεις θυμίζει επιβίωση σε συνθήκες ολοκληρωτικού πολέμου, όπου κανείς δεν κάνει διάκριση μεταξύ αμάχων και μαχητών.

    omadikoi3

    Επιπλέον, όλα αυτά τα χρόνια οι Δημοκρατίες έχουν αποσύρει όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις μακριά από τη γραμμή επαφής επιθυμώντας μία ειρηνική διευθέτηση αυτής της εμφύλιας αντιπαράθεσης, εκπληρώνοντας τις συμφωνίες του Μινσκ.Έτσι δεν υπάρχουν ένοπλοι εκπρόσωποι της Λαϊκής Πολιτοφυλακής στους προαναφερθέντες οικισμούς.

    Με τις ενέργειές της, η Δύση επιδιώκει όχι μόνο τη γενοκτονία, αλλά και μια πολιτική διακρίσεων στο δικαίωμα κάποιος να μπορεί να ακουστεί. Μόνο η ουκρανική πλευρά έχει το δικαίωμα να ακουστεί.

    Οι κάτοικοι του Ντονμπάς, σύμφωνα με τη Δύση, δεν είναι άνθρωποι, λένε συνεχώς ψέματα και συκοφαντούν την ουκρανική κυβέρνηση. Πού είναι η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα;

    omadikoiΠηγή: sputniknews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ο πουτιν κανει τραγικα λαθη. Στελνει νεους Ρωσσους στον αφανισμο. Εδωσε ευακαιρια να αναστηθουν τα πτωματα και θα το πληρωσει. Αλοιμονο στο λαο γιατι ο ιδιος εχει δις$.

    2. περίεργο πάντως … κατά τους ισχυρισμούς τους …πως γίνεται κατασχεθέντα ακ-47 και … πυραυλάκια πολλαπλών εκτοξευτών ρμ-70 που θα κατέληγαν εις χείρας των μισθοφόρων του έρντο-καρντάς στην Λιβύη … με την δικαιολογία της “στρατιωτικής/ανθρωπιστική βοήθειας” να επιστρέφονται σε πακέτα στον Ουκρανό ΛΑΘΡΟ-ΠΩΛΗΤΗ …κάτι όζει στην Αθηναϊκή ΧΑΒΟΥΖΑ….εεεε.. Ριβιέρα ήθελα να γράψω

    3. Εμείς γελάμε σαν παιδιά!!!
      Αλλά ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ!!!

      1. Εδω η Χριστινα Σουζη χανει το σπιτι της και εμεις κοιταμε αλλου

    4. Έστησαν οι Τραπεζίτες Ροθτσαιλντ παγίδα στο Ρωσικό στρατό την Ουκρανία.Τους άφησαν να μπουν μέσα και τώρα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και των Άγγλων δίνουν τις θέσεις των Ρώσων στρατιωτών και τους πετσοκοβουν οι Ουκρανοί .
      Η Αμερική έχει τεράστιο χρέος και είναι στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους.Την Νέα Υόρκη και το Λονδίνο το έχουν αγοράσει οι Ρώσοι σχεδόν μόνο με πόλεμο θα μπορούσαν να γονατίσουν την Ρωσία και έστησαν την παγίδα στην Ουκρανία.

      1. Η Αμερική χρωστάει τόσα πολλά στη Κίνα που αν η Κίνα πάει με τη Ρωσία που ήδη έχει πάει θα την αφανισει.

      2. Οι Ροθτσαιλντ ήταν και πίσω από τους Ναπολεοντιους πολέμους….μόνο αν είσαι αλάνι μπορείς να τους νικήσεις και να τους καταλάβεις .
        Πάνε να κάνουνε στο Πούτιν του Ναπολέοντα το Βατερλώ.
        Αυτοί θα έχουν αγοράσει και τις μετοχές από πιο πριν στα χρηματιστήρια.
        Ξυπνάτε.

    5. ο Κούλης και ο Τζέφρυς είναι Εβραίοι και όχι βλάκες και σχιζοφρενείς…

    6. Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Rusvesna (“Ρωσική Άνοιξη”), που ιδρύθηκε το 2014 και αναφέρεται από πολλά μεγάλα δυτικά κανάλια, γράφει ότι η Υπηρεσία Μείωσης Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DTRA) υπέγραψε μυστική συμφωνία με την Ουκρανία στα τέλη του 2021 σχετικά με βιολογικά πειράματα σε την περιοχή του Χάρκοβο, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου 2022 !!!

    7. Οι παγκοσμιοποιητες απέτυχαν με τον Sars cov 2 να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους.
      Απέτυχαν και να τους τσιπαρουν μέσω των εμβολίων γιατί το γραφένιο αποβάλλεται γρήγορα από τον οργανισμό και εξευτελιστηκαν διεθνώς ζητώντας επαναληπτικές δόσεις.
      Τώρα ψάχνουν για κάτι άλλο .
      Έναν παγκόσμιο πόλεμο;;; Έναν άλλον ιό ίσως!

    8. Οι πασμιοποιητες απέτυχαν με τον Sars cov 2 να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους.
      Απέτυχαν και να τους τσιπαρουν μέσω των εμβολίων γιατί το γραφένιο αποβάλλεται γρήγορα από τον οργανισμό και εξευτελιστηκσν διεθνώς ζητώντας επαναληπτικές δόσεις.
      Τώρα ψάχνουν για κάτι άλλο .
      Έναν παγκόσμιο πόλεμο;;; Έναν άλλον ιό ίσως!

    9. Μητσοτάκη είσαι τα ίδια σκατα με όλους αυτούς τους αλήτες πού είναι εναντίον της Ρωσίας….το τέλος σου θα είναι σύντομο καργιολη ανθελληνα.

    10. Ο κακοήθης ψυχοπαθής εξοπλίζει τούς νεοναζί μισάνθρωπους πού διαπράττουν τά φρικτότερα εγκλήματα κατά τών ορθοδόξων αδελφών μας από το 2014 καί μετά. Συντάσσεται μαζί τους καί εξοπλίζει τα χέρια τών ψυχολογικά ανώμαλων εκτελεστών πού είναι υπεύθυνοι για χιλιάδες θανάτους αθώων ανθρώπων. O δαιμονισμένος υπηρέτης τών νεοταξιτών οδηγεί το έθνος μας στην καταστροφή προς ώφελος των αφεντικών του.

    11. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ?

    12. Mητσοτάκη τα λείψανα αυτών των νεκρών θα σε στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνεις

    13. Ξυπνάτε….οι Δυτικοί ΑμερικανοΕβραιοι έστησαν παγίδα την Ουκρανία για να πέσει μέσα η Ρωσία και να την καταστρέψουν.
      Αφού οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Αγγλίας δίνουν της θέσεις των Ρώσων στρατιωτών και οι Ουκρανοί τους πετσοκοβουν .Έριξαν τις τηλεπικοινωνίες και το ίντερνετ της Ουκρανίας και πήγε ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ και έβαλε δορυφόρο δικό του.Κλεινουν τους λογαριασμούς των Ρώσων στο Facebook στο ινσταγκραμ και στο Youtube το Russian today για να μην έχουν επικοινωνιες οι Ρώσοι.
      Είναι παγίδα η Ουκρανία κάνει μπαμ για να γίνει ομαδικός τάφος των Ρώσων.

      1. εμβόλιο έκανες εσύ ψεκ..? οι ρώσοι πήγαν εκει…..βλάκα

    14. Η μονη νεκροκεφαλη τα λεει ολα

    Comments are closed.