ΟΛΗ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ…» – 43 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑ «ΦΟΝΙΚΗ ΜΑΡΕΒΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ», Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΝΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ…

    Κοινοποίηση:
    teaser8-6

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ…». ΟΛΗ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ποιοι σκότωσαν τον 38χρονο επιχειρηματία και πρώην καταδρομέα, γιο του αξιωματικού της φρουράς των Μητσοτάκηδων, Σπύρου Νίνου. 43 μέρες μετά τη συνέντευξη στον Στέφανο Χίο για «φονική Μαρέβα, τον Δημητριάδη και τον πρώην πρωθυπουργό», το παλληκάρι εντοπίζεται νεκρό με μία σφαίρα στο κεφάλι

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Αν βγει η ΝΔ αλλάζει τα φώτα στους καταναλωτές

    Εκτοξεύτηκαν οι τιμές των σιτηρών

    Γιάννης Βαρδινογιάννης: Κούλη, μην τολμήσεις γιατί…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ψηφίστε καμόρα και παιδεραστές,ίδιοι με αυτούς είστε

    2. Τον καθάρισαν τα πρώην βύσματα του άμα κατάλαβα καλά…αυτοί που στο παρελθόν τους εγλυφαν οικογενειακώς τα παπάρια;

    3. Οι περισσότεροι που τους ψηφίζουν ένα και το αυτό είναι. Κακοί, εγωιστές, ψεύτες, υποκριτές, λαμόγια και οι ίδιοι. Σιγά μην συγκινούνται με τίποτα. Έχω γνωρίσει πολλούς που το μόνο που ξέρουν είναι να μαζεύουν χρήμα, να τους έχουν οι άλλοι ανάγκη, να περνάν αυτοί καλά και ο κόσμος ας πεθάνει, δεν τους ενδιαφέρει. Τα σκατα με τα σκατα.

    4. Το γνωρίζετε ότι αυτή η Χώρα, θ’αφανιστεί; και σύντομα;Καθ’ένας κοιτάζει τον εαυτούλη του και όχι το γενικό καλό. Οι Πολιτικοί; μετρούν τις καταθέσεις τους στις παράκτιες εταιρείες τους.οι Δικαστικοί; χωμένοι μέχρι το λαιμό στη σαπίλα, οι γιατροί; μετρούν τα φακκελάκια τους, οι καθηγητές; αδιάφοροι , με τους πειναλέους μισθούς πείνας.Οι γονείς; τρέχουν όλη μέρα σε δουλιές τρελλαμένοι να τα βγάλουν πέρα,δεν έχουν πια κουράγιο.Και τα παιδιά; αχ τα παιδιά, τα θύματα όλων βολοδέρνουν μεταξύ ύπαρξης και ανυπαρξίας σέ μια κοινωνία χωρίς αξίες και μέλλον..Σας έπιασε κατάθληψη; Πάντα μιλάω ωμά. Αντιστρέψτε την κατάσταση.

    5. Εχω 4 accident recording καμερες και μια 360 μεσα στο αυτοκινητο που καλυπτουν ολες τις πλευρες και το εσωτερικο. Το παλικαρι ηταν σεκουριτας και δεν ειχε ουτε μια?

    6. Την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν στην καρότσα του αγροτικού γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο, την ώρα που 4 Αιγύπτιοι που σε λίγο θα τους δώσουν και υπηκοότητα πάνε να βιάσουν μια 17χρονη σε παραλία, την ώρα που δολοφονούνται άνθρωποι και τα τουρκοκάναλα της μίζας και της ανωμαλίας μιλάνε για …αυτοκτονία, ο Άρειος Πάγος ασχολείται με την υποψηφιότητα του Ηλία! Δικαστές σταθείτε στο ύψος σας γιατί τώρα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος και ο νόμοςτων κουλοανδρουλάκηδων δεν απαγορεύει ανεξάρτητους υποψήφιους! Ασχοληθείτε με τα 800 εκατομμύρια που χρωστάνε στις τράπεζες που το πασόκ των βαλιτσών του πατέρα της Καιλή άλλαξε και ΑΦΜ και η νδούλα νοιαζόταν μόνο για τη μίζα από τα εμβόλια και δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και ο κόσμος πεθαίνει αβοήθητος! Μαύρο στους 300 για να έχουν μέλλον τα παιδιά σας.

    7. Στέλιος Πέτσας:
      Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει…

      Θεόδωρος Πάγκαλος:
      Δεν υπάρχει (inox) άνθρωπος…
      “απόλυτα καθαρός”

    Comments are closed.