ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΩΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΘ

    Ένα πολύ σημαντικό εύρημα πιστώνεται σε λοιμωξιολόγους Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ένα ασφαλές και φθηνό αποχρεμπτικό φάρμακο μειώνει τις διασωληνώσεις και τις απώλειες ασθενών με κορωνοϊό!

    Η σχετική μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Infectious Diseases» και επιστημονικοί υπεύθυνοι, είναι ο λοιμωξιολόγος – Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Στέλιος Ασημακόπουλος και ο Καθηγητής Παθολογίας–Λοιμώξεων και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Μάρκος Μαραγκός, ενώ συμμετέχουν στην ερευνητική ομάδα ιατροί από τις Παθολογικές Κλινικές των δύο νοσοκομείων της Πάτρας (Πανεπιστημιακό και Άγιος Ανδρέας).

    Σύμφωνα με το flamis.gr, η Ν-ακετυλ-κυστεΐνη (από του στόματος χορήγηση δύο φορές ημερησίως) βελτιώνει την κατάσταση νοσηλευόμενων ασθενών με μέτρια ή σοβαρή πνευμονία λόγω COVID-19, μειώνοντας σημαντικά την ανάγκη διασωλήνωσης, αλλά και τη θνητότητα!

    «Η ευεργετική αυτή επίδραση του φαρμάκου πιθανότατα δεν οφείλεται μόνο στη βλεννολυτική του δράση, για την οποία είναι γνωστό και χρησιμοποιείται ευρέως σε λοιμώξεις αναπνευστικού ώστε να ρευστοποιούνται οι εκκρίσεις με στόχο την καλύτερη αποβολή τους, αλλά και σε άλλες ιδιότητες που εμφανίζει, λιγότερο γνωστές, όπως η αντιφλεγμονώδης και η αντιοξειδωτική του δράση», αναφέρει ο κ. Ασημακόπουλος.

    Και προσθέτει: «Γνωρίζοντας πλέον ότι η συστηματική απελευθέρωση ουσιών της φλεγμονής αλλά και το οξειδωτικό stress εμπλέκονται ως βασικοί παράγοντες στην πρόκληση βλαβών στους πνεύμονες και σε άλλα ζωτικά όργανα σε ασθενείς με COVID-19, σκεφτήκαμε να αξιολογήσουμε την πιθανή επίδραση ενός φθηνού και ασφαλούς φαρμάκου που αναστέλλει, τουλάχιστον εν μέρει, τους συγκεκριμένους παράγοντες».

    Από την πλευρά του ο κ. Μαραγκός επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα φάρμακο χαμηλού κόστους που δεν υποκαθιστά φυσικά τις υπάρχουσες θεραπείες, αλλά είναι «εξαιρετικά ασφαλές που αν προστεθεί στη χορηγούμενη αγωγή φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει ασθενείς με πνευμονία COVID-19 ώστε να μην καταλήξουν να διασωληνωθούν».

    Σύμφωνα με τους ερευνητές τα αποτελέσματα αυτά θα πρέπει να επιβεβαιωθούν σε μεγαλύτερης έκτασης μελέτη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Καλησπέρα ρε παίδες ποιος είναι ένας δρογωσης που βρίζει δημόσια οποιους φοβουντε να εμβολιαστούν; Ένας σαν απλυτος που λένε πως τραγουδάει..; Και γιατί δε του τραβάμε μια ομαδική μηνυσουλα να ξεκινήσουμε από κάπου;

    2. Από πότε οι γιατροί έγιναν “ήρωες”; Την δουλειά τους κάνουν και πληρώνονται αδρά.

    3. Σύμφωνα με τους ερευνητές τα αποτελέσματα αυτά θα πρέπει να επιβεβαιωθούν σε μεγαλύτερης έκτασης μελέτη.

    4. Εγώ ξαναλέω το απλό. Αν πάθει κάποιος εγκεφαλικό, σε πόσες ώρες θα έρθει το ασθενοφόρο(αν έρθει). Και θα βρεθεί κρεβάτι ή θα τον πάνε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι να πεθάνει; Και αν μείνει ανάπηρος σήμερα είπανε ότι σε έναν ανάπηρο έκανε 4 χρόνια ο ΕΦΚΑ να του βγάλει σύνταξη! Σε αυτο το κράτος, αυτοί που δεν νοιάζονται για τόσο σοβαρά θέματα, μου λένε ότι έχουν …ευαισθησία για μένα μην κολλήσω κοροιδοιό! Στο μέλλον! Και ξεφτιλίζονται διπλά λέγοντας ότι θα στείλουν συνεργείο μέχρι και στην πλαζ για να με μπολιάσει! Εκτός από ακαταδίωκτοι είναι και υποκριτές και ψεύτες και μιζαδόροι. Γιατί μόνο ένας μιζαδόρος δεν θα νοιαζόταν για αυτόν που έπαθε εγκεφαλικό και θα νοιαζόταν για τον άλλον που δεν έχει αρρωστήσει να του κάνει το μπόλι. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΑΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. Καλό κλείσιμο σε όσους διχάζουν τους Έλληνες. Ξεφτίλες ακαταδίωκτοι, ξεφτιλιστήκατε πιο πολύ και από τα τουρκοκάναλα και από τους μιζαδόρους πολιτικούς, τα αφεντικά σας που σας είπανε να τα ανοίξετε όλα και την ίδια ώρα μιλάτε για πανδημίες! Ου να μου χαθείτε που ξεφτιλίζεστε έτσι.

    5. Οι γιατροί είναι πιόνια τους, αν δεν ήταν θα είχαν ξεσηκωθεί, καλά φασισταρια είναι κι αυτοί.
      Και κάτι ακόμα μη ξεχάσετε αν γίνει κάνα τσαφ με τη Τουρκία μη διανοηθείτε να ζητήσετε στήριξη. Τρέξτε με τους εμβολιασμενους..που δεν υποκιπτουν σε τίποτα.. Τα κομμαντα. Ως εδώ.

    6. ρε πες του καθηγητή από την Πατρα ποσά μασάει είναι και του πανεπιστημιου για αυτό του φεύγουν οι φοιτητές που έχουν να πληρώσουν η περνούν ιπποτροφία για αγγλικά πανεπιστήμια Ιταλία ,, εχουν τρελάνει κοσμο ,,εντάξει στην αρχη ηταν ολα νεα τωρα τελείωσαν παει πολύ χρόνος ,,τραβαει πολυ το στέγαστρο καλατραβα

    7. Οχι στα πειραματικα εμβολια ναι στα φαρμακα που σωζουν ζωες. Κουλη εισαι μαλακας, διεφθαρμενος και χειριστικος απεναντι στο ΛΑΟ που σ εβαλε εκει αλλα που σε λιγο θα σου το γυρισει μποομερανγκ

    8. Φάρμακο χαμηλού κόστους;Απορρίπτεται αμέσως από τό γουρλομάτη διότι δέν βγάζει μίζες.Μόνο τά εμβόλια τού Εβραίου Μπουρλά είναι γιά τούς απληστους Μητσοτάκηδες κερδοφόρα.
      Γιάννης Λάκων

      1. βρε βλαμμενε εξω ειδες να γινεται κατι αλλο αντε βγες απο το χωριο σου να δεις τι γινεται και απραεξω ολο ο κυριακος σου φταιει
        βελαξε ο συριζα θα αργησει πολυ

        1. Έχεις περίοδο σήμερα και τα έβαλες με το Γιάννη ή είναι παρενέργεια του εμβολίου;;;

        2. Πω πω μένω έκπληκτος εσύ είσαι άλλο επίπεδο μπολισμενου ψεκα οπαδος του Ντόρας&χρυσού υιου. Απλά ξεφτιλα

    9. Κάθε αντιοξειδωτικό είναι αντιφλεγμονώδες και το κυριότερο αντιφλεγμονώδες
      αποχρεμπτικο—βλεννολυτικο είναι η ΠΑΜΦΗΝΗ ακετυλοκυστεΐνη.

    10. φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή κουραφεξαλα όταν εκτεθείς στο μικρόβιο περνάει με ντεπον δεν σε παραθέτουν αντιβίωση κλπ σου βαζουν και την καραμέλα βήχα δηλαδη απλη λογικη ,,,,,πχ παρε το DEPON σου πιασε ετσι για το καλο πχ και το TREBON και σε μια βδομαδα θα πετας οταν συνελθεις απο την καραντινα

    11. Ρε γιατρέ τι κάνεις;; Πας να χαλάσεις τη σούπα τους;; Αν δεν πεθαίνει ο κόσμος πως θα τα κονομίσουν οι ντήλερς των εμβολίων;; Και είναι πολλά τα λεφτά Άρη (γιατρέ)
      Αν χορηγούσαν αντιβιώσεις που προστατεύουν από επιπλοκές πνευμονίας από τη δεύτερη μέρα που κάποιος διαγνωσθεί θετικός και κάνει και πυρετό, μήπως, λέω μήπως κάποιοι φύγαν τζάμπα;; Αλλά και οι αντιβιώσεις εντελώς συμπωματικά δεν χορηγούνται από τα φαρμακεία χωρίς συνταγή γιατρού, ο οπίος έχει πάρει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που αφήνει τον ασθενή με αντιπυρετικά μέχρι εξάντλησης του οργανισμού του και δεν θέλω αντιρρήσεις (πολλά τα θύματα γύρω μου, δέκα μέρες με πυρετό και νοσοκομείο συνιστούσε αντιπυρετικά μόνο, ώσπου χρησιμοποίησε αντιβίωση ο άνθρωπος και σώθηκε)

    12. Οτι και να κανετε δεν λυγιζουμε ρε μιασματα. Μεταλαγμενα πειραματοζωα δεν θα γινουμε ποτε!!Το πειραματικο μπολι μπολι να το βαλετε στον πατο σας!!

    Comments are closed.