ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ “ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ” ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! ΡΕΚΟΡ 12ΕΤΙΑΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ – ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ή ΘΑ ΤΙΣ ΣΚΙΣΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    5827984

    Η δολοφονία των αθώων ψυχών στα Τέμπη έβγαλε στον δρόμο εκατομμύρια ανθρώπους, σε αριθμούς που συγκρίνονται μόνο με το 2011, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue. Όπως αναφέρει σχεδόν 2,5 εκατ. άνθρωποι, εκτός των μαθητών, πήραν μέρος σε κάποιου είδους διαμαρτυρία για τα Τέμπη ενώ τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι η οργή και η αγανάκτηση.

    Το προηγούμενο της συμμετοχής των πολιτών σε κινητοποιήσεις σημειώνεται στις πλατείες του 2011, όπου η Public Issue καταγράφει ότι συμμετείχε ένα 29% των πολιτών ενώ τώρα ο αριθμός αυτός φτάνει στο 30%. Την ίδια στιγμή οι πολίτες στην πλειοψηφία τους θεωρούν ότι για την τραγωδία ευθύνονται τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ), ενώ ένα ποσοστό κοντά στο 60% πιστεύει ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ έπαιξε κρίσιμο ρόλο στο να συμβεί το δυστύχημα.

    Σε σχέση με τα συναισθήματα των πολιτών το ποσοστό της οργής εκτοξεύτηκε μέσα σε ένα μήνα από το 27% στο 40%, ενώ διαφορά υπάρχει και με το κλίμα που επικρατούσε λίγο πριν από τις εκλογές του 2019, καθώς τότε το κυρίαρχα συναισθήματα ήταν η ανησυχία και το άγχος.

    dimoskopisi

    dimoskopisi1 dimoskopisi2 dimoskopisi3 dimoskopisi4 dimoskopisi5

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Σας διαβάζω όλους εδώ μέσα, σωστά τα λέτε οι περισσότεροι όμως ρεαλιστικά όταν ο ένας είναι φυλακή και ο άλλος θα αλωνιζει όλη τη χώρα πληρώνοντας, τάζοντας και έχοντας σύστημα που τον υποστηρίζει δεν είναι αγώνας με ίσους όρους. Αν κάποιοι θέλετε να παραμυθιαζεστε δικαίωμα σας. Και απ’ότι βλέπω πριν 4 χρόνια κάποιοι τον ψηφίσατε τον Κούλη, τόσο ξέρατε από Μητσοτάκηδες.

    2. Η Νέα Δικτατορία αν είναι πρώτο κόμμα θα φάτε στη μάπα αλλά τέσσερα χρόνια τον Κούλη.
      Το πλιάτσικο θα συνεχιστεί και θα γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα.
      Αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα μετά από όλα αυτά που έχει κάνει σημαίνει πως είστε βλαμένοι και άξιοι της μοίρας σας.
      Αυτοί που προτείνουν Κασιδιάρη δαγκωτό να ξέρουν πως εν άγνοια τους βοηθούν τη ΝΔ.
      Και κάποιοι από αυτούς είναι νεοδημοκράτες προπαγανδιστές και σας πετάνε την μπανάνα μπανανόφλουδα και περιμένουν θεωρώντας τον εαυτό τους έξυπνους και εσάς χαζούς να πατήσετε την μπανανόφλουδα.

    3. Αυτοί που λένε ψήφο στον Κασιδιάρη οι περισσότεροι είναι κρυφονουδούληδες που θέλουν με αυτό τον τρόπο να καούν οι ψήφοι των άλλων και να βγει σίγουρα η Νέα Δημοκρατία ξανά πρώτο κόμμα και να σχηματίσει κυβέρνηση με κάποιον.
      Σε αυτήν την περίπτωση να έχετε υπόψη σας τι μπορεί να σημαίνει δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη.
      Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην λέτε μετά πως την πατήσατε πάλι.
      Σε αυτήν την περίπτωση η ΝΔ θα έχει κάνει πάλι τη δουλειά της θα μας κατσικωθεί αλλά τέσσερα χρόνια και όλοι εσείς θα μείνετε με τον δήθεν πατριωτικό σας ψήφο που θα είναι ουσιαστικά κενό γράμμα.
      Ας μην δουλευόμαστε μεταξύ μας αν η ΝΔ είναι ξανά πρώτο κόμμα τη βάψαμε.
      Ψήφος σε μικρά κόμματα είναι καμένη ψήφος και βολεύει ΜΟΝΟ τη ΝΔ.

      1. Ρε ουστ που θα μας πεις κρυφονουδούληδες , εμάς που σιχαθήκαμε τη ΝΔ του μητσοτάκη του πλεύρη και του γεωργιάδη, που γίνανε πιο συριζαίοι από τους συριζαίους! Μέχρι μακεδονική γλώσσα αναγνώρισαν! Δαγκωτό Ηλία, θα ψηφίσουμε τον Έλληνα Κασιδιάρη. Τι να ψηφίσουμε τον συριζα σου των Πρεσπών και των μεταναστών και της θάλασσας που δεν έχει σύνορα ή το θασόκ του Άκη, του Παπαντωνίου και της Καιλή που είναι και αυτό υπέρ των πρεσπών και των μνημονίων; Όποιος ψηφίσει προδότες, να μην ξαναμιλήσει για Ελλάδα. Όλοι Ηλία για τα παιδιά σας, τρέμουν οι δολοφόνοι των νέων ανθρώπων στα τέμπη.

      2. Έτσι φίλε δυστυχώς μας αρέσει δε μας αρέσει δικομματικό είναι το παιχνίδι όπως πάντα. Μακάρι να γινόταν ο Ηλίας να πάρει 25% και το βράδυ των εκλογών όλοι τους να ήταν χεσμενοι, αλλά να είμαστε λογικοί και να βλέπουμε γύρω μας. Όχι να δούμε τον Κούλη απ’το Ζάππειο να μας ευχαριστεί που τον εμπιστευθηκαμε για να συνεχίσει να μας σκίζει. Κάποιοι που ζήσαμε τον πατέρα του ξέρουμε το σύστημα τους. Και το νερό νεράκι θα πούμε. 200 ευρώ ρεύμα το μήνα και δεν νομίζω 4 χρόνια τώρα να έλυσε και κανένα πρόβλημα. Μακεδονικό, μεταναστευτικό, ανεργία, σκάνδαλα και μίζες παντού.

    4. H μονη επιλογη ειναι η ψηφος στον Ηλια και στους Ελληνες.
      Αλλιως ειμαστε αξιοι της τυχης μας και μας αξιζουν τα χειροτερα.
      Μαυρο στη Μαφια αλλιως να μην κλαιγεστε μετα θα σας παρουν τα παντα και αυτο θα σας αξιζει.

    5. Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει αυτές τις μπούρδες; ΝΔ 39%. Δεν ξεχνώ Πρέσπες, Μάτι, κλειστές τράπεζες, απώλειες καταθέσεων.

      1. Δεν ξεχνώ λοκντάουν, δεν ξεχνώ πρέσπες(που τώρα είναι υπέρ να βάλουν τα σκόπια την εοκ), δεν ξεχνώ αναστολές υγειονομικών, δεν ξεχνώ υποχρεωτικά εμβόλια για να πάρουν τη μίζα τους, δεν ξεχνώ ακαταδίωκτο σε τσιοδροπαγωνοβασιλακόπουλους και νεκρούς από τα εμβόλια, δεν ξεχνώ πρόστιμο 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους γέροντες, δεν ξεχνώ άνοιγμα τζαμιού, δεν ξεχνώ συμφωνία με πακιστάν να φέρουν και άλλους μουσουλμάνους, δεν ξεχνώ μίζες σε οσε με συνέπεια τον θάνατο πάνω από 100 ανθρώπων(και όχι 57 που λένε τα γιουσουφάκια του ερντογάν). Ο καρατζαφέρης και ο γεωργιάδης των μνημονίων, ο ζάεφ, οι βολεμένοι εργολάβοι και οι ανώμαλοι δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 10% στον μπλε συριζα!

    6. Δείχνουνε πρώτο τον μητσοτακη πάλι! μάλλον εμάς πρέπει να τρομάζουνε η δημοσκοπήσεις.
      Μέτα της εκλογές θα πάμε και σε ιδιωτικοποίηση νοσοκομείων και το υπόλοιπο 2023 και το 2024 δεν θα
      δώσουνε τίποτα πλέον και η ακρίβεια θα συνεχιστεί…. ότι σύνταξη, μισθό, ΚΈΑ, επίδομα ανεργειας περνει ο καθένας αυτό θα είναι το εισόδημα του.

    7. ΟΛΑ τα κομματα της βουλης
      ( ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-Βελοπουλος-Βαρουφακης)
      ψηφισαν υπερ του υποχρεωτικου εμβολιασμου…….
      Με προφαση εναν κορονοιο εκλεισαν μαγαζια -επιχειρησεις,
      βαλανε σε αναστολη υγειονομικους,
      μας κλεισαν σε καραντινα,
      πληρωσαμε ενα καρο λεφτα σε ραπιντ τεστ,
      μας εβαλαν προστιμα 100 το μηνα. ….
      ΖΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ-ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ……

      ΕΠΙΣΗΣ
      Ξεπουλησανε την Μακεδονια , (χωρις δημοψηφισμα )
      χωρις να μας ρωτησουν …….
      Mας ριχνανε χημικα στα μουτρα μας στις συγκεντρωσεις
      κατα της αναγνωρισης των Σκοπιων με το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      Ο Συριζα ψηφισε την Προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων…….
      ο πατριδοκαπηλος-απατεωνας Βελοπουλος ειπε οτι
      ” δεν ειναι προδοτες αλλα εκαναν ενα λαθος “….
      η ΝΔ δεσμευτηκε οτι θα την εφαρμωσει την προδοτικη συμφωνια…….
      και ηδη την εφαρμωζει ….
      το Πασοκ , το ΚΚΕ και ο Βαρουφακης
      ονομαζουν τα Σκοπια Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ……..
      ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……..
      ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    8. Επειδή ο δήθεν Έλληνας από κουμουνδούρου(όχι από γερμανία όπως λέει) λέει ότι ο τσυριζα κυβέρνησε 5%, να του θυμίσουμε ότι αυτά τα λίγα χρόνια έκλεισε τις τράπεζες, ψήφισε Πρέσπες, ψήφισε μνημόνια και γέμισε τη χώρα λαθρομετανάστες! Και κυβερνούσε ιδεολογικά στα πανεπιστήμια και στο συνδικαλισμό και στις δημόσιες υπηρεσίες που οι υπάλληλοι πληρωνόντουσαν χωρίς να δουλεύουν στην εποχή του κοροιδοιού ενώ ο ιδιωτικός τομέας καταστράφηκε. Η μόνη λύση είναι ο Ηλίας και αφήστε τα παραμύθια περί νοθείας. Εγώ ψήφιζα ν.δ. τόσα χρόνια, εγώ θα τους μαυρίσω τώρα που κατάλαβα ότι είναι το ίδιο προδότες με τους μισέλληνες συριζαίους. Αλλιώς ετοιμαστείτε για τον μαχμούτ και τον χασάν!

    9. Τέτοιο σκύλεμα νεκρών, τέτοια ξετσιπωσιά δεν έχει ξαναγίνει. Τους κάηκε το σύστημα τηλεδιοίκησης το 2019, δεν το έφτιαξαν, διόρισαν κομματόσκυλο σταθμάρχη, έστειλαν 57 ανθρώπους στον θάνατο και κάνουν προπαγάνδα με… την κονσόλα που βλέπει 5 χιλιόμετρα και πάντως όχι τα Τέμπη.

    10. Μαυριστε ολοι τη Μαφια και αφηστε τη μοιρολατρια και την κλαψα.
      “Δεν αλλαζει τιποτε” και τριχες.
      Φυσικα και δεν θα αλλαξει τιποτα αν δεν μαυρισουμε τη συμμορια της Μαφιας η ακομα χειροτερα αν παμε για μπανιο και δεν παμε να ψηφισουμε.
      Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι,να μαυρισουμε ολοι τη Νεα Δικτατορια και να ψηφισουμε το εθνικο κομμα Ελληνες και τον Ηλια Κασιδιαρη.
      Μαυριστε τους μαφιοζους αλλιως ειστε αξιοι της τυχης σας και καλα σας κανουν και σας γαμ…

      1. Πολλοί θα τους μαυρίσουν όμως η πλειοψηφία είναι βολεμενοι και βλέπουν τηλεόραση. Δεν φτάνουμε σε ποσοστά αξιόλογα. Δεν υπάρχει ένας ανιδιοτελής πατριώτης με μια ομάδα ανθρώπων που να παρασύρει μαζί του αναποφάσιστους, οργισμένους, βλάκες που χωρίς όφελος ψηφίζουν τους ίδιους τόσα χρόνια, και απ’την άλλη το σύστημα ξέρει με πολλούς τρόπους να εξαγοράζει ψήφους και συνειδήσεις.

    11. Στα τυφλά τροχοδρομούν τα αεροσκάφη σε πέντε αεροδρόμια
      Χωρίς ραντάρ προσέγγισης λειτουργούν Ανδραβίδα, Άραξος, Ζάκυνθος, Κεφαλληνία και Σούδα
      Στο «κόκκινο» η ασφάλεια των πτήσεων
      Καταγγελία Σουηδού πιλότου.
      Από τύχη ζούμε.

    12. Από τη μεταπολίτευση και μετά η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν από κοινού το 95% τις περιόδου και ο ΣΥΡΙΖΑ το 5%.
      Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως το 5% (ΣΥΡΙΖΑ) ευθύνεται για το 95% (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και όλοι είναι ίδιοι.
      Κύριε Χίου βγάλτε το βίντεο με το υφυπουργό μεταφορών στη Λάρισα που προσπαθούσε να πείσει πως ο τοπικός χειρισμός είναι τηλεδιοίκηση και πως έκοψαν τον σταθμάρχη στον αέρα που έλεγε την αλήθεια.
      Ούτε στη Βόρεια Κορέα τέτοια προστασία.

      1. Αν βάλουμε μια ζυγαριά όντως έτσι είναι και μάλιστα επειδή το σύστημα είναι δικομματικό με το ΠΑΣΟΚ δεκανικι της ΝΔ ας ψηφίσουν ότι θέλουν εκτός Κούλη όμως για να φύγει πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές. Απλά πράγματα, έτσι είναι, αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα.

      2. Συνέταιρος του κούλη είναι ο πινόκιό σου, ο τσίπρας. Ξέχασες τι αιματοκύλισμα έγινε από τα ματ και τους Σκοπιανούς Αστυνομικούς λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις πρέσπες όταν ο πινόκιο και ο Κοτζιάς αγκαλιαζόταν με τον ζάεφ; Τράβα να ψηφίσεις κανένα μνημόνιο με τη μέρκελ που θα μας πεις για τον πινόκιο επειδή σιχάθηκε ο λαός τον μητσοτάκη. Ο πινόκιο τα βρήκε με τον μητσοτάκη για τον Ηλία αλλά το κεερφα των λαθρομεταναστών δεν το αποκλείουν. Δαγκωτό στο Ελληνόπουλο που έχουν άδικα στη φυλακή οι συνέταιροι του ζάεφ!

        1. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αυτοί που θα πάνε στις κάλπες στην πλειοψηφία τους βολεμενοι και μεγάλης ηλικίας δεν θα ψηφίσουν Κούλη. Εγώ θα ήθελα εκείνο το βράδυ να δω τον Ηλία με 25%. Όλους χεσμενους. Αλλά να μιλάμε ρεαλιστικά και να βλέπουμε και να ακούμε γύρω μας τι γίνεται. Όλοι βρίζετε, αλλά με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε βλέπω τον Κούλη να πηγαίνει στο Ζάππειο και να μας λέει ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες για μια τετραετία ακόμη. Θα φάτε Μακεδονία στο τέλος όλοι. Μιλάμε για σύστημα Μητσοτάκη όπως ήταν ο πατέρας του πληρώνει και εξαγοράζει ψήφους και συνειδήσεις. Έλυσε το μακεδονικό, έκλεισε τα σύνορα στους μετανάστες, έριξε τις τιμές σε όλα, αύξησε μισθούς και συντάξεις, ανάπτυξη παντού, βγάλτε τον πρώτο με τα μυαλά που κουβαλάτε. Το σύστημα είναι δικομματικό τελεία και παύλα. 11 εκλογικές αναμετρήσεις έχω ζήσει, έτσι ήταν πάντα.

    13. Όταν πέσει το καθεστώς θα κάνουμε πάρτι ανάλογα με εκείνα των Βρετανών στον θάνατο της Θάτσερ και θα χορεύω με τον Μπισμπίκη με τσιγάρο στο στόμα και κουτάκι Άμστελ στο χέρι.
      Δεν ασχολείται κανείς με την πράκτορα από την Ρωσία, τελευταία ελπίδα για να κερδίσει ο Μητσοτάκης τις εκλογές είναι να ανακοινωθεί ότι η ΕΥΠ βρήκε τρίχες από το μουστάκι του Στάλιν.

    14. Υπάρχει τηλεδιοίκηση;
      – Είναι τοπικός χειρισμός
      – Άρα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση
      – Είναι τοπικός χειρισμός
      – Ναι δηλαδή δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση
      – Είναι τοπικός χειρισμός
      – Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;
      – Είναι τοπικός χειρισμός

    15. Άντε να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ερείπια που θα αφήσει ο Μητσοτάκης, όπως ανέλαβε τα άδεια ταμεία του Σαμαρά, να περάσουν 4 χρόνια, να φταίει ο Τσίπρας για όσα συνέβησαν τις τελευταίες 5 δεκαετίες και να ξανά ψηφίσετε ΝΔ να σας σώσει.

    16. .όχι αυταπάτες Χίο. .πάλι αυτά τα όργια θα ψηφίσουν

    17. Κι όμωs όλοι αυτοί οι νέοι που διαδηλώνουν και καλά κάνουν, όταν έρθει η ώρα τηs κάλπηs θα προτιμήσουν να πάνε για μπάνιο και μετά θα τουs φταίει ξανά ο Μητσοτάκηs και ο Τσίπραs και η ζωή συνεχίζεται…..

    18. Πάλι το 30% είναι απέναντι σε όσα συμβαίνουν. Όμως ξαναλέω ότι υπάρχει ένα 70% που τους ψήφισε και θα το ξανακάνει γιατί τόσα χρόνια είναι βολεμενοι με πολλούς τρόπους και γιατί μέσα σ’αυτό το ποσοστό υπάρχουν και οι βλάκες, κολλημένοι, οπαδοί που χωρίς όφελος είναι μονοκουκι μια ζωή. Δυστυχώς δύσκολο να αλλάξει κάτι.

    19. το τόξο θα πάρει 100% καθότι θα απαγορευθεί ο Ηλίας, μια κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί να πάρει τα σκληρότερα μέτρα χωρίς να έχει κανείς ευθύνη, θα πυροβολάνε κόσμο στο δρόμο οι αλλοδαποί με στολές αστυνομικών όπως έγινε σε Πισωδέρι, Σάμο κλπ….αντίο ραγιάδες…

    20. Το μόνο που μπορεί να σκίσει είναι το καλσόν του….

    21. Εντύπωση πάντως προκαλεί οτι ολα εν χορώ τα συστημικά ΜΜΕ παραδέχονται οτι ο κασιδιάρης μπαίνει άνετα στήν βουλή , χθές το συστημικό ALPHA έδωσε 3,4 % στο κόμμα του κασιδιάρη με το ανάλογο κούρεμα , αρα ξεπερνά στήν πραγματικότητα με αναγωγή 7 % επιτέλους ξύπνησε ο λαός απο τον λύθαρχο δεκαετιών

    22. Κούλα μας έγραψες στο μουνί σου, όλους εμάς τους συντηρητικούς πολίτες που σε στηρίξαμε για να φύγει η λαίλαπα των κατσαπλιαδων. Μας έταξες ασφάλεια, αξιοκρατία, παιδεία, υγεία και λιγότερο κράτος. Αντί αυτού μάζεψες όλους τους τσογλαναραδες του Σημίτογιωργάκη και του ποταμιού, τον ΚΚΕ μαλακοτάκη και έφτιαξες μία συμμορία που κουμάντο κάνει ο καθηγητής της πούτσας Γεροκοπρίτης. Όπως τα έκαναν μπάχαλο οι άλλοι καθηγητάδες του κώλου Αλογοσκούφης και Παπάκης έτσι και συ την είδες Ναπολέων και ακολούθησες τον ίδιο δρόμο. Τώρα ήρθε η ώρα να σου κάνει ο δεξιός κόσμος που προδωσες την κωλοτρυπίδα αγνώριστη. Ο Ηλίας θα μπει πανηγυρικά στη Βουλή για να καθαρίσει τα σκατά του δημοκλέφτικου τόξου σας.

    23. Απο δημοσκοπιση που εχει γινει,
      ο εθνικιστικος-πατριωτικος χωρος
      ειναι το 35% του Ελληνικου λαου…..
      Aυτον τον χωρο εδω και δεκαετιες τον αλωνει η Μασωνικη ΝΔ….
      Η ΝΔ παντα τις εκλογικες απωλειες της φροντιζε να τις καλυπτει
      με ψευτοπατριωτικα κομματα τυπου
      ΛΑΟΣ και Ελληνικη Λυση Βελοπουλου,
      τα οποια ειναι τα δεκανικια της, οπως εχει ηδη αποδειχτει…..
      αλλα εχει και αλλες ρεζερβες μολις αναλωθουν
      τα δεκανικια που εχει στην βουλη….
      Αυτην την στιγμη ρολο λαγου της ΝΔ
      εχουν οι Εμφιετζογλου-Μπογδανος
      και οι Τζημερος-Φ.Κρανιδιωτης…….
      Προσπαθει η ΝΔ να εγκλωβισει αφελεις πατριωτες σαυτα τα κομματα,
      για να μην πανε σε ενα γνησιο ανυποτακτο
      εθνικιστικο-πατριωτικο κομμα……
      η ΝΔ στηνει αναχωματα ,για να μην υπαρξει ενα Πατριωτικο κομμα ,
      που θα ανακοψει το ξεπουλημα της Ελλαδος απο την ιδια ….
      ΟΛΟΙ οι λαγοι της κυβερνησης χρησιμοποιουν πατριωτικο λογο,
      για να ξεγελασουν τους πατριωτες…..
      καποιοι το παιζουν και αντικομμουνιστες….
      με τον αντικομμουνισμο δεν γινεσαι εθνικιστης ….
      αντικομμουνιστης ειναι και ο φιλελευθερος Τζημερος, το δεκανικι του καπιταλισμου……

      ο μεγαλυτερος κινδυνος αυτην την στιγμη ειναι
      η αντικατασταση του Ελληνικου λαου απο λαθρομουσουλμανους……..

      το εγχειρημα Κασιδιαρη , με το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ,
      ειναι η τελευταια ελπιδα πριν τον αφανισμο…..
      αν δεν επιτυχει , ο τελευταιος να κλεισει την πορτα…….
      το Ισλαμ ειναι ηδη ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

    24. Koυλη δεν σε σωζει τιποτε…..
      αλλα το κακο ειναι οτι βλεπω συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ……
      αλλα το καλο ειναι οτι βλεπω αξιωματικη αντιπολιτευση τους ΕΛΛΗΝΕΣ….
      Θα σας χορεψει στο ταψι ο Ηλιας και ο Χιος

    25. Ο Τσιπρας να μην χερεται γιατι ο Συριζα και το πασοκ εξαθλιωσαν την χωρα φερανε το χαος ο λαος δεν ξεχνα.

    Comments are closed.