ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 11ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    serres

    Ελεύθεροι, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη σε λεβητοστάσιο, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 11χρονο μαθητή, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο (6 και 10 ετών).

    Όπως έχει ανακοινώσει η αστυνομία, τα δύο άτομα που συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου είναι ο 52χρονος εργολάβος που ανέλαβε τη μετατροπή του καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας στο συγκεκριμένο σχολείο και ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος.

    Οι δύο υπεύθυνοι του έργου κλήθηκαν να απολογηθούν προανακριτικά και σε βάρος τους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας, της σωματικής βλάβης (κατά συρροή) και της έκρηξης- όλες εξ αμελείας.

    Με δεδομένο ότι είναι σε εξέλιξη η πραγματογνωμοσύνη στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών θα αποφανθεί για τις ποινικές τους ευθύνες, όταν ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών και διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη, ενώ δεν αποκλείεται στον φάκελο της δικογραφίας να προστεθούν κι άλλα πρόσωπα, ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ο διευθυντής που ήταν αγαπητοί γράφοντες. Η παρουσία του ,αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα για κάθε εργασία εντός του σχολείου. ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
      Την ώρα λειτουργίας του σχολείου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.
      ΤΕΛΟΣ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
      ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ

    2. Κρίμα το καημένο το παιδάκι που δεν έφταιγε σε τίποτα να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο. Όλα τα άλλα ρεμάλια κρατικά και μη κρέμασμα θέλουν.

    3. Αν ήταν κανένα Αφρικανο-Αφγανο-Πάκι θα έτρεχαν να τους μαζέψουν ακόμα και με τον αντιρατσιστικό νόμο.
      Ελληνόπουλο είναι δεν τους απασχολεί, ας ψοφίσει. Μην ξεχνάτε το άλλο παιδάκι με που πέρασε 2-3 νοσοκομεία και πέθανε πριν καμμια εβδομάδα.

      Τα προβλήματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ δεν λύνονται ειρηνικά πλέον. Έχουν ξεπεράσει τα όρια.
      Μην ξεχνάτε μόλις πριν 100 χρόνια είμασταν 30.000.000 στην Ανατολική Μεσόγειο, σήμερα ούτε 7.000.000 στην Ελλάδα!!!! Μην ξεχνάτε 9.000.000 Έλληνες είμασταν το 2011 και πέθαναν το διάστημα αυτό 1.200.000 Έλληνες ενώ άλλο 1.000.000 την έκανε για έξω.

    4. Δεν ήταν γυφτάκι το παιδί για αυτό δεν υπάρχει τιμωρία. Απλά τα πράγματα, στην Ελλάδα δικαιοσύνη δεν υπάρχει, μόνο η εξουσία του φόβου.

    5. Σε αυτές τις περιπτώσεις ή μόνη λύση είναι να γίνεις απο μόνος σου δικαστής.Δικάζεις καταδικάζεις και καθαρίζεις.Έτσι κι αλλοιώς θα σου κλάσουν τους όρχεις οι……….

    6. Αν ήμουν εγώ ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού …θα τους φύτευα απὀ μια σφαίρα στο κεφάλι και τὀτε θα ήμουν σίγουρος ότι ενήργησε επιτελους η (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ) “Ελληνκή Δικαιοσύνη”.

      1. έτσι είναι και έτσι πρέπει,Απορώ πως αυτός ο μάστορας ,ο διευθυντής κλπ δεν έχει κρεμαστεί ακόμα.Απορώ πως αντέχουν και αντικρίζουν τα δικά τους παιδιά ξέροντας ότι το φάγανε το παιδάκι.

    7. Πώς με ποιον νόμιμο τρόπο με ποια διαδικασία θα κρατηθούν; Επίσης αξίζει να δημοσιευθεί η εθνικότητα του εργολάβου+του ηλεκτρολόγου(υπεργολάβου;), εάν είχαν άδεια άσκησης επαγγέλματος, γνώση και εξειδίκευση για τέτοιες εργασίες και ποιος ήταν ο εργοδότης τους… ποιος τους επέλεξε και τους έδωσε την εργολαβία

      1. Αναφερόμενοι σε δημόσιο κτήριο και μάλιστα σχολείο, όποιοι και απο όπου και να ήταν αυτοί που αναφέρεις και ακόμη αν πραγματικά είχαν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και άδειες άσκησης επαγγέλματος δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
        Σημασία έχει ένα πράγμα μόνο:
        Το ποιός ήταν εκείνη την ημέρα ο επιβλέπων και καθ’ όλα υπεύθυνος Δημοτικός εμπειρογνώμων και επιθεωρητής δραστηριοτήτων αυτού του έργου που υπέγραψε ότι η εν λόγω εργασία (επισκευή/ρύθμιση/μετατροπη) ήταν καθ’ όλα ασφαλής.

    8. Αμην! Καημενη Ελληνικη κοινωνια που βαδιζεις? Το παιδακι στα χωματα κι ολοι αθωοι! “Ευγε” στην ελληνικη δικαιοσυνη! Ντροπη και Αισχος!

    Comments are closed.