ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ! ΜΑΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ – 12.000 ΒΑΡΒΑΡΟΙ 50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    EVROS

    • Νέος γύρος επεισοδίων έλαβε χώρα στο φυλάκιο στις Καστανιές στον Έβρο, λίγο πριν τις 09.00, όταν ομάδα νεαρών εκτόξευσε χημικά και δακρυγόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας, που απάντησαν.
    • Του επεισοδίου προηγήθηκαν δύο εκκωφωντικοί ήχοι και ακολούθησε ένα “μικρό χάος”. Οι ελληνικές δυνάμεις αμέσως εξαπλώθηκαν σε όλο το χώρο, ελέγχοντας το χώρο, κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

    Νέα ένταση, με ρίψεις χημικών στην ουδέτερη ζώνη σημειώθηκαν προ ολίγου στις Καστανιές Έβρου. Ομάδα νεαρών πέταξε τουλάχιστον 10 χημικά και δακρυγόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας, που απάντησαν. Σημειώνεται ότι λίγο πριν την επίσκεψη της ηγεσίας της ΕΕ η κατάσταση είχε ηρεμήσει.

    evros 13

    evros 14

    evros 15

    evros 16

    evros 17

    | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    3 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    evros 8 evros 9 evros 10 evros 11 evros 12

    evros6 evros7

    EVROS1 EVROS2 EVROS3 EVROS4 EVROS5

    Η Τουρκία όπως φαίνεται περίμενε να περάσει η χθεσινή μέρα με την επίσκεψη της ηγεσίας της Ε.Ε. στον Έβρο για να δείξει ξανά το πραγματικό της πρόσωπο. Χθες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, επικρατούσε σχετική ηρεμία. Από νωρίς το πρωί όμως τα πράγματα άλλαξαν όπως φαίνεται στις εικόνες.

    evrosepeisodia_synora1

    evrosepeisodia_synora2

    KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

    evros-5-2048x1148

    Σε συλλήψεις τεσσάρων παράτυπων μεταναστών μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ προχώρησαν στο μεταξύ άνδρες των ελληνικών δυνάμεων που φυλάνε την περιοχή του Έβρου.

    syllips_kai_34untitled

    Οι συλλήψεις έγιναν λίγο μετά τον οικισμό Αμόριο του Δήμου Σουφλίου στην εθνική οδό 51. Πρόκειται για εύκολο θεωρητικά πέρασμα, αλλά το επιτηρούν τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις, καθώς παντού υπάρχουν φυλάκια που πιθανότατα εντόπισαν τους συλληφθέντες. Οι συλληφθέντες θα παραλαμβάνονταν από όχημα ΕΛΑΣ και θα ακολουθούσαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

    Άτυπος καταυλισμός αλλά και αγορά με μικροπωλητές που πουλούν νερό, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης έχει στηθεί την ίδια στιγμή στην περιοχή Παζάρ Κουλέ στην τουρκική πλευρά των συνόρων, μόλις 500 μέτρα από τις Καστανιές Έβρου. Μικροπωλητές πουλάνε κουλούρια και τσάι στους παράτυπους μετανάστες που έχει φτάσει πλέον τα 12.000 άτομα από 9.500 τη Δευτέρα. Οι μετανάστες δήλωσαν στον δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη ότι δε θα φύγουν, πιστεύοντας ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός τους τόσο αυξάνεται η πίεση στην Ελλάδα.

    ΗΠΑ: Η Τουρκία δεν κινείται καλή τη πίστει

    Στην εκτίμηση ότι η Τουρκία έχει οδηγηθεί στο περιθώριο της ενεργειακής εξίσωσης της Ανατολικής Μεσογείου με δική της υπαιτιότητα προχώρησε ο Τζόσουα Βολζ, ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για θέματα ενέργειας, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κογκρέσο υπό την αιγίδα της κοινοβουλευτικής ομάδας για θέματα ενέργειας και γεωπολιτικής στην Ανατολική Μεσόγειο και τη συνεργασία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου.

    Σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή της Τουρκίας στο «Φόρουμ για το Φυσικό Αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο» (East Med Gas Forum), ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διατύπωσε την πάγια αμερικανική θέση που θέλει την Ουάσινγκτον να στηρίζει όλες τις περιφερειακές συνέργειες υπό την προϋπόθεση ότι προωθούν εκ της φύσεως τους τη συνεργασία χωρίς αποκλεισμούς.

    Στο σημείο όμως αυτό διευκρίνισε ότι αποτελεί βασική προϋπόθεση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη «να ενεργούν με καλή πίστη και σύμφωνα με τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και το διεθνές δίκαιο». Λίγο νωρίτερα είχε αναγνωρίσει ότι η Άγκυρα «δεν ενεργεί με καλή πίστη» και συνεπώς έχει αποκλειστεί από τις ενεργειακές πρωτοβουλίες της περιοχής λόγω της δική της στάσης.

    «Δυστυχώς, λόγω των ενεργειών στις οποίες έχει προβεί, η Τουρκία δεν είναι ευπρόσδεκτη στα φόρουμ που έχουν δημιουργηθεί για να διευκολύνουν αυτού του είδους τις συνομιλίες στην περιοχή. Δεν ενεργεί με καλή πίστη. Κάνει πράγματα που είναι εκ φύσεως προκλητικά. Δεν διευκολύνει την αξιοποίηση των πόρων, αλλά προσπαθεί να σταματήσει την αξιοποίηση αυτών των πόρων» σχολίασε χαρακτηριστικά.

    Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Τζόσουα Βολζ έχει σχηματίσει την εικόνα ότι οι περιφερειακοί εταίροι της Ουάσινγκτον είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν την Άγκυρα στον ενεργειακό διάλογο για την περιοχή υπό την προϋπόθεση ότι η Τουρκία θα αναθεωρήσει τη στάση της.

    «Εάν αυτή η στάση επρόκειτο να αλλάξει, νομίζω από τις συζητήσεις που έχουμε με τους εταίρους μας στην περιοχή ότι (η Τουρκία) θα μπορούσε να γίνει ένα ευπρόσδεκτο μέρος σε αυτές τις συνομιλίες. Και ενθαρρύνουμε τους εταίρους μας και την Άγκυρα να κινηθούν κατά αυτό τον τρόπο. Να επανεξετάσουν την κατεύθυνσή τους και να έρθουν στις συνομιλίες με ένα πνεύμα συνεργασίας. Μέχρι να συμβεί αυτό, δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχει χώρος για αυτούς (Τουρκία) στη συζήτηση που προσπαθούν να υποστηρίξουν οι ΗΠΑ στην περιοχή» σημείωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.

    Τουρκολιβυκό μνημόνιο

    Αναφορικά με το τουρκολιβυκό μνημόνιο επισήμανε ότι «η συμφωνία μεταξύ της Άγκυρας και της Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) δεν βοήθησε στο να προχωρήσουμε κατά έναν τρόπο που θα προωθεί τη συνεργασία στη περιοχή. Οι ΗΠΑ, ως πολιτική θέση, δεν τοποθετούνται πάνω σε θαλάσσιες συνοριακές διαφορές. Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε όλους στην περιοχή να ενεργούν με καλή πίστη και να συνεργάζονται με βάση τις βέλτιστες πρακτικές και τις αρχές του διεθνούς δικαίου».

    Αμφιβολίες για τη στάση της Άγκυρας στο Κυπριακό

    «Για εμένα δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Άγκυρα βοηθάει στη διευκόλυνση αυτών των συνομιλιών ή στην επιδείνωση της κατάστασης» ανέφερε ο Τζόσουα Βολζ σχετικά με τη στάση της Τουρκίας στο Κυπριακό. Συνεχίζοντας σημείωσε ότι οι δύο κοινότητες έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν έναν διάλογο γύρω από ορισμένα κοινά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της αξιοποίησης των φυσικών πόρων του νησιού.

    «Υπάρχουν διάφορες συζητήσεις για το πώς αυτοί οι πόροι μπορούν αναπτυχθούν και να μοιραστούν κατά έναν τρόπο που θα είναι επωφελής για όλα τα μέρη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. 700 εκ, δινουν οι ευρωπαοι στον Κουλη για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και συνθηκες στους λαθρο, εσεις ονειρευτειτε οτι θα παρουμε τη Πολη τωρα που ο Κουλης ντυθηκε Ορμπαν για τις αποκριες για να τασιει σανο τα νεοδημοκρατικα προβατα

    2. ο Έλληνας που προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να μη δέχεται πρόσφυγες στη χώρα του δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι ίσως έρθει μια μέρα που θα βρεθεί εκείνος στη θέση να αναζητήσει συμπόνια».ΔΗΛ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΕ!!ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙ ΔΕΧΤΟΥΜΕ!! ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΡΩΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ι ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ!!ΟΣΑ ΠΡΟΣΚΙΝΙΜΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ!!

    3. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ!! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο.

    4. Στεφανε βαλτε και ειδησεις για τον κορωναιο πιο συχνα αν μπορειτε.για νεα κρουσματα κτλ.

    5. ΠΥΡ ΚΑΤΑΒΟΥΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ……ΤΟΥΡΚΟΙ+ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΔΟΛΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ….

      ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ,ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ…

      Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ

      Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

      ΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΠΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΣΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    6. Μητσοτακη ξυπνα και αφησε στην ακρη το θυμιατο και κοπανησε τους θρασυτατους ΑφρικανοΑσιατες με πλαστικες σφαιρες και αν χρειασθει και με αληθηνες, οπως θα εκαναν ολες οι χωρες, αυτοι ειναι αδηστακτοι δεν καταλαβαινουν απο λογια!!!!!!!! Φτανει πια το θυμιασμα, η χωρα απειληται!!!!!!!!!!

    7. 575 θάνατος στα λαθροπιθικια και στους βρομοτουρκους

    8. Μας εχουν κανει τσ#μπουκι ο εθνοπροδοτες, οι τουρκαλαδες, και οι λαθροι. Το πουστ#ριο (ο μικρος βρυκολακας) κανει βολτες στον εβρο με τα κοματοσκυλα του και εκδρομες με τους ευρωλιγουρηδες.
      Του δινουν λεφτα για να κανει καινουργια κεντρα στην ενδοχωρα και να φαμε στη μαπα ολους τους απλυτους.
      !!!!!!!Τοπνιξε το κουνελι !!!!!!! θα τους παρετε…και θα πειτε και ευχαριστω…..Η χωρα βρισκεται σε απαραδεκτη κατασταση και, τα πολιτικα Καθ#ικια επιτρεπουν να “Ξοδευονται” και να κινδυνευουν στον Εβρο και στα νησια, Ελληνικες Δυναμεις και τοπικος πληθυσμος, εχοντας απεναντι αρκετες χιλιαδες ΑΠΛΥΤΟΥΣ – ουτε καν τον επισημο τουρκικο στρατο (αντι προσφυγουν στο Συμβουλιο Ασφαλειας και να βγαλουν καθολικα και επισημα τις ενοπλες δυναμεις και να τους Γ#μησουν πατωκορφα οτι εχουν και δεν εχουν, βαζουν μπροστα δυναμεις των ματ και της οπκε με καπνογονα – εκει να καταλαβεις γιατι Μπ#υρδελο μιλαμε). Αυτοι οι παλιανθρωποι, τα πουλησαν ολα και θα δεχθουν τα παντα….

    9. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτο και ουτε να ασχολούμαστε με αυτούς το υπόλοιπο της ζωής μας. Όποιος μπαίνει παράνομα στην χώρα μόνο σφαίρα για να έχει ένα τέλος η ιστορία αυτή.

    10. Εφόσον έπεσε το 700αρι πεντακάθαρο σημάδι που βγάζει μάτι άλλης μιας προδοσίας …δώρο αδωρο η τυραννία των παλληκάρι να μας στον Έβρο και στο Αιγαίο…ας μην τους τυραννά ο Μητσοτάκης με το ελεεινό σύστημα έτσι…. οι Έλληνες δεν είναι χαζοί…καταλαβαίνουν…..παρακαλώ να ανέβει το μνμ μου….πάψτε να μου τα κόβετε…..

    11. Υποψήφιος βουλευτής με τη χρυσή αυγή Ζακύνθου. Σταματήστε με τη καραμέλα παρατυπος μετανάστης. Είναι λαθρομετανάστες. Δεν έχουν κανένα χαρτί. Παρατιπια είναι όταν έχεις χαρτιά και κάτι δεν είναι σωστά γραμμένο. πχ το χρώμα ματιών. Μάθετε ελληνικά. Δικαστές. Δικηγόροι. Οικονομολόγος. Υπουργοί. Και βολεμένοι.

    12. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    13. Αν είχαμε ρίξει στο ψαχνό από την αρχή δεν θα είχαν δημιουργηθεί όλα αυτά τα προβλήματα. Ελέω διεθνούς δικαίου, που ισχύει μόνο για τους μαλάκες, θα κορεστεί η άμυνα μας δεδομένου ότι αυτούς θα τους αφήσει μόνιμα εκεί.

    14. Επειδή όλοι αυτοί δεν είναι κατατρεγμένοι πρόσφυγες, (ονομασία τους από τα τσοντοκάναλα) που θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, (γιατί θα πήγαιναν και από την Βουλγαρία) αλλά αποβράσματα των φυλακών και μυστικός στρατός του σουλτάνου, που σκοπός τους είναι να καταλάβουν την Ελλάδα.
      Και επειδή αυτό είναι πολεμική επιχείρηση, επιτρέπονται τα αληθινά πυρά που θα τους αλλάξουν αμέσως την όρεξη.
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    15. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ . ΚΑΠΟΙΑΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ

    16. Ειναι ολοι εμπροσθοφυλακή αν μπούνε μέσα στην χωρά θα εξεγερθούν όταν θα είμαστε στον πόλεμο.
      Πυρ κατά ριπάς….

    17. Σιγά μην πετάνε λαθρομετανάστες τα δακρυγόνα, πράκτορες της ΜΙΤ είναι. Αλέξη τι λες εσύ ? Πρέπει να παραδώσουμε την πατρίδα ?

    18. οταν ειχε ξεσπασει η οικονομικη κριση εκτοτε με τον τζεφρυ πρωτοι και καλλιτεροι οι Γερμανοι με πρωτοστατη την bild μας λοδωρουσαν ως “ζητιανουληδες”, και οτι δεν θελαν να μας δωσουν λεφτα απο το “υστερημα” τους αλλα αναγκαζονταν υπο των συνθηκων, “για να μας σωσουν”…

      τωρα δεν τους ζηταμε λεφτα αλλα αυτοι ειναι προθυμοτατοι με το ζορι να μας τα δωσουν, μονο κια μονο για να βαλουμε μεσα την καταστροφη μας και εν τελει και τηνδικια τους καταστροφη.

      Ακουει το περιβοητο Bildzeitung; γλειφτες του αρχιτρομοκρατη ερντογαν και των διεθνων κλυδωνιστων. ουτε στα ψιλα δεν ανεφεραν τα γεγονοτα του Εβρου.

      Παντως Χιε πρεπει να γεμισουμε το Διαδικτυο με μηνυματα και διαγγελματα προς ολα τα ευρωπαικα εθνη, με υποτιτλους η στις γλωσσες αυτων, και δειχνοντας παραλληλα σκηνες και λαθροφατσες απο τον Εβρο και τα Νησια , και τονιζοντας οτι εμεις πολεμαμε για την προστασια και την δικια των, και οτι δεν θελουμε ουτε θελαμε ουτε ζητησαμε ποτε σιωνιστικα χρηματα, οπως εκανε ο ερντογαν ολα αυτα τα χρονια. Τερμα τα αστεια.

    19. ευτυχώς που οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κυβέρνηση σήμερα , θα είχαμε χάσει την Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες.
      Σήμερα αποδεικνύετε ποιοι ειναι οι απόγονοι του ΕΦΙΑΛΤΗ, ΟΛΟΙ αυτοι οι αριστεροί

    20. Να ειμαστε σιγουροι οτι αυτη η κατασταση θα μονιμοποιηθει για χρονια οπως με τις εναεριες παραβιασεις. Να ετοιμαστουμε ψυχολογικα και στρατιωτικα για μια μονιμη πληγη στα συνορα μας δοξα τον αλλαχ τα βαθη της Ασιας γεννοβολουν μιλιουνια σκερβελεδες καθε χρονο και η τουρκια εχει ανακαλυψει το νεο μεγαλο οπλο της….

    21. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ?ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΟΥΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ….ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 700 ΕΚ ΕΥΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΟΧΙΙΙΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΔΟΜΕΣ ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟ?ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ .

    Comments are closed.