ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ PFIZER: “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ” – Η ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ… ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    yeadon-pfizer

    Για την…στοχοποίηση υγιών ανθρώπων που χαρακτηρίζονται ως «κρούσματα» και επομένως ως απειλή ακόμα και όταν δεν έχουν κανένα σύμπτωμα μίλησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Dr. Michael Yeadon.

    Δεν το λέει κάποιος τυχαίος, αλλά ένας άνθρωπος που ευθύνεται εν πολλοίς για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην Pfizer όσον αφορά τα εμβόλια και την παρασκευή φαρμάκων.

    O 60χρονος ομολόγησε στην κάμερα τα εξής πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με την πανδημία:

    «Αυτή η ιδέα για παράδειγμα ότι μπορεί να είσαι άρρωστος ακόμα και όταν δεν έχει καθόλου συμπτώματα και μπορεί να είσαι μία απειλή για κάποιον άλλον κι αυτό επίσης εφευρέθηκε το 2020. Δεν υπάρχει κάνενα ιστορικό για αυτό και αψηφά την κοινή λογική.

    Μου κοστίζει αυτό που κάνω. Εντάξει; Έχασα τη δουλειά μου. Άνθρωποι που γνώριζα επί δεκαετίες δεν θέλουν πια να μου μιλάνε. Σας προειδοποιώ ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο σας λένε ψέματα. Και σίγουρα το κάνει και η τοπική σας κυβέρνηση με διάφορους τρόπους που είναι εύκολο για εσάς να τους διαπιστώσετε.

    Υπόκειστε σε προπαγάνδα και ψέματα από ανθρώπους που είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι να το κάνουν αυτό».

    Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί:

    Τα λόγια του ωστόσο δεν πέρασαν στα «ψιλά».

    Αυτός ήταν και ο λόγος που μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά την υφήλιο έφτασαν να δημοσιεύουν άρθρα και ρεπορτάζ για τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer όπως τα παρακάτω:

    «Ο πρώην επιστήμονας της Pfizer που μετατράπηκε σε έναν αντιεμβολιαστή ήρωα», ήταν ο τίτλος του Reuters σε άρθρο που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο.

    image-165-1024x477

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Σκεφτείτε απλά και λογικά. Από τη μια μεριά επιστήμονες που λένε όχι, τι έχουν να κερδίσουν? Κοροϊδία, κράξιμο, κυνηγητό, έκθεση της ζωής τους σε απειλές και σίγουρο θάνατο της επαγγελματικής και επιστημονικής τους ζωής. Από την άλλη οι €πιστημονες που λένε ναι. Τι έχουν να κερδίσουν? €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ οποιος κατάλαβε ας πάρει τις αποφάσεις του.

    2. Το καλό όλης αυτής της υπόθεσης είναι ότι όλα τα νεοταξικα σκουπίδια, οι πολιτικοί, η ελίτ, καθώς και εκατομμύρια λοβοτομημενοι ψηφοφόροι του Κουλη και του Τσιπρα θα πάνε να κάνουν το κορονομπολι. Πάμε για μαζική απώλεια πληθυσμού, ιδίως των μεγαλυτερων ηλικιών που θα τους σκοτώσει σαφώς ποιο γρήγορα το εμβόλιο.

    3. PCR test είναι αναξιόπιστα καί δέν είναι τίμια
      Tό Εφετείο τής Λισαβώνας αναίρεσε τήν καραντίνα τεσσάρων ατόμων πού κηρύχτηκαν θετικοί μέ κορωνοιό μέ τήν μέθοδο PCR.
      Η απόφαση
      “Μία ιατρική διάγνωση είναι ιατρική πράξη τήν οποία μόνο ένας εξουσιοδοτημένος γιατρός μπορει νά τήν κάνει καί γιά τήν οποία είναι απολύτως υπεύθυνος.Κανένα άλλο πρόσωπο ή θεσμός συμπερι-
      λαμβανόμενων τών κυβερνητικών αρχών καί τών δικαστηρίων δέν έχει μιά τετοια εξουσιοδότηση.Δέν είναι υπόθεση τών τοπικών υγειονομικών αρχών νά ανακηρύξουν ένα άτομο άρρωστο ή επικίνδυνο
      γιά τήν υγείαν.Μόνο ένας γιατρός μπορεό νά τό πράξει.Γιά αυτό δέν έχουν κανένα βάρος τά εξεταστικά αποτελέσματα ενός εργαστηρίου.Στήν βάση αυτών τών επιστημονικών αποδείξεων πού έχουμε πρός τό παρών στήν διαθεσή μας μέ αυτά τά τέστ τά οποία δέν είναι είς θέσην νά διαπιστώσουν αναμφιβόλως τήν θετικότητα μίας μόλυνσης μέ κορωνοιό γιά διαφόρους λόγους.
      Οί σπουδαιώτεροι:Η αξιοπιστία τών εξετάσεων εξαρτάται από τούς λεγόμενους πολλαπλασιαστικούς κύκλους καί από τό ιικό φορτίο.Ο αριθμός τών κύκλων μέ τούς ανάλογους πολλαπλασιασμούς έχει λίγο πολύ καλά αποτελέσματα.Ομως τό πρόβλημα είναι ότι ή αξιοπιστία σέ σχέση μέ επιστημονικές αποδείξεις είναι αμφισβητούμενη.
      Η μεγάλη απάτη αρχίζει μέ τούς πολλαπλασιαστικούς κύκλους,διότι τά αποτελέσματα τής εξέτασης μέ PCR βγαίνουν κατα τό δοκούν.Μέ 30 κύκλους βγαίνεις θετικός μέ 50 αρνητικός,¨ενα εξεταστής μπορεί νά βγάλει 100 άτομα αρνητικά ή θετικά.Ετσι βγάζει ό ερασιτέχνης νεκροθάφτης Σύψας τά υψηλά νούμερα γιά νά απαγορεύσει ό γουρλομάτης τό Πάσχα.
      Γιάννης Λάκων

    4. η pfizer θα ανοίξει και κέντρα εμβολιασμών vaccination hubs.. ετοιμάζουν πράγματα και στην θεσ/νικη.

      στην αθήνα (λεωφ. μεσογείων 243) τους ταίζουν κάθε μέρα κωτόπουλα σούβλας.. αρκεί βέβαια να αυξήσουν τις πωλήσεις. πριν μερικά χρόνια είχαν κρεμάσει αφίσες στο εσωτερικό του κτηρίου με τίτλους “1 δις ευρώ πωλήσεις στην ελλάδα! “. δεν τους νοιαζει αν ο κοσμος ζει ή πεθαινει. μόνο νούμερα πωλήσεων βλέπουν.

      έχουνε συνάψει “σχέσεις” με καθηγητες της ιατρικής στα Πανεπιστήμια, σε κλινικές και σε θέσεις κλειδιά, δίνουν θέσεις προισταμένων στα παιδιά τους. μέσω των καθηγητών χειραγωγούν τους νέους ιατρούς και ως επι των πλειστων όλη την ελληνική δημόσια υγεία.

    5. Vasileios Syranastasis
      Οι θάνατοι ΜΕΤΑ τα κορονομπολια είναι χιλιάδες.
      Απλα δεν τους έχουν βάλει τη ταμπέλα του κορονοθανάτου.
      Ο τρόπος που το λένε είναι στυγνή παραπληροφόρηση αφού στοχεύει τους αδαείς.
      Παράδειγμα…
      Αν έχεις 2000 ανθρώπους και μπολιασεις τους 1000. Και έχεις 100 κορονοθανατους και 100 απο ολα τα αλλα αίτια στην αμπολιαστη ομάδα και στη μπολιασμενη ομάδα έχεις 4 κορονοθανατους και 300 όλα τα άλλα αίτια.
      Ποια ομάδα έχει χειρότερη ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ??
      Και ποια είναι η πραγματική επίδραση της παρέμβασης??
      Το βρήκατε, η μπολιασμενη με 304 έναντι 200 και το μπόλιασμα έχει αρνητική επίδραση.
      Το κόλπο να μην ελέγχουν ως προς την γενική θνησιμότητα είναι παλιό, απλά γιατί γνωρίζουν πως αν ελέγξουν σε σχέση με τη ΓΕΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ το αποτέλεσμα στέλνει τα μπολια στα σκουπίδια

    6. Εφόσον οι συνταγματολόγοι κάναν τουμπεκί ψιλοκομμένο για τις θεμελιώδεις ελευθερίες ένεκα μιας ψευδοπανδημίας, οποίος από αυτούς μπει μετά σε αμφιθέατρο δια ζώσης θα πρέπει τουλάχιστον να ντρέπεται

    7. O Mike Yeadon μιλά από πέρυσι το καλοκαίρι και λέει η “επιδημία” τελείωσε τον Ιούνιο του 2020.
      Λέει επίσης ότι όλα είναι στημένα. Δεν μπορεί οι μεγαλύτεροι επιστήμονες στον πλανήτη, Yates, Ιωαννίδης, Μπάχντι, Μοντανιέ, (ξέχασα το όνομα του Βέλγου), που είναι ό,τι καλύτερο έχει ο πλανήτης να τους διαψεύδει ο Κούλης με τον Τσιώρδα και τον Γκέιτς.
      Πρέπει να καταλάβουμε ότι χρειάζεται να δράσουμε και οι εκλογές δεν φτάνουν.
      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ* και καλύτερα μιας ώρας Ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή, είπαν οι πατέρες μας.

      *Βασικά το είπε πρώτος το 1776 ο Patric Henry, ένας από τους Αμερικανούς Founding Fathers, στην ομιλία του στην 2η εθνοσυνέλευση της Βιρτζίνια. “Give me Liberty or Give me Death”

    8. Πιστευετε πως αυτά που θέλουν να εφαρμοσουν οι νεοταξιτες είναι καλα για την ανθρωπότητα? Εαν ήταν προς την κατεύθυνση που θα βοηθούσαν τον άνθρωπο την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιωματα θα εβγαιναν ευθεως και θα τα ελεγαν. Τωρα τι κανουν όμως? Κρυβονται σε υπογεια και συνεδριαζουν κρυφά διχως αυτά που αποφασιζουν να γινονται γνωστά, χρησιμοποιούν μια γριπη σπερνοντας την τρομοκρατια στον κόσμο για να φερουν αυτό που θέλουν, είναι υπουλοι μοχθηροι και τους συνεπικουρει η λεγομενη επιστημονικη κοινότητα στα σχέδια τους εναντίον των ανθρώπων. Τελικά ειδατε που τα μ@υνοπανα της επιστημονικης κοινότητας είναι ο δουρειος ιππος τους που ετρεξαν να τους προστατεψουν με το ακαταδιωκτο? Ειδατε πόσο ωραία δενουν όλα? Πολιτικοι και επιστημονικη κοινότητα MAFIA.

    9. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Εμείς 6 άτομα τα ακυρωσαμε όλοι τα εμβολια.

    10. Θέλουν τους πάντες εμβολιασμένους και πιστοποιημένους. Αλλά δεν λένε,ο θετικός ασυμπτωματικός γιατί να εμβολιαστεί; Αφού έχει ήδη τα αντισώματα,το εμβόλιο δεν έχει να του προσφέρει κάτι. Το εμβόλιο θεωρητικά είναι γι’αυτούς που δεν έχουν εκτεθεί καθόλου στον ιό και εκκινεί μια διαδικασία παραγωγής αντισωμάτων. Αλλά μετά από 1 χρόνο και βάλε πόσοι δεν έχουν εκτεθεί σ’αυτόν που λένε υπερμεταδοτικό ιό;

    11. Καθάρματα της Ν.Τ.Π, σας αφιερώνω τη μπαλάντα του κυρ Μέντιου

    Comments are closed.