ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! 14 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙA ΑΠΕΠΛΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

    Κοινοποίηση:
    59c6ed8045d2a027e839d005

    Νέα κρίση εξελίσσεται στο νότιο Αιγαίο και στη περιοχή του Καστελοριζου. Οι Τούρκοι έχουν βγάλει από το Ακσάζ 14 πλοία τα οποία «απλώνονται» στην περιοχή μεταξύ Καστελοριζου-Ρόδου-Καρπαθου.

    Ο ελληνικός στόλος παρακολουθεί τις κινήσεις των Τούρκων διαρκώς. Σε μονάδες των Δωδεκανήσων υπάρχουν ήδη ανακλήσεις αδειών.

    Στην Άγκυρα αναμένεται υπουργικό συμβούλιο.

    Περισσότερα σε λίγο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. “” Ή θα μας φάτε ή θα σας φάμε. “” 😂 Τελειο

    2. Ας πάρουμε το κουζινομάχαιρο και ας πάμε όλοι μπροστά. Αεραααα

    3. Κανονιστε κοιμησμενοι να ανεβουν οι Τουρκοι στο Καστελοριζο και να μην παρετε χαμπαρι, οπως τοτε με τα Ιμια και μετα να τρεχετε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και στους Αμερικανους και να κλαιτε για να φυγουν!!!!!!!!!Οσο εφυγαν απο την Κυπρο, αλλο τοσο θα φυγουν απο το Καστελοριζο αν το καταλαβουν!!!!!!!!!! Οι πολιτικαντηδες ειναι ικανοι να ξεπουλησουν τα παντα προκειμενου να μην χασουν τις καρεκλες τους, το Στρατιωτικο Επιτελειο να εχει τον νου του, αλλα Ιμια και αλλες σημαιες που τις……παιρνει ο αερας απαγορευονται δια ροπαλου, το Γουδι υπαρχει!!!!!!!!!!

    4. Πλησιάζει η ίδρυση της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας! Ζήτω η πατρίς! Ζήτω η θρησκεία! Ζήτω η Τουρκία! Ζήτω η Νέα Δημοκρατία! Ζήτω τα γαλάζια παιδιά και η γαλάζια πατρίδα!

    5. Κόψιμο τα πόδι και κουτσό στην γωνία τον κάθε Τούρκο που θα τολμήσει να πατήσει σε ελληνικό νησί

    6. Τουρκία: 16 φρεγάτες, 8 κορβέτες,19 πυραυλάκατοι, 11 ναρκαλιευτικά, 8 ταχέα περιπολικά, 12 υποβρύχια. Αεροπορία 207 σύγχρονα,
      751 σύγχρονα τανκς.
      Ελλάδα: 13 φρεγάτες, 10 κανονιοφόροι, 19 πυραυλάκατοι, 7 ναρκαλιευτικά, 18 ταχέα περιπολικά, 11 υποβρύχια, 10 αρματαγωγά, 4 χόβερκραφτ, 6 παράκτια περιπολικά.
      Αεροπορία 206 σύγχρονα,
      854 σύχρονα τανκς.
      Ποιός θα εισβάλει σε ποιον τελικά;

      1. Έχεις αναρωτηθεί πόσα από αυτά δουλεύουν; Έχεις πάει στρατό νομίζω και ξέρεις.

      2. Ρε ΚΑΛΑΜΑΤΑ που τα βρήκες αυτά τα στοιχεία;
        Τα Τέσσερα Χόβερ που τα είδες και τα δέκα Αρματαγωγά; Και άλλα.
        Θα τρελαθούμε.. χαχαχαχαχα

        1. Άστα ρε φίλε. Όσοι έχουμε πάει στρατό ξέρουμε… Οι ι5 . Αυτοί είναι πολεμιστές του ίντερνετ.δεν ξέρουν, μην ασχολείσαι. Έχουμε αλλά θέματα που θα μάς βρουν μπροστά. Απλά πολεμάνε εδώ μέσα. Αυτό ξέρουν

        2. Μια χαρά τα λέει ο καλαμάτας 4 χόβερ ναι.Αλλά εδώ που τα λέμε όταν μου δηλώνεις βάτραχος τη στιγμή που δεν έχει ρίξει μία σφαίρα στη ζωή σου τι περιμένετε να κάνουμε δηλαδή?.Οποιος φυσικά έχει να επιδείξει κάτι στην καριέρα του εδώ είμαστε να τον ακούσουμε,χωρίς πονηριές τους στελ εσύ τι έκανες και πόσους σκότωσες.Μιλάμε για άτομα που δηλώνουν κάτι όπως κομάντο και αμοίβονται για κάποιο σκοπό.Θα πρέπει λοιπόν εμείς οι κοινοί θνητοί και φορολογούμενοι να γνωρίζουμε ποιούς πληρώνουμε και γιατί.

        3. Επίσημα τα νούμερα, αν αφαιρέσουμε παρωχημένα τανκς εποχής Βιετνάμ πχ, που οι Τούρκοι μετράνε για να ”φουσκώνουν” αριθμούς. Στην επίσημη σελίδα του ΠΝ, τα ουκρανικά μεγάλα χόβερκραφτ Ζουμπρ για δική μας απόβαση, φτάνουν Τσεσμέ πχ σε 10 λεπτά. Και 10 αρματαγωγά έχουμε. Και ο μισός στόλος Τουρκίας είναι στη Μαύρη θάλασσα. Όπως και όλες οι δυνάμεις της, μοιρασμένες σε Κουρδιστάν, Αρμενία, Συρία, Λιβύη. Σε σύγχρονο πόλεμο που διαρκεί το πολύ 2 μέρες, δε πολεμάνε οι κληρωτοί φαντάροι πεζικού, αλλά ειδικές δυνάμεις, επαγγελματίες πιλότοι και πληρώματα πλοίων, υποβρυχίων. Έχουμε πολλές πιθανότητες σε σύντομη σύρραξη, να κερδίσουμε την Τουρκία και να της δημιουργήσουμε φοβερή εσωτερική κρίση.. Ως προς τι φόβος, ηττοπάθεια;

          1. Καλαμάτα.Θα σου απαντήσω σε λίγες μέρες. Αν μπορέσω να σου γράψω αλλά κι εσύ αν μπορέσεις να το διαβάσεις

    7. Πολυ κωλοφαγουρα πρεπει να εχει η Σουλτανα ερντογαν, το τσουτσουνι

    8. ενας δεν θα τραβηξει την σκανδαλη να ξεκινησει το πανηγυρι , αντε γιατι μου τα κανατε τσουρεκια με τα μογγολια καθε λιγο και λιγακι.

    9. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι όλα πουλημένα από τα μασονόσκυλα που κυβερνούν. Αυτός είναι και ο λόγος που κυβερνούν, άλλωστε!

    10. Κάντε ΤΩΡΑ Γενική Επιστάτευση να δούνε οι οθωμανοί ότι δεν πλανουμε πλάκα και να μας σεβαστούν. Εάν δεν το κάνουμε πρώτοι θα μας επιτεθούν αυτοί με θράσσος.

    11. Έλα Κούλη δωστα όλα να έχουμε ειρήνη να τα τρώτε εσύ και τα κοματοσκυλα της Βουλής!

    12. Άντε ρε παλιοιπουσταριά να ξεμπερδεύουμε. Ή θα μας φάτε ή θα σας φάμε.

    Comments are closed.