ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ! ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ; ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ: “ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ…”

    Κοινοποίηση:
    dolofonia-karaivaz6

    Καταδίωξη θρίλερ λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ συνέβη χθες στον Κηφισό όπου το σκούτερ χαμηλού κυβισμού στο οποίο επέβαιναν δύο ύποπτοι κατάφερε και ξέφυγε από τις μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, σύμφωνα με το sputkniknews.gr.

    Συγκεκριμένα, χθες οι κάτοικοι της περιοχής περιέγραψαν στην αστυνομία πως οι δράστες της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ επέβαιναν σε ένα σκούρο σκούτερ και πως ο άνδρας που τράβηξε το πιστόλι και πυροβόλησε τον δημοσιογράφου, φορούσε στρατιωτική φόρμα.

    Μηχανάκι παρόμοιο με αυτό της περιγραφής των κατοίκων, εντοπίστηκε λίγο αργότερα να κινείται στον Κηφισό. Ακολούθησε καταδίωξη από ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά ο οδηγός της μηχανής κατόρθωσε να εξαφανιστεί στα στενά προς Άγιας Άννης, στο Ρέντη.

    Λίγη ώρα αργότερα, άλλη ομάδα αστυνομικών κατάφερε να εντοπίσει το μηχανάκι στην ίδια περιοχή. Στο σκούτερ επέβαινε ένα άτομο το οποίο και προσήχθη στην Ασφάλεια. Τελικά αποδείχθηκε πως ο προσαχθής δεν επέβαινε στο σκούτερ που αρχικά καταδίωξαν οι άνδρες της ΔΙΑΣ στον Κηφισό και αφέθηκε ελεύθερος.

    Επέβαιναν οι εκτελεστές στο μηχανάκι που καταδίωξαν οι αρχές; Ίσως δεν μάθουμε ποτέ αν έχουμε ακόμη ένα φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ.

    Σοκάρει ο ιατροδικαστής

    Πολλαπλά ήταν τα τραύματα από σφαίρες που προκάλεσαν οι σφαίρες που δέχθηκε ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ στη δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του.

    Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστής εντόπισε ότι έξι σφαίρες χτύπησαν στο θώρακα, μια στο λαιμό, δύο σφαίρες στο κεφάλι ενώ η μια που βρέθηκε στην παλάμη προφανώς προέρχεται από σπασμωδική κίνηση του δημοσιογράφου –αντίδραση τη στιγμή που αιφνιδιάστηκε από το δράστη.

    Πρωί του Σαββάτου από τις αρμόδιες αρχές και μετά την πρώτη βαλλιστική, φάνηκε πως το 9αρι όπλο, με το οποίο οι δυο δράστες σκότωσαν εν ψυχρώ τον δημοσιογράφο, ήταν «καθαρό», δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά σε ανάλογο περιστατικό.

    Παράλληλα, οι κάλυκες που έχουν βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας, είναι 13.

    Οι αρχές πρόκειται ωστόσο να το επανεξετάσουν για να επιβεβαιώσουν αποτέλεσμα ότι το 9άρι πιστόλι είναι «καθαρό».

    Σημειώνεται πως πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δεν εξέπληξε τους αστυνομικούς, που από την πρώτη στιγμή περίμεναν ότι οι εκτελεστές θα χρησιμοποιούσαν όπλο που δεν είχε εμπλακεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κοιταξτε ειναι στημενο. θα τους συλλαμβανανε? ΟΧΙ

    2. Τελικα πεθανε μονο απο τις σφαιρες δεν πεθανε απ τον κοροιδοιο; Δεν μπορει κατι λαθος εγινε..

    3. Κρατος Παρακρατος των μπατσων των πολιτικων και των επιχειρηματιων,
      ντου σε ολους

    4. Δεν είναι φιάσκο, αυτές τις ΕΝΤΟΛΈΣ πήραν, αυτό έκαναν τα “όργανα”, τους άφησαν να φύγουν…

      1. Έτσι ακριβώς.
        Έτσι φάγανε και το Γκιόλια έτσι φάγανε και τον Μαυρικό και ένα σωρό άλλους.
        Η δικαιοσύνη και η αστυνομία υπάρχει για να προστατεύει τους κοτζαμπάσηδες.

    5. Μητσοτάκης, Μαρέβα, Δημητριάδης…

    Comments are closed.