ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ. ΠΟΥΛΗΣΑΝ E-SHOP …ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ 350 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΜΙΖΑ; ΜΠΙΖΝΑ; ΚΟΜΠΙΝΑ; 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 1 ΤΟ ΤΣΑΜΠΙ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ. ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Κοινοποίηση:
mareva-koulis2

Σε νέο σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων, που ακουμπάει ευθέως το ζεύγος Κούλη Μητσοτάκη και Μαρέβας Γκραμπόφσκι, εξελίσσεται το θέμα της περίεργης αγοραπωλησίας μιας μέχρι τώρα άγνωστης startup εταιρείας από το …Ντουμπάι! Παρόλο το εξώφθαλμο σκάνδαλο, ουδείς εισαγγελικός λειτουργός ευαισθητοποιείται να βάλει βαθιά την τσιμπίδα του νόμου στα αδιαφανή οικονομικά στοιχεία του “καθαρόαιμου” επιχειρηματικού ζεύγους.

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ, ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ

 

Κατ’ αρχάς ο όρος αυτός που στα ελληνικά θα λεγόταν “νεοφυής επιχείρηση” (Start-up company) χρησιμοποιείται για επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν στο διαδίκτυο, έχουν ως χαρακτηριστικό την μεγάλη δυναμική ανάπτυξης, έχουν τεχνολογικό προσανατολισμό και επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια νέα αγορά ή να μεγαλώσουν μια υπάρχουσα. Ένα βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν χαμηλό κόστος υλοποίησης και μικρό κεφάλαιο που συνδυάζεται όμως με υψηλό ρίσκο και μεγάλη απόδοση σε περίπτωση επιτυχίας διότι έχουν περιορισμένες ανάγκες σε εργατικό δυναμικό και εγκαταστάσεις.

Το θέμα ξεκίνησε από μια μάλλον τυπική ανακοίνωση που δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μια ελληνική startup με την ονομασία  «Instashop», που την γνώριζαν ελάχιστοι, πουλήθηκε σε μια πολυεθνική. Για την ακρίβεια δεν πουλήθηκε απλώς. Μοσχοπουλήθηκε για 350 εκατομμύρια ευρώ!!!

mareva-biznes

Το εξωφρενικό ποσό της αγοραπωλησίας για μια άγνωστη εταιρεία του διαδικτύου σήμανε τον πρώτο συναγερμό μέχρι τη στιγμή που ήραν και τα …συγχαρητήρια του Κούλη για να κάνουν το μυστήριο ακόμη μεγαλύτερο. Μέσα στον γενικό χαμό με τα ελληνοτουρκικά, τον κορονοϊό και το μπάχαλο στα σχολεία, ο Μητσοτάκης – Βοναπάρτης τα παράτησε όλα για να κάνει ανάρτηση, όχι στον προσωπικό αλλά στον πρωθυπουργικό λογαριασμό, με την οποία πανηγυρίζει για το deal αυτό γράφοντας στα αγγλικά: «Συγχαρητήρια στην InstaShop, για τη μεγαλύτερη εξαγορά ελληνικής ίδρυσης Start-up επιχείρησης που έχει γίνει ως τώρα. Με δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης που έχουν έδρα την Ελλάδα και αρχική ελληνική επένδυση, καταδεικνύει πως το οικοσύστημα των Start-up που έχουμε ανθεί και ενδυναμώνεται συνεχώς».

Ένα ακόμη αποκαλυπτικό θέμα στο πολύ καλό έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

1sk.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Προκαταβολη για τα συμφονηθεντα που ειχε παει γερμανια κ πριν λιγες μερες συναντιθηκαν εδω ολα καλως θα καταλαβουμε το περιεχωμενω τηςσυμφ σε λιγο καιρο οταν αριζουν να μας τρωνε οι αιμοροιδες μας

  2. Γερμανικη εταιρια τα πηρε,μιζενς αγκαπη μου τι δεν καταλαβαινεις,οι εισαγγελείς ξυνουν την κασιδα τους.

  3. Ας ψάξει κάποιος να βρει σε ποιον κατέληξαν τα κτίρια του πάλαι ποτέ κραταιού carefοur που για να μην τα κατασχέσουν οι τράπεζες κατευθύνθηκαν σε κάποια οφσόρ στις Αραβικές χώρες και τώρα εμείς πληρώνουμε τα δις από τα χρέη.
    Κακόμοιρε Έλληνα που τους ψήφισες ξανά να σε σώσουν.Είσαι άξιος της μοίρας σου.

  4. το ζητουμενο ειναι ο φορος υπεραξιας , που πρεπει να εισπραξει το ελληνικο δημοσιο,

  5. Οι μίζες πρέπει να ξεπλυθουν..και να φανερωθούν σαν καθαρά λεπτά…. Πλυντήριο Siemens με στύψιμο….

  6. ..όταν ψοφήσει, να τα καταχωνιάσει στον οικογενειακό τους λάκκο.

  7. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΒΡΙΟΜΑΣΩΝΟΜΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΤΛ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ) ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ……ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΚΤΙΟ ΑΦΕΜΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ……….ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΑΛΟΦΥΛΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΑΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΔΕΣ……

  8. ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;;;

  9. Μας πηδανε χωρις σαλιο μας καταστρεφουν τις ζωες ….η χειροτερη κυβερνηση μετα την μεταπολιτευση χειροτερη και απο του αριστερου πανυβλακα..

  10. Το θέμα ξεκίνησε από μια μάλλον τυπική ανακοίνωση που δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μια ελληνική startup με την ονομασία «Instashop», που την γνώριζαν ελάχιστοι, πουλήθηκε σε μια πολυεθνική. Για την ακρίβεια δεν πουλήθηκε απλώς. Μοσχοπουλήθηκε για 350 εκατομμύρια ευρώ!!!
    mareva-biznes
    ———————
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ 350 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΜΙΖΑΣ ΠΟΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ?
    ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΡΕΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?
    ΕΔΩ ΕΧΩΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΟΣ.

  11. ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ?
    Ο ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ, ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΤΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΔΩΡΗΤΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ. ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΣΤΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΣΕΤΕ.
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ. ΠΗΤΕ ΜΑΣ ΠΑΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ
    ΥΓ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΠΟΥ ΕΠΩΛΗΘΗ 350 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ? ON LINE SHOP ΑΞΙΑΣ 350 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΟΛΗΣΙΕΣ ON LINE SHOP ΣΕ ΑΥΤΕΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ? ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ON LINE SHOP. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΖΑΣ – ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΙΑ.

    1. Σιγά μην τους έδωσαν και λεφτά τους εδώ γυφτους,όταν σε εχουν δεδομένου και σε κρατάνε από παντού ε όχι και να σε πληρώνουν κιολας

  12. Ε και? αυτη ειναι η δημοκρατια, οι ικανοι και οι εξυπνοι διαπρεπουν. Οσους δεν σας αρεσει, μαλλον ειστε χριστιανοταλιμπαν και θελετε χουντες….ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ….

    1. oi ROYFIANOI ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ….

    2. Μπράβο σου, είπες τις μλκιες σου και έβρισες την θρησκεία μου και όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς! Αντε τώρα να φιλήσεις π@υτσ@δείκτες σε καμία στοά!

  13. Τι φατσα απο πισω ειναι αυτη βρε μπουμπουκο Εθναρχη ;!
    Γουσταρει φωτο ο τυπος. Ειναι στη κοσμαρα τους

  14. Η πολωνοεβραία ελληνόφωνη σύζυγος του γκαντεμογουρλομάτη, μετά το σπίτι του Μολιέρου στο Παρίσι, μάλλον θέλει να αγοράσει και το Τριανόν

    1. ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ… ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ… ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΑΞΕΛ ΔΕΙΧΝΕΙΤΟ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝ ΕΙΣΑΙ…ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ… ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ…. ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΨΙ ΣΑΣ .. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΠΟΛΩΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ….ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ; ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ……… ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ —-Η ΚΟΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΚΟΙΤΑΕΙΤΟΝ ΘΕΟ——Ο ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΘΗΡΙΟ.. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΦΟΥΝΤΑΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ..Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ . ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ..ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ…ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ;;;

  15. Κράζαμε το γκαρσόνι από την καισαριανή(βλέπε Πετσίτης) που πήγε να βγάλει ένα “μεροκαματάκι” το παιδί επί Άλεξ κάνοντας δήθεν το μεσάζοντα. Εδώ μιλάμε για σκανδαλάρα μεγατόνων και χωρίς μεσάζοντες (τα λεφτά πάνε κατευθείαν στην οικογένεια). Ψηφοφόροι βλέπετε τι κάνετε ? Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.

  16. Απίστευτα πράγματα!
    Κ. Στέφανε Χίο διάλυσε τους να πέσει η κυβέρνηση!
    Παιδιά όλοι να αγοράσουμε την εφημερίδα.
    Η Παναγία μαζί σου και σήμερα είναι και η απότομη τιμιας κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου. Μεγάλη γιορτή η σημερινή, να σε φωτίζει και να σε προστατεύει εσας και την οικογένειά σας.

  17. Ο Ήρωας Λουκατσένκο Πρόεδρος της Λευκορωσίας (που ουδέποτε εφάρμοσε τα Νεοταξικά δολοφονικά μέτρα του κοροϊδο-ιού) κατήγγειλε επίσημα οτι οι σιωνιστές Μπιλ Γκεητς, Ρότσιλντ και ΣΙΑ έδωσαν 92.000.000$ στον Βουτσιτς για να “κλειδώσει” την Σερβία..
    (βέβαια οι Σέρβοι του ξηγήθηκαν μάγκες την 2η φορά που επιχείρησε να τους το κανει, πριν 2 μήνες, και του είπαν άντε γ@μησου και δεν υπακουσαν)
    Ο Λουκατσένκο επίσης στην ίδια συνέντευξη τύπου κατήγγειλε οτι όλα τα ανδρείκελα του Μπιλ Γκεητς που παριστάνουν τους ΠΘ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ..

    Σημειώνεται οτι καμμία “τσούλα” του Μπιλ Γκεητς δεν ζήτησε τον λογο ή τον διέψευσε..
    Όλες Μούγκα..

  18. Παρατηρήστε την επόμενη μεγάλη αγορά αμυντικών όπλων! Πρόκειται για μίζα είτε για γαλλικές φρεγάτες, είτε για αναβάθμιση των f16

  19. Αυτό είναι είτε λάδωμα (και τέτοιο ποσό είναι για χοντρή εξυπηρέτηση τύπου “κλείσε τη χώρα λόγω κορονιού” ή “ξεπούλα ΑΟΖ”, είτε είναι ξέπλυμα χρήματος, αλλά αν ήταν ξέπλυμα δύσκολα θα το διαφήμιζαν έτσι άρα μάλλον λάδωμα. Του στυλ “κάνε μου την εξυπηρέτηση κι εγώ θα αγοράσω με εξωφρενικά ποσά μια εταιρία φάντασμα δικιά σου”.

  20. Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εικονική συναλλαγή. Και τα δυο αδικήματα πρέπει να κινήσουν το ενδιαφέρον της ΑΑΔΕ. Πρέπει να κοινοποιήσετε τα στοιχεία στην ειδική διεύθυνση καταγγελιών για φορολογικές παραβάσεις, της υπηρεσίας είσπραξης δημοσίων εσόδων. Μην ξεχνάτε πως και ο Αλ Καπόνε, μπήκε φυλακή για φορολογικές παραβάσεις.

    1. Είσαι ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ; Η ΑΑΔΕ και ο Πιτσιλής το πιόνι του συστήματος, θα αγγιξουν αυτους; Πάτε καλά ρε θύματα; Τίποτε καστανάδες χωρίς απόδειξη αν θες, ευχαρίστως. Θύματα βλάκες νεοέλληνες.

  21. Ο/Η Έχουν πάρει φωτιά οι κουτάλες! Δε θα μείνει τίποτα όρθιο λέει:

    Και μαντέψτε την εθνικότητα της εταιρίας που …αγόρασε τη χωριατο-σταρτ-απ για 300 εκατομμύρια! Ναι καλά μαντέψατε, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ (Delivery Hero)! Βρε βρε κάτι γερμανόδουλες συμπτώσεις.

    1. Ακριβώς! Και το περίεργο είναι ότι δεν είναι καθόλου γνωστή, πως θα μπορούσε άλλωστε; Μεγάλες εταιρείες σούπερ μάρκετ έχουν δικές τους εφαρμογές γι αυτή τη δουλειά, δεν περίμεναν την instashop

      1. Αυτή η εταιρεία έχει εξαγοράσει το e-food, το deliveras και το click delivery στην Ελλάδα, για peanuts συγκριτικά, που λένε κι οι αμερικάνοι. Το instashop, από Έλληνες ιδρυτές δραστηριοποιείται στη Μέση Ανατολή σε πέντε χώρες, και ελάχιστα στην Ελλάδα, και τίποτα δεν φαίνεται να δικαιολογεί το εξωπραγματικό ποσό πώλησής του. Αδιευκρίνιστη είναι η θέση του και στο χαρτοφυλάκιο εταιριών της μαρέβας.

  22. Γιατι πυροβολησατε τον Χιο ?
    Ν.Δ. = cosa-nostra

  23. Δρακουλιαρα πολονεζα, διψα για φραγκα …μεχρι τελικης πτωσης. Να παει Τρανσυλβανια με τον κουλη….θα φοβισουν ακομα και τον Κομη της περιοχης .Πως ειναι ετσι στην φωτο, λες και εχει πιει ενα κιλο αιμα…μεταγγιση Ευρ—ω…πεον μεσα στης βλεφες
    Καλα το χε καταλαβει η μανα του γκαρσον Κουλη

    1. Αλήθεια πωλονέζα είναι ;;
      Γιατί και τον Κούλη για Έλληνα μας τον πλασάρουν αλλά είναι οβριός..
      Δείτε στο διαδικτυο το βίντεο του δην. Χατζάρα

  24. ο “Κόμης των Δανείων” και η “Δούκισα των Offshore”
    σέχτα γαλάζιων ληστοσυμμοριτών

Comments are closed.