“ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ” – ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    pal

    Σε μία προσβλητική ανάρτηση για την Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και μέχρι πρόσφατα Αντιπρόεδρος της ONEX Ρόμπερτ Παλμ, ο οποίος μας αποκάλεσε «ζητιάνους» στο twitter με αφορμή το πρόγραμμα 5 δισ. ευρώ για την αγορά φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό.

    Ο κ. Παλμ απάντησε σε ανάρτηση χρήστη του twitter ο οποίος έγραφε τι φρεγάτα θα ήθελε από τις ΗΠΑ (αντιτορπιλικό Arleigh Burke) κι από κάτω τι φρεγάτες δίνουν στην πραγματικότητα οι ΗΠΑ (δείχνοντας τις ανεπαρκείς φρεγάτες παράκτιας άμυνας MMSC) πως «οι ζητιάνοι δεν έχουν δικαίωμα επιλογής», αναφερόμενος φυσικά στην Ελλάδα και πως θα πρέπει να δεχθεί ό,τι τις δίνουν οι ΗΠΑ, ακόμα κι αν είναι «χάλια», αφού σύμφωνα με τον κ.Παλμ πρόκειται για κράτος «ζητιάνο».

    φφξ

    Untitled-1

    Όπως βλέπουμε από τα προφίλ του κ.Παλμ, ακολουθείται από τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ ενώ έχει βραβευτεί το 2018 κι από τον πρώην ΥΠΑΜ Πάνο Καμμένο, ο οποίος φανταζόμαστε δεν γνώριζε τότε την άποψη του κ.Παλμ για την Ελλάδα.

    Για όσους γνωρίζουν, ο ακόλουθος Άμυνας είναι συνήθως πίσω από τον πρέσβη το νο2 της πρεσβείας, ο κ.Παλμ ήταν σε αυτό το πόστο από τον Μάιο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2018.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Ο/Η ο ρουμπις ο κουμπις πηγε να ρουμπεψει να ρουμποκομπολογεψει λέει:

      Ρομπι μου, όλα καλά? Ανησύχυσα! Τι ειναι αυτά που έμαθα μωρε..; Τι σας συνέβει εκει στο Τεξας, Καλιφορνια, Νιου Γιορκ, Μισισιπι, Ντακοτα…; …δεν εχει μείνει πολιτεία για πολιτεια όρθια! Μα να πάθετε τέτοιες καταστροφές, μια τόσο καλή χώρα σαν την αμερική..; Αχ, πόσο στεναχωρήθηκα να ‘ξερες… Τι κακό ήταν αυτό που σας βρήκε βρε παιδί μου… Τόσα εκατομμύρια κόσμος να μείνει άστεγος? Να κοιμούνται στους δρόμους, στα παγκακια, να μην εχουν στον ήλιο μοιρα… να χασουν τόσα εκατομμύρια αμερικάνοι όλη τους την περιουσία απ’ την μια στιγμή στην άλλη… Πω πω.. άκουσα πως οι ζημιες ξεπερνουν τα 100 τρισεκατομμύρια δολλάρια ή λίγα λέω..; Απο πού θα τα βγάλετε τωρα Ρομπι μου που είσαστε καταχρεωμένοι σε όλο τον κόσμο; Πάνε και τα εργοστάσια έμαθα, καταστράφηκαν ολοσχερώς… Μα να χάνετε μια πόλη κάθε βδομάδα? Βάλε τώρα επι πεντε χρόνια… Πόλεμο να είχατε μανάρι ‘μ, λιγότερες καταστροφές θα είχατε! Η Συρία μοιάζει με ιδανικό τουριστικό προορισμό μπροστά σε εσας! Εμ, σας το ειπα εγω το 2016 να σταματήσετε τα πειραματάκια γιατι δεν έχετε ιδεα τι συμβαίνει και θα καταστραφείτε, αλλά δεν με ακούσατε. Καλά να πάθετε τώρα!
      ..
      Καλά τούς τα λες πως δεν εχουν δικαιωματα οι ζητιάνοι. Ο,τι τους πετάτε απ’ τα αποφάγια σας εσεις οι ζαμπλουτοι, να το παίρνουν και να μην μιλάνε οι αμερικάνοι! Οι ζητιάνοι να μην εχουν δικαιώματα.
      .Α, δεν μου λες κάτι ακόμη Ρομπακο, αυτοί εκει στην Νεα Φιλαδέλφια…, τι έχουν πάθει; σαν ζομπι cernονται.. – ειναι τόσο σοβαρά λοιπόν τα πράγματα εε.; Γι’ αυτό ζητιανεύεις κακομοίρη μου στον κουλη για να κάνεις μια πώληση; Μα, άκουσα πως καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα εργοταξια σας.. ο κόσμος δεν εχει πού να μείνει…, οι γυναίκες κλαίνε στα μνήματα και στα νοσοκομεία και οι άντρες στους δρόμους.. Δεν τους έχει μείνει τίποτα. Σε αυτούς τούς ζητιάνους θα αναφέρεσαι, φαντάζομαι, έτσι;
      Πώς το λέτε εσεις οι αμερικάνοι εκεινο το παιχνίδι που πετάς ενα ξυλο και γυριζει πίσω..; α, θυμήθηκα, μπουμεραγκ το λέτε!!
      .
      .
      .Α, Ρομπι, Κομπι.., (δεν θυμαμαι καλά πως σε λενε) και κάτι τελευταίο..
      Ο ..Θεός γιατί δεν την προστάτεψε τώρα την αμερική? Νομιζα πως, γκαντ μπλεσντ αμερικα, ολγουες.. Ρε, μπας και δεν σας προστατευε ο Θεός τόσο καιρό; Για ψάξτο μαναρι ‘μ

    2. Δυστυχώς, πραγματικά δυστυχώς, αυτό το γομάρι έχει δίκιο. Και επίσης δυστυχώς έχει δίκιο και σ’ αυτό φταίμε εμείς με τον τρόπο που ψηφίζαμε, ψηφίζουμε και (πάλι δυστυχώς) θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε.

    3. ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ αμερικανοπισωλουράκιας ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΒΕΡΗ”ΒΡΩΜΟΓΛΩΣΣΙΑ”ΚΑΙ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ τη χώρα του βρωμοκρεμανταλά γενίτσαρο ψυχάκια υβριστή τουρκόγυφτου ταγίπ;;;;;;;;……

    4. Ουυυυυυστ ρεεεεεε.
      Αυτοι οι μαλακες απο το ναυτικο ετσι και συμφωνήσουν για Αμερικανικα σαπακια θα λογοδοτησουν μια μερα στο λαο για την προδωσια τους.
      Καταλαβατε ρεεεεεεεεε

    5. Όλοι μας μισούν, εδώ να μου πεις.. ο ίδιος ο Έλληνας μισεί τον άλλο Ελληνα και του σκάβει το λάκκο… Στα λόγια αυτουνού θα κολλήσουμε τώρα… Εδώ δεν μας πειράζουν αλλα πολύ χειρότερα.

    6. Θα πάρει τηλέφωνο ο μπαϊντενόπουλος και θα καταλήξουν στα απρόπελα. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δεν έρχεται ο μακρύς. Σιγά μη και δεν δώσουμε πωπό στους ουσαίους. Άντε και όταν τελειώσει η μεγάλη άσκηση στην ευρώπη θα μας αφήσουν όσα θα έχουν μείνει από μηχανικά προβλήματα. Ποιος είναι χαζός να υποστηρίξει μια χώρα που δεν αντιδρά ούτε στον εποικισμό της. Τσουλάκια είμαστε που στρουθοκαμιλίζουμε.

    7. Όσο και να μας ζοριζει ο άνθρωπος είπε την αλήθεια μια ζωή μας δίνανε ότι άχρηστο έχουν σε διπλάσιες τιμές το ζητιάνοι είναι για την ζητιανιά της Μίζας από τους “Έλληνες” πολιτικούς.
      Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, έχουμε τους μεγαλύτερους μιζαδορους πολιτικούς που στο βωμό το κέρδους πουλάνε και την μάνα τούς.
      Ο εχθρός βρίσκεται μέσα απ’τα τείχη.
      Θα δείτε ότι πάλι από τους Αμερικανούς θα ψωνίσουν τα ζώα!

    8. Γαμώ το σπίτι σου και το μοχαμέτι σου! Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην,με έναν κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην,να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω θα τους γαμήσω,άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!
      Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκακης

    9. Πόσες βάσης έχει η Αμερική στην Ελλάδα…?
      Αλλά τι περιμένεις με τους πολιτικούς που έχουμε?

    10. Του κόσμου το περίγελο κατάντησε για ……….. Στρατός Διονυσίου.

    11. Ειμαι σιγουρος πως πολυ συντομα θα ειμαστε θεατες ενος νεου Γουδη
      Αμην και ποτε?

    12. Ο/Η Που ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμενα να ήταν το 21 Αυτή είναι αλήθεια... λέει:

      Όσοι είναι Ελληνες και έχουν αίμα κλεφτων και αρματωλων αίμα επαναστατων του 1821 την 25 Μαρτίου στου Καραϊσκάκη όσοι είναι τουρκοσποροι ραγιαδες να πάνε στο Σύνταγμα μαζί με τους προδότες τους κοτσαμπασιδες και τους τοκογλυφους των ξένων δυνάμεων!

    13. “”………πρόκειται για κράτος «ζητιάνο».”” Αφου το κρατος ειναι ανυπαρκτο….τι σκοτιζεστε;;;;; Δεν εννοει εσας….. ενα αλλο κρατος εννοει….που δεν το ξερετε……..

    14. Μαλακοκάβλης ειναι αυτός. Υπαλληλοι που τους τρέχει το αμερικανικο κρατος ανα τον κόσμο. Κονομανε καλα λεφτα, παιρνουν και κανα καλο εταιρικο αυτοκινητο, καμια φορα γαμανε και καμια κρυφα απο τη γυναικα τους και μετα πανε στην επομενη χωρα να το παιξουν μουρη.

      Φιλαρακια του Αδωνη, του Κουλη, του Παναγιωτοπουλου, του Κικιλια, του Καμμένου και παει λεγοντας. Καλά λεει και ενας πιο πανω βρισκουν και τα κανουν. Πλήρης υποτελεια απο τη στρατιωτικη και πολιτικη ηγεσια.

    15. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές για να δώσουμε τα 5 δις ευρώ για φρεγάτες,και 5 δις είναι λεφτά δεν είναι ζητιανιά. Εμείς είμαστε πελάτες και θα πρέπει να μας γλύφουν τα @ρ…α. Αυτό το ρεντικολο τον βράβευσε και ο Καμμένος όταν ήταν Αθήνα (που να ήξερε φυσικά τις δηλώσεις του στο μέλλον).

    16. Oυυυυυστ ρεεεε
      ας τολμησουν στο ναυτικο να κανουν αγορα απο το αμερικανικο ναυτικο τα ασυμφορα σαπακια τους θα γινει θεμα μεγαλο.
      Αυτο ειναι προδοσια αν παρουν και μια βιδα.
      Κοιταξτε τα λεφτα του ελληνικου λαου να πιάσουν τοπο.
      Ακουσατε ωρεεεεεεεε

    17. ο γκουρλό μας κατηντησε ξεφτιλες . όλοι εναντιον Ελλαδας. αυτος ο σαπροφυτος ΞΕΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ , αν απευθυνόταν σε κατωτερον απο την Ελλαδα θα μιλούσε με περισσοτερο σεβασμό . το θεμα του ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ . ΟΧΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ .
      ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ , ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΏΝ ΤΟΥ , ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΤΟΥ , ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ , ΤΑ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ . αλλιως θα παρεμενε ενας βαρβαρος .
      ο απογονος των χαζαρότουρκων

    18. Εάν σας αρέσει αυτή η κατάσταση σε όλους τους τομείς, συνεχίστε να στηρίζετε σύριζα και ΝΔ και να μην βγαίνετε στους δρόμους.

    19. Λίγα έχουν κονομήσει; Οι πιο εντάξει στις υποχρεώσεις μας στο ΝΑΤΟ είμαστε. Αυτοί ζητιάνευαν για βάσεις αν το πάμε έτσι. Μόνο ο πρόεδρος Τραμπ μας είχε επαινέσει για τα χρήματα που δαπανούσαμε για τις Νατοικές μας υποχρεώσεις.

    20. Στου Καραισκακη το κονακι και όχι στο Σύνταγμα την 25 Μαρτίου… Το έπιασες το νόημα;

      1. 10 παλικάρια στησανε στου Καραϊσκάκη το κονακι…

    21. Καλα…τωρα…κατι μας ειπες…
      Ποσες δεκαδες εκατομμυρια, ζητιανους, αστεγους και ανεργους…εχετε…εκει στην αμερικη, ρε κοπροσκυλο…?
      Οξωωωωωω….ρε, απο την Ελλαδα….

    22. Την αλληθεια ειπε ενας απο τους δυναστες ψυχακηδες καουμποιδες, που αντικατεστησαν τους τουρκους,στην σκλαβια της ελλαδας.

    23. Έτσι βλέπουν το νεοταξικό προτεκτοράτο της Ελλάδος στο ούσα. Βέβαια αυτό που δεν βλέπουν είναι ότι και το ουσα είναι καταχρεοκοπημένο.

    24. Τους κλέφτες κ τους απατεώνες ο Κολοκοτρωνης τους έκοβε τα χέρια έπρεπε να τους πει

    25. Τα τελευταία 1000 χρόνια είμαστε σε παρακμή είτε ως ραγιάδες, είτε ως κρέας στους πολέμους τους είτε ως ζητιάνοι όπως λέει. Ακόμα και τα ιδανικά μας έγιναν από πίστη και πατρίδα σε πουστιά και παρτακισμός.

    26. δεν μπορούσε να τον περιλάβει ο ψυχάκιας του σουπερ μαρκετ στο Κολοράντο που άκουσα σήμερα και ακούω συνήθως στη χώρα του ;;

    27. Κάποτε θα πρέπει να ενωθούμε πέρα από κομματικές ταυτότητες και να ξαναγίνομαι Έλληνες για το καλό μας και την πατρίδα Να μπορέσουμε να δείξουμε στους κλέφτες και βαρβάρους Τι είναι ο Ελληνας

      1. 👍👍👍👍Πες τα Γιάνναρε αγόρι μου…..είμαστε ο μόνος λαός παγκοσμίως που στις δύσκολες ώρες κοιτάμε πως θα “σκύψουμε”ανώδυνα το κεφάλι μας!!!! Ένας φίλος από τα πολύ καλά παλιά ένδοξα χρόνια…… (πούλμαν, τραίνα και βαπόρια)για όσους καταλαβαίνουν!!!! ΗLS

    28. Αυτός από υπάλληλος της εδώ πρεσβείας των ΗΠΑ προσελήφθη από την ΟΝΕΧ για να γλυφτεί όμορφα η αμερικλανική πρεσβεία!!!! Αναιδής και προφανώς υποτακτικός του Πάιατ, αν μη τι άλλο θα πρέπει να εξηγηθεί στην εταιρεία ότι ή τον διώχνει ή……. Αν οι ναύαρχοι του ΠΝ θεωρούν ότι μπορούν να τον ανέχονται τότε απλά επιβεβαιώνουν την υποτακτικότητά τους και την ΕΠΊΚΥΨΗ που απαιτείται να του κάνουν κάθε φορά. Θα μου πει κανείς εδώ δεν είδαμε ούτε μια παραίτηση για τις Πρέσπες γι’ αυτόν τον πουθενίδη καραγκιοζάκο θα σκοτιστούν;
      Belhara και πάσης Ελλάδος!!!! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ότι άλλο είναι κονόμα ή προδοσία!!!!

    29. Καλά λέει. Τί θέλουμε με τους πλούσιους; Να πάρουμε γαλλικά που μας εκτιμούν

    30. κοντά στα άλλα σαπάκια ας μη ξεχάσουμε αυτά του παρελθόντος,πχ F 104 ή τα μεγαγωγικά NORATLAS,(ναι αυτά που έπεφταν οι μηχανές τους στην θάλασσα και που με αυτά τα σαπάκια έγινε η αποστολή Νίκη),τα παντοειδούς υποβαθμισμένης έκδοσης ελικόπτερα ή αεροπλάνα,άρματα πλοία και που η σχεδίαση και παραγωγή θα μπορούσαν να γίνουν στην πατρίδα μας.Δείτε την περιπέτεια του οπλουργού απο την Λάρισα με τον νόμο,γιατί έκανε το λάθος να εξελίξει ντόπιο όπλο.Αίσχος,τελικά η μόνη περίοδος ελευθερίας ήταν μεταξύ 1821-1829.

    31. Δηλαδή θα ξαναπαίξουν τα παιδιά γύρω-γύρω όλοι στην μέση τον Μανώλη;;;;;Κι έχει εκλογές σ’ένα χρόνο και θα πρέπει το σύστημα να τον εκλέξει; Κατάλαβα….θα έχει…..παρακάλα-παρακάλα για Rafale και Bellhara, με λιγότερη μίζα στο τέλος και πλέον πιο ακριβά γιατί τότε θά ναι αργά…….και στο τέλος τι ωραία και τι καλά που θα έχουν κονομήσει…..όλα τα “καλά παιδιά”.

    32. Ουυυυυυυυυυστ ρεεεεε.
      Εξω απο την Ελλάδα ρεεεε.
      Απελάσεις στα Αμερικανακια που θελουν ολα τζαμπα ουσστ ρεεε φονιαδες καθικια.
      καμμια βαση στο διαολο ολοι τους τι κανανε τοσα χρονια μας βοηθησαν ποτε οι κολο ιουδες.
      Ναι ρε πολεμικα απο Γαλλία τιποτε αμερικανικο.
      Και οτιδηποτε αλλη αγορα απο οποιονδηποτε οχι απο αφυους και τα σαραβαλακια τους.
      Ρεεεεεε ουυυυυυυυστ ρεεεε

    33. Μην οργιζεστε τοσο μ αυτον τον Αμερικανό. Με το υπάρχον νόμισμα ( € ευρώ) και το υπάρχον κοινοβουλευτικό σύστημα ζητιάνοι θα είμαστε εις του αιώνες των αιώνων …

    34. Εδώ κολαει και η επιλογή του μογγολου να πάρει s400 και όχι Patriot .
      Αυτός τουλάχιστον τους έχει στο κλασιμο.
      Οι δικοί μας δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν;

    35. Ας ειναι υπερηφανος ο Κουλης και ολοι οσοι μας καταντησαν ετσι θα επρεπε να ντρεπονται που ο καθε χαμενος εκφραζεται ετσι για την Ελλαδα και δεν υπαρχει κανεις να του απαντησει Αρα συμφωνουν Απαγοητευση και αηδια ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΤΕΣ

      1. Ο Ελληνικός λαός,φταίει που συνέχεια εκλέγει ξενόαιμους και κατάντησαν την Ελλάδα περίγελο στις μαϊμούδες, που όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, αυτοί πήδαγαν, από δένδρο σε δένδρο να συλλέξουν καρπούς να φάνε.

    36. Αν η Ελληνικη κυβερνηση δεν του απαντησει οπως του πρεπει και δεν κανει πολιτικο θεμα , τοτε ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ….

      1. Μα δίκαιο έχει! Άντε μετά σύριζα, μετά Ν.Δ. και ξανά σύριζα, μετά Ν.Δ. και πάει λέγοντας!

    37. Μας καταντησανε ζητιάνους και ζόμπι,μια μπανανία είμαστε.Πριν καιρό αυτή η κατάντια με τρελαίνει.Ευτυχως βρήκα το καταφύγιο,άργησα μερικά χρόνια αλλά το βρήκα.Βρηκα τη μόνη λύση να τιθασευω τα νεύρα μου,βρήκα τον στόχο της ψυχής μου,τη μόνη ελπίδα.Ο Κύριος μου κ Θεός μου ο Ιησούς Χριστός.
      Μη ασχολείστε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας.Παραχωρεί ο Θεός “έδαφος”στα διαβολανθρωπακια προς παιδαγωγηση μας.
      Σημ:Κύριε διαχειριστή αν θέλεις ανάρτησε το να δώσουμε κουράγιο στους παθόντες από τη επικρατουσα μασονοπολιτική.

    38. <> Εκφράσεις του ακολούθου της Αμερικανικής πρεσβείας. Δεν ξερω αν αποδόθηκαν σωστά. Ενα ειναι σίγουρο, τις φρεγάτες δεν θα τις πάρουμε επι πληρωμή από τον κόμο των Ελλήνων φορολογουμένων; Αυτός ο Πάλμ προφανός δεν έχει ούτε τσίμπα, ούτε ντροπή. Μάλλον απευθύνεται σε ιθαγενείς. Ντροπή μας και εμείς οι δήθεν εκπρόσωποι της Ελληνικής κυβέρνησης που τους ανεχόμαστε. Και μόνο που ειπε αυτή την φράση έπρεπε με διάφορους λόγους διπλωματικά να αναστείλουμε την αγορά αυτή. Τι στο διάολο μπανανία είμαστε. Δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό. Έτσι φέρονται σε μια ιστορική χώρα βράχο και πιστή του ΝΑΤΟ. Πιθανό μας έχουν δεδομένους-γραμμένους και γιαυτό μας φέρονται έτσι.Δινουμε δικαιώματα με την συμπεριφορά μας. Στις Μεγάλες Δυνάμεις πρέπει να έχουμε καλύτερο κώδικα συμπεριφοράς, για να μην είμαστε τόσο εύκολα αναλλώσιμοι και δεδομένοι. Ντροπή του Αμερικάνου και ντροπή μας που δεν κάνουμε σαν καλοί νενέκοι χωρίς προστάτες.Βρε ο Ελληνικός λαός ειναι περήφανος και δεν ανέχεται τέτοια ξεφτίλα! Βουρ λοιπόν από άλλη πηγή προμήθειας οι φρεγάτες και όχι τα παλιά σαπάκια των Αμερικανών. Ακούστε κάποτε και τους ειδικούς! Αν όχι παραδόσετε την εξουσία. Είστε τουλάχιστον αναξιόπιστοι!!!

    39. Όταν οι υποτακτικοί Άδωνης Μητσοτάκης κτλ τους γλείφουν για τη μίζα τι να σκεφτεί ο άνθρωπος;;
      Τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες.
      Ντροπή σου Κούλα και παρατρεχάμενοι.
      Έχετε ξεφτιλίσει ένα ολόκληρο έθνος.
      Ζήτουλες γλοιώδοι ανθρωπάκια και υποτακτικοί ξένων συμφερόντων και της τσέπη σας γελοιποιείται τη χώρα.
      Το ότι βλέπουν οι έξω τη χώρα μπανανία και ζητιάνους αποκλειστική έχετε εσείς.
      Ποιος να σας πάρει στα σοβσρά γλοιώδοι ανθρωπάκια όταν σε κάθε σύμβαση παρακαλάτε για να σας δώσουν μίζα;
      Να είναι καλά ο αμερικάνος που μας άνοιξε τα μάτια.
      Ζητιάνοι μίζας στην κυβέρνηση.

    40. Ενας υπαλληλος του κρατους που λεγετε Αμερικη. Ο Μπαιντανοπουλος του δινει ενα τσεκακι για να ειναι δουλος του συστηματος.

    41. Τα λέει προφανώς γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο υποτελείς και γλοιώδες είναι ο Άδωνης ο Μητσοτάκης ο Παναγιωτόπουλος και κάποιοι από τη στρατιωτική ηγεσία.
      Ο απόλυτος εξευτελισμός της κυβέρνησης.
      Να είναι καλά ο αμερικάνος που μας άνοιξε τα μάτια.

    42. Με 5 δις ευρώ αναπτύσσουμε την δική μας και της φοράμε ό,τι οπλικά συστήματα από άλλες εταιρείες γουστάρουμε, και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε γραμμένο τον οποιοδήποτε. Ας επενδύσει μια φορά και το κράτος σε Έλληνες μηχανικούς και ας εμπλακούν και τα πανεπιστήμια (αφού διώξουν μπαχαλάκηδες και άλλους αλβανούς)…

    43. οι δικοι αμα ς ειναι τοσο ηλιθιοι αντι να τους πουν να παρουν τις σαββουρες τους και να ξεκουμπιστουν καθονται και τους ακουνε συνεχεια αλλα τι να περιμενεις απο υποτακτικους και σκυψουληδες μια ζωη πες τους ρε μαζεψτε τα απο την σουδα και στο διαολο. τι τους καμαρωνετε το θρασιμι το υπουλο να πει τετοια φραση

    44. ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ…ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΙΒΑΖΗ ΚΑΤΑΙΒΑΖΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΖΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΑ ΣΑΠΙΟΠΛΟΙΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΑΙ…….

    Comments are closed.