ΞΕΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: “ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ 168 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ;;” ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 9ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ – ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ – “ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ” – ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟΥΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Συγκλονίζει το κλάμα της μητέρας της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα: «Δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου και μας έκοψαν και το ρεύμα»


    Έκκληση για βοήθεια κάνει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε σε φούρνο στη Ρόδο από την πείνα.

    Την ίδια στιγμή ζούμε αυτά στην Ελλάδα

    «Τζάμπα λεφτά , Σάμος»! Τον θυμάστε;; Δείτε πόσο κοστίζουν οι μετανάστες στην Ελλάδα: Πόσα χρήματα παίρνουν κάθε μήνα – Ποιος τα πληρώνει

    Η τραγική μητέρα, η οποία είναι μία άνεργη ξενοδοϋπάλληλος, μιλώντας με σπαρακτική φωνή  στο Μega, εξήγησε πώς έφτασε σε αυτό το τραγικό σημείο και ανέφερε ότι αναζητεί εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δύο κορίτσια της.

    Όπως ανέφερε, τα ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά και κανείς δεν γνωρίζει αν, πόσα και υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν και πόσους τελικά εργαζόμενους θα απορροφήσουν.

    Αποκάλυψε δε πως σήμερα έκοψαν και το ρεύμα από το σπίτι της. Δεν έχω κανένα εισόδημα από πουθενά. Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω να φάει, είπε η μητέρα.

    «Δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου. Είμαι απλήρωτη, δεν μπορώ να μπω ούτε σε αναστολή εργασίας. Τι να κάνω; Τι να προσφέρω στα παιδιά μου», είπε η απεγνωσμένη μητέρα και αναρωτήθηκε πως μπορεί με 4.000 το χρόνο να ζήσει μια οικογένεια.

    Απευθυνόμενη στους 300 της βουλής ρώτησε αν μπορούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με το επίδομα

    «Λόγω των συνθηκών που ζούμε δεν είχα χρήματα να πάρω στο παιδί αυτό που ζήτησε και το παιδί μου λιποθύμησε. Εργαζόμουν σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Το παιδί λέει “μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;”», είπε η κ. Μαρία.

    Όπως ανέφερε, έχει λάβει μόνο τα 800 ευρώ που δόθηκαν στους πληγέντες και τίποτα άλλο.

    «Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα, διαζευγμένη. Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 1000 ευρώ, και μπορούσα και ζούσα τα παιδιά μου μια χαρά. Τα έβλεπα αυτά στην τηλεόραση και θλιβόμουν και να που έφτασα και εγώ σε αυτή την κατάσταση. Ο πατέρας δεν συμπαρίσταται. Το χειρότερο είναι να βλέπει η μάνα να πέφτει το παιδί της. Έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες», συνέχισε τη συγκλονιστική της μαρτυρία.

    «Απευθύνθηκα στο σωματείο να ρωτήσω πότε θα πάρουμε αυτά τα 533 ευρώ. Μου είπαν ότι πρώτη του μήνα θα ανοίξει η πλατφόρμα. Δεν τα έχω πάρει ακόμα. Πρώτη του μήνα. Και αν θα ενταχθούμε μέσα. Διαφορετικά θα πάρω τα 480 που θα δώσει ο ΟΑΕΔ για τρεις μήνες, και 168 ευρώ που είναι το Α21 που τα περιμένω πώς και πώς», εξήγησε.

    Σχετικά με το αν ζήτησε βοήθεια, η ίδια απάντησε ότι «δεν το έκανα. Είπα ότι είναι κάτι παροδικό. Θα περάσει. Σκέφτηκα ότι είναι και άλλες μητέρες σαν και εμένα. Αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι το παιδί μου θα πέσει ξερό κάτι. Είπα είναι κάτι παροδικό. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε δυσκολίες και είχα ξαναπεράσει. Αυτή τη φορά ήταν πολύ δυνατό αυτό που συνέβη. Το χειμώνα ήμουν με το επίδομα ανεργίας, περίμενα να ανοίξει η σεζόν».

    «Αυτή τη στιγμή βρέθηκε η κ. Μανιά, μου έδωσε κάποια τρόφιμα για τα παιδιά, να είναι καλά ο Σύλλογος. Πραγματικά αξίζει αυτή η γυναίκα. Δεν ήθελε τίποτα, ούτε χαρτιά ούτε εκκαθαριστικά. Η κατάσταση είναι τραγική. Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους 300. Αν μπορούν να ζήσουν με 168 ευρώ κάθε δύο μήνες. Μόνο αυτό θέλω να πω. Όλοι είναι βολεμένοι, είναι μια χαρά. Τα δικά τους παιδιά δεν πεινάνε. Του λαού πεινάνε. Και δεν είμαι η μοναδική», ανέφερε με τη φωνή της να λυγίζει.

    «Λέω τι έκανα, έφερα στον κόσμο τα παιδιά για να πεινάνε; Το κοριτσάκι να μου ζητάει να φάει και να της λέω κάνε υπομονή να πάρω τα 533 ευρώ», καταλήγει.

    Διαβάστε και

    ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜEGA! EΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 9ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ..!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΕΒΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
      Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ. ΠΕΙΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΧΙΛΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ. ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΛΟΝ ΚΑΤΑ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΠΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.
      ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΠΡΩΤΟΝ: Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΡΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΠΠ. ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΑ ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΥΝΙΑΚΑ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΠΑΡΑΣΚΗΝΗΑΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ 30
      ΑΡΓΥΡΙΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΣΥΝΕΒΑΛΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝΑΤ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
      ΤΡΙΤΟΝ: ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΛΙΔΑΤΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΧΙΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    2. ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΑΣΤΑΚΟΥΣ,ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ,ΣΟΛΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΑ.ΟΥΣΤ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    3. …Εγω ειμαι εδω και καιρο υπερ της βιας…παρτε ολοι τα οπλα και πηγαιντε αδειαστε τα πανω τους!!…δεν καταλαβαινει απο αλλο τροπο η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ!!!

    4. Βρωμια και δυσωδια Ο Ελληνικος λαος ειναι σε τραγικη κατασταση και οι υπευθηνοι κοιτανε ποια οφσορ ακομη καιΜΚΟ θα αρπαξουν Δεν υπαρχει κανενας σαυτο το κοκρατος να επεμβει επιτελους

    5. Η μανα δεν είχε τροφή για το παιζί της αλλά ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ!
      Τα Λαθροπιθηκια που μας κουβαλανε δεν κάνουν και τπτ άλλο!!!!

    6. Η υπόλοιπη Ευρώπη πληρώνει επίδομα αρκετό για να ζήσεις μέχρι να βρεθεί εργασία η Ελλάδα που τα πάει αυτά τα χρήματα αναρρωτηθηκατε; Όπως των μεταναστών τα ίδια πρέπει να παίρνουν και οι Έλληνες ξυπνάτε μας κλέβουν την ζωή μέσα από τα χέρια μας πρέπει κάποιοι Εισαγγελικοι λειτουργοί να ενεργήσουν νόμιμα γιατί ο κόσμος δεν ξέρει αυτούς τους νόμους,βγάλτε στη φόρα κε Χιο

    7. Ρε παιδιά δουλοπάροικοι είμαστε.Αντί να είσαι άνεργος σε παίρνουν 4ωρο (συνταξη στα 140:)δουλευεις 8ωρο η βγάζεις την δουλεια του 8ωρου με 330 ευρώ. Χωρίς πλάκα εαν δεν γίνει ταξικός αγώνας με οτι μεσο χρειαστει,δεν μπορεί να υπάρξει πατρίδα ουτε θρησκεία γιατί τα ελεγχει η πλουτοκρατία.

    8. δυστυχως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας,μας εχει μεινει απο την 400 χρονων σκλαβια,τα θελει ο κωλος μας.
      αυτα τα 300 σκουπιδια της βουλης επρεπε να ειναι παλουκωμενα ολα στην ομονοια
      οπουδηποτε αλλου θα ειχε ξεσηκωθει ο λαος,μεχρι και στην κινα ξεσηκωθηκαν πριν αρκετα χρονια,τοτε που το εργατικο προλεταριατο κατεσφαξε τον εργατη ο οποιος υποτιθεται οτι κυβερναει…………….
      ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
      κακως ο χιτλερ εκανε σαπουνια τους εβραιους,εμας επρεπε να κανει,μπας και χρησιμευσουμε καπου.

    9. ο κολοτραγος μητροπολιτης δωδεκανησου τι κανει? μαζευει τα πακιστανα στις εκκλησιες για να παιζουνε μακρια γαιδουρα με το παπαδαριο,? Πηγαινε εσυ να ακουμπας το υστερημα σου στο παγκαρι για να το παιρνουν οι
      μουσατοι ψαλιδοκοφτες πισωγλεντηδες και αντι να ταιζουν φτωχα Ελληνοπουλα και απορες Ελληνικες οικογενειες να κανουνε βολτα με τα κοτερα στο Αιγαιο και μπανακια στις ακρογιαλιες…Ξεφτυλες κρατος & εκκλησια ..Αν ηταν κανενας καζαγκουγκου η μπαγκλας να δεις αμεσως

    10. ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΌΝΟ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ!!!
      (Όταν δεν μπορούν πλέον οι σκλάβοι να δουλεύουν τους αφήνουν στην τύχη τους)
      ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ ΜΌΝΟ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ!!!
      (Όταν σταματήσουν τα “πακέτα” να δούμε τι θα γίνει, μιας και δεν τους μαθαίνουν , έστω και τυπικά να προσφέρουν κάτι γι’αυτό τον τόπο!)

    11. Αμάν μωρέ!!! Η ψυχή μας πονάει… Δημοσιεύστε φορείς, λογαριασμούς, να βοηθήσουμε…

    12. Κουλη θέλατε!!! και είναι μόνο η αρχή…. σε 3 μήνες θα πάρουν και τα σπίτια.. δεν βάλατε μυαλό με ΣΑΜΑΡΑ ξανά τους ίδιους φέρατε μάλιστα τον κουλη ο χειρότερος όλων…. τώρα γιατί κλαίτε!!!

    13. Προδότες αλήτες. Για τους λαθρεους υπάρχουν επιδόματα για αυτήν τη μητέρα ψίχουλα.

    14. Στην εκπομπή της κουτσελινη στο star θα τηλεφωνήσω μηπως μπορούν να δώσουν πληροφορίες,οποίος μπορεί ας κάνει το ίδιο.Δυο παιδιά υποφερουν(πολλά περισσοτερα)ας κάνουμε όλοι ότι μπορούμε.

    15. το πρόβλημα δεν είναι μόνο η ανεργία είναι και οτι μόλις χωρίζει ένα ζευγάρι η μάνα μεγαλώνει τα παιδιά μόνη της…η πολιτεία είναι απούσα και ο σύζυγος κάνει τη ζωη του και η μανούλα παλεύει…

      1. Η γυναίκα άμα θέλει παίρνει το παιδί όπου συμβαίνει τις περισσότερες φορές
        Αλλά οποίο και αν ει αί το αποτέλεσμα ενός χωρισμού ο άντρα εκπληρώνει πάντα την γυναίκα η την χείρα αν πεθάνει οπότε τελείως ρατσιστικό και φεμινιστικό το σχόλιο σου κούκλα

    16. Ναι αλλά ο Τσίριζα όταν στήριζε τους και καλά πρόσφυγες εσυ δεν ξεσηκώθηκες….
      Και να σου πω και το άλλο; Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας ρίχνουμε τα μούτρα μας και ζητάμε από τον φούρνο να μας δώσει τα χθεσινά ψωμιά και τυρόπιτες (αφού τα πετάνε), πηγαίνουμε στην εκκλησία σε συγγενείς, φίλους, συλλογο γονέων και κηδεμόνων, δήμο, νομαρχία κτλ κτλ
      Αν δεν θελουμε να ρίξουμε τα μούτρα μας τα παιδιά την πληρώνουν…. και εγώ ζητάω βοήθεια πολλές φορές από φίλους και συγγενείς, τα ρίχνω τα μουτράκια μου μια χαρά προκειμένου να φάνε τα παιδιά μου….

    17. Αναρωτιεμαι τι να σκεφτεται αυτη η γυναικα, οταν βλέπει τις ορδες των λαθρο να στεκονται στα ΑΤΜ και να μας κουνανε στα μουτρα τα 500αρικα που βγαζουν με τις καρτουλες τους.Που γυριζουν στα ωραια μισθωμενα διαμερισματακια τους με το ρευμα, το ιντερνετ κ ολα τους τα καλα!Κ να πετανε κ οσα γευματα δεν τους αρέσουν!
      Αχ συγγνώμη κ.Ευαγγελάτο!Ειμαι ρατσιστης ε;;
      Ντροπη σας παλιοπροδοτες!

    18. Ρε Τρελοκουνελε αυτο βρηκες να πεις, οτι πειναει το 9νο, γιατι η προσοχη τους ειναι στραμενη σε μερικους υπερηλικες;;;;;;;; Οι υπερηλικες ειναι η αιτια η τα επιδοματα που δινουν οι αθλιοι στους λαθροεισβολεις, αδιαφοροντας για τους Ελληνες πολιτες, αν εχουν να φανε;;;;;;; Και οχι μονο τα επιδοματα που παιρνουν, οι λαθρο δεν πληρωνουν πουθενα, ουτε στα μεσα μεταφορας, ουτε στα νοσοκομεια, ουτε στα σπιτια που τους βαζουν, απλως ζουν παρασιτικα εις βαρος των κοροιδων που τους ανεχονται και δεν αντιδρουν να τους στειλουν στα τσακιδια!!!!!!!!!

      1. Άλλο αυτό που λες. Το θέμα είναι πως η μάνα της 9χρονης είναι άνεργη λόγω των μέτρων για τον κορωνιό. Αν δεν είχαν παρθεί τα μέτρα θα είχε δουλειά.

    19. Οχι λογια ρε παιδια να κανουμε πραξεις να βοηθησουμε αυτη τγν οικογενεια εμπρακτως οικονονικα οτι μπορει ο καθενας
      Κυριε στεφανε μπορουμε να μαθουμε το λογαριασμο της κυριας να βοηθησω οτι μπορω
      Πρεπει επιτελους να παρουμε με κλοτσομπουνιδια και τα τριακοσια της βουλγς και να στησουμε κρεμαλες

    20. σφίξτε και άλλο το ζωνάρι παιδιά δεν φτάνουν τα λεφτά για τους 300 βασιλιάδες της βουλής τα 10χιλ το μήνα είναι λίγα! αλλά και τους άλλους τους κοπρίτες της ευρωβουλής.. 25χιλ το μήνα στο παπασπιτουλη να αγοράζει σπίτια η τον άλλο τον γιωργούλη που άνοιξε μια φορά το στόμα του όλο και όλο και δεν καταλάβαιναν τι έλεγε αυτοί που τον άκουγαν..

    21. Ναι αλλά ο Φόδρας και ο Σκορδαλιάς μας λένε πως σώσανε τόσα τρισεκατομμύρια ζωές Ελλήνων από τον Κορωνιό. Το ότι θα ψοφήσουμε όλοι από τη πείνα και την έλλειψη βασικών αγαθών σύντομα είναι μικρό τίμημα μπροστά στο να γλιτώσουν 2-3 υπερήλικες με καρκίνο στα ΚΑΠΗ για μερικές μέρες παραπάνω το θάνατο. Τι σημασία έχει αν ένα 9χρονο κορίτσι πεθάνει από τη πείνα, σημασία έχει να μη κολλήσει κορωνιό ο 95χρονος καρκινοπαθής.

    22. Ναρθει η Χουντα ρε, εδω και τωρα….
      Ολοι οι πολιτικαντηδες στην ψειρου….

      Πως ειναι ρε δυνατον να πεινανε τα μικρα παιδια…το 2020….

      Νροπη και αισχος…για ολους μας…

    23. Δεν ιδρώνει το αυτί του λαού του διαιρεί και βασίλευε …

    Comments are closed.