ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΙ: “Η ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΒΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ. ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΓΟΒΕΣ ΑΛΛΑ ΑΡΒΥΛΑ”. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΧΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    Image1

    Απόλυτα συνεπής με όλα όσα έχει πει μέχρι σήμερα για την συνεχιζόμενη και άοκνη προσπάθεια για τη συνένωση όλων των υγιών πατριωτικών δυνάμεων του τόπου ώστε να βγούν νικήτριες και όχι χαμένες στις προσεχείς εκλογικές διαδικασίες, όποτε κι αν αυτές γίνουν, ήταν για μία ακόμη βραδυά, στο ζωντανό διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

    “Αλήθειες βουτηγμένες στό αίμα μας και στο αίμα της ψυχής μας, δεν θα επιτρέψουμε να αμφισβητηθούν από κανέναν. Τα πολιτικά καθάρματα που βούλιαξαν τη χώρα, πρέπει να τιμωρηθούν. Και εάν η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, είναι ζήτημα πολιτικό και ηθικό να την αποκαταστήσουμε ώστε να γίνει ανεξάρτητη. Οι Μητσοτάκηδες, οφείλουν να παραδώσουν – αφού δεν μπορούν- την διακυβέρνηση της χώρας, σε ένα θεσμικό όργανο που απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού. Είτε αυτός λέγεται Στρατός, είτε Ναύαρχος είτε Πυροσβέστης. Στρατηγό τον χειμώνα για να μην πνιγόμαστε και Πυροσβέστη ή Ναύαρχο το καλοκαρί για να μην καιγόμαστε”, ανέφερε ο δημοσιογράφος, μεταξύ σοβαρού και αστείου. “Και μην φοβάστε τον Στρατό. Πραξικοπήματα και άλλες απόψεις, είναι πια ιστορίες για αγρίους. Η Δημοκρατία- όσο χαμηλά κι αν έχει πέσει- δεν έχει να φοβηθεί κανέναν”.

    “Δεν ακολουθούμε, ηγούμαστε”

    “Η Ελλάς γνωρίζει τις χειρότερες ώρες της ιστορίας της. Και εμείς ως δημοσιογράφοι, από το πρωί της Πέμπτης, σκορπίζουμε σε όλη την Ελλάδα, αντίθετα με ότι κάνουν οι εξωνημένοι των καθεστωτικών ΜΜΕ, ρεπόρτερ σε όλη την Επικράτεια για να παρακολουθούμε και να εποπτεύουμε δημοσιογραφικά την κάθε κίνηση των ανικάνων, ώστε με το ρεπορτάζ μας και τις αποκαλύψεις μας να τους οδηγήσουμε ενώπιον της Δικαιοσύνης και όσων έντίμων εισαγγελέων απέμειναν για να αποδώσουν ποινές κάθειρξης. Είναι η δουλειά μας και η συνεισφορά μας στην πατρίδα.

    —Σε αυτή την προσπάθεια, οι πρώτοι που κρατάνε το μικρόφωνο, είστε εσείς. Οι αναγνώστες. Που στέλνετε συνεχώς , καταγγελίες, εικόνες, βίντεο, ρεπορτάζ, φωτογραφίες, αποκλειστικότητες. Μπράβο σας, συνεχίστε μέχρι να τους αποτελειώσουμε”.

    Όσον αφορά την Ενωτική πατριωτική κίνηση για την Σωτηρία της χώρας, ο Στέφανος Χίος, ήταν ξεκάθαρος: “Δεν μπορούμε να συμφωνούμε με όλους σε όλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάνουμε εκπτώσεις στις θεμελιώδεις ιδρυτικές μας αρχές. Εδώ, στα γραφεία μας, υπάρχει ένα Πατριωτικό Ψηφοδέλτιο, σχηματικά το λέω. Όποιοι επιθυμούν ας έρθουν για να το υπογράψουν. Όποιοι θέλουν. Δεν παρακαλάμε κανέναν. Όποιοι δεν θέλουν, ας προχωρήσουν μόνοι τους. Στους λύκους για να φαγωθούν τα τομάρια τους. Σφήνα και τσόντα σε άλλον πολιτικό σχηματισμό, εμείς δεν είμεθα. Το Ενωτικό Λάβαρο, σηκώθηκε εδώ. Προσωπικά δεν θα γίνω πολιτικάντης για να φορέσω κοστούμι και γραβάτα, για να μπω στη Βουλή και να πάρω το μεροκάματο. Δύο σφαίρες, ήταν το ελάχιστο τίμημα για τον αγώνα που κάνουμε. Για κάποιους λοιπόν που το ένα τους ξινίζει και το άλλο τους μυρίζει, ένα έχω να πω: Να πάνε στο διάολο. Το σήμαντρο θα κουβαληθεί από όλους αλλά ένας θα το χτυπήσει για να σημάνει η ώρα του ξεσηκωμού για να τους ρίξουμε. Και αυτή η ώρα, έφτασε. Άρα, ο καθένας ας αποφασίσει με τη βοήθεια του Θεού- όσοι πιστεύουν στο Θεό- και το κρίμα στο λαιμό του”, κατέληξε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, σε μια εκπομπή που συγκέντρωσε για μία ακόμη βραδυά, μεγάλα ποσοστά διαδικτυακής θέασης.  

    Δείτε το βίντεο της εκπομπής:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Όλοι μαζι για να βγει ένα καλό ποσοστό
      ..δεν περισσεύει κανείς

    2. αφου συμπρατεις με τζιμερο, αλλαζουμε γνωμη και δεν στηριζουμε. καλο μεσημερι

    3. Δεν πρόκειται να ψηφήσω Τζήμερο . Η διάκριση των πολιτών στο θέμα του εμβολιασμού και η προτεραιότητα των μπολιασμένων υπάκουων δεν με αντιπροσωπεύει. Η Ελευθερία μου είναι πάνω από όλα. Ούτε Κρανιδιώτη θα ψηφίσω. Καλά κάνεις Στέφανε που τους βγάζεις να μιλήσουν για τα πιστεύω τους ώστε εμείς να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Σε ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου.

    4. Χιο δεν δημοσιευεις τα σχολια μου επειδη καταφερομαι εναντιον του τζημερου.δεν καταλαβαινω ρε φιλε τι ακριβως θελεις απο εμας.μας ζητας την γνωμη μας για τι κομμα σου ποιους να βαλεις μεσα.εμεις σου λεμε οτι δεν γουσταρουμε τζημερο κι εσυ αντι να προσαρμοστεις σε αυτο που θελει ο κοσμος,αντιδρας.σωνει και καλα δηλαδη να βαλεις τον τζημερο.ε βαλτον ντε…δικαιωμα σου ειναι.μετα ομως θα βρεις μονο την ψηφο της γυναικας σου,των παιδιων σου και των εργαζομενων στην εφημεριδα.κανε ο,τι νομιζεις κι εμεις θα κανουμε ο,τι νομιζουμε.λυπαμαι αν σε στεναχωρω αλλα ετσι ειμαι εγω.μιλαω σκληρα.

      1. Δυστυχώς και τα δικά μου κόβουν επειδή είπα για τον τζημερο οκ κανένα πρόβλημα τι να κάνω δεν το γουστάρω αυτό τον μπάρμπα

    5. Στέφανε το έγραψα κ πάλι αλλά το μήνυμα δεν ανέβηκε…το ξαναγράφω…αν θες να απογειωθεί η προσπάθεια που γίνεται,κάνε κρούση στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο…πατριωτακι σου είναι κ μπορεί να υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας… πρέπει κ αυτός να ξεκαθαρίσει τη θέση του (μόνο από λόγια χορτάσαμε) κ αν ειναι εφικτό να ταχθεί υπέρ αυτής της μεγάλης προσπάθειας

    6. ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΦΗΜΗ ΣΟΥ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ.
      Υ.Γ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

    7. STEΦANE ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΖΗΜΕΡΟ,ΕΤΣΙ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ Κ ΣΤΑ…ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΙ;

    8. Kαι μόνο η άποψη του για προτεραιότητα νοσηλείας σε εμβολιασμένους στις κλίνες δείχνει ότι ο τύπος είναι ένας διπρόσωπος νεοταξικός πράκτορας της ΝΔ ο οποίος αποτελεί δούρειο ίππο για οποιαδήποτε συμμαχία…

    9. Μπράβο σας για το κάλεσμα σε Τζήμερο και Φαήλο!!! Ενωμένοι θα πάμε μπροστά. Αφήστε τις μ@λ@κιες κάποιοι για τα εμβόλια και χαρακτηρισμούς όπως φιλελεδες… είδαμε και τον Βόβολη την πατριωτάρα…!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!! Μεμονωμένα κάνενας δεν πάει μπροστά…. Μπράβο Στέφανε για την πρωτοβουλία σου!!!

    10. Σας τα εχωσε ο στεφανος χθες μερικους και καλα εκανε .Θα του πειτε εσεις τι θα κανει ρε ? Τον πρηξατε με τον κασιδιαρη κτλ . Επισης θα παιρνει συνεντευξη απο οποιους θελει, δημοσιογραφος ειναι ,δεν θα του κανετε εσεις χειραγωγηση , μερικοι δεν παιζεστε με τους εγκλωβισμους σας . Το οτι καλεσε τον τζημερο ,δεν σημαινει οτι θα συνεργαστουν , αλλά ακομη και αν γινει , ειναι δικο του θεμα

    11. Τον χλευασμό για τους αμπόλιαστους και τις απόψεις του τζημερου υπέρ της διάκρισης των πολιτών σε μπολιασμένους και μη, δεν τα ξεχνάμε.Καλές είναι οι θεωρίες και οι αναλύσεις αλλά η ελευθερία του ανθρώπου είναι ύψιστο αγαθό.

    12. Φαήλος και τζήμερος είναι πατερίτσες της ΝΔ, μόνο με Κας συνεργασία γίνεται. Καλή επιτυχία

    13. Τζήμερος και κρανιδιώτης δεν λένε τίποτα για τους εκβιασμούς για τα εμβόλια και τα πτόστιμα στα περήφανα γηρατειά. Στηρίζουν τον κούλη. Ρε στέφανε, τι δουλειά έχεις με αυτούς; Αυτοί είναι οι νέοι πλευρογεωργιάδηδες και στην πρώτη στραβή θα την κάνουν για τον κούλη. Ή με τον ηλία ή μόνος σου. Με αυτούς καμία δουλειά. Τέλις.

    14. Αυτονα το πουλεν… πουτονε βρηκες ρε…?
      Αυτος δεν ελεγε… ναρθουν μεσα ολοι οι λαθροι…?
      Πλακα κανεις…?

    15. Για να έφτασε ο Στέφανος να βάλει αλεξίσφαιρο γιλέκο μέσα στο στούντιο πάει να πει ότι έχει να κάνει με στυγνούς δολοφόνους της ελεύθερης ενημέρωσης.

    16. Μακριά από φαηλο και τζημερο είναι αναχώματα φιλελεδες της κούλας.Θα σε πουλήσουν με συνοπτικές διαδικασίες Στέφανε!! Σύμπραξη με Ηλία και με αγνούς πατριώτες εθνικιστές μαχητές!!!

    17. Ο Τζημερος είναι το λιγότερο μ@λ@κας! Σόρρυ κιόλας!

    18. Κ. Χίο έχετε απόλυτο δίκιο σε ότι είπατε, γι’αυτό δεν υπάρχει ένωση! Ευχαριστούμε

    19. Αν ο Τζημερος ήταν φιλελεύθερος τη ΜΕΘ θα την έπαιρνε αυτός με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής κ όχι ο εμβολιασμενος. Δηλαδή να σώσουμε τον 80 χρόνο εμβολιασμενο κ όχι την 30 χρόνη ανεμβολιαστη, που στην τελική μπορεί να ανησυχεί για καμιά τερατογένεση αν κάνει παιδιά ή για πρόωρο θάνατο. Και αν ήταν σωστος κ αντικειμενικός θα μίλαγε για το ΥΠΕΡΒΆΛΛΟΝ του κόβιντ ΘΑΝΑΤΙΚΟ που δείχνει η ΕΛΣΤΑΤ κ άλλες χώρες στα στατιστικά τους.
      Κάτσε μόνος σου λοιπόν Στέφανε και μην ξεχάσετε όλοι σας το πιστοποιητικό όταν βρεθείς έξω στο δρόμο να σε αφήσουν να κατουρήσεις σε καμία τουαλέτα καφετέριας αν χρειαστεί. Εγώ θα κάτσω αξιοπρεπής σπίτι μου. Δεν υποκύπτω.

    20. Την επόμενη καταιγίδα ας την ονομάσουν Περσεφόνη η Δήμητρα που ούτε το όνομα της δεν θέλουν να ακούσουν αλλά όλοι εδώ στήνουν εταιρίες απορώ μήπως ακόμα ισχύουν οι Ναπολιτάνικη νόμοι για ποιον Έλληνα εφοπλιστή μιλάτε για ναυπηγεία Σκαραμαγκά πίσω από αυτόν ψαξατε τη υπάρχει Ναπολιτάνικη Ζαμπλουτος που ζει Ελβετία κλπ

    21. Τα μετάλια χρυσού έπρεπε να ήταν δημόσιο τομέα και με αυτά εξωριξη δικιά της η Ελλάδα θα είχε ξεχρέωσε ΔΝΤ και Ραφαέλ μέχρι εδώ η κοροϊδίας τους ξέρεις πόσο στοιχίζει ένα μεγαλείο χρυσού με τη ώρους πούλησαν μια πλάκα χρυσού ξέρεις πόσο στοιχίζει,, το Περού ότι έστειλε από χρυσό σε ξένες χώρες έστειλε πλέον έχει κρατικό έλεγχο η Βραζιλία ζητάει πίσω από Αγγλία το χρυσό που της έκλεψε εμείς εδώ συνεχίζουμε να λέμε Μητσοτάκη Γαμιεσε το ίδιο και Τσιπρα μας το έχουν ζηγήσει το μυαλό δεν είναι τυχαίο όλο αυτό το μπάχαλο Ελλάδα κλπ η εξωριξη χρυσού έπρεπε να ήταν ελληνικό δημόσιο με κανέναν να μην έχει δικαίωμα να πουλήσει μετοχές απορώ οι δικαστές τόσα χρόνια ίσως τελικά να έχασε και το κύρος σαν επάγγελμα Ελλάδα ,για ποια Ελλάδα να πολεμήσουν που ο πλούτος της είναι σε ξένα χέρια τα πάντα τα πετρέλαια χρυσός τουρισμός όλα για ποια Ελλάδα να πολεμήσουν και ποια σημαία που μας εργάζονται όλοι ,,

    22. Κάθησα κ σε παρακολούθησα από την αρχή μέχρι το τέλος .Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο ήσουν to the point .Παρόλο που εμαι αρνητικά προκατειλημμένη κ για προσωπικούς λόγους κατά τζημερου ωστόσο είδα μια αξιοπρεπή κ καθόλου στημένη συνεντευξη με τοποθετήσεις εκατέρωθεν. Δεν θα κρίνω αν με έπεισε η όχι ο Τζημερος ως συνασπισμός στο κόμμα μας γιατί όπως τόνισες μέχρι το τελος ο Ηγέτης είσαι εσύ κ εσύ θα αποφασίσεις ποιοι θα συμπορευτούν μαζί μας παίρνοντας τη πολιτική ευθύνη επάνω σου .Εμείς δε έχουμε παρά να σε εμπιστευτούμε κ να αγωνιστούμε μαζί σου με τη ψήφο μας ώστε να αποχτήσεις πολιτικό βήμα γιατί κοινωνικό έχεις ήδη μέσω της θετικής επιρροής που ασκεί το μακελειό στη ελληνική κοινή γνώμη κ άρα να αποκτήσουν βήμα κ τα πολιτικά θέλω κ οι ελπίδες μας.Ειναι ολοφάνερο ότι είσαι μόνος κ δεν έχεις βάλει ισχυρές επιχ/λες πλάτες όμως μια νύξη προς τον Γιαννακόπουλο ίσως φέρει καρπούς , ίσως κ όχι αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο .Μαζί σου .Με κάθε σεβασμό Ηγέτη Χίο .

    Comments are closed.