(ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ – Η ΖΗΛΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΚΟΙΛΙ@ΣΜΑ;; ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    ουκ_TELIKO1

    Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι από το άγριο έγκλημα που εκτυλίχθηκε στον Φλάμπουρο με θύματα μια 45χρονη γυναίκα από την Ουκρανία και έναν άνδρα, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15, στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο. Εκεί, εντόπισαν τη σορό μια γυναίκας μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ δίπλα στην 45χρονη βρισκόταν νεκρός και ένας άνδρας. Και οι δύο έφεραν χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ όργανο.

    Αυτή είναι η 45χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Λουτράκι

    Η τοπική ιστοσελίδα loutrakiblog.gr αναφέρει ότι η 45χρονη Ουκρανή ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, ενώ ήταν και μητέρα μιας 20χρονης κοπέλας. Από την άλλη, ο άνδρας που βρέθηκε δίπλα της είναι o Γιάννης Ζωνίτσας γνωστός φαρμακοποιός του Λουτρακίου. Διατηρεί την επιχείρησή του στην οδό Καραϊσκάκη. Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέρ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με άνδρα αλβανικής υπηκοότητας.

    ου5 ου3 ου2 ουκ ου1 dolofonia-loytraki

    Οι υποψίες έχουν στραφεί στον πρώην σύντροφο της 45χρονης, ο οποίος αναζητείται αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

    Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητό της 45χρονης βρέθηκε καμένο λίγο μακρά από το σπίτι της στον Φλάμπουρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο.

    aytokinito-loytraki-14 aytokinito-loytraki-13 aytokinito-loytraki-12 aytokinito-loytraki-11 aytokinito-loytraki-10 aytokinito-loytraki-9 aytokinito-loytraki-8 aytokinito-loytraki-7 aytokinito-loytraki-6 aytokinito-loytraki-5 aytokinito-loytraki-4 aytokinito-loytraki-3 aytokinito-loytraki-2 aytokinito-loytraki-1

    Διαβάστε επίσης:

    ΠΑΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ 45ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΗΣ… (ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Αν μπλέκεις με Ουκρανή και Αλβανό, τότε το μόνο που έχεις να περιμένεις είναι μια σφαίρα ή μια μαχαιριά κλπ κλπ

    2. αλβανος , οταν βλέπεις φόνο ξεκινάς απο αλβανο , γύφτο, πακιστανο και συνήθως πέφτεις μέσα , εντάξει αυτος θα πιαστεί θα καθίσει 5-6 χρόνια μεσα και μετα θα ειναι πάλι ελεύθερος ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου
      Ολοι θέλουν αυστηρες ποινές αλλα ψηφίζουν αυτους που βγάζουν τους εγκληματίες ΑΜΕΣΑ έξω

    Comments are closed.