ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: “ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΖΑΜΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ” ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΦΙΕΣΤΑ” ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

    Κοινοποίηση:
    agia-sofia-shutterstock_363945776-thumb-large--2-thumb-large--2-thumb-large--2-thumb-large

    Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με την απόφαση να μετατραπεί σε τζαμί η Αγία Σοφία. «Η απόφασή μας να μετατρέψουμε την Αγία Σοφία από μουσείο σε τζαμί είναι σύμφωνη με τον θεμελιώδη χάρτη του Μωάμεθ του Πορθητή, τον ηγέτη των δύο ηπείρων και δύο θαλασσών» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε το παραλήρημα λέγοντας πως:

    «Είμαστε μία από τις ελάχιστες χώρες χωρίς το στίγμα της αποικιοκρατίας και σφαγής στην ιστορία της. Με αυτήν την υπερηφάνεια, θα συνεχίσουμε να ενεργούμε ως χώρα που δεν έχει το βλέμμα της στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των άλλων, αλλά παίρνει πάντα αυτό που δικαιούται».

    Να θυμίσουμε ότι η Αγία Σοφία έχει αρχίσει ήδη να αλλάζει για την πρώτη προσευχή που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή 24 Ιουλίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Αν εννοει αναφερομενος στην Ελληνικοτατη καταγογη του ,
      ως Ελληνες ειναι υπερυφανοι διοτι δεν εχουν το στιγμα της αποικιοκρατιας και της σφαγης
      εχει απολυτο δικαιο ,μαλλον αυτο θα εννοει
      και το καλυπτει με το οτι αφου τουρκεψε ,θα το ερμηνεψουν διαφορετικα οι Τουρκοι
      αφου ειναι μπουταλαδες,μαλλον τους δουλευει ψιλο γαζι.

    2. Πιστευετε ρε ηλιθιοι Ελληναραδες οτι μπορειτε να τα βαλετε με τη τουρκικη υπερδυναμη που εχει για στηριγμα ολες τις μασονικες στοες του πλανητη?
      Λυση:Περικυκλωστε με σκηνες τα σπιτια των 301 για μερικες μερες να δειτε κλασιμο μεντας θα πεσει.

    3. Οκ,ο σουλτάνος ειναι μαλάκας ,εσύ ρε Κούλη τι εισαι τελικά?

    4. ο στρατός πρέπει να προστατέψει την δημοκρατία την βουλή τον καπιταλισμό τον κομμουνισμό τον φιλελευθερισμό και τις περιουσίες των πολιτικών μαζί με τα χοτ-σποτ. Μετά θα συνεχίσουμε την πάταξη του νατιβισμού, θα λένε στα κορόιδα για πατρίδες και θα πηγαίνουν να υπερασπίζονται το προτεκτορατο και την ΕΕ.

      1. Φίλε ξέχασες τα διόδια, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.

    5. Αθόρυβα και ψύχραιμα. Χθες το απόγευμα όπως μαθαίνουμε, τουρκικά πολεμικά σκάφη προσπάθησαν να αποκλείσουν περιοχή λίγο νότια του Καστελόριζου, σήκωσαν και ελικόπτερα για να κάνουν κάτοψη του χώρου όπως και 3 ζεύγη πολεμικών αεροσκαφών. Τα αεροσκάφη τους τα πήγανε οι πιλότοι μας γ@μιοντας μέχρι τα τουρκικά παράλια με 2 από τα μογγολικα συνεχώς λοκαρισμενα, και ο αποκλεισμός ούτε στην σκέψη τους λόγω της ταχείας ανάπτυξης των δικών μας πολεμικών όσο και της καλής παράταξης που είχαν τα πλοία μας. Το γράφουν και συστημικα μέσα. Τώρα είναι λίγο αργά για τους δολοφόνους αμάχων και παιδιών για αποκλεισμούς και επιθέσεις σε νησιά. Θα φάγε μεγάλη π@υτσα. Άργησαν. Κρίμα!!!!

      1. Πο ρε φιλε τρως πολύ παραμυθα τελικα,αντε βρε ελληνακο μετα το θεαμα ωρα να πληρωσεις την εφορια σου και ετοιμασου σε λιγο ερχεται και ο ΕΝΦΙΑ.

        1. Το πω με ωμέγα αγράμματε αλβανέ. Το ελληνάκο που αποδίδεις για εμάς είναι τιμή και για εσένα σπυρί στον κώλο σου. Κατάλαβες δειλέ σκώληκα; Θα έρθει και η ώρα σου λαμόγιο…

          1. Μμμμμμμμ;;;!!!! μιλα μου βρωμικα ελληναακο ετσι μ αρεσει,αλλα ολο θα και θα εισαι και ολο υποσχέσεις καλε!!!

        2. @@@@@@@τραβα γ@μησου ρε πο@@@στρα που θα πειστούν άνθρωπο Ελληνακο

          1. ΑΑΑΑΧ ΚΑΛΕ ΧΙΤΗΗΗΗΗΗΗ ΑΑΑΑΧΧΧ ΟΛΟ ΝΕΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΚΙΣΤΡΟ -ΦΑΣΙΣΤΡΟ!

    6. Μογγολοι, στην αλ τζούφρα σας έχουν κάνει την σουφρα σαν της μαϊμούς. Μαγκιές σε αμάχους και γυναικόπαιδα μόνο κάνετε και σε δυαλημενες χώρες. Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί θα είναι η αρχή του τέλους σας. Έχετε να δείτε εκπλήξεις που δεν θα ξέρετε από που σας ήρθαν…. Προσεχώς στους δέκτες σας!!!! Θα φάτε καλά από δω και πέρα…………

    7. Ότι ναναι αν οντως πηραν την αγιασοφιά χωρίς αίμα τότε γιατι μεσα στο ναο τα πτώματα είχαν φτασει στα 10 μέτρα ύψος

    8. “Πάς μή Ελλην Βάρβαρος”
      Ο αναλφάβητος καί ανιστόρητος τουρκομογγόλος έχει χάσει τά πασχάλια του.Με τίς φαντασίες του γιά τήν Οθωμα-
      νική Αυτοκρατορία έχει καβαλήσει χοντρό καλάμι.”Είμαστε μία από τίς ελάχιστες χώρες χωρίς τό στίγμα τής αποι-
      κιοκρατίας καί ΣΦΑΓΗΣ στήν ιστορία της”.Τά εδάφη τής Μικράς Ασίας τουρκομογγόλε είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ πού τά κατέκτησαν οι βάρβαροι πρόγονοί σου σφάζοντας τούς έλληνες κατοίκους.Η υπό τούρκικη κατοχή μισή Κύπρος είναι ελληνική.Χωρίς ΣΦΑΓΕΣ.Εκατομμύρια Ελληνες καί Αρμένιοι σφάχτηκαν μόνοι τους.Ρε τουρκαλά τά ιερά χώματα τής Μικράς Ασίας καί τού Πόντου ειναι βαμμένα μέ ελληνικό αίμα.Ο Μακαριστός Χριστόδουλος σάς απο-
      κάλεσε βάρβαρους.”Πάντοτε βάρβαροι θά είστε στούς αιώνες τών αιώνων.Κι όση Ελλάδα καί άν σκεπάσετε
      πάντα θά περισσεύει αρκετή γιά νά σάς θαμπώνει”.Γιώργος Καραγιώργος.
      Γιάννης Λάκων

    9. Αιντε ρε Κουλη δωσε μια ευχη στον Ερντογαν να παει αδιαβαστος απο οξοαποδω.

    Comments are closed.