ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ “ΚΟΤΕΣ” ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ – ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗ… ΜΑΡΕΒΑ

    Κοινοποίηση:
    teaser12-8

    Την ίδια ώρα που το ερευνητικό Ορούτς Ρέις, συνοδεία πλοίων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, πλέουν εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας -με την ένταση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία να χτυπάει… «κόκκινο»- το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, θυμήθηκε εκ νέου την… «τουρκική μειονότητα» της Θράκης, κατηγορώντας προκλητικά τη χώρα μας για καταπάτηση των δικαιωμάτων της.

    toyskias

    Η ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, καταγγέλλει τις ελληνικές Αρχές για «λουκέτο» μειονοτικών σχολείων στη Θράκη τα τελευταία 25 χρόνια, κάτι -που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει- «δε συνάδει με τις διατάξεις της συνθήκης της Λωζάννης».

    Βέβαια το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, παραβλέπει πως η Συνθήκη της Λωζάννης, κάνει λόγο για «μουσουλμανική μειονότητα» στη Θράκη -και όχι τουρκική- και πως τα μειονοτικά δημοτικά σχολεία έκλεισαν λόγω έλλειψης μαθητών, όπως συμβαίνει και με δεκάδες δημόσιες σχολικές μονάδες στην ελληνική περιφέρεια.

    Συγκεκριμένα η προκλητική ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρει:

    «Η Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια με το πρόσχημα των μέτρων λιτότητας και του ανεπαρκούς αριθμού μαθητών, συστηματικά και χωρίς να συμβουλεύεται τη μειονότητα, δια μέσω της “προσωρινής διακοπής” κλείνει τις δραστηριότητες των δημοτικών σχολείων που ανήκουν στην τούρκικη μειονότητα δυτικής Θράκης.

    Τελευταίο παράδειγμα αυτού είναι το κλείσιμο οκτώ ακόμη δημοτικών σχολείων της μειονότητας. Με αυτή την απόφαση ο αριθμός των δημοτικών σχολείων της τουρκικής μειονότητας μειώθηκε από 231 που ήταν πριν 25 χρόνια σε 115. Aυτή η πρακτική της Ελλάδας αποτελεί μέρος της πολιτικής αφομοίωσης και καταπίεσης που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες σε βάρος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Ενώ η ΕΕ συνεχίζει να παρακολουθεί σαν θεατής την συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε μία χώρα-μέλος της.

    Καλούμε την Ελλάδα να τερματίσει την πολιτική που με διάφορες προφάσεις παραβιάζει εκπαιδευτικά δικαιώματα των παιδιών της μειονότητας, πολιτική που δεν συνάδει με τις διατάξεις της συνθήκης της Λωζάννης και να ανοίξει εκ νέου τα εν λόγω σχολεία.

    Υποστηρίζουμε τις σχετικές με αυτό το θέμα ανακοινώσεις των φορέων και οργανώσεων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και τις θέτουμε υπόψιν της διεθνούς κοινότητας και των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Με αποφασιστικότητα και βάση της αμοιβαιότητας που καθιερώθηκε από τη συνθήκη ειρήνης της Λωζάνης, θα συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες μας ενώπιον των ελληνικών αρχών για την επίλυση των εκπαιδευτικών προβλημάτων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης».

    Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την ελληνική πλευρά, στη νέα προκλητική ανακοίνωση του Τουρκικού ΥΠΕΞ.

    Και γιατί να υπάρξει; Με έναν Κούλη που περνάει τις τελευταίες τρεις ημέρες στα τηλέφωνα αφήνοντας ένα τουρκικό ερευνητικό και διψήφιο αριθμό πολεμικών πλοίων να κάνουν σουρωτήρι την ελληνική υφαλοκρηπίδα; Είναι απόλυτα λογικό όταν ο αντίπαλος βλέπει την ηγεσία της χώρας μας να δείχνει υποχωρητικότητα, να βαράει στο ψαχνό. Το παλικάρι μας βλέπετε, ασχολείται περισσότερο με τη Μαρέβα και το γάμο του, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Με το Αιγαίο θα ασχολούμαστε τώρα;

    Δείτε το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Αφου μιλουν για Τουρκικη μειονοτητα στην Θρακη και οχι μουσουλμανικη, δρομο για την Τουρκια να μας αδιασουν την γωνια!!!!!!!! Αντε και το εχετε ξεφτιλισει κοπροσκυλα!!!!!!!!! Αλλα δεν φταινε αυτοι, φταιει το γελοιο Ελληνικο κρατος, που οταν οι Τουρκοι εδιωχναν το 1955 τους Ελληνες απο την Πολη, δεν εκανε τιποτα να ξεφορτωθει τους Τουρκους απο την Θρακη και να τωρα τα αποτελεσματα και συν τοις αλλοις εχουν και το Τουρκικο προξενειο στην Κομοτινη και …..αλωνιζει και στην Αθηνα κοιμουνται ορθιοι!!!!!!!

    2. Αυτή η ασχημομούρα που σ’ έρχεται αναγούλα όταν την κοιτάζεις, έχει δέσει τον χαζοβιόλη της από τους όρχεις και τον σέρνει όπου γουστάρει αυτή. Πρέπει να είναι πολύ υπερήφανη η ντοραμανα για το παλικάρι της.
      Χάθηκε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ;;;;;;;;;;;;;!!

    3. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΕΣΤΑΤΑ Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

    4. ΕΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΙ ΤΙΣ Ε.Δ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΑΙΡΕΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΗΝΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΩΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΦΟΡΤΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΔΩΤΩΝ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ.
      ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ. ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    5. ο “Κόμης των Δανείων” και η “Δούκισα των Offshore”

    6. Ενημερώνει ο κούλης τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων της καρπαζιάς και όλοι του λένε να πας στην Ε.Ε να κάνεις διάβημα και στο ΝΑΤΟ ένας αρχηγός κόμματος δεν βγήκε να πει ότι ζήτησε να το χτυπήσουν το τούρκικο αφού είναι μέσα στα χωρικά μας ύδατα , φοβούνται όλοι και το περνάνε και σε πολύ κόσμο ότι τα μογγόλια είναι ισχυρότεροι και κάτι θα χάσουμε. Θεέ μου ρίξτους φωτιά σε όλους τους προδότες και σ’αυτή τη φλωροκανάρα τον αρχηγό του κώλου, δεν είμαστε όλοι το ίδιο σε αυτή τη χώρα βολεμένοι και φοβόμαστε μη χάσουμε το μισθό και την ησυχία μας και τρέμουμε και μόνο στη σκέψη να τους αντιμετωπίσουμε τους βρωμιάρηδες

    7. Αυτός ο Μητσοτάκης με τα γουρλωτα μάτια φαίνεται να είναι πολύ σαικο ο τύπος..
      Άντε να δούμε αν θα βγάλει αυτή η χώρα κανεναν άξιο πολιτικό.

      1. τι ενοεις θα βγαλει αυτη η χωρα ..δεν ειναι λαχειο .μακαρι να βγαινανε σε κληρωση πιο πολλες ελπιδες θα ειχαμε…αυτους ψηφιζει ο κοσμος .ηγετες επιπεδου του ……..καραμανλη ps3 pro,, σημιτη πρακτορας γερμανοτσολιας ,γαπ αμερικανικο πιονι- παγκοσμια διακυβερνηση.,τσιπρα αθεο κοπριτη,γουρλοματη με βλεμμα ψυχασθενη κτλπ κτλπ..

      2. Απάντηση προς Ανδρεα.
        Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
        ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    8. Όσο η κυβέρνηση συνεχίζει την πλήρη υποτελεια και την πιπ@ στον Τούρκο, τόσο αυτός θα θέλει περισσότερα. Η πιπ@ που του κάνει τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ απλά τον ερεθίζει, σε λίγο θα θέλει να γ@μησει. Απολύτως λογικό. Τέλος ο ανασχηματισμος για ποιο πράγμα έγινε? Για να βάλει στην κυβέρνηση ο κουλης τις φιλενάδες της μαρεβα. Ο ντοκουμεντος τα έγραφε. Και οι δύο γυναίκες που μπήκαν στην κυβέρνηση είναι φίλες της μαρεβα και κάνουν δουλίτσες μαζί μέσω μιας μκο, της act woman εάν λέω καλά το όνομα της μκο. Αυτή η μκο πόσα εισπράττει από το κράτος και για ποιο λόγο? Μπορούμε αυτό να το μάθουμε? Τέλος οι Τούρκοι γελάνε με τον Μητσοτάκη και γράφουν σήμερα στα μέσα τους πως οπότε θελήσει η Τουρκία την άλλη μέρα ο κουλης κάθεται στο τραπεζι. Τον ξεφτιλίζουν άγρια εντωμεταξύ, ο ποιο ξεφτίλας πρωθυπουργός λένε ότι είναι στον πλανήτη.

    9. Στέφανε μια DACHAU πρέπει να ανοίξουμε στην ελλάδα και όλοι μέσα για σαπούνι για να ξεκαθαρίσει ο τόπος από τους προδότες και θα το ονομάσουμε προδοτικό σαπούνι

    10. Είμαστε χέστες, ξεβράκωτοι και κυρίως πειθήνια όργανα των εντολών των συμμάχων που για αυτούς η Τουρκία είναι το παν. Θυμηθείτε πριν από πολλά χρόνια μια αναφορά ουσαίου υπουργού που διέρρευσε και στην οποία δήλωνε ότι η Ελλάδα δεν είναι τίποτα μπροστά στην Τουρκία. Ακόμη και μέσα να μπούν να μας σφάξουν πάλι στα μαλακά θα πέσουν. Τα παραδείγματα τόσα χρόνια πάμπολλα. Στην παρούσα κρίση η γκιόσα του Βερολίνου προτρέπει το μόγγολο να κόβει βόλτες και δεν επεμβαίνει για να τσουρουφλήσει τους ξεβράκωτους δικούς μας που έκαναν συμφωνία με τους κάτω χωρίς να την ρωτήσουν. Μάτι βγάζει.

    11. ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
      Εγω οποτε μπαινω στο Μακελειο,
      Χράπ μου κοβεται.
      Πρεπει να αλλαξω παραθυρο και να προσπαθησω επανασυνδεση.
      Αυτη ειναι η τιμωρια μου που γραφω οτι γραφω,
      εγραψα και στη Cosmote,
      με εγραψαν κι αυτοι, γινονται αναβαθμίσεις!
      Αυτα μου συμβαινουν οσο κυβερνα ο Μητσοτακης και οι σχιζοφρενεις του που με λογοκρισια απειλες και εγκληματικες ενεργειες νομιζουν πως θα κυβερνησουν!
      ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    12. Κατι ξερανε οι Ρωσσοι, μετα τη μαχη του βερολινου…
      Βια-σανε 2.000.000 γερμανιδες…
      Τοπιασες…?

      1. Αυτό όχι από εκδίκηση αλλά γιατί οι πρώτοι που τον βρέξανε σφυρίξανε στους άλλους ότι οι συκωταριές τους είναι πολύ πιο στενές από των συντρόφισων και έτσι έκαναν πάρτυ. Όχι πως οι Ούνισες δεν το ευχαριστήθηκαν. Είχαν τα εξτρά τους κονσερβούλες και άλλα.

        1. δεν θα τις χαλασει ..για κανε ενα γκαλοπ να δεις ποσες βλαμμενες βλεπουν τουρκικα..

          1. Οπως θα πηδηχτουν ετσι ακριβως να πανε στον αγυριστο με τους μογγολους

    13. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    14. Με τους Μητσοβλαχους που μας κυβερναν πολεμος δεν γινεται και οι προγονοι μας κοιταν απο ψηλα με δυσφορια

    15. OTAN ENΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΛΗ Η΄ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ

    16. Αν δηλαδή κυβέρνηση αντί τα παρατράγουδα μιζοκούλη μασονοδένδια
      ήταν Βας Βας με Κατέλη,
      τι περισσότερο θα παθαίναμε ????
      Πάρτυ κάνουν τα μογγο, τη πλάκα τους κάνουν,κρουαζιέρα στο Αιγαίο
      έχοντας απέναντι μια ανυπόληπτη κυβέρνηση που τη γράφουν στις σαγιονάρες τους
      μέχρι οι βρωμολάθροι των ΝΔουλικών μκο.
      Η πλέον ανίκανη ,γελοία κ εθνομηδενιστική συμμορία στο τιμόνι της χώρας
      προσπαθεί να κρατήσει την κουτάλα της εξουσίας(μίζας) με το σανό των βοθροκάναλων.

    17. Τα λέγαμε όταν έκαναν την Αγια Σοφιά. Την επόμενη μέρα έπρεπε να επικαλεστούν την συνθήκη της Λωζάνης και την ανταλαγή πλυθησμών και να ασικτιρίσουν όλους τους μογγόλους γύφτους της θράκης μας στο πύρ το εξώτερον.

    18. ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Γ@ΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ; ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ (ΜΑΜΑ) ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ.

    19. Πού να κλεισουν το τουρκικο προξενειο οι κουραδαρχες…
      Παλιοχεστες!

    20. Αυτονόητο μετά από τόσες υποχωρήσεις δεν θα έχουν σταματημό οι τουρκικές απαιτήσεις.Σαμαρα που χάθηκες???

      1. ο σαμαρας βλακ@ ανοιξε τα συνορα πρωτος..αλλα για να μεινεις στο μαντρι ολο ψαχνετε αφορμες ποδοτες ψηφοφοροι..

    21. Προσπαθούν πάντα και σε πολλά μέτωπα να ανοίξουν πληγές και όλο και κάτι πιάνει.
      Τωρα εμεις γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο μάλλον γιατί είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων τελικά.
      Οπότε ας κλαίμε τη μοίρα μας

    Comments are closed.