ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ “ΜΕΜΕΤΙΑ” ΟΙ ANONYMOUS GREECE – ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 1664 ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ…(ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    1567777365_anonimoi

    Οι Anonymous Greece, έκαναν ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό, στην οποία αναφέρουν ότι κατάφεραν και έσπασαν κωδικούς, αποκτώντας πρόσβαση στην παρακολούθηση 1664 απομακρυσμένων Τουρκικών δορυφόρων αλλά και στο σύστημα ελέγχου της Εταιρίας Ηλεκτρικής Ενέργειας της Τουρκίας.

    Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας, που η τεχνολογία έχει μπει παντού και σε πολλές περιπτώσεις έχει πρωτεύοντα ρόλο,να έχεις πρόσβαση σε τόσο σοβαρές πληροφορίες για μία χώρα, με την οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθείς σε κάποιου είδους σύρραξη.

    Οι Anonymous Grrece στην ανάρτησή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά :

    1. Πρόσβαση σε κεντρικό υπολογιστή που ελέγχει 1,664 απομακρυσμένους δορυφόρους της Τουρκίας.

    2. Πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου της Euas Turkey ( Εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας )

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Μην ακουω μπαρουφες …
      Οταν καποιος εχει εναν σκοπό
      Τον πραγματοποιει ,δεν τον βγαζει στη φορα..
      Και δευτερον τοσοι δορυφοροι , δεν υπαρχουν
      σ ολο το στερεωμα…..

    2. Αςυποθεσουμε οτι ισχυουν αυτα που λενε γιατι το ανακοινωνουν Εργα οχι Λογια

    3. ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΡΕΧΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ “ΧΑΚΑΡΟΥΝ” ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ANNONYMOYS GREECE

    4. Η σταλινική Γερμανία να λες , σταλινική πρόκληση, και όχι η ναζιστικη , η πραγματικότητα που ζούμε είναι αυτή που επέβαλλαν οι νικητές….. , καλά σου λέει ο Λευκή Ήπειρος , ανιστόρητε…

    5. Χααχααχαα χα! Εγώ μπήκα στην κρεβατοκάμαρα του Ερτογαν με πρόσβαση στο Λίλι του και τώρα δεν του σηκώνεται πια , έχω τον έλεγχο. Τι ; Δεν το πιστεύετε;

    6. 1664 δορυφόρους; Όλο το σύμπαν μαζί με τους εξωγήινους δεν έχει τόσους δορυφόρους, τι παπαριές λένε… χαχαχαχα Από την άλλη αφού απέκτησαν πρόσβαση γιατί δεν τους έθεσαν εκτός λειτουργίας ή μερικώς και γιατί δεν έριξαν και την τουρκία στο σκοτάδι μιας και απέκτησαν και έλεγχο την εταιρία παραγωγής ενέργειας τους; Να βγω και εγώ να πω πως έκανα βουντού και έπεσε το μουστάκι του Ερντογάν..Έλεος ρε παιδιά μην ακούτε τι γράφει ο κάθε γραφικός..

      1. Σσσσσσσσσσσιγα θά τούς χαλασεις την ωρα τού φραπέ.
        Πάντως συμφωνω μαζι σου.

    7. Δεν γίνεται να παρέμβουν στα πολεμικά πλοία και στα αεροπλάνα τους; Επειδή το ελληνικό λιμενικό κάνει τους συνοδούς των Τούρκων μόνο και πάντα διακριτικά για να μην νευριάσουν. Που φτάσαμε! Να καθαρίζουν οι ανώνυμους για τα χάλια μας. Μήπως υπάρχει κανένας που να κάνει τηλεκίνηση να πάρει τον Ερντογάν και να τον πετάξει στην μαύρη τρύπα του Γαλαξία να ησυχάσουμε.

    8. Αυτα δεν τα λες τα κανεις δευτερολεπτα πριν το μπαμ.

    9. Οι γερμανοι ναζι της μερκελ πριν λίγο είπανε πως θα πρέπει ο Μητσοτάκης να κάτσει στο τραπέζι άνευ όρων, αλλά αφότου το τουρκικό πλοίο τελειώσει την δουλειά του εντός Ελλάδος!!!!!!!!!!!!!!! Διάλογος λένε όταν αποφασίσει να φύγει το ορουτς ρειτζ. Και δίνουν ημερομηνία 23 αυγουστου!!!! Ούτε οι Γερμανοί να κάνανε την έρευνα.. Μια φορά ναζι, για πάντα ναζι. Όχι στον διάλογο με την Αγία Σοφία τζαμί και τις παραβιάσεις και εισβολή του μογγολου στη χώρα μας. Και να ξέρετε κάτι. Όταν οι ναζι του Βερολίνου μιλάνε για διαλόγους και εκεχειριες με τους Τούρκους, αυτό σημαίνει πως στο πεδίο οι μογγολοι τα έχουν βρει σκούρα. Όχι στον διάλογο με φασίστες Τούρκους και ναζιστες γερμανους.

      1. Η Μέρκελ υπήρξε παλιά στην ΚΝΕ της Γερμανίας. Όλο το Γερμανικό Τραπεζικό σύστημα ελέγχεται απο τους Εβραίους Τοκογλύφους. Εάν υπήρχε ναζισμός στην Ευρώπη δεν πατούσε πόδι Μογγόλος και Αράπης στην Λευκή Ήπειρό μας. Παρακαλώ πολύ μην αναπαράγετε συστημικές μπαρούφες, μελετήστε και αποκτήστε κριτική ικανότητα..

        1. Ποιος χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ;
          Οι Εβραίοι έχουν πιάσει όλα τα πόστα, δεν υπάρχει τίποτα χωρίς τους Εβραίους.
          Από θρησκείες μέχρι ιδεολογίες είναι δικά τους δημιουργήματα…
          Διαβάστε λίγο βαθύτερα, όχημα μόνο τα πάνω πάνω…

          1. Ο Adolf Hitla εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το καπιταλιστικό σύστημα της εποχής. Έκλεισε συμφωνίες με επιχειρηματίες και τους χρησιμοποίησε πανέξυπνα για να δημιουργήσει περισσότερες μονάδες παραγωγής όπλων ενάντια στον εγκληματικό αριστερισμό. Ο ”πόλεμος ενάντια στο μπολσεβικισμό” όπως είχε επίσημα ονομάσει τον β’ παγκόσμιο πόλεμο θα είχε κερδηθεί εάν είχε προλάβει να βγάλει εις την γραμμή παραγωγής τα Υπερόπλα του, σε αυτό ακριβώς το λόγο εβασίζετω η προσδοκία της δημιουργίας του Ράιχ των 1000 ετών. (πράγμα που οι άσχετοι δεν γνώριζαν και το χρησιμοποιούσαν σαν επιχείρημα ότι ήταν τάχα τρελλός).

            1. Ιστορική αλήθεια.
              Η ναζιστική Γερμανία ήταν σύμμαχος των Μπολσεβίκων όταν συνυπέγραψαν το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ και τα έσπασαν όταν οι Μπολσεβίκοι εισέβαλαν στην Ρουμανία.
              Ο Χίτλερ φοβούμενος την κατάληψη της περιοχής των πετρελαίων από τον Κόκκινο Στρατό, επιτέθηκε επειδή ο στρατός του εφοδιαζόταν από τα Ρουμάνικα πετρέλαια.
              Ότι και καλά ήταν και πόλεμος ιδεολογίας είναι παραμύθι,όπου μιουν τα φράγκα δεν υπάρχουν ιδεολογίες.Επίσης ο Χίτλερ ήξερε ότι σε περίπτωση που γονάτιζε τους Ρώσους οι Άγγλοι θα συνθηκολογούσαν με την μία και τότε θα ήταν ο κυρίαρχος όλης της Ευρώπης.
              Οι ιδεολογιες και οι θρησκείες είναι δημιούργημα της ελιτ για τον κοσμάκη και βάλανε σε πλήρη εφαρμογή το διαίρει και βασίλευε.

      2. Oι αριστερούληδες χαρακτηρίζουν ότι δεν τους αρέσει ναζιστικό. Έχουν μια εμμονή σε αυτήν την λέξη.
        Απλώς να θυμούνται ότι οι ναζί ήταν φανατικοί σοσιαλιστές και αντικαπιταλιστές. Σχεδόν ίδιοι δηλαδή.
        Και οι δυό τους διάβαζαν τον κωλογερμαναρά πρόγονο και παππού της Μέρκελ, Μάρξ μέλος της μασονικής στοάς του Βάισχαουπτ.
        Πάντως εγώ όταν ακούω για Ναζί σκέφτομαι σοσιαλισμό, κομμουνισμό, Στάλιν κτλπ…….
        Αριστερά πανούκλα…….
        ΥΓ, ο Χίτλερ δεν ήταν εθνικιστής, ήταν σοβινιστής όπως και ο Στάλιν.

        1. Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη ΕΛ ότι ο Χίτλερ ήταν Σωβινιστής. Δεν το είχα σκεφθεί ποτέ αλλά πάντα κάτι με ενοχλούσε στο ζήτημα Χίτλερ,όπως το παρουσιάζουν! Μπράβο Γιάννη..Έδωσες μια άλλη οπτική!
          Γηρασκω αεί διδασκόμενος!
          Όμως,πρέπει να είχε και μια δόση τρέλλας με Εωσφορικο πεισμα..Διότι μεγάλοι Στρατηγοί του,τον είχαν ενημερώσει για την καταστροφική πορεία της Γερμανίας.
          1664- μου αρέσει η ακρίβεια σας- δορυφόρους δεν έχουν όλες οι Υπερδυνάμεις μαζί!!!
          Πάντως,καλό..Μου πέσαν κάτι επιπλέον τρίχες από το δυσμοιρο κεφάλι μου!!!! Ε,ρε γλέντια!

    10. Οι anonymous greece είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !
      ΠΡΟΣΟΧΗ , οι (παγκόσμιοι) anonymous που μας δείχνουν τα κανάλια είναι πιόνια του συστήματος,
      Βγήκαν και στήριξαν μέσω βίντεο το αριστερό κίνημα Black Lives Matter !

      1. και είχα αυτή την απορία γιατί άλλες χακερίστικες ομάδες τελικά διαλύθηκαν μετά από συλλήψεις, αλλά ποτέ δε συλάβανε μέλος των anonymous.

    11. Αδύνατον να έχει η Τουρκία 1664 δορυφόρους…
      Κάποιο λάθος έχει γίνει εδώ…
      Μπορεί να είναι αναμεταδότες (ο κάθε δορυφόρος έχει πολλούς).

      Απ’ ότι είδα οι δορυφόροι που έχει η Τουρκία είναι γύρω στους 13.
      https://www.n2yo.com/satellites/?c=&t=country

    12. Τι περιμένετε ρε ανόνιμους;;;βούρ στον πατσά!!!

    13. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝΕ ΑΛΛΙΩΣ , Ο ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ , ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

    Comments are closed.