ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ! ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΝΕΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ και χρήστες των social media, το drone είχε απογειωθεί από το Κας. Δείτε βίντεο.

    Σε μία πρωτοφανή πρόκληση στο Καστελλόριζο, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου (26.09.2020) Τούρκοι μηχανικοί, σύμφωνα με το τουρκικό KARAR.tv.

    Όπως μετέδωσε το τουρκικό μέσο, drone που απογειώθηκε από το Κας, πέταξε πάνω από το Καστελλόριζο και έριξε 100 κιλά κόκκινης μπογιάς στην ελληνική σημαία που φαίνεται από την είσοδο στο λιμάνι του νησιού.

    Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Από τα ηχεία, που είχε πάνω του το drone, άρχισε να παίζει ο εθνικός ύμνος της Τουρκίας κι αμέσως μετά ακούστηκαν σειρήνες πολέμου. Σύμφωνα με κάτοικο του νησιού, που μίλησε στον ΑΝΤ1, το περιστατικό διήρκησε περίπου πέντε λεπτά. 

     
    Σε ό,τι αφορά τις ζημιές στην σημαία, τις αποκατέστησε ο Στρατός λίγη ώρα αργότερα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΤΡΟΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΜΕΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 7ου Ε.Γ. ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ . ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ . ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΜΕ. ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΛΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΡΙΒΟΜΕΘΑ ΣΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      27/09/2020

    2. …..ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ….ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ…..ΨΑΞΕ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑ….ΔΑΚΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΟΟΥΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ!!!

      1. Αλλα δεν ησουν εκει,εισαι στο σπιτακι στον καναπε σου και γραφεις της γνωστες παπαριες σου!

    3. Η προμηθεια των ραφαλ τους μαρανε.Εδω δεν μπορουν να ριξουν ενα εχθρικο ντροουν που βολταρει ανενοχλητο και κανει διαφορες ενεργειες,πανω σε ελληνικο εδαφος.Ντροπη σας αχρηστοι,της κυβερνησης.Μονο για μεγαλα λογια ειστε.

    4. ο στρατος δεν εχει εντολη να ριξει…,,, ο ελληνας πολιτης αν το ριξει θα βρεθει στο κατεργο…, εκτος και ειναι λαθρομετναστης…αυτος που θα το ριξει,,… ταχαμου..υπερδραστηριος…, μην ξεχναμε επι τσιπροκαμενων… 1 χρονο υπηρχε τουρκικο ντρον πανω απο το ελληνικο πενταγωνο δλδ πανω απο την αθηνα… και δεν το εριξε κανενας,, απο οτι ξερω…. παρομοιο γεγονος και σε πολη του εβρου πανω απο μεγαλο στρατοπεδο … κανενας δεν το εριξε…,,,,,, .αυτο…………… το ΑΙΣΧΟΣ,,,,,,,,,,,, ανικανοτητας και ατολμιας δεν υπαρχει σε άλλο κρατος…,,, δεν μας φταινε οι αλλοι, γερμανοι-αμερικανοι-αγγλοι -γαλλοι – πορτογαλοι… εμεις ειμαστε…τα τσουτσεκια.. δλδ αυτοι που μας κυβερνουν… αλλά … εγω θα ελεγα.. το πιο απλο.. δεν βρεθηκε ενας τρελος… με ενα οπλο να τα κατεβασει.. ολα….,, στα 11 εκατ. ελληνων… το συμπερασμα ειναι.. οτι και ολοι εμεις… ειμαστε… οι βολεμενοι του καναπε… και του ωχ .. δεν βαριεσαι αδελφε.. εγω θα το κανω,… ας το κανουν οι αρμοδιοι……, ,

      1. Εσυ….μαθε….να …γραφεις…Ελληνικα ….βλακα///τηγανο…κεφαλε….

    5. δεν εχει κανεις τα αρχιδια να ριξει αυτο το drone?

      εστω με μια καραμπινα

    6. Οι περισσότεροι σχολιαστές αυτής της ιστοσελίδας, Νέα Δημοκρατία ψηφίσατε… Τι σκούζετε τώρα σαν απατημένες γεροντοκόρες;

    7. Δυστυχως απο τους τουρκους μονο με πολεμο θα ησυχασουμε…Στην πρωτη γραμμη ο πρωθυπουργος οπως ο Μεγας Αλεξανδρος!!
      Δε ντρεπομαστε λιγακι.. κατα τα αλλα ο Μεταξας ηταν δικτατορας και οι αλλοι δημοκρατες…
      Ντροπιαζετε την εννοια της Δημοκρατιας και της Ελευθεριας.

    8. ΄Ενας δεν βρέθηκε να το κατεβάσει κάτω, γ@μώ την μογγολοράτσα τους ;

    9. Κά’να δίκανο, δεν είχατε, να τού ρίξετε μια μπαταριά, από καμμιά ταράτσα ρε Καστελλορίζιοι;

    10. Στέφανε ένας τιγανοκεφαλος που δουλεύει σε φαστ φουντ ξέρεις τι μου είπε…η Ελλάδα είναι καλή αρκεί να κονομαω, κατά τα άλλα είναι ένα τίποτα και αν γίνει πόλεμος πάω όπου το συμφέρον. Και του λέω δλδ αν έχεις συμφέρον από τον Τούρκο θα πας με τον Τούρκο…και μου λέει…εννοείται.. σε αυτούς δίνουν δουλειά οι ραγιάδες. Ο συγκεκριμενος έχει ανιχνευτή μετάλλων και τα βράδυα πάει παραλία για μέταλλο ευρο….. έτσι για να δεις τι γίνεται εδώ στο ελλαδισταν…δεν διστάζει να προσβάλει και την ιστορία μας….

    11. και ο κουλης κοιμαται τον υπνο του δικαιου το μοσχαρι

    12. Υπαρχει τροπος να πεσουν χωρις να πεσει σφαιρα. Απλος πρεπει να φυγουν οι αργοσχολοι και οι ασχετοι απο τα υπουργεια και τον Ε.Σ..

    13. ΕΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,,ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ,,
      ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΓΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΡΙΨΗ ,,
      ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ορεεεεεεεεεεεεεε

    14. Ρε μην γράφετε ότι ναναι. Το να ρίξεις ένα ντροουν είναι ένα τίποτα. Ξεχνάτε πως η χώρα μας αυτή την στιγμή ΔΕΝ κυβερνατε από Έλληνες αλλά από κάτι γερμανοτσολιαδες που είναι διορισμένοι από την τρεμουλιαρα στο Βερολίνο. Ένας κτηνοτρόφος αντιστάθηκε στην εισβολή στον Έβρο, μόνος του απέναντι σε 6 και του ρίξανε 26 μήνες φυλακή. Εάν ρίχναμε το ντροουν ο γερμανοτσολιας και τσουτσεκι της μερκελ Μητσοτάκης, θα έδινε εντολή να συλληφθεί ο άνθρωπος. Η Ελλάς βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή, ο πρωθυπουργός της εξυπηρετεί μονάχα γερμανικά συμφέροντα, είναι γερμανοψυχος. Και όπως θα δείτε ως συνήθως, θα ζητάει ακόμη διάλογος. Ο Μητσοτάκης είναι τσιράκι της μερκελ, ένας τελειωμένος γερμανοτσολιας. Από το Βερολίνο παίρνει διαταγές. Η μερκελ του είπε να καταδικάσει την Λευκορωσία και απλά το κάνει. Γερμανοτσολιας με όλη την σημασία της λέξης.

      1. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙ-ΣΤΡΙΑ ΜΕΚΕΛ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ:
        ΑΝΝΙΤΑ

    15. Οι χωρικοί αν τους ρωτήσει κανείς κάτι όλο λένε δεν φοβόμαστε η ότι δεν έχουμε πρόβλημα με τους Τούρκους.
      Όταν θα αρχίσουμε να τους σφάζουν να δω τι θα λένε πάλι….

    16. έπρεπε να έχει καταρριφθεί πριν καν πλησιάσει, αλλά με προσκυνημένους ένστολους επίορκους καραβανάδες που να δοθεί τέτοια εντολή..

    17. Κυριακο γρηγορα διαβημα και οδηγιες απο την θεια Μερκελ ετσι σκληρος οπως παντα
      Μη ξεχασεις τα χαιρετίσματα στη Ντορα που επιθυμει τον διαλογο με τον σουλτανο.Σιγα σιγα να πλησιαζει το τελος της Αγιας Οικογενειας.

    18. Ο/Η Στην Τήνο τι κάνει; Άνοίγει τα βαλιτσάκια του Μακρόν; λέει:

      Εδώ τα Uruc Reis κόντεψε να φτάσει Πειραιά. Οι Τούρκοι ξέρουν πως οι δικοί μας μόνο για τις μίζες των Ραφάλ νοιάζονταν οπότε τώρα μας γελοιοποιούν εκ του ασφαλούς.

    19. Ο Λαός πλέον δεν αντιδρά.
      Είναι μασκοφορεμένος και εκεί που τον θέλουν. Οι Π.ολιτικοί υ.ποταγμένοι.

      Μάλιστα όσοι Π.ολιτικοί φορούν μάσκα μπροστά στις κάμερες (γιατί μετά δεν τις φορούν)
      δεν το κάνουν για δίνουν και καλά το παράδειγμα.
      Το κάνουν για να δηλώσουν Δημόσια την υποταγή τους στο παγκόσμιο ερπετό… για να συνεχίζουν να είναι οι μαριονέτες του.

      1. Συμφωνω. + οτι γινονται *μιμηση για τον λαο.
        Και εχουν αρχισει κατι ζοντοβολα και απαιτουν σεβασμο ,(σε κλειστο χωρο/μμμ..) με το να επι-βαλουν στον αλλο φιμωτρο. Νιωθουν προσβεβλημενοι οταν αυτοι φορανε* ενω ο αλλος οχι.
        Καραγκιοζιλικια επικυνδινα

    20. Τα drone αυτά δεν μπορούν να σηκώσουν 100 κιλά. Εδώ UCAV δηλαδή πολεμικά drone και δεν μπορούν να πάρουν βάρος περισσότερο από μερικά δεκάδες κιλά και θα μπορεί ένα drone που μπορεί κανείς να αγοράσει από το εμπόριο; Μην πιστεύετε τις βλακείες που γράφουν οι τούρκοι, ακόμα και η φωτογραφία μπορεί να είναι photoshoped…

      1. Ανεξάρτητα απ’ το πώς έγινε ακριβώς, που καλό είναι να ξέρουμε, η διευκρίνηση ότι η σημαία αποκαταστάθηκε απ’ το στρατό που κολλάει;;;

        1. Ισως επειδη παιρνει εντολες απ το σουλτανο.

    21. Έχει πλάκα μετά τις προκλήσεις της Τουρκίας να βγει κάποιο μ@υνοπανο δημοσιογράφος και νά μας λέει για…. διερευνετικες επαφές!! Εάν εκεί στην κυβέρνηση είσαστε π@υτανες δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθήσουμε τον κατήφορο σας. Φυσικά οι π@υτανες της κυβέρνησης ούτε που μπήκαν στον κόπο να βγάλουν κάποια ανακοίνωση για την χυδαία αυτή πρόκληση. Για ποιο διάλογο μας λέτε και με ποιους ρε μαλακεεεεεεεεες???????

    22. Κουλη , μασκα και στα 4. Ξαναψηφιστε ΝΔ βουδια. Η μηπως τωρα σκεφτεστε Τσιπρα να σας ξανασωσει?
      Μηπως τον πατριωτη αρχιαπατεωνα Κλεφτοπουλο? Δωστε ποσοστο στον Κασιδιαρη αλλιως δεν υπαρχει σωτηρια γιαυτη τη χωρα.

    23. Δε φταίνε οι Τούρκοι βρησκουν κ κάνουν με τους άχρηστους που κυβερνανε. Το Καστελόριζο θα είναι στη διαπραγμάτευση που ετοιμάζεται να κάνει ο κουλης. Πόσο θα κοιμόμαστε ακόμα.

    24. Ο Κούλης είναι σοβαρα απασχολημένος.Χτενίζει τό νινί τής Μαρέβας.
      Γιάννης Λάκων

    25. Στέφανε σε Ασκήσεις εμείς οι Βατραχάνθρωποι όταν Κάναμε Υποτιθέμενες Επιθέσεις σε πλοία, τους Βάφαμε τα Ύφαλα για να τους Δείξουμε ότι Πραγματοποιήσαμε Επιτυχημένη Επίθεση.
      Αυτό το έχει Υπόψη του ο Στρατηγός Φλώρος.
      Και αν ήταν στην Εμβέλεια ενός Κυνηγετικού όπλου και κάποιος Κάτοικος με Μονόβολο το κατέβαζε θα πήγαινε Κατηγορούμενος;

      Γεώργιος Δρακόπουλος
      65ο Σχολείο Βατραχανθρώπων.

    26. Δεν υπήρχε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να καταρρίψει το drone; Δεν μας είναι τίποτα ούτε η προσβολή του εθνικού μας συμβόλου; Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και εμείς κοιμόμαστε ύπνο βαθύ. Η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία έπρεπε να μην κοιμούνται ούτε ένα λεπτό. Και δυστυχώς βλέπω το αντίθετο.

    27. Περα απο την αποκατασταση της ζημιας στην σημαια απο τον στρατο, ο στρατος δεν ηξερε να το ριξει;;;;;;; Ρε θα τρελαθουμε σ’ αυτη την χωρα;;;;;;; Τι μουροχαυλιτηδα ειναι αυτη στους πολιτικαντηδες, στον στρατο και στον λαο;;;;;; Ως ποτε θα ανεχομαστε τετοιες αλητειες και προκλησεις απο τους μογγολους;;;;;;;;

    28. Στα τέσσερα μας πάνε οι Τούρκοι με τον κουλη. Ντροπή.

    29. ΄Ενας δεν βρέθηκε να το κατεβάσει κάτω ;
      ΄Ημαρτον ρε, με τις προκλήσεις των μογγόλων … Ας ανταπαντήσει κάποιος να καλμάρει την οργή μας …

    30. Survive of the fittest παιδιά.ή κάνουμε ΝΤΟΥ ή καθόμαστε καί τον πίνουμε.

    31. Κορόιδα πιάστηκαν οι Τούρκοι. .100 κιλά μπογιά πήγε χαμένη. Μία ερώτηση μόνο. . Ένα αεροβόλο δεν υπάρχει στο νησί να κατεβάσει το ντρόΟυν; Έστω σφεντόνα. ..

    Comments are closed.