ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ – 900.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ «ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ» – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    loukasenko

    Οι πολίτες της Λευκορωσίας προσέρχονται σήμερα στις κάλπες, με τον εν ενεργεία πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο να επιδιώκει την επανεκλογή του αντιμέτωπος με μια πρώην καθηγήτρια αγγλικών που αναδύθηκε από την αφάνεια και εγείρει τη μεγαλύτερη πρόκληση εδώ και χρόνια για τον ηγέτη τον οποίο κάποτε η Ουάσινγκτον είχε χαρακτηρίσει τον «τελευταίο δικτάτορα» της Ευρώπης.

    Λίγες ώρες πριν τις εκλογές έρχονται αποκαλύψεις που συγκλονίζουν δια στόματος του ίδιου του προέδρου της χώρας! Ο Λουκασένκο κατήγγειλε δημόσια απευθυνόμενος στον  λαό του, τις πιέσεις που δέχτηκε από το ΔΝΤ προκειμένου να κάνει lockdown στη χώρα του, τύπου Ιταλίας! Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας ανέφερε σημαντικές πληροφορίες για το μεγάλο «κόλπο» με τον κορωνοϊό. Ισχυρίζεται ότι έλαβε μια προσφορά 92 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για να κλείσει τη χώρα και να εφαρμόσει το «Μένουμε Σπίτι».

    Ο Λουκασένκο ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ότι είχε λάβει μια… γενναιόδωρη προσφορά 92 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να το κάνει όπως στην Ιταλία. Όταν ο Λουκασένκο δεν συμφώνησε με αυτό το ποσό, έλαβε μια άλλη προσφορά, αυτή τη φορά για περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το ίδιο αίτημα: κλείστε τα πάντα και κάντε «όπως στην Ιταλία».

    Σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοιες προσφορές έγιναν σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές και όχι μόνο ευρωπαϊκές χώρες. Πολλοί αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων συμπεριλαμβανομένου του Σέρβου προέδρου Αλεξάντερ Βούτσιτς μπήκαν στο δίλλημα, αλλά θυμάστε τι έγινε στη Σερβία από διαδηλώσεις κατά του lockdown.

    Ο Λουκασένκο συνέχισε τις αποκαλύψεις λέγοντας… «Τι μας ζητούν; Τη δυνατότητα χορήγησης στη Λευκορωσία 940 εκατομμυρίων δολαρίων, το λεγόμενο γρήγορο χρήμα, λόγω κορωνοιού. Υπάρχουν απαιτήσεις: Εσείς, λένε, θα ενεργείτε όπως στην Ιταλία για την καταπολέμηση του κορωναϊού στη Λευκορωσία. Θεέ μου, δεν θέλω να εφαρμόσω την στη Λευκορωσία μέτρα όπως στην Ιταλία. Και το ΔΝΤ απαιτεί ακόμη από εμάς: καραντίνα, απομόνωση, απαγόρευση κυκλοφορίας. Τι ασυναρτησίες; Δεν θα… χορέψουμε με κανέναν!».

    Αν και εφόσον ισχύουν όλα όσα καταγγέλλει ο Λουκασένκο, είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς τι έχει γίνει στις περισσότερες χώρες μαζί και στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμα και πως έχουμε να δούμε και να ζήσουμε πολλά!

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ – ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Σίγουρα ισχύει;
      Μήπως στο βίντεο αναφέρεται σε άλλη περίπτωση χρηματοδότησης;…

    2. «Η τέλεια δικτατορία είναι μια δικτατορία που έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας, μια φυλακή χωρίς τοίχους που οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται την απόδραση, ένα σύστημα δουλείας, όπου, χάρη στην κατανάλωση και την διασκέδαση, οι σκλάβοι θα λατρεύουν τη σκλαβιά τους.»

    Comments are closed.