ΝΥΧΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ – 7 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Επεισόδια και ένταση μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών στην οδό Δερβενίων στα Εξάρχεια, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

    Σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ, 200 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα δυο κτίρια στο σημείο που πρόσφατα εκκενώθηκαν προκαλώντας φθορές με πρόθεση να τα ανακαταλάβουν.

    Στο σημείο έφθασαν άνδρες των ΜΑΤ και της Ομάδας Δράση, που δέχθηκαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, πέτρες και αντικείμενα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και ακολούθησε κυνηγητό στα γύρω στενά.

     

     

    Αποτέλεσμα ήταν η προσαγωγή 10 ατόμων, εκ των οποίων οι 7 συνελήφθησαν, ενώ 3 αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα!!!!!!! Παλι τα ιδια!!!!! Γιατι ρε δεν τα τσακιζετε τα κοπροσκυλα αυτα μια για παντα, να μην ξανασηκωσουν κεφαλι;;;;;;;;; Σας πετουν Μολοτωφ να σας καψουν, γιατι Κε Χρυσοχοιδη δεν δινετε εντολη για χρηση πλαστικων σφαιρων στα απλυτα αληταρια;;;;;;; Τι φοβοσαστε;;;;; Με το θυμιασμα δεν τελειωνει αυτη η κατασταση!!!!!!! Φτανει πια!!!!!!

    2. Δεν είναι αναρχικοί μπαχαλάκηδες λέγονται ταραξίες και τα χουν καλά με του χρυσοχοΐδη τα πληρωμένα τσιράκια

    Comments are closed.