ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΦΟΣ: Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ»! ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΑΦΟ

    Οι πανηγυρισμοί του Ερντογάν τη νύχτα της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν ήταν εντέλει καθόλου τυχαίοι. Επειδή οι προφήτες έχουν τελειώσει σε αυτόν τον κόσμο, σίγουρα ο Τούρκος πρόεδρος δεν είχε μαντικές ικανότητες, αλλά γνώριζε κάτι παραπάνω σε σύγκριση με τους Έλληνες ψηφοφόρους.

    Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Άγγελου Συρίγου ο οποίος υιοθέτησε πλήρως την τουρκική προπαγάνδα αναφορικά με την απόκτηση αμερικανικών μαχητικών F 16 από την Τουρκία, δεν είναι κάποιο «μεμονωμένο κρούσμα». Η αντίδραση της ομογένειας που χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες δηλώσεις «αρμόζουσες σε πράκτορες των Τούρκων», δεν ήταν υπερβολική. Τα επιχειρήματα Συρίγου υπέρ της απόκτησης μαχητικών από την Τουρκία τα είχε επαναλάβει το σύνολο της τουρκικής ηγεσίας, απευθυνόμενη στις ΗΠΑ.

    Εξίσου προκλητικές, ανεπίτρεπτες και μειωτικές ήταν οι δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν έπειτα από την σύνοδο κορυφής του NATO στη Μαδρίτη είχε υιοθετήσει πλήρως και δημόσια την τουρκική προπαγάνδα περί δήθεν «τρομοκρατικής απειλής»! Για την ακρίβεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που χαρακτηρίζει τα θύματα των Τούρκων ως «τρομοκράτες». Υιοθετώντας με αυτόν τον τρόπο την διαχρονική τουρκική προπαγάνδα που χρησιμεύει για να συγκαλύψει τις γενοκτονίες που η Τουρκία έχει διαπράξει κατά των Ελλήνων, των Αρμενίων, τον Ασσυρίων και τώρα των Κούρδων.

    Οπωσδήποτε μία τέτοια εγκληματική δήλωση δεν μπορεί να είναι προϊόν ανοησίας η ανικανότητας.

    Και φτάνουμε τώρα στον Νίκο Τσάφο…

    Νίκος Τσάφος: ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας!

    Αυτό προκύπτει τόσο από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από πλήθος δημοσιευμάτων που τεκμηριώνουν ότι βρίσκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού για τα ενεργειακά

     Ας δούμε τώρα τι έγραφε ο κ. Τσάφος σε τουιτ που ανέβασε, στις 8 Δεκ. 2020, σχετικά με τις θαλάσσιες διαφορές στην Κύπρο

    The first maritime dispute is over areas that the Turkish Republic of Northern Cyprus has licensed off the *southern* coast of Cyprus. This is not a maritime dispute—it’s a dispute over Cypriot sovereignty. But as a “territorial” dispute, it’s an odd one.”
    Η πρώτη θαλάσσια διαφορά αφορά περιοχές που η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου έχει αδειοδοτήσει στα *νότια* παράλια της Κύπρου. Αυτή δεν είναι μια θαλάσσια διαμάχη – είναι μια διαμάχη για την κυπριακή κυριαρχία. Αλλά ως «εδαφική» διαμάχη, είναι περίεργη.

    Το “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” φαίνεται και σε φωτογραφία-χάρτη στο ίδιο τουίτ

    Δείτε εδώ και το σχετικό τουιτ…

    Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας…αναφέρει, στο τουίτερ, την κατεχόμενη Κύπρο ως “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” 

    Δεν είναι όμως η μοναδική παραφωνία του συγκεκριμένου συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Το επίσης αδιανόητο είναι ότι ο κ.Τσάφος είχε υποστηρίξει μέσω άρθρου του στην πως «η πρόταση για αγωγό προς την Τουρκία φαίνεται πιο ελκυστική τώρα απ’ ότι στο παρελθόν». Σε μια περίοδο όπου έμπαινε η «ταφόπλακα» με αμερικανική σφραγίδα στον EastMed, ο Νίκος Τσάφος εκφραζόταν υπέρ του «πόθου» των Τούρκων.

    Γιατί αυτός είναι ο πόθος της Τουρκίας. Να γίνει κυρίαρχος στην Ανατολική Μεσόγειο και να κάνει την Ευρώπη να πέσει ακόμα πιο χαμηλά στα πόδια της παρακαλώντας την Άγκυρα. Και ένας αγωγός Ισραήλ-Τουρκίας, που θα λειτουργήσει ως εναλλακτικός του ρωσικού φυσικού αερίου, θα κάνει ακριβώς αυτό. Θα αναβαθμίσει αυτομάτως τον ρόλο της Άγκυρας σε ένα ζωτικής σημασίας ζήτημα της Ευρώπης όπως το ενεργειακό.

    Πώς το είχε πει προ μηνών περίπου, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας;

    «Η πιο οικονομική, πιο εφαρμόσιμη και ταχύτερη λύση στην Ανατολική Μεσόγειο είναι η λύση στην οποία βρίσκεται η Τουρκία. Βούληση προς αυτή την κατεύθυνση άρχισε να διαμορφώνεται και από άλλες χώρες»! Κάτι ήξερε μάλλον.

    Να σου ταυτόχρονα και το καινούριο τουρκικό γεωτρύπανο το οποίο φθάνει την Πέμπτη στην Τουρκία και τον Ιούλιο ξεκινά για την πρώτη του αποστολή, μαντέψτε που, στην Ανατολική Μεσόγειο!

    Όλα αυτά και άλλα πολλά συνηγορούν πως κάτι έχει μοιραστεί στην ενεργειακή «πίτα». Και μεγάλη χαμένη αναμένεται να είναι σίγουρα η Κύπρος σε όλο αυτό το παιχνίδι, αλλά και η χώρα μας, η οποία για να υλοποιηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κανείς δεν ξέρει τι σόι υποχωρήσεις θα χρειαστεί να κάνει.

    Γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει για σύμβουλό του έναν άνθρωπο που φαίνεται πως υποστηρίζει τον αγωγό Ισραήλ-Τουρκίας, τη στιγμή ακριβώς που το μεγάλο ενεργειακό παζάρι φαίνεται να φτάνει στο φινάλε του.

    Κάτι πολύ σκοτεινό εξυφαίνεται στο μέγαρο Μαξίμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ

    2. Πού είναι ένας εισαγγελέας για τους Ελληνόφωνους πολιτικούς και εφοπλιστές

    3. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ο τσόγλανος,
      Εκτέλεση .Άρθρο 134 – Ποινικός Κώδικας – Εσχάτη προδοσία

    4. ολους αυτους οταν γινει το μπαμ τους μαζευεις και τους βαζεις 1η γραμμη για τα ναρκοπεδια

    5. Άμα τα παίρνεις από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες…

    6. ΟΛΑ τα νεοταξικά σκυλιά θα έχουν το τέλος που τους πρέπει……

    7. Στρατοδικείο και εκτέλεση την επόμενη αυγή!.. για όλους αυτούς τους προδότες. Αν το έκαναν αυτό, κανείς δεν θα ξανατολμούσε να κάνει τα ίδια στο μέλλον!

    8. Σε 8 δις υπολογίζονται τα λεφτά που έχουν δώσει οι τουρκοι σε “Έλληνες” πολιτικούς για να κρατούν αυτή την στάση. Προδότες δοσιλογοι απατρηδες και ρουφιάνοι κυβερνούν την Ελλάδα. Δυστυχώς.

    9. ΑΦΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΤΟΥΡΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΙΞΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    10. Η Καϊλή πήγε φυλακή γιατί άφησε τους γέρους γαμιάδες της με την πούτσα στο χέρι. Δεν ήταν και καμιά παρθένα, τα ήξερε αυτά τα πράγματα. Αλλά πίστεψε ότι είναι πιο έξυπνη από αυτούς. Δυστυχώς δεν είναι. Την φτιάξανε και μετά το έριξε στα τεκνά. Άμα σε γαμήσουν μία φορά θα σε γαμάνε τέλους, μέχρι να ψοφήσεις. Κατάλαβες;

    11. Κανένα πίτπουλ δεν υπάρχει, να το αμολύσουμε σ’ αυτούς;

    12. Επίκαιρο όσο ποτέ:

      Ήρθαν
      ντυμένοι φίλοι
      αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
      το παμπάλαιο χώμα πατώντας
      και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.

      Έφεραν το Σοφό, τον Οικιστή, και το Γεωμέτρη,
      βίβλους γραμμάτων και αριθμών,
      την πάσα υποταγή και δύναμη,
      το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας.

      Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.
      Ούτε μέλισσα καν δεν γελάστηκε
      το χρυσό ν’ αρχίσει παιχνίδι
      ούτε ζέφυρος καν, τις λεύκες να φουσκώσει ποδιές.

      Έστησαν και θεμελίωσαν
      στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα
      πύργους κραταιούς και επαύλεις
      ξύλα και άλλα πλεούμενα,
      τους νόμους τους θεσπίζοντας
      τα καλά και συμφέροντα,
      στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας.

      Και το μέτρο δεν…
      έδεσε ποτέ με την σκέψη τους.
      Ούτε καν ένα χνάρι θεού
      στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε
      ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς
      τη μιλιά τους δεν είπε να πάρει.

      αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
      τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.

      Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
      παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
      Στ’ ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
      μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά.
      Μόνο ΟΠΛΑ και ΣΙΔΕΡΟ και ΦΩΤΙΑ!!!!

      Οδυσσέας Ελύτης – ‘Αξιον Εστί – Ψαλμός Z

    13. Το επίκαιρο αριστούργημα του Οδυσσέα Ελύτη “Ήρθαν ντυμένοι «φίλοι» αμέτρητες φορές οι εχθροί μου” , έχει τώρα εφαρμογή και στην έννοια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!! Κανείς από αυτούς δεν έχει πατρίδα την Ελλάδα! Πρέπει να τους στείλουμε όλους με μικρά πατριωτικά κόμματα αυτή τη φορά! (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ όμως, είτε δεξιό είτε αριστερό αρκεί να είναι ΠΑ-ΤΡΙ-Ω-ΤΙ-ΚΟ)!!!! Τελικά, οι τύποι με κοστούμι και γραβάτα, είναι σας τους φαρμακευτικούς πλασιέ!!! νομίζουν θα μοιράσουν την Ελλάδα δεξιά και αριστερά παίρνοντας τις μίζες τους!!! Κοπρίτες όλοι, Συριζο-ΝΔίτες!

    14. Ποιός είναι αυτός ο π@@στης ο Τσάφος να τον χ@σω κατάμουτρα; Ενας άλλος πληρωμένος προδότης.

    15. Οι καλύτεροι φίλοι του Ερντογαν είναι ο συριζα και η εφσυν. Ό,τι και να λέμε.

      1. Φίλε μακάρι να ήταν μονο αυτοί! Αυτοί τουλάχιστον το δηλώνουν!!!! Εδω οι ΛΟΑΤΚΙ ΝΔ (όλο το πρώην ΠΑΣΟΝ δηλαδή, και μάλιστα το Μη Πατριωτικό) έχει καταλάβει την εξουσία και παίζει την Ελλάδα στα ζάρια!!!

      2. oι χουνταιοι λατρευουν ερντοκλαν, ως γνωστο

    16. Ο Νίκος Τσάφος εντεταλμένος νεοταξίτης πράκτωρ, αφιχθείς πέρυσι την Άνοιξη για να προωθήσει το πανάκριβο LNG.
      Σπουδές στο Αμέρικα συμβατές με πράκτορα.
      Μέλος του νεοταξικού CSIS (Center for Strategic & International Studies).
      Δίπλα στον Εβραίο σύμβουλο ενεργείας του Μπάιντεν Έρικ Χωχστάιν.
      Τα ξενοκίνητα ΜΜΕ μας ομολόγησαν ότι κατεύθασε με διαπιστευτήρια από τον Λευκό Οίκο.

    17. Από τον Σημίτη και μετά που ήταν ο αρχιτέκτονας της καταστροφής της Ελλάδας οικονομικά κοινωνικά εθνικά, την διακυβέρνηση την έχουν αναλάβει με τις ευλογίες των Αμερικανών χαζαροι ανθέλληνες. Ο Σημίτης με τον Βενιζέλο έχουν αλλάξει τα ονόματος Αβουρη και Τουρκογλου είναι τα κανονικά τους επίθετα. Ο Μητσοτάκης απλά ένας βλακας με αρρώστια για το χρήμα που τον χρησιμοποιούν οι άλλοι δύο. 8 δις περίπου έχει ταΐσει η Τουρκία διαχρονικά πολιτικούς στην Ελλάδα, σταθμούς ραδιοφωνικους όπως ο Σκαι ελιαμεπ κτλ. Εάν δεν αντιδράσετε είσαστε χαμένοι από χέρι. Είσαστε κυριολεκτικά κάτω από την χειρότερη μορφή σκλαβιάς και κατοχής όπως είναι η διακυβέρνηση της χώρας από δοσίλογους προδότες εθνικούς μειοδοτες. Αυτή είναι η αλήθεια και πείτε ότι θέλετε. Ελέγχουν όλο το σύστημα ενημέρωσης.

    18. χαχαχαχα γέλιο μόνο. Για το μόνο που δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος είναι ότι δεν είναι ειλικρινείς, όλα τα λένε και όλα τα κάνουν, σε κλέβουν;το λένε, σε πηδάνε στο λένε, βιάζουν τα μικρά παιδιά;το λένε, σε σκοτώνουν με τα μπόλια; στο λένε.. σε έχουν προδώσει;στο λένε… θα το ξανακάνουν;στο λένε…σου φέρνουν τον κάθε λαθρομετανάστη φοβία δίπλα από το σπίτι σου και αύριο μεθαύριο ο γιος του θα παντρευτεί την κόρη σου και το αντίστροφο στο είπαν και στο λένε, σε έχουν εξαθλίωση;στο είπαν και στο λένε… μπαίνει ο κλέφτης μέσα στο σπίτι σου να σε κλέψει και αν δεν αρκεστεί σε αυτό να σε σκοτώσει η να βιάσει την γυναίκα σου και φοβάσαι να τον αντιμετωπίσεις για να μην σου κάνει μήνυση ο κλέφτης, γιατί; γιατί του έδωσαν το δικαίωμα που έχουν αφαιρέσει από σένα και εμένα.. τι άλλο θες για να καταλάβεις Έλληνα ότι δεν σε θέλουν,δεν σε αγαπάνε,δεν σε εκτιμάνε; δεν σε σέβονται;

    19. Ο Σημίτης ευχαρίστησε τους Αμερικανούς μετά το πολιτικό φιάσκο των Ιμίων, ο Μητσοτάκης ευχαριστεί καθημερινά τους Τούρκους για την Γαλάζια Πατρίδα τους. Λέω για αυτή που κερδίζουν βήμα – βήμα, από το γκριζάρισμα του Ελληνικού Αιγαίου.

    20. Σκεφτείτε με πόσα δισεκατομμύρια χρήματα, έχουν δωροδοκηθεί όλοι αυτοί, που υποστηρίζουν ανθελληνικές θέσεις, δεκάδες χρόνια τώρα.
      Η Καϊλή, απότελει το ένα χιλιοστό από αυτούς, και η οποία βρίσκεται στην φυλακή.
      Οι 300 και άλλοι τόσοι περατρεχάμενοί τους, πουλημένοι και προδότες, θα έπρεπε να είχαν κρεμαστεί στο Σύνταγμα.

    21. Κάποιοι γράφουν τέτοια, κάποιοι άλλοι είναι παιδοβιαστές, κάποιοι άλλοι λαμόγια, απ’ όλα έχει το κόμμα…

    22. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα αποκαλούμε και πως θα αντιμετωπίζουμε όσους τους ψηφίσουν…

    23. ποιο ανθελληνες και απο τους προδοτες του Συριζα καταντησαν οι Νεοδημοκρατες…..
      γιαυτο καταληξαμε στον Ηλια Κασιδιαρη…………
      ειναι το τελευταιο Καστρο αντιστασης στον αφανισμο του Ελληνισμου….
      ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕς ειναι με το κομμα Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

    24. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ! ΜΑΥΡΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    25. Στη περιοχη γινεται οτι γουσταρουν οι Αμερικλανοι! Γι αυτο αλλωστε εριξε ο Ιωαννιδης το Παπαδοπουλο για να ελθει η…..εντεταλμενη δοσιλογη Δημοκρατια !

    26. Τι ανθέλληνες ψηφίσατε, ρε ανθέλληνες; (!) Κλαίω για λογαριασμό σας…

    27. Το Μαξίμου είναι το αποχωρητήριο των Ελευθεροτεκτόνων.

      Άμα είστε μάγκες αναρτήστε το.

    Comments are closed.