ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ο ΑΡΧΙΚΥΠΑΤΖΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕ ΚΟΡΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    teaser19-8

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης, στην εφημερίδα που η αλήθεια γράφεται με αίμα και σήμερα δημοσιεύονται χειροπιαστές ειδήσεις με αποδείξεις για τη μαφία του Μαξίμου. Διαβάστε:

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΧΙΚΥΠΑΤΖΗΣ. ΕΣΚΑΣΕ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΚΛΕΠΤΕ ΣΑΜΑΡΑ- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ». ΕΙΧΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΚΟΡΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΔ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 158.

    exofyllo19-8

    Ακόμα δυνατά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις για τον πληθωρισμό, τη Φιλανδή πρωθυπουργό και τα πάρτι με τα ούζα, αλλά και το παρασκήνιο με την Όλγα Κεφαλογιάννη και την υποψηφιότητά της για αρχηγός της ΝΔ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τίποτα δεν θα γίνει …γιατί ο αρχιμαφιοζος έχει στοιχεία από υποκλοπές για περίοδο Σαμαρά Βενιζέλου που είναι μια περίοδο πολύ αμφισβητούμενη ιστορικά εποχή μνημονίων και φυλάκιση της Χρυσής Αυγής.
      Μόνο στοιχεία να βγάλει για την Χρυσή Αυγή για παρακολουθήσεις ,σκηνοθετημένα στοιχεία,ψεύτικα κατηγορητήρια κλπ θα κατάρευση ολόκληρη η ψευτοΔημοκρατία και από αυτή την κλεφτοΔημοκρατια ταιζονται πολλοί πάρα πολλοί που έχουν συμφέρον να μιλάνε και να κοιτάνε αλλου! Από δικαστές εισαγγελείς, αστυνομικούς, στρατιωτικους (Φλωροι).Οπότε κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει!Και λένε πάσο όλοι!
      Μόνο αν η Ευρώπη και από εξωτερικό πιέσουν για άλλους λόγους ανώτερους θα βγει όλη η αλήθεια!

    2. Πρωθυπουργος Αρχιχιμπατζης και πισωγλεντης εννοειτε? Με το δασιτρυχο στηθος της και μπολιασμενη με αφιονισμενο νερακι! Αχ Κουλα Κουλα!

    3. Aπτην αφάνεια η Κεφαλογιάννη, που παντρεύτηκε και Εβραίο, υποψήφια Π/Θ. Άπτον άννα στον Καϊάφα. Βγήκε βουλευτής κιαυτη λόγω οικογενειοκρατίας. Έλεος πια

      1. Ρε δεν πάμε να ζήσουμε στο Ισραήλ λέω εγώ …. όλοι οι πράκτορες των ξένων στον σβέρκο μας!
        Το κεφάλαιο με αγαπη για τον Ελληνικό λαό θα κάνει πάλι τα ” καλύτερα”

    4. Σαμαρά μετά από αυτό που έβγαλες σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εάν δεν ρίξεις τον Κούλη σε χρόνο μηδέν σημαίνει ότι πάρα πολύ απλά δεν έχεις γεννητικούς αδένες κάτω από το παντελόνι.Και φυσικά μόλις πέσει εννοείται πρέπει να δικαστεί ΟΧΙ απλά έχει πέσει από την πολιτική και τελείωσε η ιστορία πρέπει να δικαστεί και να μπει στη φυλακή.

    5. Στέφανε κάθε μέρα έτσι να τον χτυπάς τον π@υστροκούλη, θέλουμε να τον δούμε φυλακή τον ηλίθιο, δεν θα ηρεμήσουμε ως απλοί πολίτες αν δεν τον δούμε στην φυλακή

    6. Θέλει να μας πει ο Κούλης ότι παρακολουθούσαν μόνο τον Ανδρουλάκη????
      Τη μισή Ελλάδα παρακολουθούσε ο χαφιές μαζί με τον μπούλη Πιερακάκη που αποθεώνουν με διαφημίσεις-άρθρα τα πετσωμένα μέσα

    7. Από τον Καλαματιανό θα τον βρει και αυτός όπως και ο πατέρας του.
      Προφανώς δεν έχει αισθανθεί τι σημαίνει Σαμαράς.
      Πρέπει να να περνάς στα 2 μέτρα από κοντά του.

    Comments are closed.