ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ “ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ” ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ …ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    FYLAKES

    Από τον Μαυρογιαλούρο για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

    Χριστούγεννα και γενικότερα γιορτές με τους Έλληνες φυλακισμένους και εγκλωβισμένους στα σπίτια τους αποφάσισε και προσπάθησε να επιβάλει η κυβέρνηση, δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο. Με τη διαφορά ότι και σε αυτό είναι διπρόσωπη και εφαρμόζει την τακτική των δύο μέτρων και σταθμών. Την τακτική των προκλητικών και προνομιακών εξαιρέσεων με πρώτους στη λίστα των εξαιρέσεων αυτών τη δική της «συντεχνία», των πολιτικάντηδων…

    Είδαμε όλες αυτές τις ημέρες το κρεσέντο των απαγορεύσεων να κλιμακώνεται και τις απειλές να εντείνονται. Μέχρι και χθες το πρωί ο Κούλης Μητσοτάκης συγκάλεσε ολόκληρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για να διαμηνύσει εκ νέου ότι «θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι τις ημέρες των γιορτών, καθώς η κυβέρνηση εστιάζει στην αποφυγή συναθροίσεων σε σπίτια» Επίσης απείλησαν ότι αν υπάρξουν «ευρεία φαινόμενα παραβίασης των μέτρων και εκμετάλλευσης του ορίου των εννέα ατόμων ανά σπίτι θα ισχύσουν πιο αυστηρά μέτρα για την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπονται μετακινήσεις από σπίτι σε σπίτι με τον κωδικό 6 για την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και θα μειωθεί το όριο των εννέα ατόμων».

    Μαζί με τις απαγορεύσεις αυτές ισχύει όπως είναι γνωστό πολύ αυστηρά για τους …κοινούς θνητούς και η απαγόρευση των μετακινήσεων εκτός γεωγραφικής περιφέρειας, όπως «διευρύνθηκε» η έννοια του νομού μετά τη γνωστή ιστορία με την ποδηλατάδα του ζεύγους Μητσοτάκη στην Πάρνηθα πριν από μερικές εβδομάδες. . Απαγορεύεται δηλαδή να μετακινηθεί κανείς εκτός π.χ. Περιφέρειας Αττικής κοκ ακόμη και για τις γιορτές ή ακόμη και το πιο απλό για να μπορέσουν τα μέλη μιας οικογένειας να ενωθούν μεταξύ τους, αν βρίσκονται σε διαφορετικά γεωγραφικά διαμερίσματα, για να περάσουν έστω αυτές τις ημέρες μαζί.

    Και λέμε ότι αυτό ισχύει για τους «κοινούς θνητούς» διότι φρόντισαν να εξαιρέσουν και από αυτή την απαγόρευση τους εαυτούς τους οι …πολιτικοί. Βουλευτές και υπουργοί. Και το έκαναν στα μουλωχτά. Χωρίς να έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση και χωρίς να υπάρξει….

    Από προχτές που διέκοψε τυπικά τις εργασίες της για τις γιορτές η Ολομέλεια της Βουλής -τυπικά, γιατί ουσιαστικά αυτό έχει γίνει εδώ και πολλές ημέρες μετά την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού- οι εθνοπατέρες και οι εθνομητέρες είναι ελεύθεροι και ελεύθερες να μετακινηθούν το προσεχές διάστημα χωρίς τα «δεσμά» που ισχύουν για όλους εμάς! Και να τονίσουμε ότι οι βουλευτές μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα ΜΟΝΟ για την άσκηση των καθηκόντων τους. Όχι για να πηγαίνουν …εορταστικές διακοπές!

    Μάλιστα υπήρξαν ειδικές συνεννοήσεις προς τούτο που έγιναν φυσικά κι αυτές στα μουλωχτά και μακριά από κάθε δημοσιότητα και ενημέρωση. Συνεννοήσεις τις οποίες ανέλαβε να διεκπεραιώσει ως αρχηγός της «συντεχνίας» ο πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας με τους αρμόδιους της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Οι βουλευτές θα είναι ελεύθεροι στις μετακινήσεις τους την περίοδο των εορτών…».

    Με βάση τις ισχύουσες αποφάσεις ως γνωστόν δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις μεταξύ νομών. Μετακίνηση εκτός νομού μαζί με τα αναγκαία έγγραφα επιτρέπεται μόνο για εργασία που πιστοποιείται με σχετική έγγραφη βεβαίωση του εργοδότη ή εφόσον πρόκειται για αυτοαπασχολούμενο, με έγγραφη δήλωση του ιδίου, για λόγους υγείας ς που πιστοποιείται με σχετική ιατρική βεβαίωση, για τελετή,

    για επικοινωνία διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση με τα τέκνα τους και τέλος για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας που πιστοποιείται με βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης. Ορίζεται μάλιστα ρητά το εξής: «Προσοχή: η μετάβαση μπορεί να γίνει μόνο μια φορά, χωρίς δικαίωμα επιστροφής».

    Κι ενώ είναι ρητή και σαφής η τελευταία πρόβλεψη, με το …έτσι θέλω και στα μουλωχτά -ξαναλέμε- αποφάσισαν να την χρησιμοποιήσουν ως αυθαίρετο «παράθυρο» για να δοθεί το ελεύθερο στους βουλευτές και να μπορούν να πηγαίνουν και να έρχονται όλες αυτές τις ημέρες χωρίς περιορισμούς, σαν όλους εμάς τους υπολοίπους τα κορόιδα…

    ————————-

    Το τυπικό στο οποίο έχουν πατήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι ότι πολλοί βουλευτές και ειδικά αυτοί που είναι από τις επαρχίες δηλώνουν εκεί –όπως και είναι- τη μόνιμη κατοικία τους. Όμως υπάρχουν κατ’ αρχάς και πολλοί βουλευτές από επαρχίες που έχουν τη μόνιμη κατοικία τους, από παλιά, στην Αττική. Και επομένως η δικαιολογία αυτή δεν μπορεί κανονικά να σταθεί. Όπως δεν μπορεί να σταθεί και η δικαιολογία της εξαίρεσης για λόγους εργασίας η οποία αφορά καθαρά εργαζόμενους που μετακινούνται από τον τόπο εργασίας τους για να επιστρέψουν στη συνέχεια πίσω. Το κυριότερο μάλιστα είναι ότι υπάρχει και αυτή η «Προσοχή» στη σχετική απαγόρευση ότι «η μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας μπορεί να γίνει μόνο μια φορά, χωρίς δικαίωμα επιστροφής». Επομένως, κανονικά ούτε αυτό το παράθυρο θα μπορούσε να ισχύει. Κι όμως οι πολιτικάντηδες που κάνουν κουμάντο στη χώρα και μας κουνάνε το δάκτυλο και μας φυλακίζουν όλους εμάς, για λογαριασμό τους εξασφαλίζουν για άλλη μια φορά την ασυδοσία…

    ————————–

    Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι την αφορμή για τη γίνει αυτή η προκλητική μουλωχτή εξαίρεση με …μπροστάρη τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα έδωσε το περιστατικό της προηγούμενης άνοιξης με τον Γ. Βαρουφάκη που είχε βρίσει τους λιμενικούς όταν του έκοψαν πρόστιμο επειδή τον έπιασαν να πηγαινοέρχεται παράνομα από την εξοχική του βίλα στην Αίγινα. Το θέμα ήρθε στην Βουλή τον Οκτώβριο για να αρθεί η ασυλία του. Και η ολομέλεια αποδεχόμενη την εισήγηση της επιτροπής δεοντολογίας ψήφισε στη συντριπτική της πλειοψηφία (282 κατά έναντι μόλις 11 υπέρ) κατά της άρσης. Και τώρα η συντεχνία των βουλευτών …μονιμοποίησε και νομιμοποίησε το «στυλ Βαρουφάκη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Της Κρήτης η τουρκιά – ψάξτε το –

    2. Τους έχουμε φτύσει τόσες φορές,που δεν έχουμε άλλο σάλιο να χαλάσουμε.Τιποτενιοι ήταν και θα είναι για πάντα.Γι αυτό το 40 τις 100 του λαού,τους έγραψε κανονικά και δεν πήγε κάλπες.

    3. ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΕΣΑς ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑς ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙ ΣΑς ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ ΑΠ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΘΕΤΕ ΑΥΤΟ ??? ΑΞΙΖΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟς ΕΣΕΙς ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΕΝΟς ΕΒΡΑΙΟΓΛΥΦΤΗ ???

    4. Εγω προσωπικα ειμαι απο την θρακη και πηγαινω παντου χωρις χαρτι μετακινησης.
      Απλως ανεβαινω στην μοτοσυκλετα μου και κραταω μια μεση ταχυτητα 180 με 220 χλμ με μικρα ανοιγματα στα 250-270 χλμ και μην τον ειδατε τον παναη !!
      Απολαυση ειναι οταν πλησιαζει το περιπολικο επανω στην εγνατια και σου κανει σινιαλο να σταματησεις …εκει ενας απλος χαιρετισμος και το σκριπ στα 290χλμ.
      Απο τον μαρτιο που αρχισε η καραντινα , αρχισα και εγω.
      Αφου οι ανωτατοι αξιωματουχοι της βουλης πηγαινουν οπου θελουν , ετσι ακριβως κανω και εγω.

      1. Ωραίος φίλε,αυτό κάνω και εγώ,και μάλιστα στα διόδια εκτοξεύομαι ψηλά και αποφεύγω τα διοδια

    5. Καλά μας κάνουν αφού δεν βρίσκουν αντίσταση ομαδική από τον λαό? ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΣΥΨΑΣ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΨΕΜΙΑ) ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    6. Θα έρθει μια μέρα σύντομα που θα πληρωθούν όλοι αυτοί για τις “υπηρεσίες” τους. Νομίζουν πως θα τη γλιτώσουν αλλά ο Πατέρας μας έχει καταγράψει και τη τελευταία λαμογιά τους και η λίστα είναι τεράστια. Γιατί ο Πατέρας μας όμως τους αφήνει να μας τα κάνουν αυτά; Γιατί κι εμείς δε πάμε πίσω, για αυτό. Γιατί Τον έχουμε εγκαταλείψει, γιατί κρυφός μας πόθος είναι να γίνουμε σαν αυτούς που βρίζουμε. Τους βρίζετε τους βουλευτές αλλά αν μπορούσατε να πάρετε τη θέση τους και να κάνετε τα ίδια στους άλλους θα τρέχατε οι περισσότεροι. Οπότε ο καλός μας Πατέρας θα επιτρέψει να βελάξετε λίγο για να βάλετε μυαλό, και όταν βάλετε μυαλό και κράξετε για έλεος, τότε θα επέμβει. Μέχρι τότε έχει δρόμο αρκετό.

      1. ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕς !! ΕΥΓΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΙ Ας ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ !! ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΜΥΑΛΙΑ ΜΑς ΚΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΜΑς!! ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙς ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΙΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΟΛΟΙ ΤΡΑΒΑΜΕ !!! ΟΙ ΠΡΟΦΥΤΕΙΕς ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑ ΕΜΕΙς ΝΤΟΥΓΟΥΡΟΥ

    7. Είστε ανενημερωτοι;Δε διαβάσατε που ο Τραμπ μίλησε για νοθεία εκλογών;Και που;στη Αμερική ρε παιδιά!που σημαίνει σιγουραντζα ότι εδώ η νοθεία συνέβαινε ανέκαθεν(singular logic).
      Άρα σταματήστε να κατηγορείτε τους γέρους όταν στο Σιωνιστικό δίχτυ των εν Ελλάδι θυγατρικών(τέκτονες,Ρόταρυ,Λάιονς,πρόσκοποι,γιαχωβαδες,ευαγγελιστές κ.α.παρα πολλα σωματεία λοατκι,συλλογοι κ βάλτε-δικα τους ειναι)κατέχει το 15%-20%της εκλογικής συμμετοχής.
      Παιδιά,πρέπει κάποτε να σταματήσω να σας δίνω μασημένη τροφή και κάποτε πρέπει να ανοίξετε τα μυαλά σας και τα φτερά σας κ να αρχισετε να σκέφτεστε στοχευμένα.
      Άντε γεια.

      1. singular logic
        ρίχνεις στην κάλπη μαύρο και όταν ανοίγουν το φάκελο γράφει :ΚΟΥΛΗΣ !

      2. Οταν μιλας,συζητας με ανθρωπους και “λιωνουν” για την νεα δημοκρατια,για ποια singular μου μιλας;;;;;;;;;εδω τον εχεις μπροστα σου και σου λεει:αν ηταν αλλη κυβερνηση,θα ειχε γεμισει η ελλαδα κορονοιο σαν την ιταλια,αλλα ευτυχως ο κυριακος πηρε μετρα και μας εσωσε.που κολαει λοιπον ρε φιλε η singular οταν εχει ο αλλος το θρασος και παραδεχεται αμετανοητα οτι ο κυριακος ειναι ηγετης;;;;;;;;;;;;;

    8. Χρόνια Πολλά μακελειό και σε ολο τον κόσμο με Υγεία

    9. Εμείς πάντως χθές παρέα πάνω απο 20 άτομα πήγαμε στόν Γέρακα σε φυλικό σπίτι και το γλεντήσαμε κανονικά μέχρι το πρωί φάγαμε ήπιαμε γλεντήσαμε και γράψαμε στα π@πάρια μας όλους τούς τρομολάγνους λεχρήτες πολιτικάντηδες !

    10. Ο λαος ψηφισε την “σκυλα” για να φυγει η χαρυβδη.και τωρα απορρουν μερικοι-αν απορρουν-τι φταιει και φτασαμε ως εδω.απο τους ψηφοφορους κομματοσκυλα-γερους/ηλικιωμενους/κοψοχερηδες,δεν περιμενω μετανοια.αυτοι δεν αλλαζουν.αντιθετως,εκτιμουν οτι η κυβερνηση τα εχει κανει ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.με τετοιους τι συζητηση να κανεις;;;;;;;;;;;ειναι οι βαμμενοι και ποτισμενοι που δεν αλλαζουν,ο κοσμος να χαλασει.την γυναικα τους την δινουν,κομμα δεν αλλαζουν.ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!Γι’αυτο καταστρεφομαστε.ειχαν δικιο καποιοι στις εκλογες που φωναζαν,κλειστε τους γερους μεσα.

      1. Ωραία τα λες ρε φίλε αλλά λυσε μου μια απορία ποιον τελικά να ψηφίσουν την επόμενη φορά για να σωθούν Μήπως τον κανένα?
        Μα και έτσι να γίνει πάλι η πλειοψηφία ενός κόμματος θα υπερισχύσει και ας είναι και 5%
        Οπότε τι τα θες και τα γράφεις.
        Είμαστε καταδικασμένοι με όποιον τρόπο κι αν σκεφτεί κανείς.

    11. Αν πρέπει να επιτεθούμε σε έναν άνθρωπο, το πλήγμα θα πρέπει να είναι τόσο σκληρό, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να μας εκδικηθεί.

      Νικολό Μακιαβέλι, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος

    12. Και σιγά να μη λήξει η καραντίνα. Όσο υφίστανται αυτά τα μέτρα, τα κρατικά ταμεία τσεπώνουν χιλιάδες ευρώ από τα προστίματα. Παλαιότερα έγραφε μόνο η Τροχαία και η ομάδα ΔΙΑΣ καμία τροχονομική παράβαση. Τώρα βγάλαν και τους γραφιάδες έξω και γράφουν αβέρτα όλοι μαζί, πεζούς, οδηγούς, μαγαζιά, ποδήλατα, πατίνια, εκκλησίες… γενικά ότι κινείται εκτελείται.. Σε λίγο θα βγάλουν και τις καθαρίστριες των Αστυνομικών καταστημάτων να γράφουν και αυτές. Είναι πολλά τα λεφτά Αρη.

    13. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ….ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΝΟΧΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Η ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΜΙΣΙ…

    14. Καλα σας κανουν ,μπορουν να σας κανουν και χειροτερα; αφου εσεις πατε και τους ψηφιζετε ρε ταγαρια, τεσσερα χρονια τους βριζετε και οταν ερθει η ωρα της καλπης πατε και τους ριχνετε δαγκωτο.

    15. ο μεγαλυτερος πολιτικος αλητης που εχει περασει απο την χωρα χειροτερος και απο τον αθεο Τσιπρα..

      1. Αυτος φταιει; αφου πηγατε και τον ψηφισατε ρε για να φυγει ο Τσιπρας ,καλα σας κανουν δικες σας επιλογες πληρωνετε τωρα!

    16. Εκείνο που δεν λέτε είναι ότι όταν θέλουν να φέρουν λαθρομετανάστες σε μια περιοχή την χαρακτηρίζουν υψηλού ιικού φορτίου και την βγάζουν κόκκινη. Μετά την κλείνουν και μέσα στην νύχτα κουβαλάνε με τα πούλμαν συνοδεία των μπατσάδικων και εγκαθιστούν τους λαθρομετανάστες. Αυτό κάνανε στην Ελευσίνα που τελείως ξαφνικά την βγάλανε κόκκινη, κλείσανε όλους τους κατοίκους μέσα και μετά την νύχτα που δεν κυκλοφορούσε ψυχή κουβάλησαν 6000 λαθρομετανάστες και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Αφού τους εγκατέστησαν θα βγάλουν την Ελευσίνα από τον συναγερμό δήθεν ότι πέρασε ο κίνδυνος και στα σιωπηλά θα έχουν φυτέψει μία πόλη 6000 λαθρομεταναστών χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι κανένας. Ήταν η ΝΔ που θα τους επαναπροωθούσε και θα τους έδιωχνε από την Ελλάδα. Προσέχετε όποια περιοχή βγάζουν σε κόκκινο και την κλείνουν είναι για να κουβαλήσουν λαθρομετανάστες.

      1. ΣΥΜΦΩΝΏ ΣΕ ΑΠΌΛΥΤΟ ΒΑΘΜΌ! ΣΕ ΓΊΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΌΔΙΑ ΜΑΖΊ! ! ΓΙ’ΑΥΤΌ ΜΠΟΡΟΎΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ! ! ΟΙ ΞΈΝΟΙ ΑΠΟΡΟΎΝ ΞΑΘ ΓΕΛΆΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΌ! !

    17. Χρόνια πολλά πασάδες μου να ζήσετε να μας γ@μ@τε και σεις και τα παιδιά σας με τη βοήθεια της Πουστηνομίας βεβαίως . Στέλνω τώρα sms στο 13033 για να πάω να αγοράσω ψωμάκι.

      1. χαχαχαχαχα!!!
        Χρονια Πολλα αδερφε…εγραψες!!!

    18. Σιγά μη σκάσουν. Και εσύ μαλάκα αν βγεις 100 μέτρα έξω από την περιφέρεια της κατοικίας θα φας 300άρι.

    Comments are closed.