ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΕΟ ΟΛΙΚΟ “LOCKDOWN” – ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ – ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ

    Κοινοποίηση:
    1

    Κορωνοϊός: 416  τα νέα σημερινά  κρούσματα – Μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας οι περισσότεροι

    240 από τα 416 κρούσματα στην Αττική!

    Τι έδειξαν οι εκτεταμένοι έλεγχοι από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ – «Επιδημιολογικές βόμβες» κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας

    Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια του ΕΟΔΥ προχώρησαν σε εκτεταμένους ελέγχους και έκαναν εκατοντάδες τεστ σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπου καταγράφεται μεγάλη επιδημιολογική επιβάρυνση.

    Ξεπέρασαν τα 18.000 τα συνολικά κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός. 388 νεκροί από την πανδημία. 79 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

    Τα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός παραμένουν σε τριψήφια νούμερα καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν 416 νέα σε ολόκληρη την χώρα.

    Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ στην καθημερινή ενημέρωση για την πορεία που καταγράφει ο κορονοϊός “σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 55 συνδέονται με γνωστές συρροές και 59 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18123, εκ των οποίων το 56.1% άνδρες.

    2898 (16.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7479 (41.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
    79 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 19 (24.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 207 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
    Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 388 θανάτους συνολικά στη χώρα. 143 (36.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Αναφορικά με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff, είπε πως αρχικά το αποτέλεσμα των τεστ ήταν οριακά θετικά, δηλαδή επρόκειτο για ψευδώς θετικό αποτέλεσμα, όπως επισήμανε.

    Στον δήμο Ευρώτα, ανακοίνωσε ότι στα πρώτα 805 δείγματα που έχουν εξεταστεί σε αλλοδαπούς και όχι μόνο εργάτες γης, εντοπίστηκαν 39 θετικά κρούσματα.

    Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

    Από τα 416 νέα κρούσματα την Τρίτη (29/09), τα 355 είναι εγχώρια, τα 55 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 10 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.

    Αναλυτικότερα πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα την Τρίτη:

    61 εισαγόμενα κρούσματα, εκ των οποίων 59 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
    2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
    240 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 19 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 12 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
    12 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
    1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
    2 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
    5 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
    2 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών
    3 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
    3 κρούσματα στην Π.Ε. Ζακύνθου, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή
    1 κρούσμα στην Π.Ε. Ηλείας
    3 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας
    1 κρούσμα στην Π.Ε. Ηρακλείου
    8 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 5 συνδέονται με γνωστές συρροές
    4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
    3 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
    4 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
    1 κρούσμα στην Π.Ε. Κορινθίας
    7 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
    2 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, συνδεόμενα με γνωστή συρροή
    1 κρούσμα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
    4 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
    5 κρούσματα στην Π.Ε Πιερίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
    1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρέβεζας
    18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές
    7 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
    2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
    Για 3 κρούσματα, ο ΕΟΔΥ δεν έχει παράσχει ακόμα διευκρινίσεις προέλευσης.
    1 κρούσμα στην ΠΕ Μαγνησίας
    2 κρούσματα στην ΠΕ Χαλκιδικής
    12 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Αυτοί είναι εξω κάθε βράδυ μέχρι αργά προσβάλλοντας την γή μας για να ‘μαστε οι Έλληνες μέσα

    2. Οπως προσμετράτε αυτους που ερχονται απο τις πυλες εισοδου ειτε ειναι τουριστες ειτε Ελληνες που επιστρεφουν στη Χωρα ετσι πειτε μας ξεκαθαρα απο τα 7597 κρουσματα του Σεπτεμβρίου ποσοι ειναι Λαθροβρωμιαρηδες ? Γιατι εξαιτιας αυτων που δεν προσφερουν τιποτα στην Ελληνικη κοινωνια θα εχουμε νεο λοκ νταουν και θα καταστραφουν χιλιαδες Ελληνικες επιχειρησεις.

    3. Απο την ωρα που μπήκαν στις ΜΕΘ τελείωσε το σύστημα υγείας.
      Οι περισσότεροι έχουν ολες τις ξεχασμένες αρρώστιες…
      Μέσα απο τα νοσοκομεία θα περάσουν στον πληθυσμό …..

    4. Τρία στενά από το ΑΤ Κυψέλης ο Μαχμούτ είχε κάτσει έξω από το πλατύσκαλο με τον μπονγκ του και κάπνιζε μεθαδόνη (οπιουχα)φταίω εγώ μετά αν….

      1. Μαχμούτ ή Αμπντούλ ή Αχμέτ ή Σαΐντ, του Αρντί ή Μπεμές και της Μαριάμ ή Σουριδάδ από Πακιστάν, ή Αφγανιστάν ή Αλγερία. Τους μάθαμε …… πέρα από τους πραγματικά έχοντες ανάγκη, έρχονται και οι κοπρίτες, που θέλουν να ξύνονται και να παίρνουν επιδόματα, ή αυτοί που φοβούνται να κλέψουν στο Μαλακιστάν τους (γιατί εκεί θα τους κόψουν το λώκο), αλλά εδώ μπορούν και παραμπορούν χαλαρά. Μετά ρίχνουν και κανένα βιασμό άμα λάχει, όπως κάνουν και σε παιδάκια μέσα στα hot spots. Όταν λοιπόν πηδιούνται στα hot spots μεταξύ τους, φαντάσου τι θα κάνουν όταν δουν γυναίκα (δεν λέω για όλους προφανώς). Εγκληματούν και μετά με νόμο Παρασκευόπουλου είναι πάλι έξω. Δηλαδή ενώ δεν έχουμε κελιά, τους βγάζουμε πάλι έξω, για να έρθουν να βιάσουν την δικιά σου κόρη και μετά εσένα μανταμίτσα Τασία μου. Το έγκλημα πρέπει να τιμωρείται αφού αποδειχθεί, αλλά το έγκλημα πρέπει να προλαμβάνεται και πριν διαπραχθεί. Απλό παράδειγμα. Η οικία σου έχει κεντρική πόρτα που την κλειδώνεις και το αμάξι σου έχει συναγερμό; Θα αφήσεις να στα κλέψουν πρώτα και μετά θα αντιδράσεις;
        Η ανθρωπιά για τον πρόσφυγα δεν σημαίνει την απανθρωπιά για τον ντόπιο. Για τις τσέπες των ΜΚΟ δεν θα κάνω όλη μου τη χώρα Ομόνοια και Μόρια, με συγχωρείς κερά Τασία.
        Ανθρωπιά είναι να σκέφτεσαι και τους Έλληνες πολίτες και πως θα καλυτερεύσει η ζωή τους, όχι να γεμίσει η κάθε γειτονιά με γκέτο, ενώ γριές και κοπέλες να κυκλοφορούν με φόβο, όπως στην Ομόνοια και τη Μόρια.
        Σε βάθος ετών θα γίνουμε ισλαμικό παρακλάδι. Γουστάρεις Σαρία (άλλοι νόμοι από τους δικούς μας, δηλ. ή τους αποδέχεσαι ή η κάθε αξύριστη μπουτού συριζαία θα σε πει ρατσιστή); Έχεις δει θρησκευτικές πρακτικές Σουνιτών και Σιιτών που ανοίγουν κεφάλια με μαχαίρι σε ανήλικα αγόρια;
        Γνωρίζεις κερά Τασία, ότι η γυναίκα είναι αντικείμενο γι’ αυτούς (για όσους τέλος πάντων τις έχουν έτσι); Γνωρίζεις ότι η μαντίλα είναι φαλλοκρατική και θρησκευτική επιβολή; Βγες εσύ κυρά μπουτού συριζαία με μίνι, να σε δει κανένας φανατικός μουσουλμάνος (ακόμα κι αν δε βλέπεσαι απ’ το ταγάρι και το αμπέχωνο) και τα λέμε.

    5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΤΟ 2019 .ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ .ΣΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ 1995. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ

    6. Φόρτωμα και ξεφορτωμα στην Κηφισιά Εκάλη έξω από το Μαξίμου να στήσουν καμία σκηνή….300 είναι ας τους πάρουν σπιτάκι τους….στα παιδάκια και της γυναικούλες τους…..

    7. Περιμένατε κάτι καλύτερο από τα λαθροπιθήκια πέρα από αρρώστιες και εγκληματικότητα?Αυτά έχουν,αυτά δίνουν,όπως και οι γιούφτοι

    8. Τα χειρότερα ακόμα δεν έχουν έρθει.
      Ενότητα, Έλληνες.

    9. Καλησπέρα! Είπαν πως θα ανεβάσουν μια εφαρμογή στο govit 19.gov για να μπορεί να πληροφορεί τον κόσμο σύμφωνα με τον ταχυδρομικό κώδικα ποιες περιοχές έχουν κρούσματα και πόσα. Από την περασμένη Παρασκευή θα έπρεπε να υπηρχε και ακόμα περιμένουμε. Γιατί άραγε δεν έχουμε ακόμα πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες;

      1. Στα ρχιδια μας….μπες στο site με το τρίγωνο πανοράματος της πολιτικής αλητείας να μάθεις.

    10. Γεμίσαμε με αρρώστους με εξαφανισμένες από χρόνια ασθένειες, γεμίσαμε σε κρούσματα κοροναΪού. Γεμίσαμε από εισβολείς λαθρομετανάστες που είναι τούρκοι πράκτορες, γεμίσαμε από λαθρομετανάστες τους οποίους οι άθλιοι αριστεροί και η οικογένεια Μητσοτάκη, τους λέει πρόσφυγες. Τα λαμόγια αριστεροί και οι συγγενείς του Κυριάκου κερδίζουν χρήματα, ενώ η Ελλάδα εποικίζεται από μουσουλμάνους στους οποίους μοστράρει ως πολιτικός και θρησκευτικός αρχηγός ο Ερντογάν.

    11. Πηξαμε στη λ@θραρια. Ωρε τι γινεται. Παλια τετοια αλλοκοτη εικονα αντε να την εβλεπες στο παζαρι.
      388 θανατοι λεει απο την πανδημια.
      1ον. Δεν ειναι 388, ειναι 1350
      2ον. Ποια πανδημια ;
      .”Ξεπέρασαν τα 18.000 τα συνολικά κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός,” – Τι κρουσματα προκαλει ο κορονογιος ;

    12. Τοσο πουλημενα ειναι τα πολιτικα τομαρια ολων των αποχρωσεων ?

      ΟΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

      οποτε η επιλογη ειναι σαφης

      ΕΛΛΗΝΑΣ η λαθροπιθηκος κυριοι πολιτικοι?

    13. Ενώ οι Ελληναραδες δεν έχουν τίποτα..ρε πλάκα μας κάνετε?

      1. Μάλλον πιθικιζεις και συ . Παρτους σπίτι σου ρε.

      2. Ηλιθιο πλάσμα. Τα ιδια λέγατε και για την εγκληματικοτητα. Αναρωτιωσασταν τελείως ηλίθια οταν μιλούσαμε για την εγκληματικοτητα των αλλοδαπών και λέγατε…..γιατι, δεν υπαρχουν και Ελληνες εγκληματιες;;; Τοσο ηλίθιοι ειστε. Δηλαδη επειδη εχουμε χίλιοι κακοποιά στοιχεία Ελληνες, ας φέρουμε και αλλους χίλιους αλλοδαπούς εγκληματιες. Αυτο μας λέτε. Το ιδιο κανεις και τωρα, χωρις να βάλεις το ρημάδι σου να σκεφτεί. Επειδη εχουμε χίλια κρούσματα Ελληνων, ε, τι μας πειράζει αν εχουμε και αλλα χίλια αλλοδαπών. Τοσο ηλίθιοι. Οι Ελληνες βλακα, ει αι Ελληνες. Δεν μπορούν να πανε πουθενα αλλου, εδω ειναι το σπιτι τους, η πατριδα τους. Οι αλλοδαποί γιατι πρεπει να ειναι εδω;;; Τους χρωςταμε κατι, ωςτε να υποφέρουμε απο αυτους;;; Αντε ξυπνήστε μωρε, που σας εχουν κανει να ειστε ανωμαλοι και διεστραμμένοι. Γιατι οποιος στρεφεται εναντιον των ίδιων των συμφερόντων του και των παιδιων του, ειναι άνωμαλος.

    14. Αυτή την ώρα της π@υτανας στην 3ης Σεπτεμβρίου από λαθρομεταναστες. Ο Χαρδαλιας με τον Μητσοτάκη κυνηγάνε πιτσιρικάδες στα σχολεία. Εντωμεταξύ στα καμμένα βούρλα πολεμική η ατμόσφαιρα. Ενώ οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς λένε πως δε θέλουν εισβολείς εμπρηστές βιαστές λαθρομετανάστες στον τόπο τους, με το ζόρι να τους πάνε εκεί για να ευχαριστησουν τη μερκελ. Ο κόσμος θα αντιδράσει, σκοπεύουν να πάνε πάνω από 1500 λαθρομετανάστες!!!! Γιατί δεν τούς διώχνετε ρε αλήτες, γιατί? Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να υποβαθμιζετε την χώρα μας, να θέτετε σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων. Ή διώξτε τους ή βάλτε τους στον κ@λο σας.

      1. Θα αντιδρασουν με την οπισθεν οπως γινετε παντα αστο φιλε το παιχνιδι ειναι χαμενο.

    15. Μετα μας κατηγορει εμας το αθλιο υποκειμενο που ονομαζεται Χαρδαλιας οτι οι νεοι κανουν διασπορα του ιου ενω μας εχουν επιβαλει μασκες στα σχολεια και σε εσωτερικους χωρους. Αρα το μετρο της υποχρεωτικης χρησης μασκας ειναι μη αποτελεσματικο και εντελως για το πουτσο . Κλεινουν τα μαγαζια τα νυχτερινα λες και ο αλλος πριν της 11:59 δεν μπορει να κολλησει αντε στο διαολο βρωμο πολιτικοι. Στις επερχομενες εκλογες ολοι ψηφιστε Ελληνες για την Πατριδα η Ελασυν .

    16. HIV μάλλον θέλουν να πουν γιατί όντος 2 στους 3 έχουν και όσοι δεν έχουν HIV έχουν ηπατίτιδα όλο το αλφάβητο

      1. Απόλυτα σωστός. Μας ζαλίζουν με τον κορονοιο αλλά ότι όλοι αυτοί είναι τίγκα, αλλά τίγκα λέμε, στο ειντς δεν το αναφέρουν. Όλο το χρήμα έχει πέσει στον κορονοιο και οι παραγγελίες σε προφυλακτικά έχουν πέσει κατακόρυφα με συνέπεια την εξάπλωση του ειντς. Και βέβαια όλες τις άλλες ξεχασμένες, χρόνια τώρα, ασθένειες.

    17. αντε κορονα δεν υπαρχει και παμε κοντα στους 400 νεκρους….οσοι λιγοι τα κονομησαν με τον λιγο γυφτοτουρισμο που ειχαμε να αποζημιωσουν τις οικογενειες των πεθαμενων
      ακομα δεν μπηκε ο χειμωνας με τα κρυωματα και τις γριπες
      οι μονοι που θα κονομησουν ειναι τα γραφεια κηδιων και οι παπαδες στα νεκροταφεια γιατι παμε για πολλα φερετρα

      1. Ναι ναι θα πεθάνουμε όλοι….ελληνικο ρουθούνι δεν θα μείνει…
        Βλέπεις τόσα χρόνια δεν πέθαινε άνθρωπος….φετος με τον κορονοιο άδειασε όλη η Ελλάδα…
        Βρε κακομοίρη κόψε τα ναρκωτικά και ζήσε σαν άνθρωπος γιατί σε φαντάζομαι σαν τι καρναβάλι θα κυκλοφορείς και συ…
        Οι λαθρο είναι τίγκα σε ηπατίτιδα….aids…και άλλες χίλιες δύο ασθένειες…εσυ την κορονογριπη να φοβάσαι….μαλλον 80 χρόνων θα σαι…

    18. ΣΕ ΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΙ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟΝ!

      #ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ,ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ.

      ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑ…..ΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
      ΠΛΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ/ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

      ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΡΕ!

    19. Βρε μήπως φταίει η Τουρκία; αυτοί που ψηφίζουν κλέφτες και προδότες φταίνε..

    20. Ολοι αυτοί οι λαθραίοι πάντα ήταν μια πληγή για την πατρίδα μας και τώρα θα γίνουν η ταφόπλακα. Μαζέψτε τους γιατί αυτοί είναι μαθημένοι να ζουν χωρίς κανόνες και να μην υπακούν σε κανένα νόμο. Κλείστε όλους τους καταυλισμούς να μην βγαίνει κανένας έξω. Έτσι και αλλιώς αυτοί βγαίνουν για βόλτα και παρανομίες. Μαζέψτε τους από το κέντρο της Αθήνας είναι η πηγή του κακού.

    21. Ε όχι οι λαθρομετανάστες..η κυβέρνηση μαριονέτα είναι; ποιός ήθελε μπολιασμα;

    22. Το παιχνίδι είναι χοντρό.
      Αλλοδαποί είναι και κανένας να μην είναι θετικό αυτοί έχουν πάρει εντολή να βγάλουν Χ θετικά δείγματα.

    23. Τι έχουμε να πληρώσουμε ακόμη για τα οικονομάνε οι ΜΚΟ από τα πουστρόνια τους πολιτικούς .
      Όλα τα κόμματα έχουν τις δικές τους ΜΚΟ για αυτό κάνουν την πάπια .

    24. Τα αδέρφια μας έχουν κορονοιο ή άλλες μεταδοτικες ασθένειες; Αποκλείεται…
      Είστε ρατσιστές….

    25. να τους πάρουν και να τους κλείσουν αυτούς και όχι την χώρα και την οικονομία τα σουργελα

    Comments are closed.