ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΒΑΖΕΙ ΚΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER. AN ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. ησυχάστε ολοι ο γουρλος σας μετατρέπει σε magneto.. σύντομα θα βγουν νεα εμβόλια για goulverin.. τι άλλο θέλετε? θα σας κανει ολους υπερ-ήρωες!

    2. Η ουρά σε πόσα χρόνια μετά τη δεύτερη δόση βγαίνει;

    3. ωραια εμβολια να τρεξουμε να κανουμε θα τραβαμε ολα τα κερματα θα κονομαμε χωρις να δουλευουμε μπραβο ρε κουλη ντιλερ για τις εμβολιαρες που εφερες για το καλο μας παντα

    4. αντε βρε και εμεις οι ανεμβολιαστοι θα αναβουμε κανα κερακι

    5. Όσοι πιστεύετε ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκι και μαγνήτες, πραγματικά είστε ελεϊνοί.

      1. Μην το ψάχνεις, δίκιο δεν θα βρεις! Ως ηλεκτρονικός που είμαι, τους λέω ότι λένε βλακείες και δεν ξέρουν ούτε καν τι είναι αυτά τα τσιπάκια αλλά μιλάνε αόριστα για κάποια τσιπάκια που σου ελέγχουν το μυαλό, κάνοντας οι ίδιοι μεγάλα άλματα λογικής σε αυτά που λένε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά θέματα τροφοδοσίας, τεχνολογίας και λειτουργίας αυτών των υποτιθέμενων “τσίπ” αλλά επειδή γνωρίζουν τα πάντα σαν τους ταξιτζήδες ένα πράγμα, μου την λένε κι από πάνω και με λένε πουλημένο νεοταξίτη, εμένα που έλεγα σε φίλους και γνωστούς από το μακρινό 1995 όταν ήμουν ακόμα παιδί για την σημερινή κατάντια μας και όταν αυτοί ήταν τότε φιλοαλβανικά ΠΑΣΟΚια του κερατά…

        1. Μιλάς με την σίγουρα μιας επιστήμης που τα ξέρει όλα. Λες και δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι καινούργια τεχνολογία άγνωστη στο ευρύ κοινό. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να υπεραπλουστεύονται τα πράγματα με λέξεις όπως “τσιπ” κτλ αλλά σε κάτι άγνωστο πρέπει να προσδωσεις κάποια γνωστή ιδιότητα και έννοια ώστε να μπορείς να αναφέρεσαι σε αυτό.

        2. Βρε αφηστε τις σαχλαμαρες και φλυαριες.πειτε μας γιατι κολανε αντικειμενα.εδω δεν ειναι λογια.ειναι πραξεις.ειναι αποδειξεις.απτα πραγματα,ορατα.Τελικα δεν απαντατε ομως.μας λετε τι ΔΕΝ ειναι αυτο που βλεπουμε,να κολαμε μαχαιρια ψαλιδια και πριονια.δεν μας λετε ομως εσεις οι “ηλεκτρονικοι” ΤΙ ΕΙΝΑΙ.δεν μας ενδιαφερει τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

    6. Βιολογικά τσιπάκια και ακτινοβολία. Για το όνομα του Θεού και της Παναγίας κάντε κάτι.

    7. Αμα εχεις να πλυθεις κανα μηνα, κολλαει πανω και τηγανι!!!

    8. ΠΑΤΕ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕς ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ???ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ ΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑς ΤΟ ΠΡΑΜΑ ??????

    9. ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑΝΥΛ για να βλεπουν οι βλακες. Το κακο ειναι πως ψηφιζουν κιολας.

    10. Υγρή κόλλα.με αυτήν φτιάχναμε συναρμολογούμενα αεροπλάνα μικροί.το βίντεο μου θύμισε το πρώτο μου bf 109 σε κλίμακα 1/72. Επίσης το βίντεο μου θύμισε να μην τρώω αργά το βράδυ γιατί θα γίνω πατσοκοιλης σαν τον συνεργάτη σας.

      1. Έχετε λαλήσει από την τρομάρα, ε; Υγρή κόλλα ο ένας, λιπαρό δέρμα ο άλλος, υγρά μαντιλάκια ένας τρίτος, ιδρώτας ο τέταρτος…και τί δεν θα πασχίσετε να πιστέψετε εκτός από την ολοφάνερη πραγματικότητα για να μπορείτε να κοιμάστε τα βράδια οι μπολιασμένοι.

        1. H αλήθεια Σωτήρη είναι ότι έχω λαλήσει με την ιδέα ότι περιβάλλομαι από ανθρώπους που πιστεύουν ότι με το εμβόλιο μαγνητίζονται αντικείμενο στο σώμα.

          1. Κουράγιο. Μπορεί να μην συνυπάρχετε για πολύ ακόμα.

            1. Όχι, όχι μη λες τετοια, προς Θεού.ειναι δύσκολο πολυ να συνυπάρχει κάνεις με βουρλα, αλλά δεν έχω φτάσει σε σημείο να περιμένω τον covid να κάνει τη δουλειά του κ να τους αφανίσει.κ ένας να σωθεί κέρδος για την ανθρωπότητα θα είναι, έστω κ αν είναι χασουρα για τα γραφεία κηδειών

    11. Τι νανοσωματίδια εισέρχονται μέσα στον οργανισμό, μπορεί κάποιος να μας απαντήσει;;;;;
      το κράτος μας έχει φάει αλλού απάντηση για αυτό δεν υπάρχει ή μόνο μία λέξη έχουνε: ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ!

    12. Κατσε να δειτε με το 5G απο λευχαιμια κλπ και αλλες θανατηφορες ασθενειες..οπως και τα εχουν προβλεψει…μια γενια θα εξαφανιστει πριν προλαβουν η θα κανουν μικρη χρηση της συνταξης αν και αυτο υπαρχει εφοσον παει καθαρα σε ιδιοτηκο καθεστως. Θα μεινουν τα αβουλα 12 χρονα σημερινα που ζουνε σε ενα κοσμο που δεν θα μπορουν να ξεχωριζουν την φαντασια απο την πραγματικοτητα.

    13. Μαγνητίζεις και το αντίθετο φύλο; Αν είναι έτσι τρέχω να το κάνω!!

    14. Για να πετυχουμε την ανοσια της αγελης πρωτα πρεπει να ξεπερασουμε την ανοησια της αγελης.

    15. Καλά να πάθει. Ας πρόσεχε. Όταν βγάλουν εμβόλιο που να μαγνητίζει γκόμενες θα πάω να το κάνω .

    16. ΌΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΗΡΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 5G, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ “ΩΡΑΙΑ” ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΌΛΑ!…

      1. στηαν αμερικη υπαρχει ηδη… για πες μας τι γινεται εκει που εχει εμβολιαστει το 60% + του πλυθησμου… ψεκασμενε υπανθρωπε.

        1. Αψέκαστε αμόρφωτε και αδαή, δεν ξέρεις τί πάει να πει υπανθρωπισμός, αλλά θα το διαπιστώσεις σύντομα. Από το ύφος του σχολίου σου συνάγονται δύο συμπεράσματα: α) έχεις εμβολιαστεί, β) έκανες το πείραμα και μαγνητίζεις αντικείμενα. Και ένα τρίτο: έχεις χεστεί επάνω σου. Και καλά έχεις κάνει. To 5G, εκτός του ότι μπορεί να επενεργεί ήδη (καρδιοπάθειες και εμφράγματα σε πρώτη δόση, τα οποία περνάνε σαν «φυσική» κατάληξη), θα πρέπει πρώτα και να ενεργοποιηθεί όπου δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Δεν αρκεί απλά «να υπάρχει» σαν υποδομή. Κάνε υπομονή. Τώρα αρχίζει.

          1. Στις ΥΠΑ εχει εδω και μηνες ενεργοποιηθει… που ειναι οι νεκροι ? υπανθρωπε χαμηλου κοινονικου και βιοτικου επιπεδου…

      2. Άποψη σου είναι , τουλάχιστον να την υποστηρίζεις!
        Όχι να κατηγορείς τις κεραίες του θανάτου και από την άλλη να έχεις κινητό τηλέφωνο ίντερνετ ,ασύρματο τηλέφωνο σπίτι. Δεν θέλετε τις κεραίες αλλά από την άλλη κατηγορείτε τον ΟΤΕ που δεν έχει καλό σήμα (γιατί ξηλωσε κεραίες).
        Τα φρύδια τα έχει μόνο ο πάτερ Κλεομένης. Όλοι εσείς είσαστε γιαλαντζι επαναστάτες του πωπου…..έτσι γιαννακι;άντε να σερφαρεις στο Instagram τώρα και χρησιμοποίησε το ίντερνετ που κατηγορείς

      3. Έτσι ακριβώς. Xenobots + 5G και σκοτώνουν όποιον θέλουν με εντοπισμό και ακτινοβολία.

    17. Καλα ρε!! Παιδιά συνεργάτης δικός σας 《δικός μας》άνθρωπος και έκανε εμβόλιο??????? Έφαγε!!!!!!!προπαγάνδα??????

    18. Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.

    19. Παιδιά μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πολύ φοβάμαι πως στο μέλλον έχουμε να ζήσουμε καταστάσεις που αυτή τη στιγμή δεν τις βάζει ο νους μας.

    20. Το εμβόλιο περιέχει βαρέα μέταλλα για καλύτερη απορρόφηση. Δε ξέρω αν ισχύει

    21. Να μας πει ο γιατρουδάκος σχολιαστής, που κορόιδευε το βίντεο με τον Καμπούρη, τι γίνεται εδώ.

    Comments are closed.