ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η “ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ” ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ! ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ! ΣΧΕΔΟΝ 1.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 4Η ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΞ

    Αγώνα δρόμου να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση σε όλη την Αττική σήμερα, καταβάλλουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καθώς για 4η συνεχή μέρα υπάρχουν νοικοκυριά που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διαχειριστή τα σπίτια που είναι δίχως ρεύμα υπολογίζονται σε κάτω από 1.000 με τις βλάβες να συνεχίζουν να είναι διάσπαρτες σε όλη την Αττική. Πρωταρχικός στόχος είναι να πάρουν όλη ρεύμα μέχρι το βράδυ.

    Προβλήματα εξακολουθούν να εντοπίζονται στην χαμηλή τάση και κυρίως σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι, σε σπίτια στην Αγία Παρασκευή, στην Καλλιθέα, στο Χολαργό, στου Παπάγου, στα Μεσόγεια, σε Γλυφάδα κ.α ενώ δεν λείπουν και περιπτώσεις κλειστών σπιτιών που οι ιδιοκτήτες τους τα εγκατέλειψαν λόγω του χιονιά και τώρα που επιστρέφουν διαπιστώνουν ότι είναι εκτός ηλεκτρικής σύνδεσης.
    Την προσέγγιση των συνεργείων καθιστούν οι απροσπέλαστοι δρόμοι λόγο του χιονιού και του πάγου που εμποδίζουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ να προσεγγίσουν τις περιοχές και να επαναφέρουν το ρεύμα.

    Σήμερα το προσωπικό του διαχειριστή προβλέπεται να ενισχυθεί με επιπλέον άτομα καθώς η αποκατάσταση των βλαβών σε περιοχές όπως για παράδειγμα η Εύβοια φέρνει πρόσθετες δυνάμεις στην Αττική.

    Το πρόβλημα όμως που εντοπίζουν οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ είναι ότι το προσωπικό που συνδράμει από άλλα περιφερειακά κέντρα τον διαχειριστή δεν γνωρίζει την Αττική με αποτέλεσμα να είναι αναγκαίο να βρίσκεται πάντα μαζί τους και ένας τεχνικός από το μόνιμο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ για να τους δείχνει το δρόμο.

    Αυτό όπως αναφέρουν στερεί πολύτιμο κόσμο και φρενάρει επίσης το ρυθμό αποκατάστασης των βλαβών. Μόνιμο πρόβλημα για το ΔΕΔΔΗΕ παραμένει η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού. Στον τελευταίο διαγωνισμό για την πρόσληψη 245 εναεριτών, προσήλθαν μόνον 132 άτομα για αυτό έπεται και νέος διαγωνισμός για την πρόσληψη 178 ατόμων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL ΣΤΗ ΔΕΔΗΕ (ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΟΤΕ) ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΥΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΙΟΝΙ…ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….

    2. μη καθεσται!! καταληψη τωρα στους δημους!!με τα παιδια σας και τα γεροντια!!παρτε κουβερτες σομπες και αν εχουν τα αρχιδια !!ας σας βγαλουν εξω!!

    3. GPS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;;;

    4. Γίνεται της κολάσεως εδώ και 3 μέρες, αλλά… ήρθε η δημοσκόπηση του Alpha να μας “ισιώσει”: 36-39% η Νου Δου, 20-23% ο ΣΥΡΙΖΑ, 18-21% το ΚΙΝΑΛ!!! Αν αντί για 23.000 ανθρώπους είχαν πεθάνει από covid 30.000, τότε η “Μητσοτάκης ΑΕ” θα έπαιρνε στο ίδιο γκάλοπ γύρω στο 48%. Επίσης το ΚΙΝΑΛ με την αείμνηστη Φώφη έφτασε το 10%, αλλά με τον Ανδρουλάκη σε ένα μήνα το διπλασίασε γιατί ο κόσμος… ενθουσιάστηκε με τις πολιτικές τομές του!!!
      Θαρρώ πως αν κοπεί το ρεύμα επί 5 μέρες σε ΟΛΗ την Αττική, η επόμενη δημοσκόπηση του MEGA θα δώσει στον “Μωυσή” 75% και η τελευταία του ΣΚΑΙ θα τον βγάλει με 101%! Η… μυθική αξιοπιστία των δημοσκόπων που έβγαζε “αρχηγό του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο” επανήλθε την κρίσιμη ώρα για να στηρίξει τον πρωθυπουργό της “συγγνώμης”. Είναι τόσο προβλέψιμοι που γελάνε και τα φτυάρια..»

    5. Δε πειραζει. στη βορεια αττικη ολοι ψηφισαν το βλακα

    Comments are closed.