ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ!!!! ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΟΥΣ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ “ΚΑΛΩΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ “ΛΕΠΡΩΝ”

    Κοινοποίηση:
    opadoi-olympiakos_ΤΕΛΙΚΟ1111

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι η είσοδος στο γήπεδο του “Γ.Καραϊσκάκης” θα επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες και είχαν αρνητικό τεστ 14 ημέρες πριν το κάθε ματς.

    Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν ότι όλα τα μέλη τους έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

    Έτσι λοιπόν και στα γήπεδα δημιουργούνται οι πολίτες δύο ταχυτήτων. Όσοι δεν εμβολιάζεστε να κάτσετε σπίτι σας και να πάτε και στο δι@ολο. Η ΠΑΕ βαδίζει μαζί με την Κυβέρνηση στις διακρίσεις μεταξύ των πολιτών και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και οι άλλες ομάδες.

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

    «Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

    1. Πλήρως εμβολιασμένοι
    2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

    Παρατηρήσεις:

    -Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

    -Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

    Αγαπητοί μας φίλαθλοι,
    όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

    Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. ΟΙ ΠΟΡΔΟΣΦΑΙΡΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ

    2. θα μπορουσε να χει 1 θυρα μονο για ανεβολιαστους αλλα…

    3. Ντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός. Αίσχος…!

    4. Μάλλον είστε αντιΑΕΚτζήδες στο μακελειό. Έχουμε στείλει οικογενειακώς τρία σχόλια και δεν έχει ανέβει κανένα.

    5. Να δούμε αν η Λ7 θα αντιδράσει στην ΠΑΕ πρεζεμποριακός που υπακούει στη νέα τάξη πραγμάτων αλλά κι αν οι φασίστες οργανωμένοι θα κάνουν τίποτα. Το ίδιο και για τους οπαδούς άλλων ομάδων. Τα γλέντια άρχισαν.

    6. Να σε εκβιάζει ποιος ο τριγλυκεριδιος Καραπαπας να κάνεις εμβόλιο με τον Έξαψη Βαγγέλη ε δεν ξαναπατας σε γήπεδο στην ελληνική Σούπερ Λιγδα .Ρε κ να μην ξαναπαιξετε ποτέ μπάλα δεν ασχολείται κανένας .Μόνο τα χαπατα των συνδέσμων που ζούνε από το μεροκάματο των διοικήσεων

    7. Ειμαι Φιλαδελφειωτης γεννημα θρεμα. Ο παππους μου ηταν απο τους πρωτους που αθληθηκε στον ιστορικο χωρο. Περιμενω τοσα χρονια να μπω στο καινουργιο γηπεδο. Αν κανει το ιδιο κι ο δικος μας ο Τιγρης, θα ψηφισω Αρη Βασιλοπουλο στις επομενες δημοτικες.

    8. Βαγγέλη Μαρινάκη, μάγκα και Ολυμπιακάρα δεν μας τα λες καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο πάνω από πολιτικά παιχνίδια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει ο Θρύλος λαγός της κυβέρνησης. Αν θέλει η οποία κυβέρνηση να πάρει την ευθύνη, να απαγορεύσει την είσοδο των ανεμβολιαστων στο γήπεδο.

    9. Nα ενωθούν όλοι οι πυρήνες οπαδών και να κάνουν ειρηνικες διαδηλωσεις έξω από τα γήπεδα απαιτώντας να παρθούν πίσω αυτά τα απαράδεκτα ναζιστικού τύπου μέτρα. Να στειλουν το μήνυμα ως πελάτες ότι θα κόψουν το προϊόν. Προφανώς όμως δεν τις ενδιαφέρει τις παε γιατί τα λεφτά δεν ερχονται απο τα εισιτήρια πια αλλά από τηλεοπτικά δικαιώματα και στοίχημα.

    10. 😂😂😂 χοντρέ χεστ@καμε για την κ@λοομάδα σου… ο πρόεδρος του Παναθηναικού που έχει @@ και οχι πατσοκοίλια σαν εσένα ούτε καν εμβόλιο δεν έχει κάνει!

    11. Αισθάνομαι ντροπή που πρώτη η ομάδα μου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και θα χειροκροτησω οποία ομάδα δεν παίξει αυτό το παιχνιδάκι. Ελπίζω να πάρουν πίσω την κατάπτυστη ανακοίνωση και να το ξανασκεφτούν. Επίσης, επειδή μιλάμε για ανοιχτό χώρο (όπως είναι οι εξέδρες) και όχι για κλειστο, ας το ψάξουν οι δικηγόροι αν είναι νόμιμο και συνταγματικό.

    12. Σιγά τα ωά. Λες και βλέπαμε τη Μπαρτσελονα. Προσωπικά αν κι έχω κάνει το εμβόλιο κι έχω διάρκειας 22 χρόνια από το παλιό γήπεδο, δεν πρόκειται να πατήσω στο Καραϊσκάκη. Με εκνεύρισε αφάνταστα αυτή η ανακοίνωση.

    13. οι φιλαθλοι που σκοτωνοντε για τις ομαδες εδω θα κανουν σαματα αραγε ?????????????

    14. αστους να κολλισουν μεταξει τους να μην λενε και οτι τους κολλισαν οι μη μπολιασμενοι τοτε θα καταλαβουν ποια ειναι η αληθεια

    15. Η ομάδα του κακού , πρώτη στο κακό.
      Τα μπουμπουκια της Θ.7 με ποιο θα εμβολιαστούν ;;

    16. Mαγκες το ίδιο θα ισχύσει για ολες τις ομαδες.Και εγω Ολυμπιακός και ανεμβολιαστος! Από το σπίτι τι να κάνουμε!Χαχαχαχα

    17. Ξεπληρωνει υποχρέωση ο ναρκεμπορας στον Μιζοτακη

    18. Μην υποκύψετε στον εκβιασμό. Να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πρόβατα. Το ίδιο θα κάνει και το συνεταιράκι του μαρινάκη, ο αλαφούζος που δεν τολμάει ούτε έξω από το γήπεδο να περάσει. Που ως άλλος άδωνις, ξέχασε τι έλεγε για τον μαρινάκη και το noor 1 και τώρα νοιάζεται μόνο για τον κούλη και τους εμβολιασμούς. Μας έχουν πρόβατα αλλά θα πάρουν την απάντησή τους γιατί ξεπέρασαν κάθε όριο. Ανεξαρτήτως ομάδας, να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε πρόβατα ούτε υπάλληλοί τους όπως τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι. Το χρωστάμε στην Ελλλαδα.

    19. Στις πλατείες με καφεδάκι στο χέρι. Τα λεφτά μας σε κανέναν και θα δούμε ποιος θα πονέσει.Εμείς ή οι λεφτάδες.

      1. και απ εκει θα μας διοχνουν μην κολλισουμε τα δενδρα τα παγκακια τους δρομους κοροιδοιο

    20. Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε χοντρέ.. και μας κουνάς το δαχτυλο????
      Στα τσακίδια εσύ και οι μεταλλαγμένοι σου… τενεκέ ξεγανωτε από τότε που πήρες την ομάδα την έκανες σαν τα μούτρα σου….. Αντε γειά……….

    21. Αυτοί δεν θέλουν φιλάθλους πρόβατα θέλουν με βοσκό τον μαρινακη

      1. Δεν κακο……. η ελληνικοτατη βδελυγματικοτα βασιλευει και προχωρει σταθεροτατα

      1. H ΘΥΡΑ 7 Ο ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ

    22. Δεν δέχονται τα αρνητικά τεστ,άρα ή τα θεωρούν αναξιόπιστα ή προσβλέπουν σε πίεση του λαού για να εμβολιαστεί. Όπως και να’χει βρωμάει πονηρίλα και Κούλη η υπόθεση.

    23. Έλα ρε έκανε ο Μαρινάκης τέτοιο πράγμα? Απίστευτο… ευτυχώς είμαι Κανον Γιαουντέ Καμερούν και έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαινα

    24. Eίμαι Παναθηναικός. Συμπαρίσταμαι απόλυτα σε όσους Ολυμπιακούς διαφωνούν με τα εμβόλια. Ας αποδείξουμε έμπρακτα ότι δεν είμαστε πρόβατα μαντρωμένα στο κόκκινο ή στο πράσινο μαντρί. Όλοι οι πρόεδροι των ομάδων κοιτάνε την τσέπη τους και μόνο την τσέπη τους. Το παίζουν Ολυμπιακοί και Παναθηναικοί και με τον κόσμο μαζί τους λόγω του οπαδισμού κάνουν όλες τις βρωμιές. Αϊ σιχτήρ λοιπόν. Καθίστε μόνοι σας.

      1. Σωστός φίλε. Κανένας διαρκείας ακόμη και σκέτο εισητήριο ακόμη και τζάμπα να μας το δίνουν που να είσαι σίγουρος ότι θα πάνε να μας δελεάσουν.
        Ακόμη σαμποτάζ και στην τηλεόραση. Ούτε εκεί να τους βλέπουμε.

    25. Να δούμε, θα καθαρίσουν οι λιμανιώτες την χολέρα ή θα μπεεεε;;;

    26. Στα @#$#@ μας.Οι εκβιασμοι μας κανουν πιο δυνατους.Ας κανει κουμαντο στο σπιτι του αλλα στην υγεια μας κανουμε εμεις.Σε 5 με 10 παιχνιδια αξιζε να πας αλλα εισιτήριο δεν θα έβρισκες. 30.000 θεσεις γηπεδο για τον Ολυμπιακο …..μαλλον να ελεγχουν τον κοσμο θελανε και να μπσξνουν οι δικοι τους κυριως

    27. Πολύ φασαρία για τα εμβόλια έχουν μανία να μπόλιασουν όλους ένας έξυπνος άνθρωπος καταλαβαίνει ότι όταν υπάρχει μανία για κάτι δεν είναι για το καλό αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! Μητσοτάκη κάποια μέρα θα δικαστής για όλα αυτά που κάνεις δεν θα είσαι για πάντα στην εξουσία!

      1. Θα δικαστει;;;; Καποια μερα;;;;;; Γιατι;;;; Στου πατερα του τα τσανακια παιζει μπαλιτσα….. ποιοι ειναι οι κατοικοι που θα τον δικασουν;;;;;

    28. χαχαχαχαχα Σκασίλα μας . Πρόβατο αρνούμαι να είμαι εμβόλιο δεν πρόκειται να κάνω και ας μην ξαναπάω ποτέ σε γήπεδο.
      Και κάτι άλλο.Και εμβόλιο να είχα κάνει εάν έβγαινε μία τέτοια ανακοίνωση και πάλι δεν θα πήγαινα. Στο κάτω κάτω σύμφωνα με το σκεπτικό τους οι εμβολιασμένοι γιατί φοβούνται τους ανεμβολίαστους;;;

    29. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΠΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    30. Μην πατήσει κανένας να πάρουν πίσω την απόφαση. Ποια είναι “η ενημέρωση από τις αρχές”; Δεν λένε για απόφαση. Γιατί δεν υπάρχει τέτοια απόφαση γιατί απαγορεύεται υποχρεωτική ιατρική πράξη από το σύνταγμα. Ο βασιλακόπουλος το είχε πει για τα γήπεδα, ο βασιλακόπουλος που σύστηνε το αστραζένεκα σε όλους. Και μετά το αλλάξανε για τους πάνω των 60 όταν πεθάνανε άνθρωποι. Αντισταθείτε και ξεσηκωθείτε να πάρουν πίσω την απόφαση.

    31. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .

    32. Εγώ μια ζωή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με αφίσες που λειώνουν στο δώμα μου από το ’80 , ποτέ Προβατιακός ή Εμβολιακός.Ποτέ ρε λουμπίνες λακαμάδες , ΑΚΟΎΤΕ ΡΕ τρυπημένα πρόβατα , ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ

    33. Μη σώσει και ξαναπατήσω. Στο κάτω κάτω δε θα χάσω και κανά υπερθέαμα. Και με την ευκαιρία κομμένη και η συνδρομητική και ας γυρεψει τα λεφτά απ’τα φιλαράκια του το αφεντικό. Ας προχωρήσουν και οι υπόλοιπες παε που δεν ήξεραν πού να τους βάλουν. Αλαφουζε εδώ θα δείξεις πόσο φίλος είσαι με τους “ειδικούς””, όχι μόνο λιβανισμα απ’το κανάλι.

    34. Όλα τα 🐑 μέσα στο μαντρί.Το χειμώνα να σας δω ,το χειμώνα.

    Comments are closed.