ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΕΝΟΥ” ΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦ. ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”. ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ “ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ” ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

    Κοινοποίηση:
    DIONISIS_PANAGIOTAKIS_ELENI_KOYRKOYLA_DIMITRIS_LIGNADIS_ΦΟΤΟ- MAKELEIO

    Από το βράδυ της Παρασκευής, ο “επιχειρηματίας”, πρώην ιδιοκτήτης του Ρ/Σ “Πρώτου ψέμματος” (που έριξε κανόνι, πήρε πάνω από 200.000 από τη λίστα Πέτσα και άφησε εργαζόμενους απλήρωτους, εκτός εαν τους πλήρωσες, εραστή της αλήθειας, τιμολόγια έχεις για τα έξοδά σου; ), θεατρικός “επιχειρηματίας” (με πολλά θέατρα στην κατοχή του, περιέργως, θέμα που θα μας απασχολήσει εντός των προσεχών ωρών), πρώην σύζυγος της πρώην υπουργού του Βενιζέλου, Ε. Κούρκουλα, με γυναικαδερφούς και άλλους κολαούζους απλωμένους επ αμοιβή στον κρατικό μηχανισμό, άρχισαν τη νέα οργανωμένη επίθεση κατά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Στον πόλεμο φαίνεται- ελπίζουμε να μην γίνει το ίδιο σφάλμα- αρχίζει να συμμετέχουν και μέσα του Ομίλου Μαρινάκη.

    ΟΙ άνθρωποι που κατά δημοσιεύματα έκρυβαν ή υπέθαλπαν όπως έχει γραφεί κατά κόρον, τον κατηγορούμενο  ως παιδεραστή Λιγνάδη στα διαμερίσματά τους, οι “κύριοι” που σε μια νύχτα απέκτησαν ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, θέατρα, τηλεοπτικά κανάλια και ένα σωρό μπίζνες από το πουθενά, οι πουθενάδες με πορτοφόλι και σημεία αναφοράς το Μαξίμου, έβγαλαν πάλι γλώσσα- κατ΄εντολή των ανθρώπων του πρωθυπουργού- εναντίον μας.

    • Δεν τους αρέσει η προϊούσα ανάπτυξη της εκδοτικής μας εταιρείας, η απήχηση, ο διεμβολισμός σε δεξιούς πατριώτες, η τεράστια αναγνωσιμότητα εφημερίδος, makeleio.gr, web tv, και εσχάτως και ραδιοφωνικής εκπομπής. Τρέμουν το μοναδικό αντικαθεστωτικό μέσο που ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ μπροστά στην εξουσία. Τρέμουν για λοβιτούρες, απάτες, υπεξαιρέσεις, χαριστικά τραπεζικά δάνεια, θαλασσο- ποσά κάτω από το τραπέζι.
    • Τους ενοχλεί ότι η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, είναι η μοναδική εταιρεία ΜΜΕ στην Ελλάδα που έχει θετικό πρόσημο, χωρίς να οφείλει τίποτα και σε κανέναν και με μηδενική κρατική επιχορήγηση κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας,  υπόθεση για την οποία έχουμε καταφύγει σε αστικά και ποινικά δικαστήρια ζητώντας άνω των 500.000 ευρώ αποζημίωση αλλά και αιτούμενοι την παραδειγματική τιμωρία ανθρώπων του Μητσοτάκη για παράβαση καθήκοντος και ατιμωτικά αδικήματα για δημόσιους λειτουργούς, που επισείουν ποινές μέχρι και 15 χρόνια κάθειρξη.
    • Οι Παναγιωτάκης, Ράπτης, ΜαρινάκηΔΕΣ και ΣΙΑ, ανέλαβαν πάλι “εκτελεστικά καθήκοντα”, με το αζημίωτο
    • ligandis-panagiotakis-kourkoyla

    Η απάντηση είναι δεδομένη. Πόλεμος στον πόλεμο; Όχι. Εμείς έχουμε μια αρχή. Δεν τα βάζουμε με τα “γυναικόπαιδα”. Αυτοί που ήρθαν να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο μας, όσοι αποπειρώνται να θίξουν τιμές, υπολήψεις, αξιοπρέπειες, θα τρώνε τόσο δημοσιογραφικό και ερευνητικό “ξύλο” που θα βάλουν και στα μανίκια τους. Αβάντι μαέστρο, λοιπόν…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Χαχα το είδαμε κι αυτό μετά από χρόνια…το Πρώτο Ψέμα να κατηγορεί το Μακελειό για φασίστες κτλ. Ποιό ;το Πρώτο Ψέμα που το 12 έκανε life style ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή (προσοχή με αυτό που λέω δεν κατηγορώ την Χρυσή Αυγή αλλά την φυλλάδα Πρώτο Ψέμα που άλλα έκανε τότε και τώρα το παίζει αντιστασιακή και τάχα μου δημοκρατική όπως αυτοί εννοούν την δημοκρατία)… μου θυμίζει το φινάλε της σειράς “Χαίρε Τάσο Καρατάσο” που μόλις έπεσε η δικτατορία μετά κάποιοι το έπαιζαν δημοκράτες και διεσυραν τον αριστερό Καρατάσο ως χουντικό. Κάπως έτσι πράττει και το πρώτο ψέμα..

    2. Στέφανε έχεις πληθωρισμό από εχθρούς.Αυτό ομως δείχνει τήν αξία σου καί τήν επικίνδυνότητα σου γιά τό σκατόσογο.Σέ φοβούνται καί θέλουν νά σέ βγάλουν από τή μέση μέ όλα τά παράνομα μέσα,διότι είσαι ή μοναδική ελεύθερη φωνή τής Ελλάδας καί τούς βγάζεις τά άπλυτα στή φόρα.
      Ολοι οί Ελληνες πατριώτες στό πλάι σου.
      Σωκράτης:”Χωρίς εχθρούς δέν υπάρχεις.Οταν έχεις ομως σημαίνει ότι αξίζεις”
      “Αν δέν έχεις εχεις εχθρούς δέν έχεις χαρακτήρα”
      Γιάννης Λάκων

    3. Βέβαια, κύριε Χίο, να διεκδικήσετε τα χρήματα που αδίκως σας στέρησαν. Κι εγώ αυτό κάνω! Γιατί να τα φάνε αυτοί;

    4. Οι πανηλιθιοι…εκαναν το λαθος να τα βαλουν με τον Χιο.
      Τον μοναδικο “αλλαδωτο” δημοσιογραφο.
      Εχει να πεσει “ξεβρακωμα”…!

    5. Κώλος και βρακι με τον Βενιζέλο, λόγω Κούρκουλα.Κάποια στιγμή, εκτος των άλλων , φαγάνε μαζί Σαμαρας – Βενιζελος – Σαλλας στο σπιτι του παναγιωτακη στο Κωλονακι.Τοτε ο Παναγιωτακης τύγχανε ιδιαιτερης μεταχειρισης όσον αφορα τα δάνεια τα οποία είχε πάρει απο την Πειραιώς.Απο καταγγελίες , για μαφιοζικες μεθοδευσεις , κατα των ηθοποιων , σχετικα με την πληρωμη τους , τίποτα άλλο.Γεματο το καλάθιι.

    6. Στέφανε ότι και να κάνουν τα οπίσθιά μας θα βλέπουν. ΜΑΚΕΛΕΙΟ ποτέ δεν πρόκειται να γίνει το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ.

    7. το μελι με τη ζαχαρη
      ταιζανε τη σακκαρη
      και τωρα που βαρβατεψε
      τον γουρλοματη βατεψε

    8. την τυχη του γουρλοματη τζουνιορ να χουνε

    Comments are closed.