ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ, Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΥΠΕΓΡΑΦΕ “ΧΟΡΗΓΙΑ” ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ..

    Κοινοποίηση:
    mendoni-dilos

    Ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    To ντοκουμέντο που εκθέτει ανεπανόρθωτα την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τις σχέσεις της με την οικογένεια Λεβέντη των κροίσων της Coca Cola και προσωπικά με τον 27χρονο γόνο της, που κατηγορείται για το βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, φέρνουμε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

    Το γεγονός ότι αργά το βράδυ χθες η υπουργός, υπό τον κίνδυνο να ξεσηκωθούν πια και οι πέτρες, υποχρεώθηκε να πάρει πίσω την επίμαχη απόφαση δεν μειώνει τις διαστάσεις του σκανδάλου ούτε απαλλάσσει των ευθυνών την υπότροπη Μενδώνη…

    Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η Μενδώνη μαζί με την κολλητή της Άννα Παναγιωταρέα -και θα εξηγήσουμε επακριβώς το γιατί- συλλαμβάνονται στα πράσα για τα πάρε δώσε τους με τέτοιους τύπους. Θυμίζουμε τι είχε συμβεί με τον παιδοβιαστή Λιγνάδη τον οποίο η Μενδώνη, κατόπιν εντολής του Κούλη, τον είχε διορίσει καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο, όταν έσκασε το θέμα των καταγγελιών τον κάλυπτε αισχρά και όταν η παραίτησή του ήταν πια αναγκαστικά, αυτή παρίστανε ότι …δεν ήξερε τίποτε, απείλησε λίγο και το Μέγαρο Μαξίμου και έτσι είχε σώσει την καρέκλα της παρά την κατακραυγή.

    Τώρα που συνελήφθη να είναι υπότροπη και να έχει βάλει την υπογραφή της -και σε …ποιες ημερομηνίες μάλιστα- σε μεγάλη μπίζνα “πολιτιστικού τύπου” με τον βιαστή της 24χρονης κοπέλας, τι έπρεπε να έχει κάνει; Όχι απλώς να την ακυρώσει. Κανονικά, θα έπρεπε να έχει υποβάλει την παραίτησή της, να έχει γκρεμοτσακιστεί και να έχει φύγει!!

    Έχουμε λοιπόν και λέμε:

    Την παραμονή και ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς γίνεται το περίφημο “πάρτι” στη σουίτα του πεντάστερου ξενοδοχείου και ο βιασμός της 24χρονης. Ως πρωταγωνιστής καταγγέλθηκε και συνελήφθη ο 27χρονος Βασίλης Λεβέντης.

    Η σύλληψή του έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

    Τρεις ημέρες αργότερα, στις 5 Ιανουαρίου, η Λίνα Μενδώνη δημοσιεύει στη Διαύγεια μια απόφαση με την οποία αποδέχεται ως υπουργός Πολιτισμού μια “χορηγία” για τη Δήλο η οποία προέρχεται από το Ίδρυμα “International Foundation for Greece”, ένα Ίδρυμα το οποίο ανήκει στην οικογένεια Λεβέντη. Συνιδρυτές και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος που κάνει την χορηγία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι και τα δύο αδέλφια Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης. Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα οργίασαν και βίαζαν στην σουίτα, λίγο εικοσιτετράωρα αργότερα “ασελγούσαν” με τα λεφτά τους πάνω στον ελληνικό λαό μέσω του Μητσοτάκη και της Μενδώνη. Πώς να μην είναι λοιπόν ασύδοτοι…

    Όμως ακόμη κι αυτή η “χορηγία” είναι από μόνη της ένα σκάνδαλο, άσχετα από τις άλλες πτυχές που προέκυψαν με το γόνο της οικογένειας Λεβέντη.

    Το 2014 και εν μέσω μνημονίων η οικογένεια Ασπασίας και Γιώργου Λεβέντη έφτιαξε το Ίδρυμα στο Λονδίνο δηλώνοντας ως στόχο  του τη δωρεά για να φτιαχτεί νέο Μουσείο στη Δήλο. Μάλιστα έβαλαν και τιμητικό μέλος του ματος τον Αντώνη Σαμαρά, που ήταν τότε πρωθυπουργός. Άλλη μια πτυχή γαλάζιας διαπλοκής…

    dilod

    Άρχισαν τότε και οι φωτογραφήσεις και οι επισκέψεις στην Δήλο, τα πληρωμένα ρεπορτάζ για τη “μεγάλη δωρεά”, οι συναντήσεις με την …Μενδώνη -που ήτα τότε γεν. Γραμματέας στο υπουργείο Πολιτισμού, όπως κατόπιν και με τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξυδάκη. Όπως καταγγέλλουν όμως και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο, “το Ίδρυμα δεν είχε σκοπό να βάλει λεφτά δικά του, αλλά να μαζέψει χρήματα από συναυλίες και γκαλά. Και μάλιστα συναυλίες στο Ηρώδειο, με παραχώρηση από το ΥΠΠΟΑ, για να γίνουν οι μελέτες και μετά… τα συνήθη: να επωμιστεί το δημόσιο το βάρος της κατασκευής ενός Μουσείου με τα σχέδια που θα είχε εγκρίνει η κ. Ασπασία Λεβέντη. Παρά τα ταρατατζούμ το 2014-2015, μετά υπήρξε σιωπή. Λεφτά δεν μαζευτήκανε. Τελικά εξαφανίστηκε και το Ίδρυμα και ο σκοπός του από το Υπουργείο Πολιτισμού. Επειδή όμως οι καλοί ποτέ δεν χάνονται, το 2019 μαζί με την Υπουργό Μενδώνη επανεμφανίστηκε και η κ. Ασπασία Λεβέντη. Τον Σεπτέμβρη 2019 το Ηρώδειο παραχωρήθηκε στο IFG για συναυλία για τους “σκοπούς” του Ιδρύματος”.Κάπως έτσι τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκε “αυτοψία”  τη Μενδώνη μαζί με την οικογένεια Λεβέντη στη Δήλο και …αναθερμάνθηκε η χορηγία. 

    dilodd

    Η απόφαση υπογράφτηκε τελικά από την υπουργό παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2021 και πήρε το δρόμο για τη δημοσίευση και την ανάρτησή της στην Διαύγεια ώστε να τεθεί σε ισχύ. Μεσολάβησαν τα αίσχη στην Θεσσαλονίκη, η σύλληψη του Β. Λεβέντη, η αποκάλυψη του ονόματός του και η φωτογραφία του πρωτοσέλιδα στο “Μακελειό”, αλλά η κ. Μενδώνη …δεν πήρε χαμπάρι τίποτε. Όπως δεν πήρε και η επί του Τύπου σύμβουλός της Άννα Παναγιωταρέα. Και όχι μόνο αυτό. Το πιο ύποπτο είναι ότι ενώ για ψύλλου πήδημα οι δύο κυρίες βγάζουν ανακοινώσεις και δελτία Τύπου, για την απόφαση έγκρισης αυτής της περίεργης χορηγίας δεν υπήρξε η παραμικρή ανακοίνωση ή ενημέρωση. Ήθελαν να το περάσουν εντελώς στα μουλωχτά – φαντασθείτε να μην είχε προηγηθεί και ο βιασμός και η σύλληψη…

    Ως θέμα, η επίμαχη απόφαση έχει την “Έγκριση εκπόνησης Στρατηγικού Σχεδίου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης του Αρχαιολογικού Χώρου Δήλου και Μελέτης για την ανέγερση του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Δήλου, με δαπάνη του Κοινωφελούς Ιδρύματος “International Foundation For Greece”, προς το σκοπό δωρεάς της προς το Ελληνικό Δημόσιο”. Και όπως αναφέρεται “Εγκρίνεται η εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης του Αρχαιολογικού Χώρου Δήλου και Μελέτης για την ανέγερση του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Δήλου, με αποκλειστική δαπάνη του Κοινωφελούς Ιδρύματος “International Foundation For Greece”, με σκοπό τη δωρεά της προς το Ελληνικό Δημόσιο, άνευ ουδεμίας οικονομικής συμμετοχής, ανταλλάγματος ή επιβάρυνσης αυτού. Στο αντικείμενο των ανωτέρω περιλαμβάνεται: α) η εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (Master Plan) του Αρχαιολογικού Χώρου Δήλου και β) η εκπόνηση Μελέτης για την ανέγερση του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Δήλου, που, ειδικότερα, περιλαμβάνει:
    – Τοπογραφικό Διάγραμμα
    – Γεωτεχνική έρευνα – μελέτη
    – Αρχιτεκτονική αποτύπωση
    – Αποτύπωση φέροντος οργανισμού
    – Διερευνητικές εργασίες – εργαστηριακούς ελέγχους για τον φέροντα οργανισμό
    – Αρχιτεκτονική Προμελέτη, Οριστική μελέτη και μελέτη Εφαρμογής
    – Στατική Προμελέτη, Οριστική μελέτη και μελέτη Εφαρμογής
    – Η/Μ Προμελέτη, Οριστική μελέτη και μελέτη Εφαρμογής
    – Τεύχη δημοπράτησης
    – Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
    – Διαδικασία έκδοσης και έκδοση οικοδομικής αδείας”. 

    men1

    men2

    men3

    men4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Καλο μιλφ η μανα του βιαστη, οτι πρεπει για εκφυλα γουστα

    2. Χα χα..βλεπω καλα;
      Απαντες με μασκες στη φωτο αλλα η μαμα με τους 2 γιους …ουτε για πλακα!

    3. Τελικά αυτή η χώρα έχει πνιγεί στα σκατά …..τον θέλετε τον κασιδιάρη σας παλιοβρωμιάρηδες .

    4. αυτή η οικογένεια του αντίχριστου γουρλομάτη είναι ανακατεμένη σε οποια βρομιά και να αποκαλυφθεί!

    5. Εβραίοι ,κάτω τα κουλά σας από το Ιερό νησί μας, την Δήλο.

    6. Με πρωταθλήτρια κυβέρνηση στα ψεματα με τέτοια παρε-δωσε υπουργου πολιτισμού ακόμη αμφιβαλλετε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι θαμμένος στον Κάστα της Αμφίπολης?
      Σας λυπάμαι.

    7. Καλεσμένη από αγνώστους σε πάρτυ σε δωμάτιο ξενοδοχείου (σουίτα). Όχι σε μπαρ π.χ., σε δωμάτιο! Με αγνώστους. Με ντύσιμο πονηρό… Φτωχή και ορφανή (το σέβομαι, ούτε εγώ έχω χρήμα), με τι λεφτά θα συμμετείχες στο κυριλέ πάρτυ αφού δεν τους ήξερες; Μαζί με μία ανήλικη. Και με αμαξάκι. Είδατε όπως λέτε, πονηρές κοπέλες και κόκες, γιατί γυρίσατε; Και πως μπορείς να αποδείξεις ότι ο κατηγορούμενος ο ίδιος σε κέρασε σκόνη; Και επίσης, που ξέρω εγώ αν εσύ έδωσες ή δεν έδωσες συγκατάθεση για την π/ρτούζα; Ούτε τα φλώρια με τις κληρονομιές πιστεύω, ούτε εσένα που είσαι gold digger. Η μελανιές στο μπούτι μικρή μου γίνονται και από το σκαμπουδάκι που έπεσες γιατί σε βάρεσε η βότκα, π.χ.. Ασελγείς πράξεις κάνουν και οι γυναίκες, όταν π.χ. τρύβονται πάνω σε κάποιον και τον φιλάνε. Κόψτε την καραμέλα της άβγαλτης που δεν ξέρει. Για να προκαλούν ξέρουν; Για τα φράγκα ξέρουν; Για τα π/τανιλίκια σε ίνστα και φουμπού ξέρουν; Μπορεί να έγινε ο βιασμός (οπότε οι τυπάδες πρέπει να πάνε τουρ στον Κορυδαλλό), μπορεί όμως και να μην έγινε, στοιχεία σοβαρά δεν υπάρχουν.

      1. Ξέχασες ότι ομολόγησε ο “διοργανωτής” τον βιασμό και μετά έλεγε για χάκερ χαχα. Ουπς, το ξέχασες ε…

      2. Έχουν μεγαλοδικηγόρο να κάνουν την δουλειά σου..

    8. Μενδωνη, Παγωνη….. no comment παιδια….. προσωπικοτητες!

      1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΕΝΔΩΝΗ,ΠΑΓΩΝΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ…..no comment παιδια…….προσωπικοτητες……..

        1. Κάνουν κάτι ψαλίδια αυτές οι δύο στο νεοκλασικό. έχει βουίξει το Θησείο με το ζεύγος

    9. Και μετά θα έκλεβε τα αρχαία και θα τα έβγαζε έξω να τα πουλήσει!

    10. Η κυβέρνηση ολοι μαζί πρέπει να παραιτηθούν.

    11. Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.
      Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.
      Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα…. και πάει λέγοντας!!!

    12. δηλαδή βασικά λέτε οταν ήταν ο Σύριζα είχανε παγώσει όλα για κοντά 5 χρόνια
      αλλα οταν ήλθε η ΝΔ όποιος προλάβει το κύριο είδε
      μπορεις να πεις τους Συριζαιους φοβητσιάριδες, ανίκανους αλλα οχι απατεώνες

    13. Ερντογαν κανε ντου τωρα λεμε και στοχευσε τα αεροδρομια που εξυπηρετουν πτησεις ιδιωτικων αεροσκαφων γιατι κατι τετοια κατακαθια πατριωτες της φακης με χορηγιες ξεπλυμα, την κοπανανε σε χρονο ρεκορ.

    14. Και να ήταν αυτό το μόνο σκάνδαλο της Μενδώνη, καλά θα ήταν. Μόνο σκάνδαλα είναι κι αυτή, όπως όλοι τους. Σιγά το νέο.

    15. Όπως λέει και στο τραγούδι του σοφά ο Σωκράτη Μαλαμας. Όλοι οι καριοληδες μια εταιρία.

    16. Tο μακελειό όμως με κόβει… γενικά όταν γράφω για κληρονόμους, αλήτες, φλώρους, μπούληδες, κλέφτες, φοροφυγάδες, κομπλεξικούς, διαθήκες, χρησηκτησίες, πρώην συνεργάτες τούρκων και γερμανών, τσιφλικάδες, χουντικούς, αντιπαροχατζήδες με ενοίκια, βολεμένους, γκρουπούσκουλα, κομματόσκυλα, πουλημένους, τενεκέδες, χαφιέδες και τα λοιπά…

      1. Ε καλά και εσύ δεν άφησε τίποτα έξω….όλη την Ελλάδα έβαλες…σε αυτήν την χώρα ρε μάστορα και ο Άγιος Πέτρος να έρθει θα φύγει λασπωμενος σαν γουρούνι.

        1. Δηλαδή ποιούς απ’ αυτούς έπρεπε ν’ αφήσει απ’ έξω;;;

    17. Τα πρόστιμα για τη μάσκα αφορούν τους κοινούς θητούς. Οι άγιες οικογένειες και οι πορφυρογέννητοι γόνοι είναι υπεράνω των Νόμων. Στη φωτογραφία η Μενδώνη φαντάζει ως μια κακομοίρα υποτακτική της μαμάς Λεβέντη και των υιών και όχι ως υπουργός κυβέρνησης.

    18. γιατί η Γεωργία κατά δήλωσή της κουβάλαγε μαζί της μία 17χρονη και της έδινε αλκοόλ και την ανάγκασε να έρθει στο “πάρτι” ενώ η μικρή δεν ήθελε ;;;

    19. Αντε ρε στα τσακιδια μαγαρισατε την δηλο κοπριτες

    20. Ένα μάτσο αλήτες και κλέφτες, κυβερνούν την Ελλάδα!!!!!!!!!!

    21. Στην φωτογραφία, μπορεί κανείς να διαπιστώσει, ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο. Όλοι με μάσκα, Υπουργός, κουστοδία κτλ. Η αγία οικογένεια, χωρίς μάσκα και με αέρα αυτοκράτορα. Καλή σας ημέρα.

    22. Κιμ πάτα το κουμπί…
      Η Δήλο σας μάρανε….

    23. Η..κ.ΜΕΝΔΩΝΗ! ΜΙΑ ΔΙΠΟΔΗ,ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ “ΝΤΡΟΠΗ”!!!

    24. αποτυχημενες πλουσιομαμαδες κανουν αποτυχημενα πλουσιοπαιδα
      παιδια πυροβολημενα, μεσα στα ναρκωτικα, με χιλια δυο ψυχολογικα προβληματα.
      Ανικανα να διαχειριστουν τις τεραστιες περιουσιες που τους αφηνουν. Τα περισσοτερα απο δαυτα ειναι ετσι.

      Δεν ζηλευω τις περιουσιες τους. Τα παιδια τους ειναι για Δρομοκαϊτιο. Και οι γονεις το ιδιο.

      1. Ε τι περίμενες, 20 χρόνια διαφορά ηλικίας η μαμά από τον μακαρίτη Λεβέντη. Σε παρτι την.γνωρισε

    25. Σας ερπετό είναι η άτιμη. Ή μήπως είναι ? Πάντως τα παιδιά της έχουν φάτσα έχιδνας !!

      Όλοι οι Εβραίοι μια φάτσα.

    Comments are closed.