ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ “ΦΟΝΙΑΔΕΣ” ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΙΟΥ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΕΝΑ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΒΡ@ΜΙΑΡΗΔΕΣ, 10 ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    1

    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !!!

    Αυτό ακριβώς ζούμε επί των ημερών Κούλη και της συμμορίας του! To youtube σε συνεργασία με τους μπατσοφύλακες του διαδικτύου κατέβασε με φασιστικό τρόπο την διαδικτυακή χθεσινή εκπομπή του Στέφανου Χίου στο στούντιο του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ , όπου φιλοξενήθηκε ο γνωστός δικηγόρος Ν.Αντωνιάδης για να πούνε τις δικές τους αλήθειες για όλα όσα ζει η ελληνική κοινωνία με τον κορωνοϊό , τις καραντίνες και την επιβολή εμβολίων που έρχεται!
    “Οι χθεσινές αλήθειες, μεταφράστηκαν από τους κυβερνητικούς “φ@νιάδες” ως ρητορική μίσους !!!
    Τόσο πολύ σας ενοχλούμε;
    Τόσο πολύ μας φοβάστε;

    ΕΝΑ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΒΡ@ΜΙΑΡΗΔΕΣ, 10 ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ

    1

    Δείτε παρακάτω ένα μέρος από όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή διαδικτυακή εκπομπή

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤ.ΧΙΟΥ- Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ: “ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ, Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΛΟΓΩ “ΑΣΑΝΣΕΡ” ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ”

    Δείτε τι γράφει και στο προφίλ του ο γνωστός δικηγόρος

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. ΚΥΡΙΟΙ Κ ΚΥΡΙΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΓΙΑΤΡΩΝ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ Κ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

    2. Περαστικά τους! Οι περισσότεροι το είδαμε !!!!!

    3. Καθίκια της μπλε κομμουνιστικής δικτατορίας που ζούμε, δεν έχετε καταλάβει ακόμα στο πετσί σας τι σημαίνει ΜΙΣΟΣ.

    4. Σας πηραμε χαμπαρι …λοιμοξιολογοι. Ευτυχως που ειναι ο χιος και βγαζει αληθειες. Γιατι ακους για την λινου και λες ειναι καθηγητρια πανεπιστημιου. Μετα, ομως, βγαζει ο χιος την φωτογραφια που ηταν υποψηφια με το θασοκ του γιωργακη το 2009 και καταλαβαινεις οτι ειναι πολιτικος! Τοτε με τον γιωργακη, σημερα με τον κουλη και τον τσιπρα. Σας πηραμε χαμπαρι καθηγηταδες τυπου τσιοδρα που δεν αφηνετε να ακουγεται η αποψη του ιωαννιδη που ειναι καθηγητης στο Στανφορντ στην αμερικη, οπου δεν χωραει μεσον και να ακουγεται μονο η δικη σας που ειστε υποψηφιοι με τα κομματα! Με τα κομματα που ριχνουν την συνεντευξη του χιου με τον αντωνιαδη. Με τα κομματα που μιλανε για δημοκρατια και ριχνουνε συνεντευξεις και πηγανε και καταθετανε στεφανια για το πολυτεχνειο της δαμανακη και του λαλιωτη και οχι στις εθνικες επετειους. Ποιος να σας πιστεψει ρε πολιτικοι και ποιος να σας πιστεψει λοιμοξιολογοι, υποψηφιοι του γιωργακη, του κουλη και του τσιπρα; χιο ξεφτιλησε τους και μην πουλησεις τον ελληνισμο οπως κανανε καποιοι δηθεν πατριωτες για τα λεφτα και τα υπουργεια! Βγαλε σε cd τη συνεντευξη και μοιρασε την. Η Ελλαδα κινδυνευει και ελαχιστοι μιλανε. Καλη δυναμη.

      1. Καλά ρε ούφο στο Στανφορντ δεν χωράει μέσο; Είσαι σοβαρός; Μέλης της οικογένειας Μητσοτάκη έχουν περάσει από εκεί. Το ξέρεις αυτό; Το ίδιο και από το Χαρβαρντ. Σε όλα αυτά τα μπουρδελοπανεπιστήμια με βύσμα μπαίνεις μπετόβλακα.

        1. Ρε απιθανε δεξιε πισωγλεντι, αυτος διδασκει στο στανφορντ. Δεν πηρε ενα χαρτι απο το στανφορντ για να ερθει και να γινει πολιτικος η γιατρος κομματοσκυλο στην ελλαδα. Που αμφιβαλλω αν τα λαμογια τα δικα μας πηραν χαρτι του πανεπιστημιου η παρακολουθησαν κανενα σεμιναριο και μας δουλευουν. Και βλεπεις οτι ο ανθρωπος εχει επιπεδο, δεν σου λεει αλλα την μια και αλλα την αλλη οπως οι απιθανοι οι καθηγηταδες στην ελλαδα που σε κλεινουν μεσα στο σπιτι σου και μεχρι και υποψηφιοι μπαινουνε με τον γιωργακη, τον τσιπρα και τον κουλη. Και μην τα λες μπουρδελοπανεπιστημια, επειδη δεν μπορεις να πας σε αυτα. Ειναι σοβαρα πανεπιστημια, δεν φταινε τα πανεπιστημια αυτα για αυτους τους προδοτες μου μας κυβερνανε. εδω ο ελληνικος λαος ψηφισε τον τσιπρα που εκανε καταληψη στο λυκειο του και σου φταιει το στανφορντ; και εγω δεν πιστευω οτι η οικογενεια μητσοτακη πηρε πτυχια απο το στανφορντ που λες εσυ. εγω ειπα οτι και οι λοιμοξιολογοι ειναι πολιτικοι σαν τους προδοτες που μας κυβερνανε και δεν θελουν την αντιθετη αποψη που εκφραζει ο ιωαννιδης.

    5. Στέφανε το ξανά ανεβάσανε και μάλιστα με τα like που είχε από πριν

    6. Ελπίζω Στέφανε να το έχεις σε αντίγραφο.Ξανά ανέβασε το…Όσες φορές και να το ρίξουν άλλες τόσες να το ξανά ανεβάζεις…Να το δούνε όσοι περισσότεροι μπορούν.

    7. Θα την ακούσουν καλά. Όλες οι έρευνες δείχνουν πως οι εγκληματικές οργανώσεις, βουλευτές-κόμματα – δικαιοσύνη – μμε, γίνονται πιστευτες μονάχα από ένα 12% του κόσμου. Έχουν πλήρως απαξιωθει, τους πήρανε χαμπάρι. Κλείσανε νοσοκομεία και πεθαίνει κόσμος, κόψανε τους μισθούς κόψανε τις συντάξεις, κατέστρεψαν βιομηχανίες έκλεισαν εργοστάσια, έφεραν ανεργία ανέχεια φτώχεια, εθνικές ήττες απανωτές, ο ποιο υπερήφανος λαός στον κόσμο γνωστός για τα κατορθώματα του χτυπιέται απο τους πράκτορες πολιτικούς του.

    8. Να εχετε πιστη ολοι σας,σε λιγο ολοι αυτοι θα ειναι ενα παρελθον για την Ελλαδα.
      Ηδη το εχουν καταλαβει και μονοι τους γι αυτο και πανικοβλητοι τωρα δεν ξερουν τι κανουν.
      Γι αυτο και οτι μετρα παιρνουν απο εδω και περα θα δειτε οτι ειναι ανουσια και χωρις εφαρμογη.
      Μερες μετρανε ολοι τους…
      Οτι εκαναν μεχρι τωρα ολοι τους μα ολοι τους ανεξαρτητως αν ηταν Πασοκ,ΝΔ,Συριζα η οτι αλλο…
      θα γυρισουν εναντιων τους!

      1. δεν είναι δημόσιο. είναι Μη καταχωρισμένο.
        αυτό μπορεί να οφείλετε σε κάποιες επιλογές που κάνει αυτός που έχει το κανάλι.

    9. Η παγκόσμια δικτατορία των πολιτών του κόσμου, ενώ πρόκειται για τον ερχομό των ναζι με την προβιά του προστάτη των.. ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του πολέμιου του ρατσισμού δείχνει τα δόντια της. Ο Χίτλερ τα ίδια με αυτούς έλεγε, Χίτλερ και πολίτες του κοσμου από κάτι ήθελαν να προστατευσουν τον κόσμο, σωτήρας ο Χίτλερ σωτήρες και οι πολίτες του κόσμου. Και ο Χίτλερ και η κοινωνία των πολιτών εφαρμόζουν ίδιες τακτικές. Έλεγχος των ΜΜΕ, διώξεις για όσους έχουν αντίθετη άποψη, ολοκληρωτικοι νόμοι. Η κοινωνία των πολιτών μελέτησε τον Χίτλερ και εφαρμόζει τις μεθόδους του. Οι ναζι πολίτες του κόσμου θα έχουν την ίδια μοίρα με το ίνδαλμα τους τον Χίτλερ. Ετούτη την ώρα νοιώθουν δυνατοί πως ένοιωθαν όλοι οι δικτάτορες στις δόξες τους. Νοιώθουν σίγουροι πως κανείς δεν πρόκειται να τους ανατρέψει και οι άνθρωποι είναι μια αβουλη μάζα αδύνατη να αντιδράσει. Ετοιμαστείτε για στρατόπεδα συγκέντρωσης αρνητων της κοινωνίας των πολιτών, βασανιστήρια και εκτελέσεις. Ο Χίτλερ αναστηθηκε με την μορφή του πολίτη τού κοσμου.

    10. Το έίδε χθές το βίντεο όλη η οικογένεια μαζί με 2 γείτονες που βλέπουν μόνο τα κανάλια της διαφθοράς. Τρελλάθηκαν οι άνθρωποι. Αλλά περισσότερο τρελλάθηκαν όταν τους έδειξα ότι την κατέβασαν την συμέντευξη. Και οι δυο είπαν με ένα στόμα: Νέα Δημοκρατία τέλος……………..
      Πείστε τους ανθρώπους πάνω από 65 χρονών για το τι συμβαίνει πραγματικά. Ξυπνήστε τους.

      1. μου δίνεις την ευκαιρία να πω ένα περιστατικό
        που μου συνέβη σήμερα σε ένα μαγαζί.
        κάποιος ηλικιωμένος 65 χρονών με απείλησε ότι θα πάρει τηλ. τους μπάτσους
        γιατί δεν φορούσα μάσκα. και όταν το ρώτησα γιατί να βάλω. μου είπε
        επειδή το λέει η κυβέρνηση. εγώ κάνω ότι μου πουν οι γιατροί αυτοί είναι
        υπεύθυνη για την υγεία μου, και όχι η κυβέρνηση.
        τέσπα να μην μακρηγορώ.
        το θέμα είναι ότι με απείλησε ο ρουφιάνος, και νόμιζε ότι θα με τρομάξει.
        για το πρόστιμο. δεν μάσησα του τα έχωσα γερά. ο κόσμος που ήταν γύρο μας ήταν με το μέρος μου. το θέμα είναι ότι μας έχουν βάλει να μαλώνουμε μεταξύ μας.
        εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ. δεν το γλιτώνουμε τον εμφύλιο.
        όχι μόνο στην Ελλάδα, άλλα σε όλες τις χώρες.

      2. ξέχασα να αναφέρω ένα ακόμα περιστατικό ενώ είμαι μέσα στο αυτοκίνητο μόνος
        έρχεται ένας γύρω στα 70 και δίνει μια μπουνιά στην πόρτα του αυτοκινήτου.
        λέγοντας γιατί δεν φοράς μάσκα.
        δεν έχει σωτηρία η χώρα από αυτούς. λυπάμαι πραγματικά που το λέω.
        άλλα για να αρχίσει η χώρα να ξυπνά, αυτοί η γενιά πρέπει να εξαφανιστεί.
        τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου καθημερινός, δύσκολα να τους πείσεις.

    11. Πάρε τη συζήτηση αυτή Στέφανε καντην CD μοίρασε την με την εφημερίδα σε όλη την Ελλάδα με εξώφυλλο ή μούφα του κορονοιου και να πάθουν πλάκα οι μασόνοι.

    12. χεχε, θέλουμε έναν δικηγόρο να μας επεξηγήσει τι σημαίνει η φράση-κατηγορία “ρητορική μίσους”… έτσι για να ευθυμήσουμε..

    13. Όσο υπάρχουν τα ιστολόγια της ΟΕΑ του Ιεχωβά και τα Ελληνικά Hoaxes το ίδιο θα συμβαίνει.Ειναι πιόνια του Σόρος.Και μάλιστα τον έναν από αυτούς για να μην μπορούν να τον πιάσουν τον έχουν μεταφέρει στη Γερμανία και διαμένει εκεί.

    14. Η διευθύνων σύμβουλος(CEO) του youtube είναι η Susan Wojcicki,εβραϊκής καταγωγής.Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.

    15. Ανακινηστε το θεμα, της διαχρονικης Νοθειας! Ετσι! Για να τους την σπασουμε!
      Υ.γ. Τις τελευταιες ημερες, δυσκολευομαι πολυ, για να μπω στην σελιδα! Και μολις μπω, η ταλαιπωρια, συνεχιζεται! Οπως και στο ΑΡΤ!

    16. Για οσους λενε για χουντα πρεπει να καταλαβετε πως : Πρωτον ο στρατος δεν εχει καμια σχεση σε οτιδηποτε συμβαινει, δευτερον η χουντα εστελνε αυτους τους δημοκρατες που ψηφιζετε επι δεκαετιες στα ξερονησια και τριτον η χουντα προσπαθουσε να σας προστατευσει απο αυτη τη παγκοσμια κομμουνιστικη δικτατορια που ειναι προ των πυλων. Οποτε αν θελετε να συγκρινετε το συγκεκριμενο συστημα διακυβερνησης με τη χουντα απλα ριξτε μια ματια στο κυβερνητικο προγραμμα του ΚΚΕ και τις δημοκρατιες αποφασεις των τελευταιων ετων. Δεν γινεται να συγκρινουμε την επανασταση των συνταγματων με αυτα τα δημοκρατικα απολειφαδια που στοχος τους ειναι η καταστροφη ολων των εθνων, της ομοιογενειας, της θρησκειας και τη κουλτουρα του καθε λαου.Τελος, καλο θα ηταν να καταλαβετε οτι η το συστημα της δημοκρατιας οπως το φανταζεστε πεθανει με το Περικλη χιλιαδες χρονια πριν.

      1. Η Χούντα προστάτεψε όλον αυτόν τον εσμό που σε κυβερνάει σήμερα επειδή ήταν κι αυτή του ίδιου μαγαζιού. Έπιασε κι έδειρε μερικούς για τα μάτια του κόσμου κι αυτό ήταν όλο. Τους μεγάλους τους άφησε όλους να φύγουν, από Καραμανλή και Μητσοτάκη μέχρι Παπανδρέου, κι αυτοί άγνωστο πώς ως εξόριστοι και φυγάδες από τη χώρα τους έκαναν μεγάλη ζωή στο Παρίσι και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Πώς; Γιατί; Δεν αναρωτήθηκες ποτέ για αυτό; Και να ήταν άραγε σύμπτωση ότι ήταν αυτοί πάλι, αυτοί και τα παιδιά τους, που ανέλαβαν τα ηνία της Μεταπολίτευσης;

    17. οσο μας μπριζωνουν και μας κοντραρουν τοσο θα αγριευουμε

    18. υπάρχει τρόπος να ρίξουμε και εμείς το youtube με drones
      και ο λόγος θα είναι.
      ΠΡΟΑΣΠΙΣΙΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
      ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ
      ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

    19. Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη Χούντα

    20. Ρητορική μίσους λένε οι Μασόνοι του κερατά.Λες και συζητούσανε για χούλιγκαν.

    21. Οσο εμεις οι πατριωτες σε ολο το δυτικο κοσμο εξακολουθουμε να χρησοποιουμε τα υποταγμενα στη νεα ταξη σοσιαλ αυτα θα συμβαινουν. Το facebook το twitter, youtube κτλ φιμωνουν οποια φωνη ειναι αντιθετη προς τη ορθοπολιτικη ατζεντα που προωθει η νεα ταξη και αυτο δεν θα αλλαξει ο,τι και να λεμε και να γραφουμε εμεις. Η μονη λυση ειναι ολοι μαζι οι αντινεοταξιτες σε ολη τη δυση να μεταφερθουμε σε ανταγωνιστικα σοσιαλ που δεν φιμωνουν την αληθεια. Αυτο θα τους πονεσει και θα επιφερει βαρυ πληγμα στην προπαγανδα τους.

    22. Ρε δεν ντρεποσαστε που στον ερντογαν και στον ζαεφ ειστε κοτες και εδω δεν αφηνετε την ελευθερια του λογου; αλλα οταν συχνωτιζεστε με το κκε, τον σταλιν θα εχετε προτυπο. Αντε αδωνι, μαζι με τον παπαδημουλη να πατε παρεα στο τζαμι. Γιατι απο δεξιο δεν θα βρειτε ψηφο στις επομενες εκλογες. Αφηστε ρε ελευθερη καθε αποψη, σας εφερε ο κοσμος στην εξουσια για να απαλλαχθει απο τους προδοτες του συριζα και εσεις ανοιξατε το τζαμι και ριχνετε την συνεντευξη λες και ειμαστε στην ρωσια του σταλιν. Παραιτηθειτε ρε ανθελληνες.

    23. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ..ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    24. ΒΡΩΜΑ Κ ΣΑΠΙΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    25. μονο που εκαναν αυτη την κιμηση παραδεχονται οτι κοροιδευουν την κοινωνια

    26. Αυτα που κάνει αυτή η κυβέρνηση, ο σύριζα δεν τα έκανε! Τραγική η κατάσταση της νδ

    27. Στέφανε τά μαντόσκυλα τού Κούλη Αλικάκος Ελληνικά HOAXES αφρίζουν καί ονομάζουν τήν αλήθει “ρητορική μίσους”Η πράγματι συγκλονιστική εκπομή σου μέ τόν καταπληκτικόν νομικό Νίκο Αντωνιάδη δειχνει αποτελέσματα.Ο Κούλης ο γουρλομάτης καί η συμμορία του αλαφιάστηκαν.γιά αυτό έβαλαν τό πουλημένο κάθαρμα τόν χαμούρα από τήν Λάκωνία τόν Αλικάκο νά σέ λογοκρίνη.Ομως όλα μάταια.
      Ενα παλιό τραγούδι.”Οί ιδέες είναι ελέυθερες”
      “Οί ιδέες είναι ελεύθερες
      κανείς δέν μπορεί νά τίς μαντεψει
      πετούν από μπροστά μας
      σάν σκιές τής νύχτας
      κανένας άνθρωπος δέν μπορει νά τίς ξέρει
      κανένας κυνηγός δέν μπορεί τίς πυροβολήσει
      Τούτο παραμένει:Οί ιδέες είναι ελεύθερες”
      Γιάννης Λάκων

    28. BRIGHTEON ΣΤΕΦΑΝΕ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

      ΚΑΙ ΤΟ BITCHUTE ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.

    29. ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ!!!!
      ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!!

    30. Ποια ρητορική μίσους; Αυτοί τα έχουν χάσει τελείως. Νομίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν άβουλα κασετόφωνα που το μόνο που θα κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν αυτά που θέλει η κυβέρνηση.

    31. Μ αρέσει η αιτιολογία περί ρητορικής μίσους!!
      Τους χτύπησε η κορωνοβλακεία κατακεφαλα!!

    32. Είναι αδίστακτοι και αποφασισμένοι να πνίξουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στα σχεδιά τους. Δεν επιτρέπουν να ακούγονται διαφορετικές απόψεις και θα κάνουν ότι χρειαστεί για να μην ακουστούν. Κυριευμένοι από δαιμονικά πνεύματα πλέον δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα και γίνονται όλο και πιο επιθετικοί. Χρειαζόμαστε ένα καινούργιο Πολυτεχνείο για να πέσει η χούντα.

      1. Εσύ νομίζεις ότι η χούντα έπεσε από το Πολυτεχνείο;

    33. Σκέψου να έλεγε ο Αντωνιάδης κι ο Στεφ ότι είναι και κατά όλων των εμβολίων το θα κάνανε!! Θα βάζανε χειροβομβίδες γύρω από
      το μακελειό!!

    34. Ανεβαστε τα στο Ρωσικο YANDEX που εινια ΠΙΟ Δημοκρατικο και ΕΛΕΥΘΕΡΟ…
      Οχι σαν τους σάπιους δυτικους ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ…

    Comments are closed.