ΝΕΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ! 68ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER – MAΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    εμβολίο Pfizer BioNTech

    Σοκ προκαλεί η είδηση πως μία γυναίκα 68 ετών η οποία δεν έπασχε από κανένα υποκείμενο νόσημα έφυγε από τη ζωή μία μόλις ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν τα παιδιά της.

    Τα παιδιά της άτυχης γυναίκας κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου τονίζοντας πως η 68χρονη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου.

    Μετά την δεύτερη δόση, η γυναίκα έμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου της έγινε ο εμβολιασμός και αποχώρησε, έχοντας μαζί της την κόρη της, η οποία την είχε συνοδεύσει.

    Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα προς το βράδυ της 4ης Μαΐου, η 68χρονη άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια.

    Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα που είχε.

    Εκεί, της έκαναν κάποιες εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ όπως ισχυρίζονται τα παιδιά της 68χρονης, από το νοσοκομείο οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου και ότι δεν θα ξανασυμβεί, δίνοντας εξιτήριο στην γυναίκα.

    Σύμφωνα με όσα καταθέτει στη μήνυσή της η οικογένεια της 68χρονης, λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα ανέβασε πυρετό, ενώ είχε τα ίδια συμπτώματα με εμετούς και παράλυση των άκρων.

    Τα παιδιά της την μετέφεραν στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους αφού δεν υπήρχε ελεύθερο ασθενοφόρο.

    Φτάνοντας στο νοσοκομείο η 68χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, αλλά παρέμενε ζωντανή με χαμηλό σφυγμό. Οι γιατροί προχώρησαν σε διασωλήνωση, αλλά μετά από μισή ώρα περίπου, εξέπνευσε.

    Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Αντώνης Ξυλουργίδης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων με οποιονδήποτε τρόπο.

    Η οικογένεια διόρισε και ιατροδικαστή τεχνικό σύμβουλο και έτσι μπλόκαραν την ταφή. Η νεκροψία- νεκροτομή θα γίνει την Τρίτη και αναμένουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοβόθρος! ΜΠΕΕΕ, ΜΠΕΕΕ, ΜΠΕΕΕ!

    2. Ολο λεγανε για το εμβολιο και ο κατσανεβας που εκανε το εμβολιο πεθανε. Και για να πεθανει ο κατσανεβας που ειχε λεφτα και μπορουσε να πληρωσει τους καλυτερους γιατρους, καταλαβαινετε τι γινεται με τον απλο λαο που ουτε σε ραντζο δεν θα τον βαλουν. Προτεινω αμεσα το …γρηγορο εμβολιο(που λεει και ο μητσοτακης) σε κυβερνηση, αντιπολιτευση, μκο και αριστερους δημοσιογραφους με δεξιες τσεπες που δουλευουν στους καναλαρχες. Ουστ λαμογια που νοιαζεστε για το καλο μας, για τις μιζες νοιαζεστε. Εννοειται οτι η πλειοψηφια δεν θα το κανουμε και θα σκασουν τα αφεντικα σας που δεν περναει τετοια προπαγανδα που κανετε.

    3. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ….ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ….ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕΡΙΚΟΙ….

    4. Αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο
      θα πέθαινε νωρίτερα.
      Το εμβόλιο της έδωσε κάποιες μέρες παράταση.
      Κάντε εμβολιάκια δίνουν σφρίγος κ επιμυκήνουν τη ζωή.
      Το έκανε ο Πρωθυπουργός, το έκανε ο Τσίπρας
      το κάνανε ο Κουτσούμπας με τη Φώφη κ τον Βαρουφάκη
      που μας νοιάζονται τόσο πολύ.
      Να το κάνουν παιδιά κ βρέφη είναι θαυματουργό το εμβόλιο,
      με το εμβόλιο δεν θα πεθάνουμε από άλλη αρρώστια ,μόνο απο κοβιντ κινδυνεύουμε.
      Τις άλλες αρρώστιες τις θεραπεύει το εμβόλιο.

    5. Μετά λέμε για νοθείες στις εκλογές, καμμία νοθεία δεν γίνεται, απλά το 85% των νεοελλήνων τους ψηφίζει, αυτοί είμαστε, αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει πάρτε το είδηση, καταδικασμένοι είμαστε, τίποτα δεν θα αλλάξει, οι γιατροί φακελάκια, πολεοδομιες, κτηματολόγια, εφορίες, ΔΕΗ, μηχανικοί, δικηγόροι, νοσοκομεία όλα ένα φακελάκι…..ο κλέψας του κλεψαντος, α ρε μεγάλε Λιαντίνη

    6. αυτά που λετε οι νεοναζί τα πιστευτε στ αληθεια? ή απλα σπεκουλάρετε?

    7. Ε ναι τώρα, αν είναι κορονιος, λένε, είναι θύμα κορονιου, άμα είναι εμβολιο, τοτε, ήρθε η ώρα του. Τι θέλετε δηλαδή; Να ζήσει μέχρι τα 100; Πραγματικά οι περισσότεροι είναι τυφλοί, μεθυσμένοι και ακροβατουν σε τεντωμένο σχοινί. Ότι και να τους πει κανείς δε καταλαβαίνουν τίποτα. Τόσο καλά δούλεψε η προπαγανδα τόσα χρόνια. Δε χρειάζεται η μεταλλαξη των εμβολίων, είναι τα μυαλα τους ηδη

    8. Είστε πολλοί και είναι δικός μου ο πλανήτης, γκε γκε; Εμβολιάκια ευγονικής και κακό ψόφο σε όλους σας μέχρι να φτάσει ο πλυθησμός στις 500.000.
      Θύρας666

    9. ελεος δηλαδη, θα πληρωσουν και δικηγορο; νομιζουν οτι θα παρουν αποζημιωση; ας ειχαν μυαλο, τωρα ειναι αργα.

    10. Τα πρόβατα όμως δεν ξυπνάνε ξέρετε γιατί? Γιατί σου λέει ένας θάνατος σε 100.000 εμβολιασμούς τι είναι? Τίποτα. Να δούμε όμως τι παρενέργειες θα έχει το εμβόλιο τους επόμενους μήνες σε αυτούς που θα εμβολιαστούν.

    11. Εκανε το ιδιο εμβολιο την παρασκευη και δεν αυτην την στιγμη ειναι χαλια με ζαλαδες! Ισως παει στο νοσοκομειο…τι γινεται ρε παιδια; Θα μας φανε λαχανο;

      1. Μια συναδελφος μου στη δουλεια νεα 35αρα ειχε κανει απο αυτο το καλο το εβραιογερμανικο. Μετα τη δευτερη δοση ειχε εντονους πονους και πονοκεφαλους τις πρωτες μερες αλλα τωρα μετα απο 2 μηνες τη βλεπω παραπονιεται ακομη σχεδον καθε μερα για πονοκεφαλους και ψαχνει να βρει το λογο λεει μη κρυωσα μην εκανα μην ερανα κι εγω της κανω τη χειρονομια της βατσινας ωες την aιτια αλλα αυτη την αποκλειει και υποπτευεται ολα τα αλλα,τι να πεις στον ανεγκεφαλο τον κοσμο..

    12. Και μετα φταιει ο φονιας!!!!!!!! Τα θελετε και τα παθαινετε!!!!!!!!! Δεν σας λυπαμαι καθολου!!!!!!!!!! Λυπαμαι μονο τα μικρα παιδακια που οταν ερθει η ωρα οι δολοφονοι γονεις τους θα τα πανε να τα εμβολιασουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. Το πρωί άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω σε έναν “ειδικό” να λέει ότι όποιος δεν κανει το εμβόλιο είναι αντικοινωνικός. Καπάκι την έκλεισα. Η τρομοκρατια έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

    14. ΠΡΟΟΟΟΟΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ
      ΣΤΟΟΟΟΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ
      ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΟΟΟΣ ΜΕ ΤΣΊΜΠΗΜΑ
      ΣΤΟΝ ΑΔΗΗΗΗΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΕΙ
      ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

    15. Ρε κορόιδα, έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι από αυτά τα σκατοεμβολια και συνεχίζεται να τα κάνετε;;; Δεν σας φταίει κανένας το ξερό σας το κεφάλι φταίει. Ρε ακούτε και πιστεύετε αυτά τα πολιτικά γουρούνια που ο σκοπός τους είναι να εξαφανίσουν όλους τους Έλληνες και ότι ελληνικό υπάρχει;;; Τους πιστεύετε;;;; Τότε να έχετε έτοιμα τα σάβανα και τον τάφο σας.

    16. Εμβόλια που παρεμβαίνουν στο DNA του ανθρώπου με εισαγωγή παράλληλου DNA εντός του πυρήνα ή με εντολή mRNA ώστε να γίνουν τα ανθρώπινα κύτταρα παραγωγοί της ακίδας του κορωνοϊού. Αυτό σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει πολυποίκιλα προβλήματα και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις του οργανισμού. Η ιερότητα-αγνότητα του ανθρωπίνου DNA δεν πρέπει να παραβιάζεται.

    17. Α ρε ζώα καλά σας κάνουν. Πάτε σαν τα πρόβατα σε σφαγή.
      Κάντε μηνύσεις τώρα. Σε ποιον;;;; Αφού ψηφίσανε άσυλο;;;; Τι περιμένετε;;;

    18. δεν θα κρίνω εγώ τον κάθε συμπολίτη για την απόφαση που παίρνει… διότι για όλα φταίει η τηλεόραση του δικτάτορα. Το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχε βγάλει απόφαση πριν αρκετό καιρό σχετικά με τα πιστοποιητικά εμβόλιασμου κ λέει ξεκάθαρα ότι πιστοποιητικά θα φέρουν όσοι εμβολιαστουν σε πειραματικό στάδιο κ μόνο. Άρα όσοι υπογράψουν για τον εμβολιασμό δίνουν το δικαίωμα στην κάθε εταιρεία να απαλλαγεί από κάθε ευθύνη. Διότι είναι σε πειραματικό στάδιο. Τέλος

    19. Άντε γίδια πηγαίνετε να κάνετε τα εμβόλια της κουλας να πάρει καμία προμήθεια από τον εβραιο κτηνίατρο μπουρλα τέτοια κορόιδα είστε ούτε ακούτε ούτε βλέπετε πλέον αλλά το χειρότερο ούτε σκέφτεστε μόνο τους πληρωμένους ψεύτες της τηλεόρασης ακούτε ότι σας λένε, συγχαρητήρια στην ομάδα της ιστοσελίδας μακελειό που βγάζετε τα θέματα αυτά όπως και στην εφημερίδα είστε οι μόνοι που αναδεικνύεται τους θανάτους και τις παρενέργειες από τα πειραματικά εμβόλια των νεοταξιτων

    20. Τι να την κανετε τη μηνυση ρε παρταλια οταν σας βαζουν να υπογραψετε για να κανετε το εμβολιο;
      ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ

    21. Tώρα, ”στενοχωρήθηκε” ο Μητσοτάκης και η συμμορία του.Ούτε τα λεφτά που θα χαλάσουν στο δικηγόρο.

    22. Αυτοί είναι πραγματικοί θάνατοι. Όχι τα ψέματα που μας λένε 1+ χρόνο τώρα για τον κοροϊδοϊό. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να εκτελεστούν. Όσοι Έλληνες έχετε ακόμα εγκέφαλο, μείνετε μακριά από τις ενέσεις-δηλητήρια.

    23. Δεν υπογραφεις και μονο που κλεινεις στην πλατφορμα τις ημερομηνιες με τους προσωπικους κωδικους taxis αποδεχεσαι τον εμβολιασμο σου.

    24. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ; ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ;
      ΣΚ ΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΣΤΟΝ Π ΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΑ.
      ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΙΟ.

    25. Τρέξτε πρόβατααααα, εδώ ο σίγουρος θάνατος.

    26. δηλαδή τι αλλο θελουν τα προβατα να δουν για να ξυπνήσουν ???

    27. Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
      Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!

    28. Ωραίο κι αυτό!
      Μήνυση σε ποιον;
      Σ’αυτους με το ακαταδίωκτο ή στις φαρμακευτικές που έχουν εξασφαλισμένη ασυλία;
      Ας ενημερώνονταν πρώτα, τώρα καλά σαράντα!

    29. ΔΕΝ ΕΧΕΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    30. ρε μ@@νιά τρομαζετε τον κόσμο.///////////αλλά δεν ιδρώνετε καθόλου?

    31. Εάν ισχύει ότι υπογράφεις και κάνεις το μπόλι με δική σου ευθύνη γιατί είναι πειραματικό προϊόν τότε δύσκολα τα πράγματα για την μήνυση . Ο Θεός ας την ανάπαυση καλό παράδεισο.

    32. Μήνυση για ποιον ?δεν κατάλαβα υπέγραψε το συμβολαίο του θανάτου τέλος …

    Comments are closed.