ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – 2 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ. Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΟ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σε ένα νέο… δωράκι για τα μέσα ενημέρωσης προχωράει η κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην επιτροπή της Βουλή.


    Πριν καλά καλά κοπάσουν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η «λίστα Πέτσα» με τα 20 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ για την πανδημία, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας ενημερωτικής καμπάνιας για την ανάσχεση της πανδημίας, ύψους 2 εκατ. ευρώ, που θα προβληθεί αποκλειστικά από τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

    «Η νέα εκστρατεία θα περιλαμβάνει μόνο τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας καθώς κρίνεται ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερα ο στόχος και το ποσό θα ανέλθει σε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Η διαδικασία θα προχωρήσει με ταχύτητα και πλήρη διαφάνεια» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την ώρα που γιατροί, εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες βρίσκονται στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις και την οικονομική ασφυξία.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε μάλιστα αρκετές φορές ότι η ενημέρωση σώζει ζωές και ότι είμαστε σε κρίσιμη φάση. Ωστόσο, σε μια τόσο κρίσιμη φάση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει για ακόμα μία φορά να διαθέσει χρήματα για να ενημερώσει τον κόσμο για την πανδημία από το να προχωρήσει σε χειροπιαστά έργα που θα εξομαλύνουν την κατάσταση.

    Επιπλέον, να υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα στοιχεία σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των ΜΜΕ στις δύο προηγούμενες ενημερωτικές καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς». Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα δείξει μεγαλύτερη διαφάνεια, αν μη τι άλλο σε αυτό το ζήτημα, έχοντας πάρει το μάθημά της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ.
      ΣΥΝΗΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΥ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠ` ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ.
      ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΣΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ. ΔΗΤΕ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ, ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.
      ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ. ΕΥΧΟΜΕ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΗΜΗ.

    2. Βγαίνουν αυτά τα εκτρώματα συνέχεια και χαρίζουν τα λεφτά του λαού σε μαλακίες λες και τα πληρώνουν απο την τσέπη τους. Αυτομουτζωθείτε όσοι τους ψηφίσατε, δεν καταστρέψατε μόνο την σημερινή Ελλάδα, καταστρέψατε μέχρι και τα αγέννητα ελληνόπουλα. Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο, μας έχουν φεσώσει για αιώνες, οι Γερμαναράδες δεν θα χαρίσουν μόνο το Αιγαίο στους Τούρκους με το πρόσχημα της δέσμευσης λόγω χρέους και απώλειας εθνικής κυριαρχίας, θα τους δώσουνε και τα νεφρά μας στο τέλος γιατί δεν θα έχει μείνει έδαφος και θάλασσα.

    3. Ευτυχώς που έπεσε ο κακός Παπαδόπουλος που έκανε την Ελλάδα πανίσχυρη και εθνικά κυρίαρχη και την κοινωνία ανθρώπινη,και 47 χρόνια τώρα έχουμε τους καλούς δημοκράτες που σέβονται τη λαϊκή βούληση.Α,ρε κορόιδα ελληνέζοι.

    4. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι οι φόροι πιάνουν τόπο,πληρώνονται οι προωθητές της λατρείας του τοτέμ-Κούλη.

    5. ζητω η δημοκρατια χαχαχαχα κι αλλο πονο δωστε πονο ρε γιατι ακομα κοιμαται ορθιος και πληρωνει ξενοδοχειο ο λαος (σε ολα τα ζητηματα ομως) ας ειναι χουντα αρκει να λεμε οτι εχουμε δημοκρατια στα χαρτια και στις σφραγιδες ετσι θελει ο λαος και αυτη η κωλοκυβερνηση το αργει το θεμα καθηστερει πολυ αντε τελειωνετε με την χωρα βαρεθηκα τα ειπαμε ολα εδω και χρονια και τα λεμε αλλα ο λαος αγρωνες αγοραζει αντε μην αρχησω βραδιατικα και αρχησουν οι ντεμεκ αφυπνισμενοι και επιτιθονται…διαβαστε ρε πελοπονησιακους πολεμους ρε να μαθετε ποια ειναι η δημοκρατια που κωλοχτυπιεσται ολοι σας….θελω οι δημοκρατες να μου επιστρεψουν τα χρηματα που μου αναλογουν που εχουν δοθει ολα τα χρονια σε καναλια τραπεζες επιχηρησεις δανεια επιδοματα κτλ δεν με ρωτησε κανεις θελω να εξαιρεθω απο το χρεος τον 32 000 + ευρω πλεον γιατι ουτε δανειο ουτε επιδομα πηρα ποτε μου γιατι απλα ποτε μου δεν το επιδιωξα και το κρατος ουδεποτε με βοηθησε οχι απο μονο του ακομα και οταν το χρειαστικα και απευθηνθηκα σε αυτο παρα μονο μου εβαζε εμποδια οπως και ο λαος με τις επιλογες του σχεδον σε ολα τα θεματα πρεπει να εξαιρεθω και απο χρεος και απο φορους να πληρωσουν αυτοι που τους ψηφιζουν 45 χρονια τωρα και πηραν και δανεια και επιδοματα και χιλια δυο αλλα αλλιως να μου δωθουν ολα εντοκα για να εισαστε και δικαιοι και δημοκρατες

    6. και η αντιπολιτευση ειναι στο κολπο..εχουνε πιει το αμιλητο νερο…
      μας δουλευουν ολοι τους…

    7. Αυτή τη βδομάδα κάτι ΣΚΑΙ και κάτι Ευαγγελάτοι έπαιξαν μετά από καιρό στημένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ακόμα τον δράκουλα κοντά στο 40% οπότε τώρα πέφτει το δωράκι. Συναλλαγή και διαπλοκή σε κοινή θέα χωρίς ούτε τα προσχήματα. Κι άσε τον κοσμάκη να κουρεύεται…

    8. Προσοχή! Μην περάσουν την αποστρατικοποίηση βαπτίζοντας τη ως νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και αποσύρουν το πυροβολικό αφήνοντας τα νησιά με λιανοτούφεκα…

    9. Η πλάκα είναι ότι ο Ελληνικός λαός έχει αποχαυνωθεί τόσο πολύ από τα μέσα αποβλάκωσης που θεωρεί σωστό τη χρηματοδότηση αυτών των τύπων.Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία και η πλάκα είναι ότι ο χρηματισμός αυτών των μέσων φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

    10. στις χωρες οταν γινοταν πραξικοπημα,οι ανταρτες προσπαθουσαν να καταλαβουν μμε,τηλεπικοινωνιες

    Comments are closed.