ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    λιγνάδης

    Όπως αναφέρεται, ο σκηνοθέτης ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό του. Ο άνδρας αυτός φέρεται να περιγράφει: «Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου, ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε». Επιπρόσθετα σε άλλη σημαντική μαρτυρία μουσικοσυνθέτη, αναφέρεται κατά πληροφορίες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης διατηρούσε εξωσχολικές σχέσεις με ανήλικα σε σχολείο όπου δίδασκε.

    Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο γραφείο της 19ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του.

    11

    Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης, ο οποίος φορούσε χειροπέδες και μάσκα για τον κορονοιό, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
    Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται κατηγορηματικά το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή το οποίο αντιμετωπίζει.

    Πασχάλης Τσαρούχας: “Καταθέσαμε στοιχεία που αφορούν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας” – Δεν απάντησε για Λιγναδη(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Στα δικαστήρια προσήλθε λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πασχάλης Τσαρούχας. Σε δήλωσή του, μπαίνοντας στα δικαστήρια ανέφερε: «Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

    11 12 13 14

    Βγαίνοντας από τον Εισαγγελέα, αφού έμεινε στο γραφείο του για περίπου 40 λεπτά, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών,  τόνισε: «Καταθέσαμε τους φακέλους, ο Εισαγγελέας μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τον ευχαριστήσαμε και εμείς. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων αυτών. Δεν μπορώ να πω πόσους φακέλους καταθέσαμε. Είναι όμως για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Με το χρήμα και ίσως και με απειλές βούλωσαν πολλά στόματα!Ζήτω το ψέμα κάτω η αλήθεια!

    2. Ελένη Κούρκουλα χθες: Όχι, ο Λιγνάδης δεν ήταν στο σπίτι μου

      Ελένη Κούρκουλα σήμερα: Ναι, ο Λιγνάδης ήταν στο εξοχικό μου τότε

      Μην δίνετε σημασία και στον Κούγια. Μόνο να φωνάζει είναι ο χασοδίκης

    3. ο Αλεκούκος είναι attention whore.Ο Λιγδιάρης πρέπει να αλλάξει όχι χώρα αλλά γαλαξία για να γλυτώσει το λιντσάρισμα.Βέβαια δεν θα γλυτώσει στην φυλακή , θα έχει την τύχη του Δουρή και θα το παρουσιάσουν σαν αυτοκτονία

      1. Η πλάκα είναι ότι πιστεύεις ότι θα μπει φυλακή ο Λιγνάδης με δικηγόρο τον Κούγια….Διάβασε σημερινό άρθρο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που λέει ότι εξαφανίστηκαν πολλοί μάρτυρες κατηγορίας και η υπόθεση φυλλορροεί. Έπεσε το ‘κασέρι’ και σταμάτησαν πολλοί μάρτυρες δηλαδή να ‘κελαηδάνε’…

    4. Πήγαν να τα βάλουν με στελέχη και στηριζόμενους απο το συνταγματικό τόξο. Επειδή καταδικάστηκαν στην Χρυσή Αυγή, πήραν αέρα νομίζοντας οτι θα καταδικάζεται ο καθένας. Αμ κούνια που τους κούναγε. Μια φορά ήταν του αι Γιαννιού

    5. Πανέξυπνες οι ποδιτσες διόρισαν τον Κούγια για να ηρεμήσει ο κόσμος μιας και γνωρίζει ότι είναι ταχυδακτυλουργός.
      Κουγια σε κόβω για πολύ τσαμπουκαλεμενο άντρακλα φοράς ποδιτσα;

    6. ….ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.!!!..ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    7. Η πιάτσα βοά για εμπλοκή πασίγνωστων επιχειρηματιών !

    8. Αφου ανελαβε ο Σατανιστης , ο παιδεραστης ηθοποιακος θα βγει αγνο παρθενο ελαιολαδο ! Μεγαλη και η συνεισφορα σαυτο , των βοθροκαναλιων .

    9. ο Κουγιας ειναι γελοιο υποκειμενο , τον εβαλε η κυβερνηση (Μαρινακης) για να γελοιοποιησει την διαδικασια και να βγει αλωβητος ο Μητσοτακης….δεν υπολογισαν ομως στην δυναμη των social media και στους δικαστικους που εχουν παιδια

    10. Ου να χαθειτε….Σιχαμενοι…
      Ποσοι αλλοι λιγναδηδες…και τους κρυβετε…ρε…παλιανθρωποι…?
      Παιρνουν προθεσμιες…και ποια δικογραφια…και ποιος ανακριτης…και…δυο οκαδες μπαμιες….
      Κανα…βιντεο με ηχο και εικονα…? Θα…ανοιξουν κινητα, υπολογιστες, επικοινωνιες, διαδικτυο…?
      Και αυτα που λεει η βολευτης των συριζο-απλυτων…οτι πλασαρε η μκο…ανηλικα…?
      Ε…κυριε εισαγγελεα…?
      Για αυτο θα κανετε προανακριση…?
      Θα διαταξετε, ολα αυτα να ανοιξουν…?
      Μονο τον κοσμακη ξερετε να κυνηγατε…για το 300σαρι…του κορωνιοιου..
      Για να δουμε..

    11. Τα πάντα του δίνουν για να κρατήσει το στόμα κλειστό ……

    12. μασκες και η μύτη είναι έξω και παίρνει αέρα…καραντίνα για πάντα

      1. Εσύ φόρα τρεις μάσκες για να είσαι ασφαλής. Με τέσσερις ακόμα καλύτερα.

    13. Οταν θα γινει το μπραφ θα λεμε, οτι μας ελεγε ομως για το λινιαδρο. χαχαχα Ουστ

    14. Όλο το σύστημα είναι σάπιο, είτε βγεί αριστερά είτε δεξιά τούς κρατάνε οι ξένοι από τα αρχίδι@ και τούς έχουνε όλους φακελωμένους.
      Έτσι ψηφίζουνε και περνάνε τα πάντα γιατί πολύ απλά τούς κρατάνε καλά, γιά αυτό βάζουνε και ανώμαλους και ανθρώπους με αδυναμίες στά υψηλά αξιώματα γιά να τούς εκβιάζουν μετά.

      1. Ακριβως. Κ στο ελλαντα τσακωνονται μεταξυ τους οι καμενοι αριστερων κ δεξιων . Το 2021 πιστεύουν οτι εχει διαφορά ο ενας απο τον αλλον.
        Κ τωρα θα βγει ο κλασικος καμενος κ θα γραψει παντου σχολια, οτι μονο ο κασιδιαρης θα γλυτωσει τον τοπο απο τη σαπιλα αιωνων.

    15. Ετσι οπως το παει ο Κουγιας θα τον βγαλει λαδι τον Λιγναδη

      1. Αυτη ειναι η δουλεια του. Διαφημιζει τον εαυτό του. Σιγα τις δικες που εχει κερδισει

    16. Έλα όμως που σκάει και ο δεύτερος βιαστής Ν.Ν. διορισμένος από Κούλη-Μενδώνη και αυτός

      Επαγγελματίας straight αυτος πάντως

    17. Σατανισμός και βιασμοί παιδιών είναι στενά συνδεδεμένα. Εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης μισανθρωπίας του διαβόλου. Πιθανόν αυτό που γίνεται τώρα να είναι επίδειξη και επίκληση του διαβόλου για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση,χρησιμοποιώντας το σύστημα του και τους ανθρώπους του.

    18. Ωραία ρούχα διάλεξε ο Τσαρούχας για να πάει στα δικαστήρια.

      1. Χεστήκαμε! Είδαμε τα πεπραγμένα των “καλοντυμένων”, “καλοβαλμένων” κ.λπ. μέχρι τώρα…

    19. Δυστυχώς μόνο ο πραγματικός Παππάς είναι περισσότερο ελεύθερος απ’ όλους εμάς.
      Η διαδικτυακή επαφή ευτυχώς ή δυστυχώς πάντοτε είναι υποθετική και ποτέ κάποιος δε μπορεί να κρίνει ακριβώς τον άλλον επειδή δεν έχει μαζί του προσωπική επαφή. Πρέπει όμως να τη συνηθίσουμε γιατί αυτή πλέον θα κυριαρχεί …

    20. Φοράει στη μπλούζα του ο Τσαρούχας μασονικό σύμβολο. Το ανάποδο τρίγωνο είναι σύμβολο του Σατανά. Ρωτήστε τον Εντελβάις τί σημαίνει!

      1. Ορθότατα. PINK FLOYD, ΨΥΧΕΔΈΛΕΙΑ – ΠΑΡΤΟΥΖΑ, ΟΥΡΆΝΙΑ ΤΌΞΑ,ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ, ΒΡΩΜΟΧΙΠΙΌ, ΜΑΗΣ 68 , ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΆ ΚΑΜΜΈΝΟΙ, αγωνιζόντουσαν για ελευθερία, χα χα χα, ενώ φαίρνουν την ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ, γιατί δεν μπορούν να ζήσουν ασύδοτα αλλιώς. Οι πάντοτε σ’αυτό το σχέδιο ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ FLOYD, από το ΤHE WALL και την θεματολογία του το 80, επίσημη αρχή της ΝΈΑΣ ΤΑΞΗΣ σύμφωνα ΠΆΝΤΑ με τους ΊΔΙΟΥΣ, με καταπολέμηση στο Γερμανικό Γ’ράιχ και το τείχος του Βερολίνου, να είναι οι ΊΔΙΟΙ που 10 ΑΚΡΙΒΏΣ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΆ το 1990 έδωσαν την περίφημη συναυλία ΕΠΈΤΕΙΟ, ΠΆΝΩ στο ΠΕΣΜΕΝΟ πλέον ΤΕΊΧΟΣ και την επίσημη ΈΝΑΡΞΗ του Δ’ Καθαρά και μόνο οικονομικού Ράιχ. ΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ ΚΆΡΦΩΜΑ! !!! Το ότι η πυραμίδα είναι πλέον προς τα ΚΆΤΩ, το ΣΉΜΑ που ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΆΝΕΙ Η ΓΑΜΩ Μ(π)ΕΡΚ -EΛ(εντελώς το υποτιμά- ποδοπατά, όπως ακριβώς με τον ανάποδο σταυρό)ΔΕΊΧΝΕΙ τον ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟ τους άρχοντα.

          1. Είμαι εχθρός και όχι φίλος. Ούτε ο Δημοσθένης τέτοια επιχειρήματα στην Εκκλησία του Δήμου.Ξέρω, ξέρω ότι πει ο Θεοδωρικάκος. Κούλα δαγκωτό, ο γάιδαρος πετάει. Μάλλον δεν το πήρες ακόμα το χιλιαρικάκι, οπότε κατέβα ή μάλλον ανέβα από το υπόγειο στον δρόμο, γιατί πλάκωσε πελατεία, έξω από το μαγαζί σας στην Συγγρού.

    21. Να πούμε και το άλλο… Οι υπέρμαχοι και όσοι μας ”τραβανε το αυτακι” για συνωστισμό και για σωστή χρήση της μάσκας συνωστίζονται μπροστά στα μάτια μας, φορώντας λάθος τις μάσκες, πολλές φορές δεν την φοράνε καν… Αυτοί ήταν , είναι και θα είναι.. ξεπουλημένα και μπουκωμένα από το χρήμα τομάρια δημοσιογράφοι, καμεραμάν και λοιποί… Και εμείς καθόμαστε άπραγοι

    22. Αν δεν πεταξουμε το βδελυγμα ερημωσεως Μητσοτακη απ την κηβερνηση
      που τον αρεσει να μυριζει σκατιλες ομοφυλοφιλων
      γιαυτο τους θελει στο αμεσο περιβαλοντο του συνκηβερνητες
      δεν θα ξεβρωμησει ο τοπος
      Δεν ειναι χυδαιολογια
      αλλα εκφραση δια λογων εν κηριολεξια
      αυτο που ειναι ο Μητσοτακης

      1. Δεν μαζεύεις για φίλους όλες τις λούγκρες και τους ανώμαλους αν εσύ είσαι νορμαλ !
        Με λούγκρες έμενε όταν σπούδαζε τώρα μη λέμε ονόματα άλλοι έφτιαξαν και οικογένεια ….για τα μάτια του κόσμου.
        ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ !

    23. Ειμαι περίεργος ρε παιδι μου που χάθηκε αυτος που πηδηξε την κωπηλάτρια πως την λενε η πρωτη που αρχισε περι γαμησιου.. Εκεινος ο χοντροε χαθηκε στο αψε σβησε.. ποιος ξερει μπορει να της αρεσε και τα βρηκανε. Μακαρι παναγια μου γιατι ηταν κουραστικό θεμα

    24. Ψόφος κακός και σε αυτόν και σε όλους τους ομοιούς του.Κάποτε έρχεται ο λογαριασμός για όλους. Μπορεί να αργεί μερικές φορές αλλά έρχεται. Εκεί θέλω να σάς δω σκουπίδια της κοινωνίας. Κούγια θα ρθει και η σειρά σού .

    25. Οσο ζητάς προθεσμίες τόσο περισσότερα “τηλεγραφήματα” μαζεύονται στο φάκελο του Κούγια.
      Μη στενοχωρείς τον Κούγια. Πως θα τα εξαφανίσει όλα αυτά δε τον σκέφτεσαι;
      Ασε που θέλει να κάνει μήνυση στη Μενδώνη αλλά μόνο αν τον αφήσεις εσύ, αλλιώς δε θα την κάνει.

    Comments are closed.