ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ. «Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΘΑ…»

    Κοινοποίηση:
    ios

    Στη διάρκεια αλλά και τα χαρακτηριστικά της πανδημίας του κορονοϊού εστίασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης (8/4) ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

    Μιλώντας σε εκπομπή του Mega εξήγησε πως βάσει των δεδομένων της Κίνας «η επιδημική καμπύλη διαρκεί μερικούς μήνες. Στην Ελλάδα επιπεδώθηκε με τα μέτρα που πήραμε. Όμως αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο», προσδιορίζοντας το διάστημα αυτό από 2,5 έως και τρεις μήνες.

    «Από 15 Μαΐου και έως το τέλος του μήνα, ελπίζουμε η επιδημική καμπύλη να είναι στην μέγιστη κατωφέρειά της» τόνισε επισημαίνοντας πως ακόμα δεν είναι γνωστό πως θα συμπεριφερθεί η επιδημία στην Ελλάδα.

    «Ένα μικρό θαύμα πέτυχε η Ελλάδα μέχρι στιγμής στην Ευρώπη ως προς την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Καλό είναι να το διατηρήσουμε» δήλωσε ο καθηγητής πνευμονολογίας.

    Κάνοντας ειδική αναφορά στο ενδεχόμενο της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στη χώρα, πρότεινε, να δουν οι ιθύνοντες πώς θα λειτουργήσει αυτό στις άλλες χώρες, σε πρώτη φάση.

    Αναφέρθηκε επίσης και στο αν θα πρέπει να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία λέγοντας:

    «Η πρώτη επιβράδυνση της καμπύλης και του επιδημικού κύματος συνέβη απ’ όταν έκλεισαν τα σχολεία και έπειτα. Εάν η χρονική χρονιά πηγαίνει καλά με τα εξ αποστάσεως μαθήματα, θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Αγαπητέ Μηνά αυτό είναι το success story, θα αλλάξουν τον γηγενή πληθυσμό με έναν που “ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ DNA” και δεν θα αρρωσταίνει, θα εργάζεται για 300 ευρώ το μήνα, δεν θα χρειάζεται ένσημα, θα καθαρίζει μπανιέρες, θα ξεβουλώνει νεροχύτες και γενικά θα συμφέρει στα σχέδια της Ν.Δ. ή της Νέας Τάξης Πραγμάτων κλπ

    2. Γιατί δεν παρουσιάζετε συνεντεύξεις του καθηγητού πνσυμονολογου της ιατρικής σχολής της Θεσσαλίας Γουγουλιανη; και έναν ιατρό δικαστή Κύπριο δεν θυμάμαι το όνομα του, όπου αποδεικνύουν ότι όλο Υτο είναι μια νεοταξικη απατη

    3. ΑΡΚΕΤΟ ΣΑΝΟ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ’ΑΛΛΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ…ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ EBOLA ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ…ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 800 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ

    4. Η Ελλάδα δεν πέτυχε τίποτα με τα μέτρα. Είμαστε οι πρώτοι σε θανάτους στα Βαλκάνια. Απλώς ο ιός είτε λόγω κλίματος, είτε λόγω εμβολίου της φυματίωσης δεν είναι δυνατός στην Ελλάδα. Και καθόλου μέτρα να μην είχαν πάρει, αν είχαν σταματήσει την Alitalia και έβαζαν όσους επιστρέφουν απο το εξωτερικό σε καραντίνα δεν θα είχαμε ούτε μισό κρούσμα.
      Απέτυχαν παταγωδώς και παίρνουν μέτρα να μην καταρρεύσει το ανύπαρκτο σύστημα υγείας στην Ελλάδα ενώ έδωσαν εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια για να μη γαυγίζουν και να μας παρουσιάζουν τις “επιτυχίες”. Την ίδια στιγμή η Ντόρα ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον πληθυσμό με λαθρομετανάστες ξεκινώντας απο τα χωριά της Κρήτης.

    5. Ασε ρε καθηγητα τα τρελά σου. Οποιος φοβάται ας μείνει κλειδωμένος σπίτι του και ας μην μάς κάνει παρέα εμάς τούς λεπρούς που θα είμαστε έξω. Αρκετά με τον καθένα μ@@@@@ που βγαίνει στα πληρωμένα με 13.000.000 ευρώ ΜΜΕ για να τρομακρατουν τον κόσμο. Τάχα σάς έπιασε ή συμπόνια και το ενδιαφέρον μην αρρωστήσουν οι πολίτες. Εσείς οι ίδιοι είσαστε που φωναζατε κάποτε πόσο καλά είναι τα μνημόνια και αν δεν μπούμε θα καταστραφεί ή ζωή μας. Εσείς οι ίδιοι κάνατε τον κόσμο με την τρομοκρατία να αυτοκτονεί και τώρα δήθεν θέλετε το καλό μας. Αλλά τέτοιος μ@@@@@ς λαός καταντήσαμε που δεν σάς αυτοκτονουμε όλους εσάς να ηρεμήσουμε. Αν κάνουν νεκροτομη σε αυτούς που τελικά μάς λένε ότι πέθαναν ,αμφιβάλλω αν βρεθεί έστω και ένας να απεβίωσε από τον κορόιδο ιό.

    6. Είμαστε φυλακισμένοι σπίτι μας. Αναρωτηθείτε ποιόν εξυπηρετεί αυτό. Η αλλιώς, πως θα μας εμποδίσουν να αντιδράσουμε:

      1. Στην εγκατάσταση 5G δικτύου
      2. Στα 28 χοτσπότς των λαθρόρκ
      3. Σ’ένα πιθανό νέο μνημόνιο
      4. Στην επιβολή νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που έρχονται!

      Καταλάβατε τώρα;;; Επίσης, ο χοντροbenny μίλησε στο OPEN ανοιχτά και δημόσια για εμφύτευση τσιπάκι! Δείτε το βίντεο!

      1. Μάστορα σε όλη την ανθρωπότητα υπάρχει ο ιός. Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριουδάκι. ΞΥΠΝΑ. Και ποιό τσιπάκι; Λες να κάτσουν οι Κινέζοι, οι Ιρανοί, οι Ρώσοι, οι Ινδοί κλπ να τσιπαριστούν; Και αν πάρεις ηλεκτρονική ταυτότητα θα γίνει τι ακριβώς; Τίποτα. Αν είχες δράμι μυαλό θα ήξερες πως η ιδιωτικότητα σου κινδυνεύει πιο πολύ απο το κινητό παρα απο τις ηλεκτρονικές ταυτότητες με τις οποίες δεν αλλάζει τίποτα. Τέτοιες θεωριούλες βγαίνουν για να αποβλακώνεται ο κόσμος και να ψάχνει σε ηλεκτρονικές ταυτότητες και ανύπαρκτα τσιπάκια και να μην βλέπει το κινητό, το facebook κλπ όπου εκεί είναι όλη η ουσία.

        1. @Μηνας η αλήθεια είναι κάπου στην μέση………Ο πλήρης έλεγχος των πάντων εξυπηρετεί την ΝΤΠ η οποία βρίσκεται παντού……

        2. @ Μηνάς, Ξύπνα εσύ και δες όλη την αλήθεια! Ελπίζω οτι απλώς δεν ξέρεις! Αυτά που είπα είναι αλήθεια, είτε το θες είτε όχι! Με την ηλεκτρονική ταυτότητα σ’ελέχουν καλύτερα! Η αλλιώς, αν δεν το ξέρεις, πάμε για ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ μετρητού χρήματος και αντικατάσταση του με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες! Αυτά τα ξέρεις; Αν όχι, να μη μιλάς και να μην πετάς επυπνάδες τύπου “ΞΥΠΝΑ” χωρίς να έχεις κάνει την παραμικρή έρευνα!! Δες το 15λεπτο βίντεο Smartcard 2005 για να καταλάβεις τι εννοώ και μου μας πάνε! Απ’την άλλη, Χίο, ανέβασε παρακαλώ τι μας ετοιμάζουν με τις ηλεκτρονικές ταυτότηες. Συγκεκριμένα, το βίντεο “Smartcard 2005” απ’το Youtube. Έχει και με Ελληνικούς υπότιτλους

    7. Μα και μόλις τελειώσουν τα μέτρα δε σημαίνει ότι τελείωσε ο ιός δυστυχώς. Αυτό μπορεί να το καταλάβει και ένα μωρο. Πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι και προσεχτικοι. Δε χρειάζεται να μας το πει κανένας καθηγητής. Τουλάχιστον ας μας μείνουν και οι σωστές συνήθειες υγιεινής.

    8. ολα τα κανουν γιατι μετα την πανδημία να φερουν το χαραγμα και τωρα τι μας λεει ο καθηγητης εγω δεν τους πιστευω αλλο και γι αυτο εβγαλαν τον κορονοϊό να τσιπαρουν ολον τον πλανητη για να μας ελεγχουν τωρα τι λεει ο καθενας τους ειναι αρλουμπες

    9. Δουλεια να εχουνε η γιατροι?? αρχισαν την γνωστη ιστορια αμα πας σε γιατρο κατι θα σου βρει… δεν γινετε…!! το τραβανε… τους βολευει αυτη η κατασταση.

      Περιμενετε εκει στο CDC και θα σας κανει να παραμιλατε ο τραμπ.

    10. Τελικά κ. Καθηγητά ο ιός ξεκίνησε από την Κίνα η από τα Νηπιαγωγεία της Ελλάδας ;

    Comments are closed.