ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! – ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – «ΒΡΑΖΕΙ» Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ – ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ… ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ… ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    temenos-islamiko-votanikos

    Προφανώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται… Στον κόσμο τους οι υποτακτικοί της κυβέρνησης, τη στιγμή που «βράζει» η Ευρώπη για τους ισλαμιστές τρομοκράτες που δολοφονούν πολίτες σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

    Από χθες λειτουργεί κανονικά το τζαμί στον Βοτανικό. Εδώ ο δυτικός κόσμος αρχίζει να λαμβάνει μέτρα περιορισμού της μουσουλμανοποίησης και εδώ τους στρώνουμε και το χαλί… Απίστευτη κατάντια της ελληνικής κυβέρνησης του ξενόδουλου Κούλη.

    Ανοιχτές θα είναι για δεύτερη ημέρα, σήμερα, οι πόρτες του πρώτου επίσημου τεμένους της Αθήνας. Το τζαμί μπορεί να δέχεται σήμερα από 9 άτομα στις πέντε προσευχές που θα πραγματοποιηθούν, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων για την αποφυγή συγχρωτισμού. Για τον λόγο αυτό, ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών, τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν όταν αυτό «καταστεί δυνατό σύμφωνα με τις εξελίξεις για την καταπολέμηση της πανδημίας».

    Δεκαέξι χρόνια μετά τον νόμο της Μαριέττας Γιαννάκου ως υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και ύστερα από σκεπτικισμό, επιφυλάξεις και αντιδράσεις έγινε χθες η πρώτη προσευχή στο επίσημο τέμενος της Αθήνας, στο Βοτανικό.

    Χθες, ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας για το τζαμί της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν προσευχές για τους μουσουλμάνους που ζουν στην Αττική. Πλέον ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και δόθηκε προς χρήση το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό, για όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες που ζουν στην Αττική.

    kain12 temenos_0

    tzami-votanikos

    Ο πρώτος ιμάμης της Αθήνας

    Ο 49χρονος σουνίτης διερμηνέας Μοχάμεντ Ζακί, που ήρθε πριν από περίπου 25 χρόνια από το Μαρόκο ως οικονομικός μετανάστης, είναι ο πρώτος ιμάμης της Αθήνας. Μιλά άπταιστα αραβικά και γαλλικά. Ο Μοχάμεντ Ζακί είναι Ελληνας πολίτης. Είναι έγγαμος, και έχει πτυχίο Φυσικής και Μαθηματικών και ειδικές σπουδές Μουσουλμανικής Θεολογίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτης Ιμάμης της Αθήνας φαίνεται οτι χαίρει της αποδοχής μεγάλης μερίδας Αράβων. Το Δ.Σ. του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών, σύμφωνα με τον νόμο, προκήρυξε τη θέση του ιμάμη, αξιολόγησε τις υποψηφιότητες και κατέληξε ότι ο καταλληλότερος είναι ο Μοχάμεντ Ζακί.

    Σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό χώρο, η «μιχράμπ» (ιερή κόγχη προς τη Μέκκα) κατασκευάστηκε από Αιγύπτιο μουσουλμάνο τεχνίτη που έχει ειδικές γνώσεις και κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα, ενώ το χαλί προσευχής, λόγω των ειδικών προδιαγραφών που πρέπει να έχει, κατασκευάστηκε στο Ιράν. Το τζαμί δεν έχει μιναρέ.

    Κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν ότι «εμείς δεν συμμετέχουμε στην προσβολή καμίας θρησκείας» ενώ το τέμενος κατασκευάστηκε με χρήματα του ελληνικού δημοσίου. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές «σεβόμαστε και στηρίζουμε την κάθε θρησκεία με τους όρους μας» καθώς το ελληνικό δημόσιο δεν δέχθηκε καμία ανάμιξη άλλων φορέων στην κατασκευή του τεμένους. Το γεγονός της λειτουργίας του τεμένους δεν συσχετίζεται με την απόφαση της Τουρκίας για αλλαγή στο καθεστώτος της Αγίας Σοφίας και της Μονής της Χώρας, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δείχνουν πως ακριβώς αντιλαμβάνονται οι δύο χώρες στα θέματα σεβασμού θρησκειών.

    Το κήρυγμα θα επιτρέπεται να γίνεται μόνο στα ελληνικά ή κατά παραχώρηση στα αγγλικά ενώ η προσευχή θα γίνεται πάντα στα αραβικά.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. ….ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ 60-70 αρηδες που ακομα ψηφιζουν δαγκωτο τους εθνοπροδοτες!!… οι κ@λ@γεροι…δεν γινεται να ψοφισουν ολοι αυτοι μηπως και γλιτωσουμε;;….και οταν τους λες και τιποτα για τις επιλογες τους τσατιζονται οι νεοραγιαδες!!…οποτε τι ψαχνετε να βρειτε!!.;;..ενα 5% ειμαστε εδω μεσα με τις ιδιες αποψεις!!

    2. Ευτυχως εφυγα στο εξωτερικο και εκτος Ευρωπης. Δε βλεπω καμια διαδηλωση για να φυγουν οι οποιοιδηποτε απο το Ελλαδισταν? Μονο τους βριζετε. Και αυτους που φωναξαν τους βαλατε φυλακη χωρις καμια αντιδραση. Κοτες ε κοτες ολοι εδω μεσα. Τουλαχιστον μη μιλατε και αφηστε το Μητσοτακεικο να συνεχισει το θεαρεστο εργο του.

      1. Πεςτα χρυσοστομε. Πως καταντήσαμε ετςι εμεις οι Ελληνες;;; Ντροπιαζουμε πλεον το ονομα αυτο, τους προγόνους μας και τους απογόνους μας. Ντροπιαζουμε τους εαυτους μας. Αλλα που θα παει!! Τωρα που θα πεσει πείνα πιςτευω πως κααατι μπορει να γινει. Μπορει και να ξυπνήσουμε. Αλλα παλι…..ποτεδεν ξέρεις με τους Ελληνες.

        1. Καταντησατε ετσι γιατι υπαρχουν καποιοι κυριοι Χοιοι που σας κρατανε στο.μαντρι της ΝΔουλας…ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

      2. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΨΕΥΤΟΝΕΟΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
        ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!

    3. Προτιμω να τους μαντρωνουν σε αυτον τον φυλασσομενο χωρο ( τωρα ενταξει μαιμου τζαμι ειναι , αφου δεν εχει (και σωστα ) δεν εχει μιναρεδες, παρά να τους βλεπω σαν τα ζωα ,ολοι εχετε δει το βιντεο ,να προσευχονται στην πλατεια αμερικης και στην πλατεια κοτζιά κτλ κτλ στην αθηνα στη μεση του δρομου . Απολύτως σωστη ενεργεια .Τωρα για το πως ηρθαν εδω ,πόσοι ειναι ,πως και πότε και αν θα φυγουν , αυτο ειναι αλλο θεμα πιο δυσκολο .

    4. Δηλ πληρώσαμε εμείς το χάλι δεκάδων τετραγωνικών που έπρεπε να φτιάχνει ειδικά στον Ιράν μην κια ξεφύγει καμία κλωστή και προσβληθούν οι μουσουλμάνοι. Τεράστιο λάθος ότι κατάντια της Αγίας Σοφίας δεν σχετίζεται με το τέμενος του βοτανικου. Απεναντίας ηταν άσος στο μανίκι μας για πίεση. Επίσης αυτό τους έλειπε να υψώσουν και μιναρεδες. Να σηκώνουμε το βλέμα ψηλά και αντί για Σταύρους στο γαλάζιο ουρανό να βλέπουμε μιναρεδες. Και σιγά μην γίνεται το κυρηγμα αγγλικά γιατί στα ελληνικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ καθώς θα μας εμπαίζουν κιόλας. Στα άραβικα θα γίνεται και σιγά μν τους ελέγξει κάνεις. Δεν έχω λόγια.

    5. Ο νεοέλληνας επιτέλους θα θερίσει ότι έσπερνε τόσα χρόνια. Νομίζω αυτό που θα μας συμβεί λέγεται και Νεμεσις στα αρχαία. Ερχεται η τιμωρία για τις μαλακίες μας. Επιτέλους.

    6. Η οικογένεια Μητσοτάκη έκλεισε την Ολυμπιακή .Ρημαξε την Ελλάδα και συνεχίζει τη καταστροφή που ξεκίνησε ο πατέρας του !Θανατος στους Γερμανοτσολιάδες !!!

    7. εθνικός ήρωας πάκισταν, άβγκανισταν, αζέρμπαϊντζαν, μπάγκλαντες, τούρκισταν, κάταρισταν, ίραν, σύντομα και γιούνανισταν. Ποιος, ποιος; Ο αφορισμένος ο ζαβός

    8. το ξερατε οτι ο κουλης ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ?
      οπως και η θεια του η μερκελ .. ?

      1. Εσύ, ξέρεις τί αίμα έχεις; Ουκ ένι άρσεν ή θήλυ, δούλος ή ελεύθερος, Έλλην ή Ρωμαίος ή Ιουδαίος” κατά τον απόστολο Παύλο. Καλά, είσαι χριστιανός ορθόδοξος και δεν τα γνωρίζεις αυτά ή είσαι προβοκάτορας; Κι επιπλέον μισείς το Μητσοτάκη, τον ένα ή τον άλλον. Λυπούμαι γιά το σκοτάδι στο οποίο βρίσκεσαι να μιλάς 2000 χρόνια μετά γιά αίματα.

    9. Όταν φωνάζανε οι εθνικιστές έξω από το τζάμι και τρώγαμε χημικά από τα ανδρείκελα της αστυνομίας και επιθέσεις από τους αναρχικούς ειμασταν φασίστες θα λουστητε πολλά κοματοσκυλα ανθελληνικά τώρα χαρηται την δημοκρατία της κυριακουλας σας ραγιάδες

    10. Να που πήγαν οι φόροι που πλήρωσα, εγώ και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι. Αν γνώριζα πως θα πάνε εκεί, θα έκανα απόκρυψη φορολογητέας ύλης, δεν θα ήμουν συνεπής βλάκας. Αλήθεια, πόσα όπλα θα έπαιρνε ο στρατός μας με αυτά τα λεφτά ?

    11. Οι Τούρκοι έκαναν την Αγία Σοφία τζαμί, και ο Μητσοτάκης σαν απάντηση άνοιξε τζαμί! Υπουργοί και βουλευτές του Μητσοτάκη, κάντε και καμιά πιπα στον ερντογαν σιχαμενοι. Ρε ρεμαλια η Αγία σοφια τζαμί και σεις φτιάχνετε τζαμί στην Αθήνα? Πόσο σκουλικια μπορεί να είσαστε ρε. Κουλη μήπως σε πηδαει ο ερντογαν και παίρνει μάτι η μερκελ? Ουστ κοπροσκυλα δεν σεβεσται τίποτα, βρωμιαρηδες που να μην σώσετε αληταραδες.

    12. Θα δείτε όλοι σας και θα τρίβετε τα μάτια σας από το boom που θα γίνει στο τέμενος στο βοτανικό….. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

    13. Κούλη ανάθεμα κι αν μπορείς να φανταστείς πιο θα είναι το πολιτικό σου τέλος !!!!!

        1. Ναι έχω ετοιμαστεί από τώρα. Άσε μας ρε κοπέλα μου.

    14. Όταν ψηφίζεις τους Μητσοτάκηδες τους βασιλιάδες των ΜΚΟ που διακινούν ισλαμιστές λαθρομετανάστες αυτά παθαίνεις…

    15. Αυτοί μας έκλεισαν τις εκκλησίες κι εμείς τους ανοίξαμε τζαμι.αλλα θα είναι οι πρώτοι που θα σφάξουν όταν πάρουν διαταγή. Δουλικαααα!

    16. ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 5 ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΒΛΟ ΟΡΘΙΟ.

    17. “σήμερα” τους δίνεις δικαιώματα “αύριο” θα μας “σκοτώσουν”!!

    18. Μπράβο κ.Γεωργιάδη της ΝΔ που με την ψήφο σας συμβάλλατε στην οικοδόμηση και λειτουργία του τζαμιού και δεν πάνε να χ3στοyν και ο Θεμιστοκλής και ο Μιλτιάδης και ο Σωκράτης και όσοι άλλοι προβάλλατε στην εκπομπή σας, γιατί η ουσία βρίσκεται στην καρέκλα και βέβαια είναι πολλά τα λεφτά. Σας έυχομαι καλές τηλεπωλήσεις σε κοράνια!!!

    19. Να μην λησμονήσετε να πάρετε τηλέφωνο απέναντι να τον ρωτήσετε εάν είναι ικανοποιημένος με το ένα τζαμί ή θέλει να του χτίσουμε άλλα δέκα. Για να μη αγχώνεστε μπατάρετε σημαία αλλάχτε και το θρήσκευμα και πέστε για ύπνο.

    20. Βρήκαν την πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνουν και το τζαμί πιο βλαξ πεθαίνεις….

    21. Τιμή και δόξα ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ !!!!ΕΤΣΙ θα πέθαινετε ραγιάδες σαν τους Αυστρίακους και Γάλλους με τα πάρταλια που ψηφίζετε !!! άξιοι της μοίρας !!

    22. τα τεσσερα εκατομυρια των λαθρο που βρισκοντε στην Ελλαδα και ολα σαυτα τα εκατομυρια που εισαγει ο Κουλης καθε μερα
      δεν θα μεινει ουτε μισος Ελληνας στη ζωη ,διτο σε λιγο θα ειναι περισσοτεροι απο μας
      με τους Ελληνες να κοιμουντε τον υπνο των λοκ νταουν
      εως οτου μηραια θα περασουν στον αιωνιο υπνο

    23. Ο Κουλης εχει χεστει απο το φοβο του και το παει διπλωματικα
      με τους τσιγχανιστες τους δεινει τα παντα
      και επι πλεον ενω στους Ελλληνες επιβαλλει λοκ νταουν
      και κλεινει Εκκλησιες τις μεγαλες εορτες του χριστιανισμου
      οι λαθρο περιφεροντε ελευθεροι κανουν οτι θελουν ,
      γιορταζουν ανενοχλητοι ραμαζαν και κατακαινε την Ελλαδα
      Τετοιος πρωθυπουργος μας επρεπε ,προδοτης,δειλος ,ανοητος ,που τρεμει σαν τα φυλα των δεντρων τους λαθρο
      και τους εμπασε μεσα μετα φανων κσαι λαμπαδων ,τους παρεδωσε αμαχιτη τη χωρα για να κατασφαξουν ανενοχλητοι τους Ελληνες .
      Ευγε στον Κουλη και σ οσους τον ψηφισανε.

    24. Αυτοί μας έκλεισαν ή άλλαξαν τις εκκλησίες μας που λειτουργούσαν επί αιώνες…..

      κι εμείς τους δίνουμε τζαμί…. ΑΙΣΧΟΣ !!

      Το τζαμί αυτό είναι καλλίτερα να γίνει σούπερ-μαρκετ ή πλυντήριο αυτοκινήτων…..

      Ο Βοτανικός είναι ιερός χώρος για τον ελληνισμό (ιερά οδός παναθηναίων) που τον μολύνατε με το τέμενος….

      αντί να προβάλλετε τα αρχαία ιερά άλση (Ακαδημία κλπ), τα μολύνατε….. ΑΙΣΧΟΣ και πάλι ΑΙΣΧΟΣ!!

    25. Παρτάλια & Μπάσταρδα που τους ψηφισατε μλκες Ελληνες

      1. πεστα και ξαναπεστα κοκ……………. τα ανεγκεφαλα ελληνοειδη βδελυγματα ψηφηζουν με τα οπισθια……… φτουυ και παλι φτουυυυυυυ

    26. Ο Κουλης με το τζαμι στο Βοτανικο
      δημιουργει τη φωλια που θα γεννα τα φιδια τσιγχανιστες
      που θα φανε ολο τον κοσμο.
      Εχει μετατρψει την Ελλαδα σε καταφυγιο ,κοιτηδα και χωρα τσιγχανιστων,
      Γιαυτο πρεπει τον Κουλη να τον στησουμε στα πεντε μετρα
      διοτι μα ςεχει στησει αυτος βορα στις χανζαρες των τσιγχανιστων .
      Ελληνα δουλε τι περιμενεις και δεν εκτελεις εν ψυχρω τον Κουλη και τους συν αυτο διαφορετικα σε βλεπω μεσα στον ταφο ,απο τον οπποιο δεν προκεοιται να βγεις ποτε,Αν το θελεις ετσι ασε τον Κουλη να ζει.

    27. Βασικα αν το καλοσκεφτεις μαλακες ειναι να χτυπησουν στη νεα πατριδα τους το ελλαδισταν?? Ολα τα χουν, δεν τους αγγιζει τιποτα, επιδοματα, ναρκωτικα, τα παντα.. Τζαμια!!! Θα λενε απο μεσα τους ”αχ αλλαχ μου σ ευχαριστουμε που ειναι τοσο μαλακες αυτοι εδω που καποτε ειχαν ενα μεγα αλεξανδρο και λεωνιδα και μας γ@μουσαν τον κωλο στην περσια”. Για λυπηση ρεεεε…..

    28. Mε απλή λογική να το πάρεις το θέμα : είναι δυνατόν να χτίζεις τζαμιά με έξοδα του Ελληνικού δημοσίου από τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι δεν σέβονται την ανεξιθρησκεία και είναι αιμοσταγείς και επιθετικοί απέναντι σε κάθε χριστιανό και σε κάθε τι χριστιανικό. Να μην μιλήσουμε για την περίπτωση της Τουρκίας που έκαναν τζαμί την Αγία Σοφία. Να μην μιλήσουμε για το ότι “βράζει” η Ευρώπη από τους φόνους που διαπράττουν τώρα, πάλι οι κανίβαλοι του Ισλάμ. Πραγματικά ντροπή για το κράτος μας και τους υποτακτικούς και δουλοπρεπείς πολιτικούς. Όχι μόνο τους τωρινούς, αλλά και τους προηγούμενους.

    29. Τι ασχολείστε ρε παιδιά… Την υγεία σας χαλάτε…

    30. Η οικογενεια μητσοτακη ειναι εκβιαζομενη απο τον ισλαμοφασιστα ερντογαν καπου τους κραταει και γι’ αυτο δεν τολμανε να του πανε κοντρα σε τιποτα και του κανουν ολα τα χατηρια. Δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση. Μετα στους νουδουλους τους φταιει ο Τραμπ.

    31. Από πού το ‘χει το πτυχίο, απ’ το Μαρόκο;;

    32. Γαμημενοι πολιτικοι καταστρεψατε την χωρα εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως καραγκιοζηδες παρτε μπουλο απο την χωρα και παρτε μαζι σας και ολους τους λαθραιους που φερατε απο τις αρχες του ’90 οπως και τους αναρχοαπλυτους και ας μεινουμε εδω μονο οι γηγενης Ελληνες

    Comments are closed.